Internet

Pro Privacy Podcast #02 – Rabobank CO2 Score, Wie kan bij je rekening? Groen licht Digital ID en Interoperabiliteit CBDC’s

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door: Wesley Feijth

Met trots presenteren we de tweede opname van de Pro Privacy Podcast! Ik (Wesley Feijth) en David Boerstra (journalist blckbx) nemen je eens per maand mee in de meest opvallende privacy-nieuwtjes van de afgelopen maand. In deze aflevering bespreken we privacy (of het ontbreken daarvan) in ons financiële leven: het Rabobank CO2 budget, Wie kan bij je rekening? Groen licht Digital ID en de Interoperabiliteit van CBDC’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel onderwerpen, dus deze podcast duurt iets langer dan de vorige. Het zijn echter onderwerpen die allemaal met elkaar samenhangen! Vandaar dat we het belangrijk vonden om deze onderwerpen in dezelfde podcast te bespreken.

Pro-Privacy-Podcast-1536x1536
Woensdag 20 maart release Pro Privacy Crypto Cursus

De podcast zit nog in een experimentele fase, dus we zullen gaandeweg steeds meer gaan verbeteren (denk aan audio, video, intro muziekje etc.). We moeten dan investeren in nieuwe apparatuur. Je kan ons steunen door woensdag 20 maart de volledige Pro Privacy Crypto Cursus aan te schaffen! De noodzaak om alternatieve financiële systemen te omarmen is groter dan ooit tevoren, zo blijkt uit deze podcast.

De volledige Pro Privacy Crypto Cursus is vanaf 20 maart te koop. Je kunt het gratis gedeelte van de cursus alvast volgen via onderstaande knop.

 Volg alvast het GRATIS gedeelte van de Pro Privacy Crypto Cursus

Normaal gesproken plaatsen we YouTube video’s op een privacy-vriendelijke wijze, maar in deze situatie willen we zoveel mogelijk mensen bereiken om het bewustzijn rond deze onderwerpen te vergroten. Door de video op YouTube te bekijken help je ons om de podcast populairder te maken. Om diezelfde reden vind je de podcast ook op Spotify.

Wil jij privacy-vriendelijk en censuur resistent naar de podcast luisteren? Dan raden we aan om gebruik te maken van de AntennaPod applicatie. Heb je al een Pro Privacy Phone? Dan vind je de handleiding van de AntennaPod applicatie op het Pro Privacy Platform. Je kunt de video-versie ook bekijken via Odysee of via Rumble.

Laat ons na het beluisteren/bekijken van de podcast in de comments-sectie hieronder weten wat je van de podcast vindt! Zoals beloofd in de podcast krijg je een persoonlijke reactie van David.

Volg ons privacy-vriendelijk en censuur-resistent via de AntennaPod app

We uploaden de podcast ook via het censuur-resistente en privacy-vriendelijke Podcasting 2.0 protocol van podfather Adam Curry. Onze favoriete Podcasting 2.0 applicatie is AntennaPod! Eigenaren van een Pro Privacy Phone leggen we in de AntennaPod handleiding op het Pro Privacy Platform uit hoe je je podcast kunt toevoegen, een notificatie ontvangt bij nieuwe afleveringen en de aflevering automatisch kunt downloaden.

Reageren op de podcast is mogelijk via de bijbehorende blog op proprivacy.io. David heeft beloofd om op alle reacties te reageren!

proprivacypodcast-antennapod

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

NineForNews

Algemene en huishoudelijke mededelingen, om onze lezers op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen NineForNews.
Back to top button