CoronaMens en Dier

Prof. Pierre Capel is zeer geshockeerd: ‘Dit is onbegrijpelijk’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Er zijn vele duizenden mensen overleden door de bijwerkingen van hydroxychloroquine. Dat beweren althans de mainstream media. In Nederland zouden honderden slachtoffers zijn gevallen.

De steunpilaren, met Maarten Keulemans en Marc Bonten voorop, buitelden over elkaar heen om mensen die het middel in coronatijd hebben aangeprezen, de maat te nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Emeritus hoogleraar Pierre Capel was ‘zeer geshockeerd’ toen hij berichten over het onderzoek voorbij zag komen. “Dit is onbegrijpelijk.”

De onderzoekers hebben 7848 wetenschappelijke onderzoeken opgezocht in PubMed, de medische bibliotheek. Daar hebben ze een selectie uit gemaakt van artikelen die ze wilden gebruiken om hun punt te maken. Van de 7848 artikelen hebben ze er 44 geselecteerd, waar alles op gebaseerd is.

Lagere sterfte

Capel heeft alle 44 artikelen gelezen en komt nu met een shockerende analyse (video boven) van de echte gegevens. Van die 44 zijn er 41 die helemaal niets, maar dan ook niets met hydroxychloroquine te maken hebben. “In al die stukken staat het hele woord nog niet eens genoemd.”

De overige drie studies gaan over het effect van hydroxychloroquine op het sterftecijfer onder mensen die in het ziekenhuis liggen. Bij één van de studies wordt het gebruik van hydroxychloroquine geassocieerd met een lágere sterfte. “Hé, dat had ik niet verwacht.”

Bij de tweede studie werd het gebruik van hydroxychloroquine bij coronapatiënten in het ziekenhuis geassocieerd met lágere sterfte.

Het is ongelooflijk

Bij de derde studie kwamen de onderzoekers niet tot een duidelijke conclusie.

Uit de 44 geselecteerde artikelen gaan er 3 over hydroxychloroquine. Ze geven aan hoe fantastisch dat werkt.

Voor het nieuwe onderzoek hebben ze van alles en nog wat bij elkaar opgeteld. “Als ze in Albanië wat voorgeschreven hebben aan hydroxychloroquine dan vallen de doden in België. Het is ongelooflijk,” reageert Capel beduusd.

De aarde is een pannenkoek

Je krijgt dan de volgende redenering: de aarde is rond, een pannenkoek is rond, dus de aarde is een pannenkoek.

De gebruikte studies laten ook nog iets opmerkelijks zien, iets wat Capel niet had verwacht. Ze zijn gedaan bij mensen die op de ic liggen, dus in een heel vergevorderd stadium. “Tot mijn verbazing is hydroxychloroquine ook in dat eindstadium nog steeds effectief.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 219 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marian Lamina
Marian Lamina
3 maanden geleden

Voor de mensen die die rapporten niet lezen, maar alleen de krantenkoppen lezen is de conclusie dan al getrokken…

Fransdo
Fransdo
3 maanden geleden

Weer een afleidingsmanoeuvre van die pseudo-wetenschappers mislukt. Het touw spant zich steeds strakker aan. Ik zou geen wetenschapper van dat niveau willen zijn maar als ik dat dan toch zou zijn dan zou ik me nu zeer dom, onbeholpen en ongelukkig voelen.

Toedeledoki!!

jan
jan
3 maanden geleden

Weer zoeen een pannekoek verhaal. Alle negatieven onderzoeken en leugens , moet je gewoon omdraaien want dan heb je de waarheid.
Waarom is Art 120 van onze grondwet stop gezet.
Waarom mag een rechter niet toetsen aan de grondwet.

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Twee oplichters kraaien wat de overheid wil horen.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x