BuitenlandCorona

Portugese zorgmedewerker sterft 2 dagen na coronavaccin, gezondheidsinstanties ‘alert’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Portugese gezondheidsautoriteiten zijn alert na de onverklaarbare dood van een zorgmedewerker. De 41-jarige vrouw uit Maia stierf twee dagen nadat ze haar eerste dosis van het coronvaccin had gekregen. Ze overleed op nieuwjaarsdag terwijl ze in bed lag.

Lokale media schrijven dat haar lichaam is gevonden door haar partner. Hij belde een ambulance, waarna het slachtoffer tevergeefs werd gereanimeerd. De vrouw was één van de 538 zorgprofessionals van een ziekenhuis in de stad Porto die afgelopen woensdag het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hebben gekregen.

Autopsie

Het ziekenhuis laat in een verklaring weten dat de vrouw ‘het vaccin op 30 december heeft gekregen en dat er vervolgens geen bijwerkingen zijn opgemerkt’. Vandaag staat een autopsie gepland, waarna meer informatie zal worden gegeven. De krant Correio da Manha meldt dat er geen aanwijzingen zijn dat de vrouw leed aan een ziekte.

Nederland begint op 8 januari als laatste land in de Europese Unie met het toedienen van coronavaccins. Veel Europese landen hebben inmiddels duizenden mensen ingeënt. Vaak gaat het om zorgpersoneel. Ook Portugal kiest ervoor om deze groep als eerste in te enten. Er zouden al zeker 16.000 zorgmedewerkers zijn gevaccineerd.

[Portugal Resident, Daily Mail]

4.6 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

O nee hoor, dat komt daar niet door.? het was gewoon haar tijd.

Mike
Mike
1 jaar geleden

Ook natuurlijk weer ’toeval’, want het ligt NOOIT aan het killer-vaccin.

Van de 5 dingen die ze zeggen zijn er 34 gelogen. Dus elke dooie na vaccin heeft per definitie ‘iets anders’, waaraan ze doodgingen.

Voor alle schapen: Lekker blijven geloven. Ruimt lekker op.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Heb gehoord dat:
Ingrediënten op de doos van de vaccine waren dezelfde ingrediënten die werden gebruikt bij dodelijke injecties.

Iedereen moet helpen dit uitzoeken..

Geoffrey
Geoffrey
1 jaar geleden

SSSSSSSTTTT dit soort nieuws zou verboden moeten worden. Straks gaan mensen nog geloven, dat de roverheid toch niet het beste met ze voor heeft, straks worden mensen nog wakker, hou eens op met die waarheidsvinding van jullie…..

Ik vind het echt niet kunnen dat er nog websites bestaan met goede intenties, die tegen beter weten in toch hun best blijven doen voor de schaapjes.

Ik zeg neem een KOUDE DOUCHE en loop mee in de pas van de MSM, dat is wat een deugmens of deugsite zou moeten doen!

NINEfornews jullie moeten echt stoppen met die waarheid hoor, want anders komt het misschien nog goed….

AFZ. Geoffrey een zeer verontwaardigde lezer. (ik denk dat ik een abonnement ga nemen op de Telegraaf, want die weten wat ik nodig heb!)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x