Binnenland

Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neuroloog Jan B. Hommel liet begin deze maand weten dat hij geen mondkapje zal dragen. Hij gaat er nu toch eentje dragen ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’. Collega’s zijn bang dat hem anders mogelijk de toegang tot het ziekenhuis wordt ontzegd. “Soms is het beter om mee te buigen dan te breken. En om toch voor mijn patiënten te kunnen blijven zorgen, dat wat ik het liefste doe,” licht hij toe op social media.

“Ik heb twee mondkapjes aangeschaft. Waarvan ik zeker weet dat ze niet werken en dat ze een vrije doorgang verschaffen aan het virus. Zoals Koning Mark en Hertog Hugo mij opdragen,” zegt hij.

De neuroloog denkt niet dat hij ze lang zal hoeven te dragen. “De ene na de andere studie verschijnt nu over de zinloosheid van het vele testen, de zinloosheid van mondkapjes en dat de Infection Fatality Rate niet hoger is dan die van de griep. Dat kunnen Koning Mark en Hertog Hugo niet lang genoeg negeren totdat het vaccin ze komt redden.”

Jij gaat die mondkap dragen, anders ontslaan we je

Leraar Marc zegt in een reactie dat hij ook heeft gecapituleerd. “Zie nog maar eens een rechter te vinden die het met je eens is, was het dreigende argument. Jij gaat die mondkap dragen, anders ontslaan we je. Jij doet die kap op, anders zien we het als werkweigering.”

Marc mag op school ook geen discussie meer voeren over corona. “Het argument: mensen worden bang van je argumenten. Jij zegt dat er niks aan de hand is, maar het is heel erg. Jij hebt een voorbeeldfunctie.”

De leraar benadrukt: “Ik heb gecapituleerd voor mijn woning, mijn auto. En dat gaat zo vreselijk tegen mijn gevoel in. Maar: als enige van 300 mensen personeel ben ik opgestaan. Gestreden tot ook ik aanliep tegen standrechtelijke executie.”

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
1 jaar geleden

2-0 voor FC de Psychopaten

Philip
Philip
1 jaar geleden

Stoffen mondmaskers beschermen niet tegen coronavirus, maar waarom worden ze dan niet afgeraden?

Zelf genaaide stoffen mondmaskers beschermen hoegenaamd niet tegen het coronavirus. Volgens een studie in het gereputeerde medisch tijdschrift The Lancet zouden ze uit 12 tot 16 lagen stof moeten bestaan om efficiënt te zijn. Toch raden de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en onze wetenschappers het dragen ervan niet af.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201018_97236785

“Slikken of stikken, volgen of vervolgd worden”

KaAsLijF
KaAsLijF
1 jaar geleden

Niet samen met de kudde het ravijn in ? Dan stoten we je gewoon uit !

DEUS VULT!!
DEUS VULT!!
1 jaar geleden

Mark Seys-Inquart Rutte!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x