CoronaBinnenland

‘Prikfetisjisten willen ons met alles gaan vaccineren. We moeten die mensen stoppen’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

De volgende pandemie ligt op de loer, waarschuwen de media. Het gaat om de vogelgriep. Viroloog Marion Koopmans sprak bij het tv-programma Buitenhof van ‘een permanente pandemische dreiging’.

Vogelgriep kan ook worden overgedragen op de mens. Als je besmet raakt, krijg je dezelfde symptomen als griep. “We zien de afgelopen jaren een enorme verschuiving in het [vaker] voorkomen van vogelgriep. Die verandering vind ik zorgelijk,” zei Koopmans.

Er heerst momenteel een ‘zeer besmettelijke’ variant van de vogelgriep. Dierenambulances draaien sinds het begin van dit jaar overuren. Soms komen dode vogels ‘zo uit de lucht vallen’. De manager van Dierenambulance Limburg Zuid noemde de situatie ‘buitenproportioneel’.

Desnoods nu al

Op 26 oktober dook de eerste besmetting op in Zeewolde. Sindsdien gaat de verspreiding steeds harder. Volgens het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit lijkt het erop dat ‘vogelgriep een structureel probleem is geworden’. In de afgelopen vier maanden zijn zo’n 1,4 miljoen kuikens, kippen, eenden en kalkoenen vergast en vernietigd.

Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) kondigt aan dat zijn partij er aanstaande donderdag voor zal pleiten dat Nederland desnoods nu al gaat vaccineren tegen vogelgriep. “Buurlanden en de markt zullen volgen,” aldus De Groot.

Stoppen

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt fel uit naar het Kamerlid. “Prikfetisjisten willen ons met alles gaan vaccineren. We moeten die mensen stoppen,” twittert hij.

Zaterdag schreef De Vlieger op Twitter dat een gezonde vriend na de AstraZeneca-booster een TIA kreeg. “Is dat toeval of komt dat vaker voor?” vroeg hij aan de vaccinmaker.

4.8 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
186 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
7 maanden geleden

We moeten ze stoppen en opsluiten.

Trri
Trri
7 maanden geleden

jahoor in het erasmus hebben ze een gevaarlijke vogelgriep gekweekt. Marion daar weet jij toch alles van!

Rienus
Rienus
7 maanden geleden

Feitelijk grijpen opportunisten hun kansen omdat het grootste deel van de mensen het wel een goed idee vinden. Zonder enig idee en enorm misleid vinden veel mensen dat het geweldig is om ingespoten te worden met wat voor rotzooi dan ook.
Zolang ze maar op vakantie kunnen.

Krueger
Krueger
7 maanden geleden

De vogels die uit de lucht vallen , vogelgriep of het niet op veiligheid of schadelijke gevolgen geteste 5G waar échte specialisten dringend voor waarschuwen ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

186
0
We lezen graag je reactie!x