Homepagina » Buitenaards » Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien
Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Deze informant beweert van wel

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien

De Amerikaanse overheid heeft contact gemaakt met aliens en president Richard Nixon heeft het bewijs daarvoor achtergelaten in het Witte Huis. Dat zegt althans een informant.

Het bewijs zou in een tijdcapsule zitten waar slechts enkele mensen bij kunnen. Nixon zou gezegd hebben dat de capsule op het juiste moment geopend zou worden.

De naam van de informant is Earl Robert ‘Butch’ Merritt. Hij was onder Nixon betrokken bij diverse inlichtingenoperaties die later onder het COINTEL-programma van de NSA vielen.

Brief

Zijn carrière als informant is goed gedocumenteerd. Datzelfde geldt voor zijn connecties met hooggeplaatste overheidsfunctionarissen.

Merritt heeft in een interview met Daniel Liszt, alias Dark Journalist, gezegd dat hij meerdere ontmoetingen heeft gehad met president Nixon op een locatie onder het Witte Huis.

Tijdens één van de ontmoetingen zou Nixon hem een brief hebben voorgelezen die hij daarna in een tijdcapsule zou hebben gestopt.

Buitenaards wezen

De brief bevat volgens Merritt informatie waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid een buitenaards wezen in haar bezit heeft.

Wetenschappers van het Los Alamos National Laboratory leerden te communiceren met het wezen en wisten op die manier veel kennis te vergaren, aldus de informant.

Hij zei dat de president hem vroeg een pakketje met daarin de brief te overhandigen aan toenmalig nationaal veiligheidsadviseur Henry Kissinger.

Bespioneerd

De president benadrukte dat verder niemand wist dat de brief bestond en dat hij niet in de handen mocht vallen van de FBI of CIA.

Merritt was ook betrokken bij het Huston Plan, een geheim programma waarbij politieke vijanden van Nixon werden bespioneerd.

Nog steeds

Hij moest onder meer materiaal verzamelen om senatoren en congresleden te chanteren. Hij stond in de schijnwerpers tijdens de Watergate-hoorzittingen en verscheen later in de New York Times.

Merritt is ervan overtuigd dat de tijdcapsule nog steeds op de plek ligt waar Nixon hem in 1972 heeft verstopt.

[Gaia]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Hahaha! Achtergelaten, natuurlijk!
GEPLANT door de CIA zul je bedoelen, ter bevordering van de Alien agenda voor de nabije toekomst.

guido
guido
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Al oa dit onzin onderwerp is bedoeld om ons in slaap te sussen en af te leiden, zodat we ons vooral niet gaan verdiepen in wat er werkelijk ons te wachten staat de komende maanden/jaren.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ja, het punt blijft natuurlijk dat als het wel echt is, je het al gauw onder de categorie leugens plaatst. Maar wat als het wel degelijk waar is? Nou ja, waarschijnlijk ook niet meer als een gemiste kans.

Matt
Matt
1 jaar geleden

2,5 maand te vroeg!

Mamegaai
Mamegaai
1 jaar geleden

Nixon was bang voor de Aliens en ging daarom rond die periode toenadering zoeken met China?

Matt
Matt
1 jaar geleden

Waarom zouden die Aliens altijd Amerika uitkiezen om te landen, afspraken mee te maken en hun technieken delen. Waarom niet in België, China of Rusland of welk ander land dan ook?
Gelukkig spelen alle grote rampenfilms zich ook af in Amerika.

En als het zou kloppen dat ze hier zijn, gezien het feit dat ze dan minstens de snelheid van het licht moeten kunnen benaderen om door de ruimte te kunnen reizen, want in mijn ogen niet kan (e=MC²) want dan zou het al minstens 4 jaar duren naar de dichtstbijzijnde ster, waarvan we weten dat die geen exo planeten hebben,
dan zouden zij dus veel verder technisch onderlegd moeten zijn dan wij, en niet alleen technisch, ook sociaal want ze moeten heel lange tijd opgesloten zitten in hun ruimteschip zonder mekaar de kop in te slaan.
Nu bekijk ik het vanuit menselijk perspectief. Mocht ik het hier mis hebben en is er sprake van andere dimensies e.d. dan denk ik dat die aliens zover boven ons staan dat ze totaal geen aanleiding zien om met onze aardse oorlogszuchtige regeringen serieus contact te hebben. Ze zouden ons eerder als lastige mieren vernietigen.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Wat volgens Einstein niet kan. Er zijn trouwens wel theorieën dat je sneller dan het licht kunt reizen zonder hiermee de relativiteitstheorie van Einstein te tarten.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

De aliens zijn er zeker, lees mijn ervaring van ruim 1.5 jaar geleden waar ze foto’s van exoplaneten op mijn camera’s hebben geplaatst…https://medium.com/@zappfinger/pictures-of-exoplanets-appear-on-cameras-during-ufo-sighting-9520b390812e

Jaya
Jaya
1 jaar geleden

Ik ben het niet eens met sommige alien-agenda’s die het homo en lesbische promoten op aarde(en wie weet waar elders in het universum?) en zoals bijvoorbeerd de Rael.org.

Mamegaai
Mamegaai
1 jaar geleden

Als je niet kan zwemmen dan verdamp je al het water.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

clinton

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x