CoronaBuitenland

Ontslagen farmamedewerkers leggen uit waarom ze geen coronaprik hebben gehaald

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Onlangs heeft het farmaceutische bedrijf Syneos Health medewerkers ontslagen die zich niet hebben laten vaccineren tegen corona. Zij onthullen nu waarom ze de prik niet hebben gehaald. De farmareus heeft 28.000 medewerkers in dienst in 110 landen en werkt samen met onder meer Johnson & Johnson, dat een eigen coronavaccin heeft ontwikkeld. Het vaccin wordt gemaakt door Janssen.

“De overheid zei: doe dit, het is in jouw belang, en daarna kun je terug naar normaal,” zei een oud-medewerker tegen de krant The Epoch Times. “We hebben inmiddels gezien dat dit geen vaccins zijn die je immuniteit geven. Er gaan veel berichten rond over – en we kennen ook veel – mensen die zijn beschadigd door deze prikken. Dus een aanzienlijk deel van ons heeft ze nooit gehaald.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Geen experiment

Anderen zeiden dat ze hebben besloten het vaccin niet te nemen omdat ze niet bang zijn voor corona. “Ik ben liever geen experiment voor deze farmaceutische bedrijven,” zei een ex-medewerker van Syneos.

“Er zijn zoveel mensen die in angst leven en zich laten leiden door de media. Het is spijtig dat er niet meer mensen zijn die onderzoek doen,” voegde de medewerker toe. “Ik heb geen reden om bang te zijn.”

Gestopt

Eerder deze maand berichtte de Amerikaanse krant The New York Times dat farmaceut Janssen tijdelijk is gestopt met het produceren van zijn coronavaccin. Janssen zou eind vorig jaar al stilletjes zijn gestopt met het maken van coronavaccins.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Dat zegt al genoeg over deze vaccins, dat personeel ontslagen word en niet aan vaccinatie wil meedoen, Een Grote rottroep, die vaccins. en zij kunnen dit weten, want de ontslagene zaten er bovenop.

Sigmar
Sigmar
2 jaren geleden

Het is gewoon een grafeen oxide en het is totaal geen vaccin. Je wordt met gif ingespoten. Hier zitten de meest weerzinwekkende monsters achter.

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

“farmaceut Janssen tijdelijk is gestopt met het produceren van zijn coronavaccin. Janssen zou eind vorig jaar al stilletjes zijn gestopt met het maken van coronavaccins.”

HEY de JONGE DANSEN MET JANSEN ???

Jou vergeten we niet.
Al denk je dat van wel.

semper amici
semper amici
2 jaren geleden

Zou het grote ontwaken iets te maken hebben met het gebruiken van gezond verstand! 

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x