Buitenland

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie-inzet tijdens de omstreden Bilderbergconferentie in Dresden kost de Duitse belastingbetaler een slordige 387.000 euro. Dat blijkt uit informatie die is verstrekt door het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Tijdens de conferentie in juni waren er 1100 agenten op de been.

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie
Politieagenten bij het hotel (Sean Gallup)

“Ook voor bijeenkomsten van de elite geldt: Wie bestelt, betaalt!” klaagde parlementslid Enrico Stange van Die Linke. “Tijdens voetbalwedstrijden komen de kosten gedeeltelijk of in zijn geheel voor rekening van de voetbalclubs. Dat zou ook moeten gebeuren als de rijken en machtigen besloten feestjes organiseren. De 126 deelnemers hadden de kosten gemakkelijk kunnen delen om zo het overheidsbudget te ontzien.”

Geheimzinnigheid

Onder meer koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte waren begin juni bij de jaarlijkse Bilderbergconferentie in het hotel Taschenbergpalais in Dresden. Prinses Beatrix, sinds 1976 vaste deelnemer aan de met veel geheimzinnigheid omgeven besloten bijeenkomsten, was er dit jaar niet bij.

De conferentie werd in 1954, mede op initiatief van prins Bernhard, voor het eerst gehouden. Behalve politici worden onder meer directeuren van multinationals, invloedrijke media en grote instellingen zoals de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te discussiëren.

Kritiek op torenhoge kosten Bilderbergconferentie
Koning Willem-Alexander arriveert (Sean Gallup)
Eigen gewin

Journalist Daniel Estulin stelde tegenover de Epoch Times dat de Bilderberggroep een grotere invloed heeft op ons leven dan welke regering dan ook. Hij doet al jaren onderzoek naar deze groep.

Estulin heeft geconcludeerd dat de Bilderberggroep wereldwijde politieke en economische trends bepaalt. Hij stelt dat de stuurcommissie van de groep de politiek en de wereldeconomie bewust manipuleert voor eigen gewin.

[Sächsische Zeitung]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Dus, wat kan je daar aan doen …. geen belasting betalen? We volgen braaf hoor, wij zijn zo smart-phone.

Armonicus
Armonicus
5 jaren geleden

“Behalve politici worden onder meer directeuren van multinationals, invloedrijke media en grote instellingen zoals de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te discussiëren.”

Ik denk niet dat er veel discussies zijn, maar “in alle beslotenheid” opdrachten worden gegeven!

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Hey, al die illegale landverrader vergaderingen die jullie houden kosten ons teveel geld. Zouden jullie alsjeblieft wat minder van ons geld willen uitgeven voor jullie bijeenkomst waar jullie gedetailleerd overleggen hoe jullie ons nog meer geld en macht afhandig kunnen maken? Thanks…

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Het is geldverspilling aan de hebzucht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x