Great ResetBuitenland

WEF heeft nieuwe en verontrustende manier gevonden om internetcensuur te rechtvaardigen

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Uit een recent onderzoek van het World Economic Forum (WEF) cum suis is gebleken dat er veel zorgen zijn over cyberveiligheid. Hoe kunnen we ‘cyberveiligheid’ waarborgen volgens het WEF? Juist, door ‘misinformatie’ en ‘desinformatie’ van internet te weren.

Het verontrustende rapport is op 5 december gepubliceerd en getiteld ‘Cybersecurity Futures 2030: New Foundations’. Weer dat jaartal 2030.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Belangrijkste ‘cyberzorgen’

Volgens het WEF zijn er digitale trainingen nodig om de dreiging van misinformatie en desinformatie te bezweren. Beide termen worden geschaard bij de belangrijkste ‘cyberzorgen’.

De auteurs van het rapport zien ‘stabiele overheden’ die een uitgebreide cyberveiligheidsstrategie hebben uitgestippeld als betrouwbare poortwachters van informatie. De studie gaat ook in op de rol van de overheid en private sector bij het behoud van vertrouwen en de vraag bij wie de censuurtaak moet komen te liggen.

Internet ‘immuniseren’

Eerder riep Klaus Schwab van het WEF op om ‘het internet te immuniseren’. We hebben vaccins nodig om onszelf te immuniseren en hetzelfde geldt voor cyberaanvallen, zei Schwab. We moeten niet alleen beschermen, maar ook immuniseren: “We moeten IT-infrastructuren bouwen met ingebouwde digitale antilichamen.”

[Reclaim The Net]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jammer
Jammer
3 maanden geleden

Ik denk dat het hoogtijd word dat Claus zelf wordt geïmmuniseerd, en als gevangene naar GITMO gezonden. Deze dwaze oude seniele figuur probeert het leven van ons burgers tot een ware hel te maken, maar dat kunnen wij ook.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
3 maanden geleden

Kan de Schwab niet enkele reis naar de hel, die idioot hangt me de strot uit met zijn waanideeën.

Malle Pietje
Malle Pietje
3 maanden geleden

Er is slechts informatie. Of iets correct of onjuist is doet er helemaal niet toe. Niemand hoeft aan het handje meegenomen te worden en beschermd tegen informatie die het WEF niet aan staat.

Mocht het uit de hand gaan lopen met deze censuur dan is dat natuurlijk wel het moment om andere maatregelen te nemen.

Dat de overheid media sponsoren is nog tot daar aan toe. Dat men het internet gaat reguleren op informatie is doodeng en onacceptabel.

W appie
W appie
3 maanden geleden

Dan hebben ze wat te vrezen deze psychopaten 😤😤bang dat teveel mensen wakker worden en zijn zeker Dit zegt genoeg over hun lafbekken zijn t laagste van t laagste🤔🤔Maar dat is zo langzamerhand wel bekend 🤮🤮

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x