Homepagina » Mens en Dier » Timmermans haalt zich woede internet op de hals: ‘Schaamteloze opportunist’
timmermans
Foto: © European Union 2017 - European Parliament CC BY-NC-ND 4.0

Timmermans haalt zich woede internet op de hals: ‘Schaamteloze opportunist’

Ook de klimaatcrisis zal alle aspecten van ons leven en onze economie raken, zei vice-voorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans in het programma Vroege Vogels.

Volgens hem is er qua crisis duidelijk een parallel te trekken met die rond het coronavirus.

In december vorig jaar lanceerde Timmermans de Green Deal, die tot doel heeft om heel Europa in 2050 klimaatneutraal te maken.

Jomanda is terug

“Je ziet onvoorspelbare weerpatronen, grote bosbranden, overstromingen, woestijnvorming in Spanje. Als we de temperatuurstijging onder de in Parijs afgesproken 1,5 graad weten te houden, hebben we nog controle over de situatie,” zei hij.

Timmermans: “Moeder natuur is het zát hoe we met elkaar omgaan.”

Er is bijna niemand die de klimaatpaus nog serieus kan nemen. Adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com Uri van As reageerde: “Je hebt idioten die met bomen praten. Maar ja, een paar bomen, dat is te min voor Timmermans, hij praat met moeder natuur.”

Toon Sesink voegde toe: “Jomanda is terug.”

Fictieve klimaatcrisis

“Lazerstraal op met je vlinders van 11.000 miljard Timmermans, we proberen onze ouders in leven te houden,” tweette Tweep Des Vaderlands.

Bep zei: “Tief op met je klimaathysterie. We hebben wel wat belangrijkers aan ons hoofd nu.”

“Een virus dat de zorg compleet overbelast, waar vele mensen doodziek van zullen worden, door komen te overlijden en een financiële crisis dreigt te veroorzaken. Frans Timmermans vergelijkt het gewoon even met zijn fictieve klimaatcrisis. Wat een schaamteloze opportunist,” stelde Sander van Dam.

Journalist Bart Schut liet weten dat hij helemaal klaar is met de Eurocommissaris:


[NPO Radio 1]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Inderdaad Timmerfrans en Rutte zijn de rotte appels in de mand.
  De luizen in de pels.

  Zet ze beide op non actief.
  Nexit.

  51 likes
  • H.J. Ik viel gister al van m’n stoel! Een dierbare zei dat ze naar Rutte had gekeken……zo’n staatsman! Oh vroeg ik wat heeft hij voor nieuws verteld? Nouuuuuuu niet veel….Ik dacht nou laat maat…. Vanochtend las ik dat Rutte 7 mln kijkers had , zooooooo serieus zo’n staatsman …….. Trapt iedereen in het theater , jahoor…. Dat is hetzelfde verhaal als met baardmans hierboven ineens hebben de opertunisten het over moeder natuur……..Wij kunnen gezellig kletsen hier over wat er niet goed is…….maar de doorsnee mens wil gewoon belazerd worden……..nou missie geslaagd. Volgende maand wordt het al rustiger…….

   24 likes
   • Inderdaad Louise, onbegrijpelijk dat mensen nog in dat uitgestreken hoofd van Rutte trappen, al die maatregelen Frankrijk mag je je huis ook al niet meer uit dus dat gaat hier ook gebeuren, denk dat ik dan gek wordt. Zijn wij nou zo zachtjes aan de enige normalen nog? Dan raken de winkels ook leeg dit is erger dan in een oorlog, ja de boetes staan al vast, dat domme hoofd van CharlieAptroot zegt 6000 euro boete voor horeca die niet gehoorzaamt en de wet geeft iedereen 135e boete als je dan op straat komt. Dit is een opgezet spel, ik ken mensen die Corona hadden en zitten verplicht binnen maar hadden niets meer last dan een stevige verkoudheid en waren na een paar dagen al weer opgeknapt. Iedereen gehoorzaamt ook zo slaafs, ik snap het niet.

    19 likes
    • @Willem: zou je het misschien wel snappen als je moeder of je vader sterft aan covid? Of misschien snap je het als je kind sterft? Ga in het hospitaal tegen die gezonde mensen die op sterven liggen ook maar even zeggen dat het maar een verkoudheidje is.

     5 likes
     • @Marc

      Graag met wetenschappelijk harde bewijzen komen waarmee het propaganda coronavirus kan worden (aange)getoond. Er is namelijk nog geen wetenschapper geweest die kan bewijzen dat dit virus werkelijk bestaat.

      11 likes
     • Als ik zo die foto bekijk in de tweet, kan ik maar aan 1 ding denken; BAD SANTA CLAUS

      1 likes
  • @H.J.: de hele mand is rot.

   7 likes
 2. Alle crisissen zijn niet te controleren: Isis terrorisme, co2, stikstof, klimaat, coronavirus enz. Crisis betekent nep, hoax, kletskoek. Geld willen ze.
  “De graaf zei tegen de bisschop: Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm”

  47 likes
  • @Defixiones

   BINGO! Helemaal eens, geld en macht draait het om. Dit is een zio nazi economische oorlog met doel iedereen slaaf en zwakkeren doodspuiten. Dit is geen sciencefiction meer, maar een realistische film en wij zijn allemaal ingevraagd figuranten.

   En dit virus is net als alle andere, niets meer of minder ernstig. Blaas het buiten alle proporties op en je hebt totale paniek en gekte en zullen mensen alles accepteren wat nodig is volgens de zio marionetten politici om zo de wereld te kunnen redden. Compleet geschifte toestand!

   Dit is de nieuwe wereld orde in wording a la voorspellingen en openbaringen van Johannes, de grote verdrukking en het ontstaan van de zogeheten antichrist, iets anders kan ik mij niet voorstellen. Alles volgens het boekje van de pseudo joden.

   20 likes
   • Klimaathysterie en dit zogenaamde coronavirus is duidelijk een psychologische en (nep) biologische oorlogsvoering. Het zo door de knieën krijgen van de bevolking, want vechten tegen een onzichtbare vijand is als vechten tegen spoken met een 100% effectief resultaat. De deep state kon het niet mooier verzinnen.

    Waar zijn uiteindelijk de keiharde bewijzen dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde en waar zijn de keiharde wetenschappelijke bewijzen dat een virus of virussen in het algemeen werkelijk bestaan!?
    Google maar eens coronavirus en zie hoeveel verschillende idiote plaatjes er bestaan van dit virus. Zag zelfs al een bolletje met rozen erin wat een coronavirus moest voorstellen. Ze (de zionisten) steken de draak met ons?

    Kunnen mensen ook niet ‘gewoon’ ziek worden door immuniteitzwakte (opgewekt door gif in voeding of water, eventueel bewust toegevoegd?) en schaart men dat dit inder een virusinfectie is. In deze verziekte wereld is niets onmogelijk getuige deze valse vlag oorlog tegen de bevolking.

    En Timmermans en soortgelijke marionetten zijn niet te onderschatten en zeer gevaarlijke mensen. Verder lijkt het erop dat er meerdere grote krachten in de wereld tegen elkaar vechten. De één wil oorlog, de ander vrede??

    11 likes
    • Yep, blauw tegen rood. Sint Joris en de draak. De plus en/tegen de min situatie enz.
     Niet aan meedoen is mijn advies. Geen kant kiezen.
     In India is het een traditie/cultuur, dat bepaalde jonge kinderen uitgekozen worden(prinsen en prinsessen)en die worden klaargestoomd op wat komen gaat. Ze krijgen van alles te zien over ellende/toekomst enz. Ze mogen dan niet emotioneel worden/ervan slag raken. Deze kinderen worden dan waarschijnlijk de toekomstige spirituele leiders.
     De Hopi hebben een schema.
     1 lijn wijst/gaat naar de lucht.
     1 lijn blijft dicht bij de aarde.
     Eindtijd van deze aardperiode kun je overwinnen/overleven om op het pad van de aarde te blijven. Dicht bij jezelf/natuur.
     Ook zij hebben het over de drie dagen van donker enz. Door rust te bewaren kun je dit doorkomen.
     Al dat geleuter over politiek/partijen enz. doet me nu echt niks meer.
     Wat ik wel nog bijhoudt zijn de ontwikkelingen wereldwijd enz. Voorkennis kan bepalend zijn voor stappen die je neemt/kunt nemen.(dan ben ik echt niet meer lief volgens de wet) Leven in het nu is voor veel mensen moeilijk, maar dat houd je wel voorlopig op de been.
     Wens iedereen veel sterkte/kracht en wijsheid toe!

     7 likes
  • “Panem et circenses. “Panem et circenses” of “brood en spelen” is een uitdrukking die slaat op de praktijk om de gunst van het volk te winnen door oppervlakkige behoeften van het volk te lenigen, namelijk eten en vermaak. De uitdrukking stamt van Satire X van de Romeinse dichter Juvenalis.”

   “Vroeger verkochten we onze stem aan niemand. Al een hele tijd heeft het volk de macht afgestaan. Het volk benoemde vroeger militaire bevelhebbers, hoge ambtenaren, legioenen, alles. Nu beperkt het volk zichzelf en hoopt alleen nog op twee zaken: brood en spelen.”

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Panem_et_circenses

   Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.

   Wat een geluk voor de leiders dat de mensen niet nadenken.

   De brede massa van een volk valt makkelijker aan een grote leugen ten offer dan aan een kleine.

   Adolf Hitler.

   3 likes
  • @IIS: een goede vriendin van mij ligt op intensieve, was sportief en kerngezond en nog een aantal kennissen zijn zwaar ziek maar misschien heb je wel gelijk en is er helemaal niets aan de hand. Voor mensen die het meemaken is het wel degelijk echt, voor diegene die er nog niet bij betrokken zijn is het gemakkelijk praten vanachter de pc.

   2 likes
   • [email protected] helemaal mee eens, als je het zelf heb en zeker als het extreem is, zal het niet makkelijk zijn.
    Maar een beetje nuance is hier ook weer op zijn plaats..ja toch!!

    Nu komt men met zijn kop in de kranten en of het Tv nieuws…weet je hoeveel mensen met complicaties door griep in de kranten en het Tv nieuws komen 0,000000%
    Thans is die ziekte door complicaties ook extreem zwaar en zelfs dodelijk.

    Maar weet je, het laat nu ook maar eens mooi zien dat alle politieke instellingen met hun kapot besparen op de gezondheidszorg (om de banken en hun eigen riante lonen te kunnen handhaven) hebben gefaald.
    Als je een paar duizend mensen niet kunt opvangen in zo vele ziekenhuizen dat ieder land rijk is, dan heb je niet gewoon gefaald maar GIGANTISCH gefaald!!

    3 likes
 3. Mijn grootvader zei altijd “er lopen meer gekken buiten dan in het gekkenhuis” deze man zouden ze in een dwangbuis moeten afvoeren.. deze man leeft in een schjnwereld welke totaal niets met de werkelijkheid te maken heeft..

  35 likes
 4. Dit is gewoon een machtsgreep , in veel landen kwamen de burgers in opstand , de Globalisten lagen op apegapen , alle presidenten komen nu weer goed voor de dag en de twijfelaars [de bangerikken ] zullen nu weer massaal steun betuigen en deze platonische leugenaars met hun dubbele agenda .

  Verplichte vaccinatie is ook weer een stap dichterbij .

  Ook erg vreemd dat juist China , Iran en Italie de meeste doden hebben komt het westen ook wel erg goed uit .

  Ik heb het bange vermoeden dat de cijfertjes in Nederland behoorlijk gemanipuleerd worden om het erger te laten lijken dan dat het is , 25 sterfgevallen op 1400 besmettingen staat nauurlijk heel anders dan datzelfde aantal doden op 6000 besmettingen wat misschien erger lijkt door het hogere aantal , maar in feite het sterfte cijfer tot minder dan een half procent reduceert , en dan lijkt het erop dat wij hier dus een veel betere weerstand hebben tegen het virus .

  HCOV-NL63 dit virus dwaalde zo,n 15 jaar gelden al rond in Nederland amper het nieuws gehaald , en werd eigenlijk als een gewone griepvariant beschouwd , deze variant lijkt wel heel erg veel op Covid 19 dat kan betekenen dat we deze griep eigenlijk al lang een keer gehad hebben en de meesten dus resistent zijn .
  Mensen we worden afgeleid er is zo veel meer aan de hand nu , is dit de aanleiding naar iets nog groters ?

  24 likes
  • Willem ik zoek me suf naar de complete samenstelling van dit virus ( genen) en ja de meeste zijn bekend, al van sars1 en mers…. Maar er zijn er nog een paar ingrediënten die niet bekend zijn? Volgens mij wel bij de Chinezen en anderen, anders kunnen ze geen antistoffen maken, maat op het Net vind ik niks………Ik heb wel een filmpje gezien van autopsie van de Longen, nou dat krijgt zelfs een rokerslong niet voor elkaar……

   2 likes
 5. DSM-5 raadplegen deze man moet opgenomen worden en onder curatele worden gesteld.

  9 likes
 6. Bas van Stapelberg

  Vader Abraham je had erbij moeten zeggen dat het komt door de chemtrails die al 40 jaar de atmosfeer verzieken.

  9 likes
 7. Als 95% van de wetenschap roept “Er is geen klimaatcrisis!”, dan is er GEEN KLIMAATCRISIS!
  Stomme tuinkabouter.

  8 likes
 8. Volkomen gehersenspoeld tijdens de Bilderberg conferentie?
  Net zoals meerdere Nederlandse politici die daar de laatste jaren geweest zijn.

  7 likes
 9. Mijn Hobby is, kleiduiven schieten

  6 likes
 10. Een kinderlijke vergelijking die nergens op slaat. Laat iemand Frans alsjeblieft in bescherming nemen, het is onderhand een zielige vertoning.

  5 likes
  • Ik heb gelezen dat Frans Timmermans zichzelf afgelopen weekend in quarantaine heeft gezet vanwege eerder contact met een Franse staatssecretaris die is besmet is met het coronavirus. Deze psychopaat is van zichzelf al ziek en kan beter preventief geruimd worden voordat hij nog meer schade aanricht.

   10 likes
 11. Iemand met een baard als Karl Marx (zgn. atheist maar dat kan helemaal nie vanwege zijn geloofsafkomst, zijn echte naam is niet Karl Marx) en ook eigenlijk net zo’n baard als Charles Darwin…

  Hé, ik zie een patroon… Gevaarlijke mensen. Of je het nu spiritueel benaderd, of rationeel, of zelfs religieus, wat deze mannen willen is de samenlevingen ontwrichten voor een ongrijpbaar en onnatuurlijk doel.
  En de samenleving, dat ben jij, en jij en u en jij daar. Waarom pikken jullie het allemaal, de horige ben je en de lijfeigene wordt je, maar het hoeft niet zo te zijn.

  Maar voorlopig hou die vieze baard maar lekker papzak, blijft meer virale viezigheid in hangen…

  4 likes
  • @Gea Breuker

   Goede observatie, en van die baard, geweldig! Wat te denken als zich resistente bacteriën vormen in zo’n behaarde bakkes en bacteriën daardoor makkelijk oraal gaan en zich nestelen in lichaamsweefsel en de boel gaat ontsteken of vlees vreten en niet zijn te behandelen omdat ze resistent zijn. En dan dat arme schepsel van vrouw wat een dergelijk behaarde stinkende haarbaal tussen haar dijen moet accepteren of er mee moet tongen of zoiets, brrrr!

   0 likes
 12. Moeder Aarde weet wel raad met dit stuk ongeluk…

  3 likes
 13. “Lazerstraal op met je vlinders van 11.000 miljard

  Lijkt me een foute vertaling…

  Lazer op… betekend zo veel als ‘loop naar de maan’. Lazer, zoals in oplazeren, heeft niets met een laserstraal te maken.

  2 likes
 14. Als ik kijk naar de natuur en haar perfectie, voel ik intuitief heel sterk dat ze is niet de maker van virussen. Bacterias wel. Virussen zijn kunstmatig gemaakt..

  2 likes
 15. Virus means fear/us.
  er is geen virus, er is ziekte die veroorzaakt wordt door ernstige verstoring vh natuurlijk magnetisch veld
  vd aarde door een kunstmatig magnetisch veld dat veroorzaakt wordt door 100.000 satelieten die als een deken onze planeet omsluiten.
  Iedereen heeft een smartfone, Maar velen hebben nu de smart ervan. omdat deze dingen connect zijn met de magnetische straling
  De angst is veroorzaker ervan dat je de verschijnselen van ziekte krijgt.
  Ons op sluiten in onze huizen maakt dit erger.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...