Het Complot

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges. Hoe de elite achter de schermen alles bepaalt

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robin de Ruiter heeft een vervolg geschreven op zijn boek ‘De 13 Satanische Bloedlijnen’. “De nieuwe informatie is te belangrijk om niet te publiceren,” zegt hij. Hieronder alvast een voorproefje:

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

Superstaat

De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ‘vriendelijk’ de ‘Nieuwe Wereldorde’ wordt genoemd.

De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat mediamagnaten, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges.

Prominente Nederlanders

Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men bijvoorbeeld ook de naam van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde, is lid.

Bovendien prominente Nederlanders: de president van de Nederlandsche Bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschilds ‘Royal Dutch’.

Achter de schermen

Niet alleen Osama bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.

Andere persoonlijkheden binnen de superloges waren: John Dewey, John Maynard Keynes, Margaret Thatcher, Deng Xiaoping, Boris Jeltsin, Vladimir Lenin, de Sjah van Perzië, Moshe Dayan, Golda Meir, anti-apartheidsleider Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en Angelo Giuseppe Roncalli, de latere paus Johannes XXIII.

De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit unieke boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, stelt de lezer in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

Bliksemafleiders

Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, het Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges.

Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft.

Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid. Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen Deel 4

Foto: Fourandsixty Wikimedia Commons

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mathijs
Mathijs
6 jaren geleden

Niet Osama, gewoon een verzonnen identiteit met die corresponderende naam die maar 1 letter verschil heeft van Obama.
Waarheid is altijd gemakkelijk terug te vinden zijn. mits je je ogen open hebt.

J de wild
J de wild
6 jaren geleden

oranje boven, oranje boven.

Willem-Alexander en Máxima zijn familie * Stamboom Koninklijke bloedlijn
http://hetuurvandewaarheid.info/2012/12/19/willem-alexander-en-maxima-zijn-familie-stamboom-koninklijke-bloedlijn/

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ze brengen de mensheid op het randje van de afgrond.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Reken maar dat er nog genoeg krachten over zijn die deze smeerlappen onderuit kunnen halen. Het Universum zit er vol mee !

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x