Mens en Dier

Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) dat verplichte vaccinaties niet in strijd zijn met de mensenrechten en nodig kunnen zijn in een democratische samenleving.

Uit onderzoek van het European Center for Law & Justice (ECLJ) is gebleken dat ngo’s die gelinkt zijn aan George Soros rechters van het EHRM hebben beïnvloed. “We hadden nooit gedacht dat we zulke verontrustende ontdekkingen zouden doen,” schrijven de onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Minstens 22 van de 100

Het hof bestaat uit 47 rechters, één namens elke lidstaat van de Raad van Europa. Twaalf rechters van het hof hebben gewerkt voor de Open Society Foundations (OSF) van Soros.

Minstens 22 van de 100 rechters die sinds 2009 zijn benoemd bij het hof werkten eerder voor ngo’s die gefinancierd worden door de miljardair. Achttien van hen waren betrokken bij zaken die waren aangespannen door hun voormalige werkgever. In slechts 12 van de 88 gevallen trok een rechter zich terug vanwege de banden met de ngo’s.

Bill Gates

Daarnaast hadden Soros en zijn lobbyisten tussen 2014 en 2018 in totaal 64 gesprekken met commissarissen en hooggeplaatste functionarissen van de Europese Commissie. Oud-voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en hoge commissaris voor de Mensenrechten van de VN Michelle Bachelet noemden Soros hun ‘vriend’.

Tussen 2004 en 2013 schonken miljardair Bill Gates en Soros bijna 1,4 miljoen euro aan de Raad van Europa. Sinds 2015 zijn de donaties niet meer terug te vinden omdat de Raad van Europa daar een apart fonds voor heeft opgericht. Het Internationaal Strafhof zou in 2017 een slordige 115.000 dollar van de OSF van Soros hebben ontvangen.

[Wochenblick]

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mickey
Mickey
3 jaren geleden

Beste mensen… we MOETEN onze vrijheid en rechten letterlijk met onze levens en desnoods met opstand verdedigen!! Letterlijk…

Daantje
Daantje
3 jaren geleden

Je verwacht het niet hè.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Dit is dan wat we weten, de 99,9% die we niet weten is het veronrustende aan ons Europa, achter de schermen speeld het zich af, kijk eens hoe parmantige onze criminele minsters er bij lopen, hen kan en zal niets gebeuren, denk even aan Demmink !

Annette
Annette
3 jaren geleden

Wat een ongelooflijke corrupte bende! Eigenlijk zou ik helemaal niet verbaasd moeten zijn over dit onderzoek. Zo langzamerhand heb ik het gevoel, dat het niets meer uitmaakt. Dat alles, maar dan ook alles gestuurd wordt door een stelletje criminelen! Hoe in vredesnaam moet er op die manier nog recht worden gesproken, als de meeste rechters naar de pijpen van dat schorem dansen? Wanneer houdt dit in Godsnaam ooit eens op? Zal ik dat nog meemaken?

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x