CoronaBuitenland

‘We missen in de Europese Unie bijna een miljoen baby’s’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Er is sprake van een geboortedip. Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn de geboortecijfers gedaald. Wiskundige Igor Chudov heeft zich verdiept in deze cijfers en stelde enkele maanden geleden vast dat er in meerdere landen maar liefst 20 procent minder baby’s worden geboren. Hij hoopte dat dit tijdelijk zou zijn.

Chudov is tot de ontdekking gekomen dat we hier niet te maken hebben met een tijdelijk fenomeen. In één kwartaal missen we alleen al in Duitsland 23.000 baby’s, zei journalist Naomi Wolf, die hem heeft geïnterviewd. Dat komt neer op 100.000 baby’s dit jaar.

Hongarije

Dit is slechts één land. Als je kijkt naar de Europese Unie als geheel, kom je uit op bijna een miljoen baby’s, benadrukte Wolf. “De geboortedip is zo systemisch dat we een miljoen nieuwe baby’s missen, bijna een miljoen in de hele Europese Unie,” zei ze in Bannon’s War Room.

Chudov keek ook naar bepaalde provincies in Hongarije waar de vaccinatiegraad laag is. Daar bleek weinig aan de hand te zijn met de geboortecijfers.

Top 5

In de top 5 comitaten met de laagste vaccinatiegraad daalde het geboortecijfer met gemiddeld 4,66 procent, terwijl het geboortecijfer in de top 5 comitaten met de hoogste vaccinatiegraad daalde met gemiddeld 15,20 procent.

eu

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henry
henry
3 maanden geleden

ach maakt niet uit we vullen het wel aan met afrikanen

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

De boodschap is overduidelijk, was er niet sprake van ergens een olifant?

Herman R
Herman R
3 maanden geleden

Verschrikkelijk!😫

Willy wonka
Willy wonka
3 maanden geleden

Tis een hetze tegen vrouwen en kinderen! Vieze goorlappen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x