CoronaBuitenland

Ontslagen farmamedewerkers leggen uit waarom ze geen coronaprik hebben gehaald

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Onlangs heeft het farmaceutische bedrijf Syneos Health medewerkers ontslagen die zich niet hebben laten vaccineren tegen corona. Zij onthullen nu waarom ze de prik niet hebben gehaald. De farmareus heeft 28.000 medewerkers in dienst in 110 landen en werkt samen met onder meer Johnson & Johnson, dat een eigen coronavaccin heeft ontwikkeld. Het vaccin wordt gemaakt door Janssen.

“De overheid zei: doe dit, het is in jouw belang, en daarna kun je terug naar normaal,” zei een oud-medewerker tegen de krant The Epoch Times. “We hebben inmiddels gezien dat dit geen vaccins zijn die je immuniteit geven. Er gaan veel berichten rond over – en we kennen ook veel – mensen die zijn beschadigd door deze prikken. Dus een aanzienlijk deel van ons heeft ze nooit gehaald.”

Geen experiment

Anderen zeiden dat ze hebben besloten het vaccin niet te nemen omdat ze niet bang zijn voor corona. “Ik ben liever geen experiment voor deze farmaceutische bedrijven,” zei een ex-medewerker van Syneos.

“Er zijn zoveel mensen die in angst leven en zich laten leiden door de media. Het is spijtig dat er niet meer mensen zijn die onderzoek doen,” voegde de medewerker toe. “Ik heb geen reden om bang te zijn.”

Gestopt

Eerder deze maand berichtte de Amerikaanse krant The New York Times dat farmaceut Janssen tijdelijk is gestopt met het produceren van zijn coronavaccin. Janssen zou eind vorig jaar al stilletjes zijn gestopt met het maken van coronavaccins.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 maanden geleden

Dat zegt al genoeg over deze vaccins, dat personeel ontslagen word en niet aan vaccinatie wil meedoen, Een Grote rottroep, die vaccins. en zij kunnen dit weten, want de ontslagene zaten er bovenop.

Sigmar
Sigmar
4 maanden geleden

Het is gewoon een grafeen oxide en het is totaal geen vaccin. Je wordt met gif ingespoten. Hier zitten de meest weerzinwekkende monsters achter.

Marcow
Marcow
4 maanden geleden

“farmaceut Janssen tijdelijk is gestopt met het produceren van zijn coronavaccin. Janssen zou eind vorig jaar al stilletjes zijn gestopt met het maken van coronavaccins.”

HEY de JONGE DANSEN MET JANSEN ???

Jou vergeten we niet.
Al denk je dat van wel.

semper amici
semper amici
4 maanden geleden

Zou het grote ontwaken iets te maken hebben met het gebruiken van gezond verstand! 

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x