Homepagina » Gezondheid » ‘Peetvader van vaccins’ geeft toe weeskinderen en gehandicapten te hebben gebruikt voor experimenten. Bekijk zijn getuigenis
'Peetvader van vaccins' geeft toe weeskinderen en gehandicapten te hebben gebruikt voor experimenten. Bekijk zijn getuigenis

‘Peetvader van vaccins’ geeft toe weeskinderen en gehandicapten te hebben gebruikt voor experimenten. Bekijk zijn getuigenis

Emeritus hoogleraar Stanley Plotkin is als adviseur werkzaam voor diverse vaccinmakers, waaronder Sanofi Pasteur, biotechfirma’s en overheden.

In de jaren zestig speelde hij een belangrijke rol bij de ontdekking van een vaccin tegen rodehond. Zijn boek ‘Vaccines’ vormt een standaardwerk.

Dr. Plotkin heeft begin 2018 onder ede toegegeven dat hij wezen, gehandicapten, baby’s, kinderen en hele bevolkingsgroepen heeft gebruikt voor vaccintests.

Weeskinderen

Op de vraag of hij ooit weeskinderen heeft gebruikt om een experimenteel vaccin te bestuderen, antwoordde hij: “Ja.”

Plotkin merkte op dat het in de jaren zestig niet ongewoon was om ook geestelijk gehandicapten hiervoor te gebruiken.

“Ik zou niet ontkennen dat ik dat mogelijk ook heb gedaan,” zei hij.

Om zijn geheugen wat op te frissen werd er een onderzoek aangehaald waarin 13 geestelijk gehandicapte kinderen het experimentele RA 27/3-vaccin kregen.

“In dat geval is dat wat ik heb gedaan,” zei dr. Plotkin.

Beperkingen

In een brief, die is aangemerkt als bewijsstuk 43, schrijft hij aan de redacteur van Ethics on Human Experimentation dat het eigenlijk beter is om te experimenteren op mensen die minder kans hebben om bij te dragen aan de samenleving, zoals kinderen met beperkingen.

“Herkent u deze brief?”

Dr. Plotkin: “Ja.”

“Heeft u deze brief geschreven?”

Plotkin: “Ja.”

Gevangenen

De arts gaf hierna ook toe dat hij baby’s van gevangenen en individuen die onder koloniaal bewind leefden, heeft gebruikt voor onderzoek naar experimentele vaccins.

Je kunt deel 1 van de volledige getuigenis hieronder bekijken:

Foto: YouTube/Lars P

[Collective Evolution]


Vind je dit goed? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Vaccins uitproberen op weeskinderen en op kinderen met een geestelijke beperking….
  Wat dat laatste betreft creëren ze nu steeds meer “testobjecten” met hun “vaccins”.
  Tegenwoordig zijn niet alleen weeskinderen en kinderen met een geestelijke beperking “testobjecten” maar ALLE kinderen.
  Het lijkt mij beter om alle pharma maffia bazen op te trommelen en voor de rechter te slepen.
  Maar goed, het is een begin, hoewel het natuurlijk wel makkelijk is om een bejaarde die niet zoveel meer bijdraagt aan de maatschappij, te pakken.
  Mogelijk wordt met deze rechtszaak nu op hem geëxperimenteerd?

  21 likes
  • Hoe dna ook eens zul je medicijnen moeten testen op mensen of men het leuk vind of niet. Maar laat het dan van te voren de ouders het weten. Maar om weeskindjes te gebruiken vind ik schandalig.
   Maar als je er zoveel rotzooi erin doet bv kwik en alminium en dat soort rotzooi kan je de donder opz eggen dat men bewust de mens zwakker wilt maken en heb je inderdaad proefkonijnen nodig om te onderzoeken dat ze niet ter plekken dood neervallen of geestelijk gehandicapt er van blijven.
   Dit is gewoon weg walgelijk en hop de bajes in deze bejaarde man zonder geweten.

   4 likes
   • Er zitten geen kwikzouten in het vacinatieprogramma.

    8 likes
    • het staat misschien niet in ‘ vaccinatieprogramma ‘,maar hoe weet je dan zo zeker dat het niet in vaccins zit?

     fff

     0 likes
     • Weet jij zeker dat het er wel in zit? Heb je bewijs?

      Als er tegen de afspraken in wel kwikzouten worden in gestopt dan is er in no time een arts of productiemedewerker die dat niet met zijn/haar geweten kan verenigen. Die trekt aan de bel of licht anoniem een krant in.
      Dat sprookje dat ALLE artsen en verplegers en laboratoriummedewerkers aan het complot meedoen is een sprookje.

      4 likes
     • mooi hoe je mij vraagt iets te bewijzen dat het er in zit.
      dat zal ik nooit kunnen,

      jij ook niet!

      jouw bewijsvoering is,dat er wel een arts was opgestaan en zich had uitgesproken……keihard bewijs ja.

      er zijn genoeg artsen bedreigd vermoord en misleid.
      sinds wanneer onderzoeken/ontleden artsen vaccins?

      het bewijs voor mij is dat big farma een triljarden industrie is die ongeveer 10 % van de omzet aan boetes betaald (aan regeringen)
      en dan ook nog door de wet beschermd word.

      artsen die wel opstaan???

      fff

      1 likes
     • je trekt alles zoals gewoonlijk volledig uit zijn verband.

      de homeopatische industrie betaald geen 10% van de omzet aan boetes.
      ik schrijf nergens dat als je meer als het minimumloon verdient dat je dan een slecht mens,een slechte? dakdekker bent of een criminele psychopaat die genocide pleegt.

      het feit dat ze net als regeringstuig niet of nauwelijks verantwoording hoeven af te leggen is alleszeggend.
      alle reden om standaard zeer wantrouwend te zijn.

      diegenen die dat niet inzien zijn achterlijk,psycho/sociopatisch of een trol (wat ook onder de laatst genoemde categorie valt)

      fff

      1 likes
     • [ het bewijs voor mij is dat big farma een triljarden industrie is ]

      Oh? Dus als jij meer dan het minimumloon verdient is dat voor mij bewijs dat je een slechte dakdekker bent? Dat slaat nergens op.

      En wat met de homeopathische industrie? 1 miljard omzet in Europa en 3 miljard in de US. Dan is dat ook bewijs dat het oplichters zijn als je consequent bent.

      0 likes
     • ik hoop dat iedereen goed leest wat jij doet.

      je pakt een gedeelte van een zin en verdraait het verhaal.
      spinnen noemen ze zoiets.
      waarom doe je zoiets?
      fff

      0 likes
  • Er zijn steeds minder mensen zónder een geestelijke beperking op deze aarde en empathie is helemaal een wereldvreemd begrip geworden. Waarschijnlijk heeft de cocktail van neo liberalisme en vaccineren dit laten onstaan en nu op naar een volgende ronde van populisme dan zijn vaccins helemaal niet meer nodig en is de geestelijke beperking compleet.

   6 likes
 2. Hier wordt vaccinatie er uit gepikt, maar het is nog maar 50 jaar geleden dat experimenten met drugs, atoomwapens, bestraling, medicijnen, psychologie en noem maar op werden uitgevoerd op kwetsbare groepen als dienstplichtigen, weeskinderen, tienermoeders, homoseksuelen, gevangenen, geestelijk gestoorden, slaven, inheemse volken en zo voorts.

  https://owlcation.com/humanities/The-Most-Unethical-Science-Experiments-Conducted-on-the-Unwitting-and-Vulnerable

  15 likes
  • Het is idd ten hemel schreiend wat er met mensen is uitgevreten en nog heden ten dage wordt uitgevreten. Wat vaccinaties betreft is de gehele mensheid nog altijd proefkonijn in alle opzichten. Er is werkelijk niets wat bij vaccinaties ter dege wordt onderzocht voor het bij mensen in het lichaam gespoten wordt. In onderstaande link is iemand die weliswaar geen dokter of wetenschapper is, doch wel heldere uitleg geeft met verwijzingen naar wetenschappers en onderzoeken dat er totaal geen snars van klopt en dat er niets bekend is over echte veiligheid van vaccins.

   https://stichtingvaccinvrij.nl/zijn-vaccins-veilig/

   2 likes
   • Het is idd ten hemel schreiend wat de antiprikkers met mensen en dan vooral onschuldige kinderen uitvreten. Die kinderen worden zonder hun toestemming tot proefkonijn gemaakt door ouders bang te maken voor kwik dat er niet inzit, aluminium dat in veel grotere hoeveelheden al via het voedsel binnenkomt en autisme dat recht evenredig toeneemt met de groeiende consumptie van biologisch voedsel.

    We gaan terug naar 1900 en dat gaat levens kosten en verwoesten. Arme kinderen.

    7 likes
    • “We gaan terug naar 1900 en dat gaat levens kosten en verwoesten. Arme kinderen.”

     Nee kan niet, want nu hebben we betere voorzieningen. Vroeger werd men ziek vanwege vieze straten, uitwerpselen in de grachten, en toen was er ook geen riolering.

     2 likes
     • Dit jaar zijn er al 47 mazelendoden in eurpa gevallen. Dat waren heus niet allemaal kinderen in slechte hygiënische toestanden.
      En begin jaren ’70 vielen er nog 20 mazelendoden per jaar in Nederland, inclusief goede riolering en schone straten.
      Laat je niet foppen door de antiprikkers.

      4 likes
     • 47 mazelendoden in europa ? Meer dan 500 miljoen inwoners waarvan er 47 aan mazelen gestorven zouden kunnen zijn ? Wie zegt mij dat er niet veel meer aan de hand was met die 47 gevallen ? Wat is 47 in verhouding tot ruim 500 miljoen ? Hoeveel worden er bijvoorbeeld door de bliksem getroffen ? Hoeveel komen er om in het verkeer ? Gaan we nou alle vervoersmiddelen verbieden omdat het gevaarlijk zou kunnen zijn ? Krijgen we een straatverbod bij onweer ? Hou toch op man. Door het mazelenvaccin blijft het mazelenvirus juist actief : https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/mazelen-verspreid-door-mazelenvaccinaties/

      2 likes
     • [ Meer dan 500 miljoen inwoners waarvan er 47 ..]

      Opzichtig trucje. Je moet het relateren aan het aantal ziektegevallen.

      [ Wie zegt mij dat er niet veel meer aan de hand was met die 47 gevallen ]

      Opzichtig trucje. Je hebt geen bewijs, alleen verdachtmakingen. En harteloos want “ze zouden toch wel zijn doodgegaan”, niet waar dus.

      [ Wat is 47 in verhouding tot ruim 500 miljoen ? Hoeveel worden er bijvoorbeeld door de bliksem getroffen ? Hoeveel komen er om in het verkeer ? ]

      Opzichtig trucje. Dat hoor ik je nooit zeggen als er één geval van een zogenaamde vaccinatiedode wordt besproken.

      1 likes
     • [ Gewoon een test doen op gevaccineerde kinderen, het is eenvoudige manier om de gevaccineerde kinderen toch mazelen krijgen ongeachte vaccins. ]

      Die “test” is al zeker twee keer gedaan en vindt elke 11-13 jaar opnieuw plaats in Nederland. Dat heet een mazelenepidemie en dat gebeurt in de bible belt. Want na ongeveer 12 jaar zijn er zoveel ongevaccineerde kindertjes dat de kudde bescherming niet meer werkt en er genoeg ongevaccineerden rondlopen om de verspreiding op gang te houden. De overige gevaccineerde kinderen in de bible belt of de rest van Nederland worden dan niet ziek.

      1 likes
     • En vervuild water dat gedronken werd. Nu hebben we schoner water.

      0 likes
     • “Dit jaar zijn er al 47 mazelendoden in eurpa gevallen. Dat waren heus niet allemaal kinderen in slechte hygiënische toestanden.
      En begin jaren ’70 vielen er nog 20 mazelendoden per jaar in Nederland, inclusief goede riolering en schone straten.”

      Nu zijn we met meer mensen op Aarde dan vroeger, er wordt meer gereisd, waardoor virussen meer de kans krijgen zich te verspreiden.

      0 likes
     • Het gaat om de feiten, niet om de leugens.
      Gewoon een test doen op gevaccineerde kinderen, het is eenvoudige manier om de gevaccineerde kinderen toch mazelen krijgen ongeachte vaccins.

      0 likes
     • “En begin jaren ’70 vielen er nog 20 mazelendoden per jaar in Nederland”

      Het heeft ook allemaal met weerstand van de mens te maken betreffende dat jaar en hoe het virus zich in dat jaar heeft ontwikkeld en verspreid.

      0 likes
     • 47 doden door mazelen in heel Europa. Doorzichtig truukje om mensen bang te maken en over te halen zich in te laten spuiten met rotzooi.

      0 likes
     • [Die “test” is al zeker twee keer gedaan en vindt elke 11-13 jaar opnieuw plaats in Nederland. Dat heet een mazelenepidemie en dat gebeurt in de bible belt. Want na ongeveer 12 jaar zijn er zoveel ongevaccineerde kindertjes dat de kudde bescherming niet meer werkt en er genoeg ongevaccineerden rondlopen om de verspreiding op gang te houden. De overige gevaccineerde kinderen in de bible belt of de rest van Nederland worden dan niet ziek.]

      Als een spraak over kudde bescherming.
      Hoeveel jaar bestaat de vaccins, hoeveel bestaat de mensheid?

      0 likes
    • Aan je domme reactie te zien heb je het filmpje met alle verwijzingen niet gezien. Het inspuiten van mensen met overduidelijk ziekmakende rotzooi toejuichen is op zijn zachtst gezegd misselijkmakend.

     1 likes
     • Het is dom om Door Frankema achterna te lopen.

      5 likes
     • Het is dom en crimineel om je jezelf, maar zeker je weerloze kinderen in te laten spuiten met aantoonbaar ziekmakende rotzooi. Er is geen enkel bewijs dat het ergens goed voor is, er zijn alleen maar ontelbaar veel aanwijzingen dat het onherstelbare schade aanricht. En die aanwijzingen komen steeds meer in steeds grotere aantallen aan het licht. De waarheid dringt zich steeds meer aan iedereen op.

      2 likes
     • [ Er is geen enkel bewijs ]
      Ik zie dat je helemaal in de ban van Door Frankema bent.
      Ga eens met wetenschappers praten.

      1 likes
 3. Volgens het nieuws weten jongeren niet wat ze moeten doen als iemand vuurwerk in zijn oog heeft gekregen. Die wijsneus van een nieuwslezeres wist het wel. Afspoelen met lauw water als de pupil niet is aangetast.
  Maar dan is mijn vraag, hoe zie je dat een pupil is aangetast en is het sowieso niet beter snel 112 te bellen?
  De overheid faalt met halve informatie (verzwijgen van de andere helft van de informatie), zoals ze ook op andere gebieden faalt. Maar dat schijnt te mogen.
  Maar de burger wordt een schuld- of faalcomplex aangepraat. De burger is bij voorbaat schuldig verklaard door de psychonauten, stuurders van de psyche.
  Wij worden proto-fascistisch klaargestoomd voor nog meer bemoeizucht.

  9 likes
 4. Zie hier hoe na de oorlog de Eugenetica nog springlevend was, al gebeurd dit helaas nog steeds in tweede en derde wereld landen. Dit was tot in heel de wereld tot de midden jaren zeventig een grootste bovengrondse beweging, wat voornamelijk mogelijk was omdat het overgrote deel van de bevolking (van welke land dan ook) geen idee had wat er zich afspeelde, en ook niet de kennis en middelen had om hier toegang tot te krijgen.

  In Nederland is de rol van de Eugenetica altijd “gedownplayed”, omdat de Eugenetica in Nederland zogenaamd versnipperd, twee decennia achterliep op de rest van de wereld en omdat de katholieke kerk hier vel tegen was. In vergelijking tot veel andere landen klopt het dat er hier (zover we weten) nooit wetten voor zijn aangenomen. Dat wilt niet zeggen dat het ook hier geen grote rol heeft gespeeld en nog speelt, in Nederland is het in zekere zin geniepiger gegaan omdat de overheid het via allerlei stichtingen indoctrineerde; zoals bijvoorbeeld de Rutger Stichting. Het vindt nog steeds plaats in verschillend vormen zoals bijvoorbeeld “vruchtwateronderzoek”, seksuele, euthanasie, abortus wat gebeurd op vrijwillige basis; en wat wij met zijn allen de normaalste zaak van de wereld beschouwen. Alleen mensen moeten wel beseffen dat dit klassieke Eugenetica is, maar hier verkocht is/word als “humaan”, in die zin heb ik er ook dubbele gevoelens bij. Zo gaat dat met heel veel zaken, het word als “gemak en humanistisch” verkocht terwijl de echte reden daarachter veel donkerder is.

  Want wie wilt nu dat zijn of haar kind zijn/haar hele leven moet lijden vanwege een lichamelijke of geestelijke (of beide) aandoening. Ook de recentelijk opgelaten proefballonnetjes dat er gesproken moet worden over hoever artsen nog (zouden) moeten gaan om zieke en/of senioren te behandelen is hiervan het meest recente voorbeeld. Wat verkocht word onder de noemer “de kosten van gezondheidszorg” waar al steun voor is, maar de echte achter liggende gedachte helemaal niets te maken heeft om de zorg betaalbaar te houden.

  Daar waar in vele landen dit werd gedaan in het geheim of door dwang, werd het hier geïmplementeerd (nog steeds) via voorlichting (indoctrinatie) van verschillende maatschappelijke (gezondheid) organisaties waar de Nederlandse politiek een dikke vinger in de pap heeft. Wat dat betreft is de verderfelijke beweging die de Eugenetica is in Nederland ook altijd springlevend geweest en nog steeds grote invloed heeft op de bevolking. Wie denkt het wel prima te vinden vanwege de kosten of iemand een hekel heeft aan alles wat niet blank is; vergis je niet het gaat alleen niet om die groepen mensen (ook al zou dat zo zijn, vind k het nog steeds verderfelijk). De Eugenetica heeft altijd in dienst gestaan van de hoogste maatschappelijke klassen zoals de adel, academici en hoge handelsklasse (multinationals) en de ultra rijken, waarbij alles en iedereen die niet tot die groep behoort “fair gain” is.

  4 likes
 5. Denk ook maar aan Bill Gates die hele dorpen in Afrika misbruikt voor zijn vaccines. Zogenaamd om de kindjes te helpen, gelooft u die onzin werkelijk? Ik niet. We krijgen over een paar jaar een pandemie die nog erger is als AIDS. AIDS is ook in een lab gemaakt door militairen.

  4 likes
 6. Zeer zeker, dit is ook in de periode dat bilderberg meetings begonnen. jammer dat we Prins Bernhard (von lippe bisterfield) niet meer kunnen uithoren…

  3 likes
 7. Op welk tijdstip in de video komt het testen met weeskinderen aan de orde? Het is een lange video maar als ik erdoorheen scan kom ik weinig tegen.

  0 likes
  • Het zijn 9 delen van ieder 1 uur en hij zegt dit inderdaad.
   Ik weet alleen niet meer in welk deel dit was.
   Ook zegt hij dat er in de jaren 50 en 60 o.a. in het toenmalige Belgisch Congo en Burundi druk werd gevaccineerd (geëxperimenteerd)
   Het is interessant te horen, in het verloop van deze 9 uur durende ondervraging, dat de “strop” om z’n nek steeds verder wordt aangetrokken , vooral op het laatst als de nadruk steeds meer komt te liggen op het gebruik van aluminiumverbindingen in nagenoeg elk vaccin en de relatie met autisme en het vernietigende effect van deze verbindingen op de hersenen in het algemeen.

   0 likes
   • ALUMINIUMVERBINDINGEN??

    maar frans2 zegt dat dat onmogelijk is,want dan had er echt wel ooit iemand zijn mond opgedaan…..oh wacht,deze man heeft zijn mond opengedaan…..

    fff

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mazelenuitbraak blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen

Geval van mazelen blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen

In de Amerikaanse staat New Hampshire raakte ...

Groot schandaal komt aan het licht in Israël. Zijn duizenden baby's blijvend beschadigd door een experimenteel vaccin?

Groot schandaal komt aan het licht in Israël. Zijn duizenden baby’s blijvend beschadigd door een experimenteel vaccin?

Tussen 2011 en 2015 kregen bijna 240.000 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.