Buitenland

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie-inzet tijdens de omstreden Bilderbergconferentie in Dresden kost de Duitse belastingbetaler een slordige 387.000 euro. Dat blijkt uit informatie die is verstrekt door het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Tijdens de conferentie in juni waren er 1100 agenten op de been.

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie
Politieagenten bij het hotel (Sean Gallup)

“Ook voor bijeenkomsten van de elite geldt: Wie bestelt, betaalt!” klaagde parlementslid Enrico Stange van Die Linke. “Tijdens voetbalwedstrijden komen de kosten gedeeltelijk of in zijn geheel voor rekening van de voetbalclubs. Dat zou ook moeten gebeuren als de rijken en machtigen besloten feestjes organiseren. De 126 deelnemers hadden de kosten gemakkelijk kunnen delen om zo het overheidsbudget te ontzien.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Geheimzinnigheid

Onder meer koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte waren begin juni bij de jaarlijkse Bilderbergconferentie in het hotel Taschenbergpalais in Dresden. Prinses Beatrix, sinds 1976 vaste deelnemer aan de met veel geheimzinnigheid omgeven besloten bijeenkomsten, was er dit jaar niet bij.

De conferentie werd in 1954, mede op initiatief van prins Bernhard, voor het eerst gehouden. Behalve politici worden onder meer directeuren van multinationals, invloedrijke media en grote instellingen zoals de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te discussiëren.

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie
Koning Willem-Alexander arriveert (Sean Gallup)
Eigen gewin

Journalist Daniel Estulin stelde tegenover de Epoch Times dat de Bilderberggroep een grotere invloed heeft op ons leven dan welke regering dan ook. Hij doet al jaren onderzoek naar deze groep.

Estulin heeft geconcludeerd dat de Bilderberggroep wereldwijde politieke en economische trends bepaalt. Hij stelt dat de stuurcommissie van de groep de politiek en de wereldeconomie bewust manipuleert voor eigen gewin.

[Sächsische Zeitung]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Dus, wat kan je daar aan doen …. geen belasting betalen? We volgen braaf hoor, wij zijn zo smart-phone.

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“Behalve politici worden onder meer directeuren van multinationals, invloedrijke media en grote instellingen zoals de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te discussiëren.”

Ik denk niet dat er veel discussies zijn, maar “in alle beslotenheid” opdrachten worden gegeven!

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Hey, al die illegale landverrader vergaderingen die jullie houden kosten ons teveel geld. Zouden jullie alsjeblieft wat minder van ons geld willen uitgeven voor jullie bijeenkomst waar jullie gedetailleerd overleggen hoe jullie ons nog meer geld en macht afhandig kunnen maken? Thanks…

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het is geldverspilling aan de hebzucht.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x