CoronaBuitenland

Hallucinante cijfers: ‘Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Dirk Theuns heeft de hand weten te leggen op een tabel van het Belgische Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). Theuns heeft er maar één woord voor: hallucinant.

Het aantal oncologische consulten is ten opzichte van 2019 gestegen met 52 procent, het aantal gevallen van hartfalen met 11 procent en het aantal miskramen met 31 procent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze feiten zouden niemand onberoerd mogen laten, benadrukt Theuns. “Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM. Hoe kan een zichzelf respecterende pers, politiek en medische wereld hier geen zaak van maken?” vraagt hij. “Is het omdat ze allemaal weten wat de oorzaak is, die niet besproken mag worden?”

niet

‘Ongelooflijk veel’ cystes

Theuns interviewde diverse slachtoffers van vaccinatieschade. Yardena uit Mortsel kreeg na haar booster last van ernstige gezondheidsproblemen. Toen ze werd geopereerd aan haar keel, kwam de chirurg ‘ongelooflijk veel’ cystes tegen. Toen ze vroeg waarom er plotseling cystes in haar keel groeiden, kreeg ze een wedervraag: heeft u uw booster gehad? Yardena kreeg te horen dat de booster bepaalde soorten cystes en tumoren laat groeien.

Een cardioloog constateerde bovendien dat ze een hartspierontsteking had. Hij vond het heel frappant dat ze twee maanden daarvoor haar booster had gekregen. Dat zal wel een bijwerking van de prik zijn, erkende hij.

Brandbrief

Daarnaast schreef de Britse oncoloog Angus Dalgleish in een brandbrief dat mensen met een stabiele ziekte na het nemen van een booster hard achteruit gaan. Eén van zijn persoonlijke contacten kreeg na de prik leukemie, twee collega’s non-hodgkinlymfoom en een oude vriend kreeg na zijn booster diverse uitzaaiingen.

4.8 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Renegade
Renegade
11 maanden geleden

Langzaam maar zeker komt de prik waarheid naar boven!

Gene
Gene
11 maanden geleden

Ik heb de documenten van Pfizer en alles staat hier in. De pers is mede schuldig aan wat , zonder overdrijven, op een democide lijkt!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Ja daar hebben we al vanaf januari 2021 voor gewaarschuwd doe het NIET…die Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis zijn er om Useless Eaters in het geniep af te maken en het wordt na Semi-natuurlijk overlijden veel moeilijker om te achterhalen wie er aan gestorven is omdat de doodsoorzaak natuurlijklijkt. Ik persoonlijk pleit voor verplichte Autopsie van ieder Gevaccineerd Hersendood Überschaap, inclusief bloedonderzoek! Meer ZIEKENHUISOPNAMES zullen volgen naarmate er MÉÉR Booster-VaxxiNazis  gezet gaan worden. Genocide in plain sight…Ik ben erg benieuwd hoe lang al die compleet Hersendode Hollandse Nazi-Collaborateurs zich nog laten naaien door dit Haagse Misdaad-Syndicaat van Leugenachtige, Verraderlijke, Corrupte Moorddadige Nazi-Landverraders…

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

hallo??……………………….is er een dokter in de zaal??

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x