Binnenland

‘Politieke kletspraatjes’ vertaald naar realiteit: dit zijn de échte prioriteiten van Yesilgöz en de VVD

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz heeft vijf prioriteiten opgesteld voor een beter Nederland. “We staan in Nederland op een uniek moment in onze geschiedenis. We moeten nu aan de slag met de grote uitdagingen die er voor ons liggen. Keuzes maken. De problemen aanpakken. We moeten de grip terugpakken, of het glipt uit onze handen,” zegt ze.

Yesilgöz wil dat mensen weten wat voor haar de meest urgente uitdagingen zijn voor de komende jaren. Haar vijf prioriteiten zijn: duurzame economie met groene groei, een betaalbaar leven, een vrij en veilig land, grip op onze grenzen en een overheid die aan jouw kant staat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Aan de hand van deze vijf prioriteiten wil ik Nederland de komende jaren leiden. Met scherpe keuzes en een uitgestoken hand,” aldus Yesilgöz.

Politieke kletspraatjes

Neuroloog Jan Bonte is zo vrij geweest om de ‘politieke kletspraatjes’ van de VVD-lijsttrekker naar begrijpelijk Nederlands te vertalen.

Totale destructie van de middenstand, boeren en horeca: hard werken moet zoveel mogelijk worden bestraft.

Een onbetaalbaar huis, onbetaalbaar eten, een onbetaalbare auto, onbetaalbare brandstof en onbetaalbaar gas.

Dat is waar de VVD voor staat

Een land waarin u alleen geacht wordt de propaganda van de overheid te geloven en na te papegaaien. En als u tegen het beleid van de VVD wilt protesteren, wordt u gratis en voor niks in elkaar gebeukt, geslagen en geschopt door de ordetroepen van Dilan. Met de Romeo’s als persoonlijke knokploeg van de VVD, schrijft Bonte.

De VVD wenst een land dat overspoeld wordt met hordes goed opgeleide en zeer vaardige kansenpareltjes, die hier naartoe gebracht worden met de belofte van een gratis huis, een uitkering en een gratis BMW, en die hier de boel kort en klein slaan. Omroepen die dat in beeld brengen, moeten worden verboden.

De vijfde en laatste prioriteit: Yesilgöz streeft naar een overheid die uw grootste vijand is, die u tot op de laatste cent financieel uitkleedt en die u 24/7 wenst te observeren, af te luisteren en te controleren. “Dat is waar de VVD voor staat,” benadrukt Bonte.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
8 maanden geleden

die 5 prioriteiten is nou net wat rutte al 13 jaar lang overboord heeft gegooid en dan zal een turk het gaan regelen maar niet heus noemen ze stemmen trekken

Mikkie
Mikkie
8 maanden geleden

Met deze 5 “prioriteiten” heeft vvd zichzelf al níet bewezen.

theo
theo
8 maanden geleden

let op dit monster of die groene idioot timmerfrans, 1 van de 2 wordt het! of we nu gaan stemmen of niet! Nog sterker al stemt heel nederland op fvd, dan nog gaat een van deze 2 winnen, daar zorgen ze wel voor! Alles voor ome klaus en zn volgelingen.

Petra
Petra
8 maanden geleden

De VVD heeft al meerdere keren bewezen dit vernietigingsbeleid van het WEF uit te voeren.

Ruimte voor twijfel of het met Yesilkots anders zal zijn is er niet.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x