Homepagina » Buitenland » Vaccinatiewaanzin: baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn
vaccin
Foto: CC0

Vaccinatiewaanzin: baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn

De grote farmaceutische bedrijven schakelen een versnelling hoger. Nu ook Johnson & Johnson een spoedvergunning heeft gekregen voor zijn coronavaccin wil de vaccinatielobby een taboe doorbreken en de prik ook aan baby’s en zwangere vrouwen geven.

De farmareus wil pasgeborenen, zwangere vrouwen en mensen met ernstige immuunstoornissen de mogelijkheid geven om de prik te krijgen. Baas Alex Gorsky sprak hierover met de Duitse krant Die Welt.

Dr. Ofer Levy, hoofd van het vaccinatieprogramma van een kinderkliniek in Boston, heeft van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA goedkeuring gekregen om het vaccin te testen op kinderen. In eerste instantie wordt het vaccin uitgeprobeerd op kinderen tussen de 12 en 18 jaar, en vervolgens op baby’s en jonge kinderen.

Geen bewijs

Men wil uiteindelijk ook zwangere vrouwen en mensen met immuundeficiëntie bij het onderzoek gaan betrekken. Volgens Levy zal het inenten van kinderen ‘helpen om groepsimmuniteit te bereiken’. Eerder deed Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, soortgelijke uitspraken.

Voorstanders beweren dat minderjarigen weliswaar minder symptomen hebben, maar een grote rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Er is nog altijd geen bewijs gevonden voor deze hypothese.

Kinderrechtenactiviste en vaccinonderzoeker Mary Holland is het daar niet mee eens. Ze zei tegen LifeSiteNews dat het na tientallen jaren nog steeds niet is gelukt om groepsimmuniteit op te bouwen tegen welke kinderziekte dan ook.

Zeer controversieel

Het inenten van zwangere vrouwen is ook zeer controversieel. Enkele weken geleden verloor een zwangere ziekenhuismedewerker haar kindje korte tijd nadat ze de coronaprik had gekregen. Desalniettemin zijn farmaceutische bedrijven vastbesloten om ook dit deel van de bevolking te vaccineren.

Pfizer en BioNTech zijn onlangs begonnen met het inenten van 4000 zwangere vrouwen. Blijkbaar moet de hele wereldbevolking worden gevaccineerd tegen een virus dat voor 99,9 procent van de 65-minners niet dodelijk is.

Dit zei de Deense arts Peter Gotzsche in 2019 in VPRO Tegenlicht over de farmaceutische industrie:


[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal.

4.7 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 maand geleden

Ik weet niet hoor, maar als je immuundeficiëntie hebt, is jezelf laten inenten het laatste wat je moet doen. Ga maar na: er komt een zooi je lichaam binnen, waar je ook nog tegen moet vechten! Daarom stierven kinderen vaak wanneer ze werden ingeënt terwijl ze iets anders onder de leden hadden. Kunnen ze niet nadenken of zo? Het begint steeds vaker op een soort massasekte te lijken met een nieuw geloof!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Daarom lijkt me dit een kwestie die voor de langere termijn nog veel meer onderzoek verdient, voordat de grote farmaceuten er mee aan de slag gaan.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Misschien nog een keer bovenstaand artikel lezen? Blijft het dan hangen? Gezien eerdere ervaringen met jou vermoed ik dat niet eerlijk gezegd.

‘Blijkbaar moet de hele wereldbevolking worden gevaccineerd tegen een virus dat voor 99,9 procent van de 65-minners niet dodelijk is.’

Over onderzoek gesproken:
Ik zou toch maar eens een ct scan van je hoofd overwegen.

Nina
Nina
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Waarschijnlijk belegt hij zelf in de farmaceutische industrie. Dit soort mensen willen niet zien met welk kwaad ze bezig zijn en zijn alleen op winst voor zichzelf uit.

Paul
Paul
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ben je echt?

Miami
Miami
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Wiegendood na een prikje…

William
William
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Je bedoelt “massamoord met voorbedachte rade”

hendrik1730
hendrik1730
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Ongoing genocide, that’s what it is.

No worries
No worries
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Ze kunnen niet meer nadenken. My body my choice. My child, i decide.

Rob
Rob
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

‘Het begint steeds vaker op een soort massasekte te lijken met een nieuw geloof’!
Het is het kwaad op deze planeet dat bezig is, in de vorm van een satanische sekte. Die hebben altijd al mensen, kinderen etc opgeofferd en in vele vormen. Elke dode door macht, oorlog, doelgerichte rampen etc is alleen offeren. We zijn nu aangekomen op een punt dat ze HUN systeem aan het slopen zijn dat al op instorten stond. De mensheid is altijd een functie in dat systeem geweest en ze zijn erop gericht iedereen op te offeren tot er 500 miljoen over blijven. De vraag is alleen of de mensheid het toe staat dat we worden uitgeroeid. Tot dusver is er weinig weerstand. Iedereen werkt er zelf aan mee, zelfs als het hun kind betreft of wanneer ze zwanger zijn. Wat babiy’s betreft, de Jonge zei het al dat. Die had het al over het genetische modificeren van baby’s. Het is een teken dat mensen geen waarde hechten aan het leven, niet hun eigen leven en niet dat van hun kinderen. Het is ook geen vaccin maar dna technologie.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Waarom geeft de volk alle macht aan de criminelen in de regering !!
Rutte moet LUISTEREN naar het volk. Rutte werkt voor het volk. Iedereen moet alle maatregelen negeren en terug naar normaal !! ZO WINT HET VOLK !! Een paar politie kan moeilijk 17 miljoen mensen arresteren!! En de boetes zijn toch illegaal !!

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Omdat mensen in angst leven. De avondklok is ook weer verlengd. We komen hier dankzij het schapenvolk niet meer uit.

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  Edward
1 maand geleden

bang dat Je daar gelijk in hebt, misschien is dat de invloed van de subliminals die ze tegenwoordig bijna overal in doen

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Precies. En bedankt schapen! Ongelooflijk hoe stom mensen zijn en blind. En dat heeft dan niets met opleiding te maken.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

En de schapen leggen de schuld bij ons, omdat wij geen muilkorven dragen en ons niet aan de regels houden. Ze snappen het gewoon niet en zullen het ook nooit gaan begrijpen 🙄

doornbos
doornbos
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Sterker nog, het zijn vooral ook de hoger opgeleiden waar je geen serieus gesprek over het coronaschandaal mee kunt voeren.

trut
trut
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

volgens mij is men nergens ter wereld verplicht zich te laten vaccineren.
kun je nagaan wat voor volk dat is……..angsthazen

hendrik1730
hendrik1730
Reactie op  trut
1 maand geleden

Dat is ook nergens verplicht, omwille van de Nürnberg code uit 1947, na de oorlogsmisdaden gepleegd in Duitse concentratiekampen. Lees maar. En die is internationaal geratificeerd behalve in China en Saoudi Arabië.

Ten titel van inlichting : de huidige vaccins zijn experimenteel, iedereen die zich MU laat vaccineren erkent daarmee dat hij/zij dit weet en akkoord gaat. Maar de DIERPROEVEN werden wel overgeslagen, WIJ zijn nu proefdieren.

The Nuremberg Code Trials of War Criminals before the Nuremberg Military Tribunals under Control Council Law No. 10, Vol. 2, pp 181-182. Washington, D.C., U.S. Government Printing Office, 1949.

1. The voluntary consent of the human subject is absolutely essential. This means that the person involved should have legal capacity to give consent; should be so situated as to be able to exercise free power of choice, without the intervention of any element of force, fraud, deceit, duress, over-reaching, or other ulterior form of constraint or coercion; and should have sufficient knowledge and comprehension of the elements of the subject matter involved, as to enable him to make an understanding and enlightened decision. This latter element requires that, before the acceptance of an affirmative decision by the experimental subject, there should be made known to him the nature, duration, and purpose of the experiment; the method and means by which it is to be conducted; all inconveniences and hazards reasonably to be expected; and the effects upon his health or person, which may possibly come from his participation in the experiment. The duty and responsibility for ascertaining the quality of the consent rests upon each individual who initiates, directs or engages in the experiment. It is a personal duty and responsibility which may not be delegated to another with impunity.

2. The experiment should be such as to yield fruitful results for the good of society, unprocurable by other methods or means of study, and not random and unnecessary in nature.

3. The experiment should be so designed and based on the results of animal experimentation and a knowledge of the natural history of the disease or other problem under study, that the anticipated results will justify the performance of the experiment.

4. The experiment should be so conducted as to avoid all unnecessary physical and mental suffering and injury.

5. No experiment should be conducted, where there is an a priori reason to believe that death or disabling injury will occur; except, perhaps, in those experiments where the experimental physicians also serve as subjects. 6. The degree of risk to be taken should never exceed that determined by the humanitarian importance of the problem to be solved by the experiment.

7. Proper preparations should be made and adequate facilities provided to protect the experimental subject against even remote possibilities of injury, disability, or death.

8. The experiment should be conducted only by scientifically qualified persons. The highest degree of skill and care should be required through all stages of the experiment of those who conduct or engage in the experiment.

9. During the course of the experiment, the human subject should be at liberty to bring the experiment to an end, if he has reached the physical or mental state, where continuation of the experiment seemed to him to be impossible.

10. During the course of the experiment, the scientist in charge must be prepared to terminate the experiment at any stage, if he has probable cause to believe, in the exercise of the good faith, superior skill and careful judgment required of him, that a continuation of the experiment is likely to result in injury, disability, or death to the experimental subject. 

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  trut
1 maand geleden

Verplicht misschien (nog) niet, maar als je het niet doet…..

‘Michael Ganoe een journalist uit Israël waarschuwt ons voor wat er komen gaat en wat de schokkende huidige situatie in zijn land is.’

https://twitter.com/SimoneSays123/status/1367772559123435522

En:

https://twitter.com/SimoneSays123/status/136705748261126977

En zo wordt de boel in scene gezet:

https://twitter.com/EatlovePray11/status/1367222114240131072

Arnold
Arnold
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Een psychopaat kan niet luisteren.

Ruudnim
Ruudnim
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Rutte en zijn ‘medebestuurders’ doen het juist héél goed!
Ze nemen daadkrachtige maatregelen en hun verantwoordelijkheid.
Wat een mannen!
Jij wilt toch ook niet dat anderen ziek worden?

Onwell
Onwell
Reactie op  Ruudnim
1 maand geleden

Waar neemt Rutte zijn verantwoordelijkheid? Als hij maar een greintje verantwoordelijkheidsgevoel zou hebben zou hij geen lijsttrekker meer zijn. Zelfs Asscher is als lijsttrekker opgestapt. Na zo’n ongelooflijke blunder als de toeslagenaffaire zou een beschaafd mens eieren voor zijn geld kiezen en voorgoed uit de politiek ophoepelen. Niet die vervelend opdringerige Rutte die geen zelfreflectie kent, en daarom vindt dat hij nooit fouten maakt. Die maken alleen zijn halfdebiele hulpjes die dan van het toneel verdwijnen zodat uberpschopaat Rutte mag blijven.
En daadkrachtig zou ik het opsluiten van de bevolking en het doelbewust failliet laten gaan van kleine ondernemers ook niet durven noemen.
Wat voor drugs heeft big pharma u gegeven dat u zo hallucineert?

Nanda
Nanda
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Uit eigen ervaring door gesprekken met anderen kan ik zeggen dat de meeste mensen leven in hun eigen bubbel en zelfs diegene die Engels kunnen lezen nemen niet de moeite om zich te informeren buiten de mainstream media om.
Waar zij zich druk om maken is of ze naar de kroeg kunnen, of ze op vakantie kunnen en of de grote festivals wel door gaan.
velen zijn bereid die injectie te nemen om vooral maar weer te kunnen doen wat ze willen.
Dat is de bedrieglijke lolly die ze voorgehouden word!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

‘De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook.’ “
En ondertussen wordt deze gewoon gefaciliteerd door de politici én de rechterlijke macht.
Gisteren was een uitspraak van de rechter in de zaak van viruswaarheid tegen de staat over de vaccinpropaganda.
Eis is afgewezen.
De staat mag propageren wat de staat wil om een grote vaccinatiegraad te bereiken.

Dit hele vaccineren wordt één grote drama.
Er zijn verschillende voorbeelden zoals dat van de Mexicaanse griep tot aan DES.
En onlangs werd in TrosRadar een medicijnschandaal behandeld dat ging over toegediende hormonen bij meisjes om de groei te remmen omdat zij anders te lang zouden worden.
Alleen jammer dat zij op latere leeftijd niet meer zwanger kunnen worden of veel moeilijker evenals kennelijk grotere kans op (hormonale) kanker.

Nu moet iedereen maar aan de vaccinatie waar ook de lange termijn gevolgen niet van bekend zijn.
Het is gewoon een grote schande waarvoor heel wat mensen voor het tribunaal moeten worden gebracht.

Pippa
Pippa
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Noem het aub geen VACCIN
want daar gaan wij meteen de fout in

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

op deze praktijken staat volgens de neurenberg code volgens Mij de doodstraf, vraag is waarom doet niemand daar wat aan ook de oppositie niet? zou voor hun toch een Gouden Kans zijn…zou het dan waar zijn wat de new world order heeft gezegd: de oppositie is ook van ons?

William
William
Reactie op  Ik Weet HetvWel
1 maand geleden

Politici zijn of gekocht, of worden gechanteerd of bedreigd… hoe je het wendt of keert ze dienen NIET het belang van het volk

Tim
Tim
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ongelooflijk dit. Geneesmiddelenwet art. 84 lid 4: ‘Misleidende reclame is verboden’. TRIBUNAAL!

TaoTruth
TaoTruth
1 maand geleden

Rotstraal gauw een eind op, nazipraktijken dit!

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

O mijn God! Nee toch!! De nachtmerrie is erger en erger aan het worden!! Krankzinnig! Hier heb ik geen woorden voor😱😱😱😱

Ikke
Ikke
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Op de valreep nog ff wat matriaal mee sleuren opdracht het Vaticaan en de farmaceutische industrie elite gekken

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Elke dag wordt je wakker in een nachtmerrie. Maar mensen werken zelf mee aan hun ondergang. Ze lopen als makke schapen de hel in die machtselite voor ze heeft bedacht.

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  Edward
1 maand geleden

ligt volgens Mij ook aan de subliminals die ze tegenwoordig bijna overal in doen

Clair
Clair
1 maand geleden

Dit ‘middel’ gemaakt door Jansen in Nederland voor het moederbedrijf Johnston& Johnson USA (babyzeepjes en babypoeder etc) word het nieuwe experiment
Mothers where is your maternal instinct?!!!!!!

mee 2
mee 2
1 maand geleden

vroeg of laat moeten ze zich verantwoorden voor misdaden tegen mensheid
waarheid zal vroeg of laat naar boven komen

Pippa
Pippa
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Later veel later, maar dan is het kwaad al geschied
Please people wake up and throw away your masks!!!!

Zona
Zona
Reactie op  Pippa
1 maand geleden

Mask of the Beast

Ikke
Ikke
1 maand geleden

De hele wereld , maar der zijn landen die helemaal niet mee doen met de EU Experiment codvod19..hoezo hele wereld media gelul de EU wil nieuwe proefkonijnen daarom de baby,s en zwangere vrouwe ,jammer dat dat tuig dat spuitje niet krijgt vd bevolking en de fda was tegen bepaalde vaccin tog en nu.opeens voor ????hoe de fuck ???

WeWillWin
WeWillWin
1 maand geleden

Fuellmich vervolg, uiteraard verwijderd van Youtube. https://www.bitchute.com/video/xUgoB7vuogst/

hetistochwat
hetistochwat
Reactie op  WeWillWin
1 maand geleden

Bedankt!!!

Sam
Sam
1 maand geleden

NOOIT MAFKEZEN

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x