CoronaBuitenland

Premier van Slowakije linkt covidvaccins aan hart- en vaatdoden

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De Slowaakse premier Robert Fico gaf recentelijk tijdens een speech in het parlement toe dat het aantal hart- en vaatdoden is gestegen door de vaccinaties. Hij noemde de COVID-19-vaccins ‘experimenteel’ en ‘onnodig’.

De premier, die onlangs voor de vierde keer werd geïnstalleerd, stelt een onderzoek in om de onderste steen boven te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Enkele weken voor zijn speech kondigde hij daarnaast aan dat hij de uitbreiding van de bevoegdheden van de WHO niet steunt. Parlementsleden van zijn partij zullen internationale overeenkomsten met de WHO niet steunen, benadrukte hij.

Onzin

“Dergelijke onzin kan enkel worden verzonnen door gewetenloze farmaceutische bedrijven die beginnen te merken dat sommige overheden zich verzetten tegen verplichte vaccinatie,” citeerde de krant The Epoch Times de Slowaakse premier.

Op dit moment vinden onderhandelingen plaats over een ingrijpende herziening van de internationale gezondheidsrichtlijnen en een geheel nieuw te sluiten wereldwijd pandemieverdrag.

In Slowakije zal een commissie worden samengesteld die de corona-aanpak gaat evalueren. De commissie moet onderzoeken of de maatregelen die zijn genomen tijdens de coronapandemie wettig, efficiënt en werkzaam waren. De aanpak werd volgens Fico gekenmerkt door het onvermogen om fundamentele rechten en vrijheden te beschermen.

Recht op antwoord

Hij hekelde EU-baas Ursula von der Leyen over het achterhouden van de sms’jes met Pfizer-directeur Bourla over de aankoop van coronavaccins. “Mensen hebben recht op antwoord, over vaccinatie, waarom ze zijn gevaccineerd met experimentele, ongeteste vaccins, waarom overal in het land getest werd en hoeveel geld dat gekost heeft.”

Fico houdt de vorige regering verantwoordelijk voor de oversterfte van 21.000 sinds 2020.

In Nederland is de corona-enquête al uit de startblokken, maar oud-Kamerlid Wybren van Haga vreest dat we te maken hebben met een doofpotcommissie, vol met corona-adepten, die de misstanden uit de corona-episode gaan witwassen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bzn
Bzn
2 maanden geleden

Nooit gedacht, maar Nederland is het grootste en meest corrupte bananenland van Europa!

roro 237
roro 237
2 maanden geleden

Dat Rutte en velen oorlogen willen beginnen is om deze genocide af te leiden!

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Nu ook zo snel mogelijk in Nederland, laten we de criminelen die blind waren voor de waarheid zoals de ministers, de volksvertegenwoordigers, de burgemeesters, de artsen, de virologen en de ambtenaren zwaar boeten voor alle doden en het leed dat zij veroorzaakt hebben. als ik hier in mijn buurt zie en hoort hoeveel mensen er plots sterven dan houd ik mijn hart vast wat er allemaal gaat gebeuren. Wat een trieste tijd waarin wij leven. Ik zal het ze nooit vergeven.

AntiSoof
AntiSoof
2 maanden geleden

Mensen die misbruik maakte en maken van gezondheid van de mensen zijn te ver gegaan. Medisch fascisme is zó gruwelijk, zó onbeschoft en zó mensonterend, dat mensen die dat als middel gebruiken om hun wil op te leggen aan anderen, eigenlijk niet te tolereren zijn. Dat men dat tóch doet wijst op het gegeven dat we met ‘duivels’ van mensen te maken hebben die koste wat koste weggehouden moeten worden van de beschaving. Een andere mogelijkheid is er niet. En politici die aan de misdaden meewerken zouden hiervoor gestraft moeten worden. Judassen mogen hun zilverlingen houden en er maar goed van genieten. We weten wat er met Judassen gebeurt, is het niet?

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x