Buitenland

Hitler leefde in de jaren 50 in Argentinië. Deze geopenbaarde CIA-documenten laten het zien

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit vrijgegeven CIA-documenten blijkt dat een informant in 1955 sprak over een ontmoeting met Adolf Hitler in Colombia, 10 jaar nadat de Führer ‘zelfmoord’ had gepleegd.

In dat jaar kreeg een afdelingshoofd van de CIA volgens een memo van één van zijn contacten te horen dat Hitler nog in leven was en in Argentinië woonde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De informant, CIMELODY, werd benaderd door een vriend, voormalig SS-soldaat Phillip Citroen, die claimde contact te hebben met Hitler in Colombia.

Eens per maand

Citroen, die voor de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij werkte, ontmoette de Führer – die de schuilnaam Adolph Schuttlemayer gebruikte – naar eigen zeggen eens per maand.

De oud-militair vertelde aan CIMELODY dat hij zelfs een foto met Hitler had gemaakt. De afbeelding is toegevoegd aan de memo.

Hij zei verder dat Hitler rond januari 1955 van Colombia naar Argentinië was geëmigreerd en dat de geallieerden hem 10 jaar na de Tweede Wereldoorlog niet langer konden vervolgen als oorlogscrimineel.

Enclave

Het afdelingshoofd dook in het CIA-archief en stuitte op een ander document waarin Citroen claimde dat de nazi’s een hele enclave hadden gesticht in Zuid-Amerika.

Er werd besloten om de zaak niet verder te onderzoeken. Hoewel het afdelingshoofd geen bezwaar had tegen verder onderzoek, vond hij het niet de moeite waard.

Gevlucht

In de documentaire Hunting Hitler zeggen ex-CIA-agent Bob Baer en militair Tim Kennedy ook dat Hitler na de oorlog is gevlucht naar Argentinië.

Het tweetal analyseerde ruim 14.000 geheime documenten en stuitte op een document van de Britse geheime dienst waarin wordt gesteld dat Hitler Berlijn ontvluchtte met piloot Peter Baumgart.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
6 jaren geleden

Of hij nu werkelijk heeft kunnen vluchten, of toch dood is/was, of door de VS is ontzet in Duitsland en veilig is weggevoerd net als nu de IS-commandanten worden opgehaald en elders hun plan voortzetten, het is duidelijk dat de Anglo-Amerikaanse overmacht die momenteel heerst in Europa Hitler nodig hadden om hier te infiltreren met hun imperialisme.
Europa leidt onder dit overheersers-pact dat het gesloten heeft met de Anglo-Amerikaanse slang.
Daarvan moet Europa eerst bevrijdt worden. Het Amerikaanse eenheidsworst- denken moet eerst weg
voordat het prachtig gedifferentieerde Europa tot bloei kan komen en tot zijn ware opdracht kan overgaan.
Een ware sociale samenhang te cre-eren. een goed rechtssysteem dat losgekoppeld is van de economie. Een ware spirituele en geestelijke ontwikkeling kan nastreven.
Om hier nog maar even te noemen; Rutte, die werkelijk niets meer heeft gezegd dan zijn mantra te herhalen; Economie. —- Banen, —- Veiligheid.
NWO — Slavernij — Leger op straat.

Loki
Loki
6 jaren geleden

Citroen??? Hiltler werkte dus ook samen met Chazaren.

Max Fisser
Max Fisser
6 jaren geleden

Elvis werd na zijn dood ook nog jarenlang gezien door mensen. Paul McCartney is al ruim dertig jaar geleden doodverklaard maar is nog steeds op tournee. Ik heb de documentaires over Hitler ook gezien en moet zeggen dat ze goed zijn gemaakt. Je zou het bijna geloven.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ja die mogelijkheid bestaat, maar ohhhhh geweldig we hadden een bevrijder die Europa kwam bevrijden…..alleen wisten we toen nog niet dat er een prijskaartje aanhing,maar ik vind wel dat we het nu allemaal laten gebeuren, ik denk dat we de geschiedenis in gaan…..als verloren culturele continent , net als Amerika een teloorgang meemaakt. Nu veel water overlast,stel dat daar nog een flinke aardbeving overheen gaat, nou dan hebben ze wel wat anders aan hun hoofd, dan Oorlog voeren, je weet het maar nooit. Soms komen veranderingen op een speciale manier en dat komt omdat de mens kennelijk niet in staat is zelf veranderingen door te voeren, net als in een privé leven,pas na een ongeluk of ziekte gaat men na denken.Ik vind het ook knap van de Engelsen dat ze die Brexit hebben door gevoerd, en natuurlijk gaat het met strubbelingen , maar ze hebben voor zichzelf gekozen en dat mag………Voorlopig is het braafste Landje van de EU Holland bv, die storten graag ons geld in de bodemloze put, tot zelfs het pensioen fonds toe…… hoe slaafs wil je zijn…….Dat gaat echt niet vanzelf veranderen …….

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x