Great ResetBuitenland

Gewaagde documentaire over World Economic Forum: ‘De kop van de slang wordt afgehakt’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

In de gewaagde documentaire ‘Cutting off the Head of the Snake in Geneva’ gaan oud-bankier Pascal Najadi en gezondheidsexpert Astrid Stuckelberger dieper in op de organisaties die zetelen in Genève.

“Al het kwaad in de wereld gerelateerd aan democide is helaas afkomstig uit Genève,” zegt Najadi.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De WHO zit in Genève, net als Gavi en het WEF (World Economic Forum), dat diplomatieke immuniteit geniet,” vervolgt Najadi. Zijn vader was medeoprichter van het WEF, maar verliet de organisatie van Klaus Schwab in de jaren tachtig ‘uit afschuw’.

Arresteren

Najadi vindt dat de diplomatieke onschendbaarheid van het WEF opgeheven moet worden. Hij roept de Zwitserse autoriteiten op om de verantwoordelijken voor de uitrol van het biowapen te arresteren.

Het WEF, de WHO, Gavi, Big Pharma, Big Tech en Bill Gates wilden dat de mensheid geïnjecteerd zou worden met een biowapen. En Zwitserland biedt hen onderdak. We mogen geen enkele entiteit toelaten die het injecteren van gif bij mensen promoot. Ik ben het slachtoffer. Ik ben stervende en datzelfde geldt voor mijn moeder. Het is democide en het recht zal zegevieren, aldus Najadi.

Stuckelberger wijst erop dat de Zwitserse overheid ook immuniteit heeft verleend aan Gavi (Global Alliance for Vaccine Immunization). Ze spreekt van een staatsgreep. De hele wereld is volgens haar een plaats delict.

Kaartenhuis

“Dit nooit meer. De kop van de slang bevindt zich in Genève. Hij vormt een direct gevaar voor de Zwitserse bevolking. Maar ik kan zeggen dat hij wordt afgehakt,” zegt Najadi.

Je kunt het volgens hem vergelijken met een kaartenhuis. Als justitie er één kaart tussenuit trekt, stort het in elkaar. “Alle gevaccineerden, de geïnjecteerden weten dat ze vergiftigd zijn. Wij zijn de massa. We zijn met miljarden. Laten we opstaan en zeggen: stop. We gehoorzamen niet.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 321 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caso
Caso
6 maanden geleden

Het WEF is niets meer dan een denktank voor de top 1% van de top 1% in de hierarchie.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Er moeten nog veel meer mensen komen als de hr. Najadi. Het wef gaat naar de bliksem. En dat gebeurt heel snel.

Ria Tesser
Ria Tesser
6 maanden geleden

Ik sluit mij hier volkomen dus 100% bij aan.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
6 maanden geleden

Het is eerder een van de vele koppen van een monster. Hak je een hoofd af dan groeit het er weer aan. Je zult voor het hart van het monster moeten gaan en dat zijn de centrale banken. Ook al hebben zij zich als parasieten zich zeer diep in de samenleving genesteld en lijkt het schier onmogelijk om dit te realiseren.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x