Buitenland

Vaccinatiewaanzin: baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De grote farmaceutische bedrijven schakelen een versnelling hoger. Nu ook Johnson & Johnson een spoedvergunning heeft gekregen voor zijn coronavaccin wil de vaccinatielobby een taboe doorbreken en de prik ook aan baby’s en zwangere vrouwen geven.

De farmareus wil pasgeborenen, zwangere vrouwen en mensen met ernstige immuunstoornissen de mogelijkheid geven om de prik te krijgen. Baas Alex Gorsky sprak hierover met de Duitse krant Die Welt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dr. Ofer Levy, hoofd van het vaccinatieprogramma van een kinderkliniek in Boston, heeft van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA goedkeuring gekregen om het vaccin te testen op kinderen. In eerste instantie wordt het vaccin uitgeprobeerd op kinderen tussen de 12 en 18 jaar, en vervolgens op baby’s en jonge kinderen.

Geen bewijs

Men wil uiteindelijk ook zwangere vrouwen en mensen met immuundeficiëntie bij het onderzoek gaan betrekken. Volgens Levy zal het inenten van kinderen ‘helpen om groepsimmuniteit te bereiken’. Eerder deed Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, soortgelijke uitspraken.

Voorstanders beweren dat minderjarigen weliswaar minder symptomen hebben, maar een grote rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Er is nog altijd geen bewijs gevonden voor deze hypothese.

Kinderrechtenactiviste en vaccinonderzoeker Mary Holland is het daar niet mee eens. Ze zei tegen LifeSiteNews dat het na tientallen jaren nog steeds niet is gelukt om groepsimmuniteit op te bouwen tegen welke kinderziekte dan ook.

Zeer controversieel

Het inenten van zwangere vrouwen is ook zeer controversieel. Enkele weken geleden verloor een zwangere ziekenhuismedewerker haar kindje korte tijd nadat ze de coronaprik had gekregen. Desalniettemin zijn farmaceutische bedrijven vastbesloten om ook dit deel van de bevolking te vaccineren.

Pfizer en BioNTech zijn onlangs begonnen met het inenten van 4000 zwangere vrouwen. Blijkbaar moet de hele wereldbevolking worden gevaccineerd tegen een virus dat voor 99,9 procent van de 65-minners niet dodelijk is.

Dit zei de Deense arts Peter Gotzsche in 2019 in VPRO Tegenlicht over de farmaceutische industrie:


[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal.

4.7 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Ik weet niet hoor, maar als je immuundeficiëntie hebt, is jezelf laten inenten het laatste wat je moet doen. Ga maar na: er komt een zooi je lichaam binnen, waar je ook nog tegen moet vechten! Daarom stierven kinderen vaak wanneer ze werden ingeënt terwijl ze iets anders onder de leden hadden. Kunnen ze niet nadenken of zo? Het begint steeds vaker op een soort massasekte te lijken met een nieuw geloof!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Waarom geeft de volk alle macht aan de criminelen in de regering !!
Rutte moet LUISTEREN naar het volk. Rutte werkt voor het volk. Iedereen moet alle maatregelen negeren en terug naar normaal !! ZO WINT HET VOLK !! Een paar politie kan moeilijk 17 miljoen mensen arresteren!! En de boetes zijn toch illegaal !!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

‘De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook.’ “
En ondertussen wordt deze gewoon gefaciliteerd door de politici én de rechterlijke macht.
Gisteren was een uitspraak van de rechter in de zaak van viruswaarheid tegen de staat over de vaccinpropaganda.
Eis is afgewezen.
De staat mag propageren wat de staat wil om een grote vaccinatiegraad te bereiken.

Dit hele vaccineren wordt één grote drama.
Er zijn verschillende voorbeelden zoals dat van de Mexicaanse griep tot aan DES.
En onlangs werd in TrosRadar een medicijnschandaal behandeld dat ging over toegediende hormonen bij meisjes om de groei te remmen omdat zij anders te lang zouden worden.
Alleen jammer dat zij op latere leeftijd niet meer zwanger kunnen worden of veel moeilijker evenals kennelijk grotere kans op (hormonale) kanker.

Nu moet iedereen maar aan de vaccinatie waar ook de lange termijn gevolgen niet van bekend zijn.
Het is gewoon een grote schande waarvoor heel wat mensen voor het tribunaal moeten worden gebracht.

TaoTruth
TaoTruth
3 jaren geleden

Rotstraal gauw een eind op, nazipraktijken dit!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x