Great ResetBuitenland

World Economic Forum van Schwab bevriest ‘alle banden’ met Rusland & Poetin

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Het controversiële World Economic Forum heeft aangekondigd dat het ‘alle banden’ met de Russische overheid en president Vladimir Poetin heeft bevroren vanwege de ‘invasie van Oekraïne’.

“We werken niet samen met gesanctioneerde individuen en hebben alle banden met Russische entiteiten bevroren,” zei woordvoerster Amanda Russo tegen Politico.

De Verenigde Staten, Europese Unie, Canada en diverse andere landen hebben onlangs zware sancties opgelegd aan Rusland en Poetin. Een aantal westerse bedrijven heeft gezegd dat ze geen zaken meer zullen doen in het land.

Het World Economic Forum, dat geleid wordt door Klaus Schwab, heeft in het verleden nauwe banden met Rusland gehad. Poetin heeft meerdere keren een speech gegeven bij de groep, die jaarlijks samenkomt in het Zwitserse skidorp Davos.

Oorlog van iedereen tegen iedereen

Begin vorig jaar waarschuwde Poetin tijdens een virtuele bijeenkomst van het World Economic Forum voor een oorlog van iedereen tegen iedereen.

Als de wereld er niet in slaagt om onderlinge conflicten op te lossen, kan dat leiden tot een oorlog die ‘het einde van onze beschaving’ betekent, zei Poetin. Hij benadrukte dat de coronapandemie en toenemende politieke polarisatie bestaande problemen verergeren en dat ‘alles erop wijst dat de spanningen mogelijk nog verder zullen oplopen’.

Onder vuur

Het WEF kwam de afgelopen tijd geregeld onder vuur te liggen vanwege berichten en filmpjes die de organisatie op social media had geplaatst. Daarin stond bijvoorbeeld: ‘Welkom in 2030. Ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest’.


[The Epoch Times]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

ALWAYS THREE-STEPS-AHEAD

https://zaplog.pro/post/29922/always-three-steps-ahead

Zó min mogelijk Burgerslachtoffers was de opdracht van Poetin: Russen & Oekraïners zijn één volk…In eerste instantie onderschatten de Russen de kracht van de Vijand, de Nazis wachtten hen op…Amerikaanse Mainstream-Media PSYOPs beroofden de Russen in één klap van de steun van de burgerbevolking, door Oekraïne af te snijden van objectieve informatie..De Oekraïners zijn, net zoals de Europeanen verpletterd onder Westerse Propaganda en Leugens…Wat gaf die Nazis het Recht om straffeloos op inwoners van de Donbass te schieten? Het Kankergezwel in de Oekraïense samenleving heeft kwaadaardige uitzaaiingen, maar de Patiënt zal worden genezen…Zachte Heelmeesters maken stinkende wonden…

De opzet van de Russen was snel & diep doorstoten in het door de Nazis bezette gebied…Tactische eenheden werden als decoys ingezet om vijandelijk vuur uit te lokken, ze kregen te maken met brute tegenaanvallen van tanks & gepantserde voertuigen, het was moeilijk om artillerie en mortieren uit te schakelen omdat ze verborgen waren in woonwijken…Stedelijke gebieden kunnen niet systematisch worden schoongeveegd, zeker niet als je Burgerslachtoffers wil voorkomen…Het Luchtruim wordt volledig gecontroleerd door de Russen, de Oekraïense Strijdkrachten als één enkele & effectieve Organisatie, bestaat niet meer…Er zijn nog tientallen geïsoleerde groepen, verstopt in steden en dorpen, geen bevoorrading, geen luchtsteun, geen enkele kans op versterkingen, slechts gewapende mannen met het Befehl om tot de dood stand te houden…De Brigades die in Maart 2022 op Befehl van de NAVO & de OekroNazis de Donbass binnen hadden moeten vallen, werden gelijk al uitgeschakeld…De Russen waren ze dus twee weken voor, door 24 februari hun eigen “Speciale-Joint-Forces-Operatie” te beginnen…

De OekroNazis bevinden zich allemaal in zogenaamde “Ketels”, er is geen georganiseerd Verzet, zonder de mogelijkheid om te hergroeperen, voorraad & uitrusting aan te vullen, alles is systematisch vernietigd door de Russen…Over twee weken zal 80% van de OekroNazis volledig verstoken zijn van munitie, brandstof, medicijnen & voedsel, mentaal & fysiek uitgeput, zonder doel, dit lijdt vanzelf tot moedeloosheid en verval…
”Het Syrische Scenario” een neutrale of Terroristische bevolking, waardoor het bijna onmogelijk wordt om Militanten te identificeren…De Russen omsingelen steden & sturen vervolgens bussen om Burgers af te voeren naar Veilig gebied…Strategische doel hiervan is het minimaliseren van verliezen onder de Burgerbevolking, infrastructuur, Russische eenheden & het leger van Oekraïne…Dat het Russische en Oekraïense leger elkaar vernietigen is juist de bedoeling van de NAVO, Washington & das Viertes Euro-Reich..

De OekroNazis zijn een legitieme Prooi voor Antiterreur-Eenheden, de Militaire Politie, de Strijders van Ramzan Kadyrov & de Syriërs…Datzelfde geldt voor de talrijke Huurlingen van de NAVO & Das Viertes Euro-Reich…de Russische Generale Staf heeft al aangegeven hen niet als Militairen te beschouwen, de Conventie van Genève geldt dus niet…Het Jachtseizoen zal worden geopend op deze Terroristische Huurlingen van het Westen…er worden géén Krijgsgevangenen gemaakt, Shoot to Kill…Operatie De-Nazificatie..

Führer Zelensky wil meer drugs, hij mag niet onderhandelen van de Amerikanen & zijn eigen OekroNazis willen ‘m vermoorden…Zelensky’s taak: het land volledig vernietigen, verdrinken in Chaos & Bloed…De OekroNazis gijzelden miljoenen Burgers in steden, Vergiftigden ze met leugens over “Russische wreedheden”, massale schietpartijen, executies, geweld, tapijtbombardementen…Zelensky’s Beulen & Nazi-Doodseskaders gebruiken Burgers als Menselijk Schild, zorgen voor een humanitaire ramp & blazen alles op…Tactiek van de verschroeide aarde…

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gelukkig maar, dat die griezel van een Klaus Schwab van het World Economic Forum niets meer te maken wil hebben met Vladimir Poetin.

Voor wie zich verdiept in deze hele controverse, ziet, dat het plan overduidelijk is: Rusland is een doorn in het oog van de Deep State en MOET vernietigd worden, om zó de duistere (niet zó duister meer) en lugubere plannen van dat stelletje criminelen doorgang te kunnen laten vinden.

WIJ mogen in feite ongelooflijk dankbaar zijn, dat het Russische leger onder leiding van Poetin bezig is met de grootste schoonmaak OOIT.

De Oekraïne is zéker de laatste 8 jaar een bolwerk geworden, waar deze criminelen tot nu toe ongestoord hun gang konden gaan.

Dat is God zij dank nu voorlopig afgelopen. Niet dat er niet genoeg plekken overblijven, maar ik denk zelf, dat de Oekraïne voor deze nazi’s verleden tijd is.

Helaas zal het grootste deel wel op tijd de benen hebben genomen, maar ik mag toch hopen, dat er ook een stel opgepakt en gelijk geëxecuteerd is.

Poetin was daar namelijk zéér duidelijk in: met nazi’s heeft hij geen enkel gevoel van enig medelijden. Er is maar één optie: dood en daarmee geen gevaar meer voor de mensheid.

Als je de moeite neemt om kanalen op Telegram te kijken, dan kun je zien, dat daarentegen de Oekraïense bevolking zoveel mogelijk geholpen wordt.

Er wordt voedsel gebracht, er worden initiatieven ontwikkeld om grond te verbouwen door het aanbieden van meststoffen, zaden enzovoorts.

DIT is wel een heel ander geluid dan wat wij van de leugenachtige MSM moeten geloven.

En dan dat bericht van gisteren: de mensen die WEL vluchten uit de Oekraïne en vervolgens in de EU terechtkomen, wacht een horror scenario. Terwijl zij zeer waarschijnlijk vol overtuigd van de schadelijkheid van de experimentele gentech therapie ervoor gekozen hebben tot nu toe zich niet te laten prikken, hebben zij nu geen andere keuze meer. De val is dichtgeklapt.

En dan maar wéér terugkomend op de meest krankzinnige en tegenstrijdige slogan van het WEF OOIT: in 2030 zal iedereen niets meer bezitten, geen privacy meer hebben en TOCH héél gelukkig zijn.

Deze krankzinnigen hebben in mijn ogen toch wel een heel bijzondere kijk op het mensdom.

Het is namelijk onmogelijk. Dat kan alleen maar als je je ziel én je lichaam aan de duivel verkoopt.

Wat mij betreft: NO WAY IN HELL.

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

Doorgestoken kaart, Putin is onderdeel van het complot.

Uit Rotterdam
Uit Rotterdam
1 jaar geleden

verdomme heb je nu je zin Poetin ! In 2030 hebben wij ,dankzij het WEF, gelukkig niets meer dan zijn wij erg gelukkig van de kou en de honger. Dat gelukkig makende vooruitzicht kan Rusland mooi op zijn buik schrijven. Zal ze leren !.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x