Homepagina » Het Complot » Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges. Hoe de elite achter de schermen alles bepaalt
Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges. Hoe de elite achter de schermen alles bepaalt

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges. Hoe de elite achter de schermen alles bepaalt

Robin de Ruiter heeft een vervolg geschreven op zijn boek ‘De 13 Satanische Bloedlijnen’. “De nieuwe informatie is te belangrijk om niet te publiceren,” zegt hij. Hieronder alvast een voorproefje:

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

Superstaat

De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ‘vriendelijk’ de ‘Nieuwe Wereldorde’ wordt genoemd.

De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat mediamagnaten, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges.

Prominente Nederlanders

Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men bijvoorbeeld ook de naam van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde, is lid.

Bovendien prominente Nederlanders: de president van de Nederlandsche Bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschilds ‘Royal Dutch’.

Achter de schermen

Niet alleen Osama bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.

Andere persoonlijkheden binnen de superloges waren: John Dewey, John Maynard Keynes, Margaret Thatcher, Deng Xiaoping, Boris Jeltsin, Vladimir Lenin, de Sjah van Perzië, Moshe Dayan, Golda Meir, anti-apartheidsleider Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en Angelo Giuseppe Roncalli, de latere paus Johannes XXIII.

De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit unieke boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, stelt de lezer in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

Bliksemafleiders

Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, het Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges.

Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft.

Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid. Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen Deel 4

Foto: Fourandsixty Wikimedia CommonsVind je dit goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. LS…

  Reken maar dat er nog genoeg krachten over zijn die deze smeerlappen onderuit kunnen halen. Het Universum zit er vol mee !

  25 likes
 2. Wat ik niet begrijp is; als wij al duizenden jaren worden bezocht door buitenaardsen (ik noem ze liever onze “Space Brothers”) waarom zorgen hun dan niet dat hier een einde aan komt zodat we allemaal in een eerlijke peaceful world kunnen leven?

  6 likes
  • Daar zijn een paar redenen voor:

   1. Wij zullen onze rommel zelf moeten opknappen. Niemand schiet er iets mee op als ze morgen landen en als een stel kleuterleidsters alle problemen voor ons oplossen. Op het moment dat ze ons dan weer alleen laten, denk ik dat wij er direct weer een zooitje van zullen maken. We hebben de neiging om te gaan luieren als het een tijdje goed gaat.

   2. Dan hebben ze ook nog te maken met onze gijzelnemers. Deze proberen ons al duizenden jaren onder controle te houden en zij houden onze vrienden op afstand met strangelet- en toplet bommen. Deze groep schijnt ook veel invloed te hebben op geheime genootschappen. Vergeet niet dat ook onze leiders, en ook de meerderheid van de mensen binnen geheime genootschappen, in slaap zijn gevallen en in hun versie van ‘de waarheid’ geloven.

   3. Als onze vrienden uit de ruimte morgen zouden landen zouden er nog te veel mensen zijn die erdoor gechoqueerd zullen raken, als gevolg van de vele duizenden jaren van ‘mind-control’. En daarmee bedoel ik het beinvloeden en controleren van onze perceptie. Dat is zo’n krachtig middel dat de slapende massa eerder zal denken dat we worden aangevallen dan dat ze op het idee zouden komen dat het wel eens onze vrienden zouden kunnen zijn. Te veel mensen zouden nog bang kunnen worden en uit paniek kunnen vervallen in geweldadigheden of plunderen.

   4. Wij zijn spiritueel zo de weg kwijt geraakt, dat we eerst met elkaar, ongeveer op dezelfde golflengte moeten zien te komen. We zullen als collectief overeenstemming moeten vinden over de vraag wat er nu eigenlijk aan de hand is en “hoe het zit”.

   5. Men schijnt ook nog een soort “noodoplossing” te hebben voor het moment dat alle strangelet- en topletbommen onschadelijk zijn gemaakt. Het is nog niet bekend hoe dit zal gaan, maar het schijnt een hele overweldigende en positieve verassing te worden voor ons allen, waarbij stress-situaties zo veel mogelijk zullen worden beperkt.

   Of het exact zo is, zoals ik het hier omschreef, moeten we ook maar even in het midden laten, maar dit is ongeveer wat ik op dit moment geloof.

   10 likes
   • … en dan vergat ik nog een hele belangrijke:

    6. Onze vrienden schijnen er ook hun handen aan vol te hebben om af te rekenen met de “Chimera-vloot” in de Kuiper-ring. Onze bezetters hebben er 25.000 jaar de tijd voor gehad om deze vloot te bouwen.

    4 likes
   • @ Mike / Ad 3.
    Als ze zich een beetje leuk verkleden zullen de meeste gelovigen denken dat de messias terug is op aarde.
    De meeste religies (voor zover ik weet) wachten op de terugkeer van hun goden.

    1 likes
  • Omdat alles eerst goed fout moet gaan, kijk om je heen hoe het gross van de mensen leeft, de mensen zijn wel lief maar ze beseffen totaal niet wat ze met onze moeder aarde aan het doen zijn met hun overdreven consumptie gedrag.

   De blik van Grootste deel van de Mensheid komt niet verder dan de bankrekening en de auto..

   Evolutie gaat zijn werk doen !!

   2 likes
 3. Ze brengen de mensheid op het randje van de afgrond.

  10 likes
 4. Niet Osama, gewoon een verzonnen identiteit met die corresponderende naam die maar 1 letter verschil heeft van Obama.
  Waarheid is altijd gemakkelijk terug te vinden zijn. mits je je ogen open hebt.

  12 likes
 5. oranje boven, oranje boven.

  Willem-Alexander en Máxima zijn familie * Stamboom Koninklijke bloedlijn
  http://hetuurvandewaarheid.info/2012/12/19/willem-alexander-en-maxima-zijn-familie-stamboom-koninklijke-bloedlijn/

  9 likes
 6. Goed stuk @ Mike, maar bedenk wel dat we zelf hebben gekozen om nu te leven. en het enige wat we hoeven te doen is ons zelf spiritueel verder te ontwikkelen en ervaring op doen op deze planeet en vooral ook proberen een beetje gelukkig te zijn…… En ja dat is voor de meeste mensen al een hele opgave in de 70/80 jaar dat mensen hier rondlopen… Bijna alle mensen die zijn overleden in mijn leven ( en dat zijn er al heel wat…..ik heb iets met de dood) kijken heel vaak terug op wat ze allemaal gedaan hebben, niet om wat ze zijn geweest……..Op planeet aarde zijn heel veel keuze’s te maken…..tussen goed en kwaad en alles er tussen in…… ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik wel blij ben dat ik toch op deze site regelmatig mensen spiritueel zie groeien en bewust worden……. en het zijn meestal mannen en dat vind ik een geweldige vooruitgang……”.

  8 likes
 7. Ik citeer: ‘…worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan…’

  Als het zo geheim is, zo echt ultrageheim, hoe kan het dan dat Robin de Ruiter het weet? Dan is het volgens mij geen geheim meer.

  5 likes
  • Die Robin de Ruiter weet ook niets. Die weet maar een ding: Alle boeken die gaan over supergeheime genootschappen gaan als koekjes over de broodplank. Kassa dus!
   En mensen nemen dit allemaal voor zoete koek, niet denkend dat het vreemd is dat hij kennis heeft van supergeheime kennis waar maar weinig mensen weet van hebben.

   Al die mensen die schrijven over geheime genootschappen hebben hetzelfde motief, geld geld en nog eens geld.

   1 likes
 8. Onze eigen mark trutte.. Smeerpijpje
  Leuk zo’n kleuter

  5 likes
 9. Het is jammer dat velen zich nog blijven blindstaren op het “luciferianism”, en helemaal in de States waar alles meteen afkomstig is van “Down South”. Nog weinigen houden zich bezig met de alles overkoepelende religie “Elysium Mystery Religion (EMR)” wat het mogelijk maakt dat al die verschillende groepen die verschillende entiteiten aanhangen samen kunnen komen onder 1 vlag. Persoonlijk ben ik een groot fan van het onderzoekwerk van “William Stuart”, waarin zelfs de alles behalve onbelangrijke rol van “Nederland” duidelijk wordt (Anglo-Dutch Empire). Zijn werk vult veel zwarte gaten in wat betreft de speciale financiële positie die Nederland al heel lang inneemt.

  5 likes
 10. Met andere woorden: 1 groot complot, georganiseerde misdaad.
  De Kamer zit er echt bij voor ‘gekke Henkie’.

  En evenzo goed die oeverloze debatten. Nou, de (hoge) vergoeding die ze ervoor binnenhalen zal het voor hen goedmaken. Het zijn maar voorbijgangers.
  Een paar jaar zich in de kijker spelen. ‘Kostje gekocht’.

  Al babbelend verliezen zij zich in details, ‘het Grote Plaatje’ uit het oog verliezend.
  Stap voor stap richting afgrond, tot er geen weg terug meer is.

  “Much of the Mellon wealth is locked up in tax-dodging foundations. The Andrew W. Mellon foundation had $6.5 billion in assets in 2007.
  Political power went along with this loot. George Bush made Paul O’Neill—the former CEO of Mellon-controlled Alcoa—his first treasury secretary in 2001.

  Eighty years earlier, Andrew Mellon had to resign from 51 corporation boards when he became treasury secretary in 1921.
  Presidents Harding, Coolidge and Hoover took orders from the financier.
  Mellon’s reign—the longest of any treasury secretary—extended the misery of the Great Depression. According to Herbert Hoover’s memoirs, Andrew Mellon’s attitude was to
  “liquidate labor, liquidate stocks, liquidate the farmers.”

  “Liquidate labor” is exactly what happened to Pittsburgh where the Mellon fortune originated.
  Pittsburgh finally recovered from the Depression.
  But in the early 1980s the area lost 56,000 steel industry jobs and 54,000 other manufacturing jobs. (Milwaukee Journal-Sentinel, May 16.)
  http://www.workers.org/2009/us/mellons_0813/

  “They and countless others work silently behind the scenes to accomplish their goal of a socialist/communitarian world government.
  They may call themselves Republican or Democrats;
  it doesn’t really matter. They control the financial resources needed to manipulate the economy and accomplish their goals.:
  http://www.crossroad.to/Quotes/globalism/cfr.htm

  Zonder overdrijven kan worden gezegd:
  Vrijhandel = Kapitalisme veranderen in Communisme.'<
  Joan Veon, The United Nations' Global Straightjacket p.87 (De VN, dwangbuis voor de hele wereld)
  http://thetruthnews.info/Hegelian%20Dialectic%20

  "Zij verdeelden de taken:
  Rockefeller Foundation: veranderen van de geschiedschrijving,
  Carnegie Foundation (Vredespaleis!) manipuleren onderwijs in buitenlandse betrekkingen en internationale vraagstukken."

  Tegen begin '30, gedetailleerde plannen van de ´Foundations´ waren gereed, en een ´Reece Committee´ -rapport concludeert:
  (1) dat er idd. een revolutie zonder bloedvergieten in Amerika heeft plaatsgevonden tussen 1933 and 1936;
  ‘Lines of Credit: Ropes of Bondage’ by Robert Henry Goldsborough http://www.biblebelievers.org.au/lines.htm

  Met zekerheid hebben ze nog heel wat rot streken voor ons in petto. Ogen open. Laat je niks wijsmaken, prik de leugens door, ontmasker de leugenaars en de complotten.

  5 likes
 11. In ieder geval iedereen word bespeelt …
  De mens is de instrument waarin de politiek zijn noot speelt,,
  Elk instrument [MENS]die word bespeelt spreekt zijn eigen noot
  En de noot word weer voedsel voor de politiek die daar weer op inspeelt.
  zo blijft het zijn macht behouden ..
  Is er een manier om ze het te ontnemen ..ja,,zeker ,
  Dat is een opgaven die eigenlijk niemand wil
  De hele wereld draait namelijk op een geldstelsel
  En wie wil dat nu eigenlijk missen..
  Deze verslaving
  Ja die houd de wereldmacht in zijn zadel..
  Het in een instrument met veel noten ..
  Het is de noot van list en bedrog..
  Die men met z.n alle in stand houden met een verslaving…
  Die niet zo word gezien als een verslaving maar als een middel
  Dit middel die vele geneest maar ook vele verwond
  Geld. het is maar een getal..
  Maar wel een die hardnekkig zijn instrument bespeelt
  De mens is in de macht van het getal
  En blinden zullen nu eenmaal blinden in het zadel houden ..

  5 likes
 12. Enkele ander leden van de superloges: Mozes, Abraham, Herodus, de Romeinse keizers, Alexander de Grote Crimineel, Napoleon de Crimineel, Stalin, Lenin, queen Victoria en haar nazaten, de Spaanse en Portugeze royalties, Columbus, Vasco da Gama enz.

  4 likes
 13. Was het maar zo eenvoudig zwart-wit. De wereld verdeeld in goed en kwaad als in een sprookje. De realiteit is natuurlijk een stuk complexer…

  3 likes
 14. Dus een super geheime vrijmetselaarsloge waar zelfs de hoogste vrijmetselaars niet van weten??!!????

  3 likes
 15. kunstmatige intelligentie is in staat om te wereld te sturen en de toekomst te bepalen. Dan heb ik een vraag of K.I. ook in de staat zou zijn om de geschiedenis te analyseren en te herschrijven hoe het werkelijk is geweest ??? Stel je voor dat Mozes de farao was en met zijn trawanten zijn moeten vluchten voor de bevolking die hun bedrog hadden blootgelegd of dat niet Judas maar die anderen 11 apostelen Jezus hebben verraden en dat Jezus dit wist en Judas gedwongen heeft om hem te gaan verraden om zodoende nog het leven te redden van de enigste die hem niet verraden heeft. En dat na de kruising van Jezus die 11 verraders Judas hebben opgehangen om hun bedrog en verraad geheim te houden. Want die 11 verraders zijn met een pak “zilverlingen” diverse richtingen gegaan.

  3 likes
 16. Heb je er wel over nagedacht dat die kerel een boek schrijft om straks zijn zakken straks lekker te vullen als de waarheid naar buiten komt, die kerel is net zo’n $$$ rat als de rest. Mee lopen, weten wat er gaat komen, daar op reageren om straks de poen te cashen want de helft van de waarheid zal er wel weer niet in staan. Dat wat echt belangrijk is.

  Karma ik kijk er naar uit !!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...