Buitenaards

President Obama tegen 6-jarige: Nog geen ‘direct contact met aliens’

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Barack Obama schoof donderdag aan bij de populaire tv-show The Ellen DeGeneres Show. Hij sprak met haar uitgebreid over zijn leven met de First Lady en zijn dochters. Ook hadden de twee het over gelijke behandeling.

Tijdens de show gaf hij ook antwoord op een ongewone vraag van een 6-jarig meisje: “We hebben nog geen direct contact met aliens gelegd.”

Obama werd in de talkshow geïnterviewd door de 6-jarige ‘presidentieel expert’ Macey Hensley. Ze vroeg de president onder meer naar het legendarische ‘boek der geheimen’. “Dat is geheim,” grapte de president.

Hensley theoretiseerde dat de ‘geheimen’ in het boek mogelijk antwoord kunnen geven op de vraag of ‘aliens echt bestaan’. “We hebben nog geen direct contact met aliens gelegd,” zei Obama. “Zodra dat wel gebeurt, laat ik het je weten.”

De president verduidelijkte niet of we al wel indirect contact hebben gemaakt met aliens door middel van een tussenschakel.

[UPI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wat wordt er weer omheen gedraaid; de regeringen zijn wel in staat om contacten met ‘Aliens’ te maken. Als ze dat niet doen, dan vernietigd de mensheid zichzelf.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
6 jaren geleden

Pas als Obama de waarheid over zijn echtgenoot vertelt, zal ik zijn andere verhaaltjes serieuzer nemen, eerder niet!
The first lady [Michelle] is een transgender.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Overleden kern conversatieve rechter op bed met kussen op het gezicht. Autopsie word overgeslagen. Conclusie: het was een hartaanval.
http://www.mysanantonio.com/news/local/article/Texas-ranch-owner-recalls-Scalia-s-last-hours-6830372.php

helder
helder
6 jaren geleden

zo gek is de ontkenning van obama niet aangezien de halve wereld in een acute shock komt als obama openlijk zal toegeven over het bestaan van buitenaardse leven. Alles op zn tijd

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x