Buitenaards

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid heeft contact gemaakt met aliens en president Richard Nixon heeft het bewijs daarvoor achtergelaten in het Witte Huis. Dat zegt althans een informant.

Het bewijs zou in een tijdcapsule zitten waar slechts enkele mensen bij kunnen. Nixon zou gezegd hebben dat de capsule op het juiste moment geopend zou worden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De naam van de informant is Earl Robert ‘Butch’ Merritt. Hij was onder Nixon betrokken bij diverse inlichtingenoperaties die later onder het COINTEL-programma van de NSA vielen.

Brief

Zijn carrière als informant is goed gedocumenteerd. Datzelfde geldt voor zijn connecties met hooggeplaatste overheidsfunctionarissen.

Merritt heeft in een interview met Daniel Liszt, alias Dark Journalist, gezegd dat hij meerdere ontmoetingen heeft gehad met president Nixon op een locatie onder het Witte Huis.

Tijdens één van de ontmoetingen zou Nixon hem een brief hebben voorgelezen die hij daarna in een tijdcapsule zou hebben gestopt.

Buitenaards wezen

De brief bevat volgens Merritt informatie waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in haar bezit heeft.

Wetenschappers van het Los Alamos National Laboratory leerden te communiceren met het wezen en wisten op die manier veel kennis te vergaren, aldus de informant.

Hij zei dat de president hem vroeg een pakketje met daarin de brief te overhandigen aan toenmalig nationaal veiligheidsadviseur Henry Kissinger.

Bespioneerd

De president benadrukte dat verder niemand wist dat de brief bestond en dat hij niet in de handen mocht vallen van de FBI of CIA.

Merritt was ook betrokken bij het Huston Plan, een geheim programma waarbij politieke vijanden van Nixon werden bespioneerd.

Nog steeds

Hij moest onder meer materiaal verzamelen om senatoren en congresleden te chanteren. Hij stond in de schijnwerpers tijdens de Watergate-hoorzittingen en verscheen later in de New York Times.

Merritt is ervan overtuigd dat de tijdcapsule nog steeds op de plek ligt waar Nixon hem in 1972 heeft verstopt.

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Hahaha! Achtergelaten, natuurlijk!
GEPLANT door de CIA zul je bedoelen, ter bevordering van de Alien agenda voor de nabije toekomst.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Ja, het punt blijft natuurlijk dat als het wel echt is, je het al gauw onder de categorie leugens plaatst. Maar wat als het wel degelijk waar is? Nou ja, waarschijnlijk ook niet meer als een gemiste kans.

Matt
Matt
5 jaren geleden

2,5 maand te vroeg!

Mamegaai
Mamegaai
5 jaren geleden

Nixon was bang voor de Aliens en ging daarom rond die periode toenadering zoeken met China?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x