Homepagina » Binnenland » Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’
mondkapje
Foto: ŽupaBA VUCBA CC BY 2.0

Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’

Neuroloog Jan B. Hommel liet begin deze maand weten dat hij geen mondkapje zal dragen. Hij gaat er nu toch eentje dragen ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’. Collega’s zijn bang dat hem anders mogelijk de toegang tot het ziekenhuis wordt ontzegd. “Soms is het beter om mee te buigen dan te breken. En om toch voor mijn patiënten te kunnen blijven zorgen, dat wat ik het liefste doe,” licht hij toe op social media.

“Ik heb twee mondkapjes aangeschaft. Waarvan ik zeker weet dat ze niet werken en dat ze een vrije doorgang verschaffen aan het virus. Zoals Koning Mark en Hertog Hugo mij opdragen,” zegt hij.

De neuroloog denkt niet dat hij ze lang zal hoeven te dragen. “De ene na de andere studie verschijnt nu over de zinloosheid van het vele testen, de zinloosheid van mondkapjes en dat de Infection Fatality Rate niet hoger is dan die van de griep. Dat kunnen Koning Mark en Hertog Hugo niet lang genoeg negeren totdat het vaccin ze komt redden.”

Jij gaat die mondkap dragen, anders ontslaan we je

Leraar Marc zegt in een reactie dat hij ook heeft gecapituleerd. “Zie nog maar eens een rechter te vinden die het met je eens is, was het dreigende argument. Jij gaat die mondkap dragen, anders ontslaan we je. Jij doet die kap op, anders zien we het als werkweigering.”

Marc mag op school ook geen discussie meer voeren over corona. “Het argument: mensen worden bang van je argumenten. Jij zegt dat er niks aan de hand is, maar het is heel erg. Jij hebt een voorbeeldfunctie.”

De leraar benadrukt: “Ik heb gecapituleerd voor mijn woning, mijn auto. En dat gaat zo vreselijk tegen mijn gevoel in. Maar: als enige van 300 mensen personeel ben ik opgestaan. Gestreden tot ook ik aanliep tegen standrechtelijke executie.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
1 maand geleden

2-0 voor FC de Psychopaten

Joris
Joris
Reactie op  King of Light
1 maand geleden

Toch niet, want als ontslag het enige middel is om mensen te overtuigen sta je inhoudelijk verdomd zwak..

Philip
Philip
1 maand geleden

Stoffen mondmaskers beschermen niet tegen coronavirus, maar waarom worden ze dan niet afgeraden?

Zelf genaaide stoffen mondmaskers beschermen hoegenaamd niet tegen het coronavirus. Volgens een studie in het gereputeerde medisch tijdschrift The Lancet zouden ze uit 12 tot 16 lagen stof moeten bestaan om efficiënt te zijn. Toch raden de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en onze wetenschappers het dragen ervan niet af.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201018_97236785

“Slikken of stikken, volgen of vervolgd worden”

Gerrit Cnossen
Gerrit Cnossen
Reactie op  Philip
1 maand geleden
AlbertV
AlbertV
Reactie op  Philip
1 maand geleden

De beste manier omdat virus uit je longen te houden is door een plastic zak over je hoofd te trekken en met ducktape strak om je nek dicht te tapen. Heb je ook nooit meer last van hoofdpijn… of kiespijn.

KaAsLijF
KaAsLijF
1 maand geleden

Niet samen met de kudde het ravijn in ? Dan stoten we je gewoon uit !

DEUS VULT!!
DEUS VULT!!
1 maand geleden

Mark Seys-Inquart Rutte!

No Name
No Name
Reactie op  DEUS VULT!!
1 maand geleden

En Hugo Mussert de Jonge

linda bakker
linda bakker
1 maand geleden

Ik heb voor mij zelf een klein onderzoek gepleegd en contact gezocht met diverse grote winkel en supermarkt ketens over de kwestie van de mondkap plicht. Men zegt unaniem: de Klant wil het, het geeft ze een veilig gevoel, dus gaan wij daar in mee. Ik heb op diverse facebook site gekeken wat de ‘Klant’ nu eigenlijk echt wil, en daar vind ik het meeste commentaar: Het is verplicht door de winkels/supermarkten, dus moeten we het maar accepteren. Zien de mensen nu niet hoe ze door een kwaadwillende Overheid tegen elkaar worden uitgespeeld? De Overheid wast zo zijn handen in onschuld en Mark Rutte, de grote Volksbedrieger kan straks weer de grote man spelen en wederom de verkiezing winnen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  linda bakker
1 maand geleden

Beste Linda je omschrijft het precies zoals het is. Polarisatie optima vorm. Verdeel en heers. Ze verschuilen zich achter drogredenen en wijzen daarbij naar elkaar. Serieuze wetenschap wordt uitegsloten en semi gecorrumpeerde experts met belangen komen ruim aan het woord. In een oorlog is het eerste wat sneuvelt de waarheid.

Edward
Edward
1 maand geleden

Jammer, maar uiteindelijk buigt iedereen uit angst voor verlies van werk en inkomsten er is momenteel een tirannie gaande van de meerderheid. Zuurstofgebrek is niet goed voor de hersenen, sufheid en niet helder na kunnen denken is precies wat deze dictators willen om ongestoord hun agenda uit te kunnen voeren.

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Nee is niet zo. Het is de enige kans op een gezond leven als je niet buigt. Verloochen je ziel niet en laat het Goddelijke recht op de levensadem niet afpakken. Kijk een kwartiertje of uurtje, maar een hele werkdag? Door iedereen die meebuigt zitten we straks in een dictator land forever! De sterren staan nu zo dat iedereen die naar zijn innerlijke autoriteit luistert, zijn Goddelijk weten, zijn eigen macht erkent, dat dat degene zijn die straks ver komen in vrede. Als je nu jezelf delete, heb je straks een nog groter probleem. Zelf ben ik jaren geleden al gestopt met een baan in de zorg omdat ik tegen maatregelen was (eenzame opsluiting in de verslavingszorg)

rop
rop
1 maand geleden

De angst is al zo diep geworteld dankzij de media en deze twee malloten, zodat zelfs onder de collega’s, [dit zal ook al zeker bij elk bedrijf [bijna] voorkomen] ,men moet gewoon mee doen en anders volgt ontslag ,dat heb ik ook al vernomen in een supermarkt, ze geven allemaal aan elkaar de angst door en ze onderhouden deze angst ook nog eens door het gedrag wat ze zelf aan elkaar laten zien, daardoor ontstaat al een wrijving van een onpasselijke gevoel, als je geen mondkapje gebruikt, en als er maar Een is die het niet draagt is er al een angst voor besmetting, [Ook al zal iedereen er Een dragen de Angst blijft] maar als iemand die geen mondkapje draagt en de anderen wel dan zijn de dragers van een mondkapje toch beschermt??? tegen deze corona virus??? en de drager van geen mondkapje is dan [eigenlijk] een zichtbare virus [zo gezegd ] en de dragers van mondkapjes zijn dan toch beschermt tegen de echte onzichtbare virus ,want de meeste dragers [mondkapje] heeft zich dan toch beschermt tegen de corona de virus zelf??? waarom dan die Angst??? het dragen van een mondkapje is al zo bij vele mensen ingeburgerd en als je dan als eenling deze niet draagt, je als een uitzondering gaan zien, omdat je gewoon niet meedoet, alle dragers van een mondkapje hebben dus gewoon angst, en als je dan als een eenling die geen angst heeft vinden ze dat maar vreemd, dus ze hebben dan ook liever dat je gewoon meedoet zodat men elkaar in de Angst vasthoud en bang is voor deze onzichtbare vijand, ook al zit er genoeg twijfels aan het dragen van een mondkapje, men moet gewoon het gedrag aan elkaar laten zien, wat samen gaat met Angst en de virus zelf, terwijl men al weet dat mondkapjes [ergers] geheel niet helpen.
De angst is de Heer en Meester geworden, zodat mensen er een gedrag bij aanpassen om zich beter te voelen, en daar mogen geen uitzonderingen bij zijn .zodat we allemaal met een Angst moeten leven de Meester ervan. En de Koning en de Hartog regeren en onderhouden deze Angsten en de Schapen die worden door de honden van deze twee door vele pionnen in de gaten gehouden om de kudde te muilkorven,

Margie
Margie
Reactie op  rop
1 maand geleden

Het is zwaar boksen… ook voor rebelse, bekend of onbekend

Jack Burton
Jack Burton
1 maand geleden

De vraag is waar legt men de rode lijn?…wanneer wegen principes zwaarder dan het maandloon?…wanneer wegen principes zwaarder dan een gevangenisstraf?…wanneer wegen principes zwaarder dan het eigen leven?…

Zullen we beginnen bij het verplicht testen?…want de mondkap is inmiddels niet meer weg te denken, zo ontzettend populair onder het volk en vooral de jeugd tussen de 12 en de 18 vindt ze prachtig met allemaal verschillende plaatjes en patronen…

Komen mooie tijden aan…komt wel goed, toch?…

salvar
salvar
Reactie op  Jack Burton
1 maand geleden

@Jack Burton
de rode lijn daar zit ik allang tegen aan te hikken.
de tijd komt dat moet vragen aan mijn familie hoe of wat.
ga je een muilkorf dragen en laat je je
vaccineren?
dat is wat ik wil weten omdat als ze (de regering) te dreigen met verplicht vaccineren of verplicht een muilkorf op ben ik weg.
waarnaar toe uit de ether als je begrijp wat ik bedoel.
ik ga niet kruipen voor de psychopaten nooit.
wie mee wil gaat mee wie zich wil laten onderwerpen moet dat maar doen.

er moet een wonder gebeuren wil de situatie nog worden als voor maart.
ik zie een niet prettige wereld voor me en iedereen die nu bang is voor hun geld en huis en haard zullen bedrogen uitkomen , alles en alles wordt afgepakt van je of …………….
leven als een slaaf en niet je eigen denkvermogen meer oke ga ga ervoor het beste.

Margie
Margie
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Back to Nature…de enige weg vooruit

Edward
Edward
Reactie op  Margie
1 maand geleden

De zwarte schapen moeten zich verenigen, organiseren en zich met hand en tand verzetten. Er is geen andere mogelijkheid. Eendracht maakt macht, de vraag hoe ?

salvar
salvar
Reactie op  Edward
1 maand geleden

@Edward
hoe?
ja dat is inderdaad de vraag.
als je wilt overleggen wordt al moeilijk omdat je onder een naam schrijft.
zelfs op deze site kom je niet in contact met elkaar.
misschien logisch natuurlijk daar deze site hiervoor niet is bedoeld.

er zal een manier gevonden moeten worden maar inderdaad hoe?

salvar
salvar
Reactie op  Margie
1 maand geleden

@Margie
yep

Nico M. Peeters
Nico M. Peeters
Reactie op  Jack Burton
1 maand geleden

In Culemborg liggen drie mannen begraven, die tijdens W.O. II hun leven hebben gegeven voor de vrijheid. Geestelijke vrijheid gaat boven fysieke vrijheid. Laten zij, die de ene leugen na de andere vertellen, zich goed realiseren, dat de waarheid vroeg of laat onherroepelijk zal zegevieren en dat zij zich dan zullen moeten verantwoorden. Als wij dood worden gemaakt, zullen de stenen spreken…

Alex
Alex
1 maand geleden

These people should have gathered all the evidence that facemasks don’t work. Print out all of these studies which are related to the uselessness of facemasks and start a civil lawsuit! What the hell are these morons thinking, threatening colleagues and tell them to shut up! The argument, “people are getting afraid listening to your arguments” is just unbelievable! So when you try to convince people that Covid-19 isn’t as dangerous as they say it is, you are frightening people? That’s just hilarious! So when you practice evidence to try and put people at ease instead of fear mongering, you’re the bad guy? You try to convince people that there’s nothing to be afraid of, and you’re the one being accused of driving fear into people? Talk about, The pot calling the kettle black!

PREDATOR
PREDATOR
1 maand geleden

vanaf nu zijn we niet meer dan vee

x

Check Also

zweden

Zweden maken zich grote zorgen om coronavaccin: ‘Het heeft mijn leven verwoest’

Een haastig ontwikkeld vaccin nemen? Dat nooit ...

van dissel

Belgische Van Dissel in 2019: zo maak je mensen bang voor een virus (must-see)

Marc Van Ranst, de ‘Belgische Jaap van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x