Homepagina » Buitenland » Hitler leefde in de jaren 50 in Argentinië. Deze geopenbaarde CIA-documenten laten het zien
Hitler leefde in de jaren 50 in Argentinië. Deze geopenbaarde CIA-documenten laten het zien

Hitler leefde in de jaren 50 in Argentinië. Deze geopenbaarde CIA-documenten laten het zien

Uit vrijgegeven CIA-documenten blijkt dat een informant in 1955 sprak over een ontmoeting met Adolf Hitler in Colombia, 10 jaar nadat de Führer ‘zelfmoord’ had gepleegd.

In dat jaar kreeg een afdelingshoofd van de CIA volgens een memo van één van zijn contacten te horen dat Hitler nog in leven was en in Argentinië woonde.

De informant, CIMELODY, werd benaderd door een vriend, voormalig SS-soldaat Phillip Citroen, die claimde contact te hebben met Hitler in Colombia.

Eens per maand

Citroen, die voor de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij werkte, ontmoette de Führer – die de schuilnaam Adolph Schuttlemayer gebruikte – naar eigen zeggen eens per maand.

De oud-militair vertelde aan CIMELODY dat hij zelfs een foto met Hitler had gemaakt. De afbeelding is toegevoegd aan de memo.

Hij zei verder dat Hitler rond januari 1955 van Colombia naar Argentinië was geëmigreerd en dat de geallieerden hem 10 jaar na de Tweede Wereldoorlog niet langer konden vervolgen als oorlogscrimineel.

Enclave

Het afdelingshoofd dook in het CIA-archief en stuitte op een ander document waarin Citroen claimde dat de nazi’s een hele enclave hadden gesticht in Zuid-Amerika.

Er werd besloten om de zaak niet verder te onderzoeken. Hoewel het afdelingshoofd geen bezwaar had tegen verder onderzoek, vond hij het niet de moeite waard.

Gevlucht

In de documentaire Hunting Hitler zeggen ex-CIA-agent Bob Baer en militair Tim Kennedy ook dat Hitler na de oorlog is gevlucht naar Argentinië.

Het tweetal analyseerde ruim 14.000 geheime documenten en stuitte op een document van de Britse geheime dienst waarin wordt gesteld dat Hitler Berlijn ontvluchtte met piloot Peter Baumgart.

[Sputniknews]


Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Of hij nu werkelijk heeft kunnen vluchten, of toch dood is/was, of door de VS is ontzet in Duitsland en veilig is weggevoerd net als nu de IS-commandanten worden opgehaald en elders hun plan voortzetten, het is duidelijk dat de Anglo-Amerikaanse overmacht die momenteel heerst in Europa Hitler nodig hadden om hier te infiltreren met hun imperialisme.
  Europa leidt onder dit overheersers-pact dat het gesloten heeft met de Anglo-Amerikaanse slang.
  Daarvan moet Europa eerst bevrijdt worden. Het Amerikaanse eenheidsworst- denken moet eerst weg
  voordat het prachtig gedifferentieerde Europa tot bloei kan komen en tot zijn ware opdracht kan overgaan.
  Een ware sociale samenhang te cre-eren. een goed rechtssysteem dat losgekoppeld is van de economie. Een ware spirituele en geestelijke ontwikkeling kan nastreven.
  Om hier nog maar even te noemen; Rutte, die werkelijk niets meer heeft gezegd dan zijn mantra te herhalen; Economie. —- Banen, —- Veiligheid.
  NWO — Slavernij — Leger op straat.

  56 likes
  • mooi en kort omschreven Frans.

   6 likes
   • Ik geloof heilig dat de “elite” het geheim van het eeuwige leven heeft. Ga maar na: hoe kunnen ze anders toewerken naar wereld heerschappij? Elke 40 jaar nieuwe leden werven is te kostbaar en geeft een te grote kans dat het plan uitlekt.

    Van alle kanten wordt voorkomen dat de gewone burger dit te weten komt. Als iedereen eeuwig zou leven dan wordt iedereen ook vanzelf rijk, en is de elite haar plaats aan de top van de piramide kwijt.

    En dit verhaal over Hitler bevestigt de theorie alleen maar. Een dood kan je in scene zetten, en met plastische chirurgie kunnen mensen totaal onherkenbaar terugkomen.

    0 likes
    • Onzin. Iedereen gaat dood. David Rockefeller is onlangs ook dood gegaan na ik weet niet hoeveel hart transplantaties. Als hij geen elite meer is. En die oude Rothschild die nu een jaar of 98 is gaat de dood ook proeven vroeg of laat, hoe je het ook wend of keert.

     Ik denk dat het meer te maken heeft met bloedlijnen. Simpel gezegd, always keep it within the family.. En deze familie is groot zeg ik erbij.

     0 likes
  • @ Frans,
   Middels wat en hoe ?

   0 likes
 2. Ja die mogelijkheid bestaat, maar ohhhhh geweldig we hadden een bevrijder die Europa kwam bevrijden…..alleen wisten we toen nog niet dat er een prijskaartje aanhing,maar ik vind wel dat we het nu allemaal laten gebeuren, ik denk dat we de geschiedenis in gaan…..als verloren culturele continent , net als Amerika een teloorgang meemaakt. Nu veel water overlast,stel dat daar nog een flinke aardbeving overheen gaat, nou dan hebben ze wel wat anders aan hun hoofd, dan Oorlog voeren, je weet het maar nooit. Soms komen veranderingen op een speciale manier en dat komt omdat de mens kennelijk niet in staat is zelf veranderingen door te voeren, net als in een privé leven,pas na een ongeluk of ziekte gaat men na denken.Ik vind het ook knap van de Engelsen dat ze die Brexit hebben door gevoerd, en natuurlijk gaat het met strubbelingen , maar ze hebben voor zichzelf gekozen en dat mag………Voorlopig is het braafste Landje van de EU Holland bv, die storten graag ons geld in de bodemloze put, tot zelfs het pensioen fonds toe…… hoe slaafs wil je zijn…….Dat gaat echt niet vanzelf veranderen …….

  20 likes
 3. weet je wat het vreemde is dat onze kinderen nog steeds het verhaal word geindoctrineerd op school dat hij zelfmoord heeft gepleegd…dat hitler de aanleiding was van de 2de wereld oorlog.
  maar waar nu blijkt dat hitler eigelijk vrede wilde en dat de geallieerden oorlog wilden…https://www.youtube.com/watch?v=M8FZTNc_3SA…the winners write history

  7 likes
 4. Citroen??? Hiltler werkte dus ook samen met Chazaren.

  5 likes
 5. Hitler was een rodeschiltje die zijn werk gedaan had. En via een onderzeeër naar Argentinië gegaan/gevlucht is en daar opgenomen is door de Mercedes familie. Maar er schijnen ook geruchten te zijn dat onze geliefde prins Bernard, Hitler gevlogen heeft. Er is in Argentinië een compleet Duits gedeelte.
  In dat gedeelte was onze geliefde maxima regelmatig gast, of dachten voor de ontkenners dat het zomaar uit de lucht gegrepen was. En er is niets nieuws aan dit is al jaren bekent. Vraag mij alleen af waarom het nu opgerakeld word.

  8 likes
 6. Elvis werd na zijn dood ook nog jarenlang gezien door mensen. Paul McCartney is al ruim dertig jaar geleden doodverklaard maar is nog steeds op tournee. Ik heb de documentaires over Hitler ook gezien en moet zeggen dat ze goed zijn gemaakt. Je zou het bijna geloven.

  5 likes
 7. Er zijn momenteel wel dringender zaken om je druk over te maken dan Hitler’s mogelijke ontsnapping naar Argentinië. Ons land dreigt namelijk ten onder te gaan aan!

  4 likes
 8. Belangrijker is dat vrijwel al zijn geldschieters, en dirigenten, ongemoeid zijn gelaten. Zelfs nog gingen regeren over de VN en de EGKS, later de EEG, EG en nu de EU.

  Om oorlogen te rechtvaardigen wordt de belastingbetaler bijna altijd voorgelogen.
  Toen, maar ook nu nog. Slachtveld Syrië, slachtveld Jemen – de feitenvrije reclame voor oorlog tegen N-Korea. Wat ze daarover ons niet vertellen, zover gaat het:

  “All the children of Kim Jong-il are said to have lived in Switzerland, as well as the mother of the two youngest sons, who lived in Geneva for some time.[26]
  “KIM GETS $3 BILLION FROM USA”
  According to Tom Heneghan’s Intelligence Briefing’s Blog, Kim Jong-un has has received a lot of money from the USA.
  CIA ASSET – KIM JONG-UN
  “U.S. military planes flew from an air base in Guam to Pyongyang and back on April 7, 2012, and again on a longer visit lasting from Aug. 18-20, the sources said.”
  http://ajw.asahi.com/article/asia/korean_peninsula/AJ201302150084

  “My role, as a good socialist, is to promote the interests of the USA’s military industrial complex,” says Kim.
  “Certain Israelis and certain Americans supply our nuclear materials.
  “Our Gulags are run by….”
  Berne is a major base for the CIA and its friends.
  In 1943, future CIA Director Allen Dulles moved to Bern in Switzerland. ” http://aanirfan.blogspot.it/2017/04/north-koreas-kim-jong-un.html

  “It has long been documented that large amounts of North Korean-produced narcotics are smuggled across the border into China either for sale there or for shipment elsewhere. This used to largely consist of opium and heroin but in the last decade or so those drugs have seemingly been surpassed in volume by insanely pure methamphetamine (along with other synthetic drugs like MDMA, the main ingredient in ecstasy and molly).
  http://thediplomat.com/2014/08/north-korea-chinas-largest-drug-dealer/

  Het plan dat Hitler moest uitvoeren, leeft ook nog steeds.
  Onze regering heeft nooit schoon schip gemaakt met de collaborateurs in eigen kring.
  ‘Die Neue Ordnung’, leeft nu verder onder VN-vlag, ‘New World Order’.

  “The memo was in fact a summary of what Standard was unwilling to reveal to the American public — i.e., the major contribution made by Standard Oil of New Jersey to the Nazi war machine. The Farben memorandum states that the Standard Oil agreements were absolutely essential for I.G. Farben: ….>
  Hitler’s Four Year Plan went into effect in 1937 and in 1938 Standard provided I.G. Farben with its new butyl rubber process.
  Standard Oil of New Jersey (first under president W.C. Teagle and then under W..S. Farish) consistently aided the Nazi war machine while refusing to aid the United States.
  The Standard Oil subsidiary in Germany, Deutsche-Amerikanische Petroleum A.G. (DAPAG), was 94-percent owned by Standard Oil
  http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_04.htm

  In his book “Conjuring Hitler: How Britain and America Made the Third Reich”, (2005)
  economic historian Guido Preparata demonstrates how the two World Wars essentially were traps designed by London-based central bankers to destroy Germany as a national entity.

  As one diplomat said in 1914, “the web was spun and Germany entered it like a great buzzing fly.” (24)
  http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.whale.to/vaccine/burg.html http://www.whale.to/c/bankers.html Henry Makow, Ph.D.

  Had the Illuminati not supplied the items Germany lacked for a modern war, the war would have easily ground to a halt in 1942.Subject: http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.whale.to/b/sp/f5.html

  The rise of Adolph Hitler and fascism in Germany was carefully planned.
  http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.whale.to/b/brussell13.html

  Niet toevallig zijn zowel de nazi-EU als nazi-NAVO in dezelfde stad gehuisvest.
  Webcensuur is nu ook tot NAVO-taak aangewezen. Voor de veiligheid, zogenaamd. Dit gaat duidelijk zeer veel verder dan de technieken waarover de Stasi kon beschikken.
  Alles ‘smart’ koppelt u aan Big Brother.
  https://www.lightonconspiracies.com/how-the-cia-made-google/

  Alles is oorlog, WO3 – op alle fronten, wereldwijd. Motto = onderwerpen zonder verzet.

  3 likes
 9. soms lijd de verbeelding ons naar de verkeerde kant van het gelijk.

  2 likes
 10. Niet zo moeilijk, achterlijke snorretje eraf, haar achterover en geen mens die hem meer herkent. Ik denk dat misschien wel van te voren voor zo’n markante snor en haardracht is gekozen om later gewoon in de massa op te kunnen gaan.

  2 likes
 11. als het niet de moeite loonde om ah op te pakken, dan had het gevestigde establishment hem toch wel de kogel gegeven? daar hadden ze geweldige pr mee kunnen maken. Zoiets, van ladies and gentlemen we got him! Geopenbaarde documenten zeggen werkelijk niets m.i.
  Of konden ze dan werkelijk niet in de buurt komen? dat kon dan alleen maar opdat bepaalde figuren hier niet bij gebaat waren; en dan vooral binnen eigen gelederen.

  0 likes
 12. Ja wat zal ik zeggen over de doden wat nog leven..fijn voor ze..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...