Gezondheid

‘Peetvader van vaccins’ geeft toe weeskinderen en gehandicapten te hebben gebruikt voor experimenten. Bekijk zijn getuigenis

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar Stanley Plotkin is als adviseur werkzaam voor diverse vaccinmakers, waaronder Sanofi Pasteur, biotechfirma’s en overheden.

In de jaren zestig speelde hij een belangrijke rol bij de ontdekking van een vaccin tegen rodehond. Zijn boek ‘Vaccines’ vormt een standaardwerk.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Plotkin heeft begin 2018 onder ede toegegeven dat hij wezen, gehandicapten, baby’s, kinderen en hele bevolkingsgroepen heeft gebruikt voor vaccintests.

Weeskinderen

Op de vraag of hij ooit weeskinderen heeft gebruikt om een experimenteel vaccin te bestuderen, antwoordde hij: “Ja.”

Plotkin merkte op dat het in de jaren zestig niet ongewoon was om ook geestelijk gehandicapten hiervoor te gebruiken.

“Ik zou niet ontkennen dat ik dat mogelijk ook heb gedaan,” zei hij.

Om zijn geheugen wat op te frissen werd er een onderzoek aangehaald waarin 13 geestelijk gehandicapte kinderen het experimentele RA 27/3-vaccin kregen.

“In dat geval is dat wat ik heb gedaan,” zei dr. Plotkin.

Beperkingen

In een brief, die is aangemerkt als bewijsstuk 43, schrijft hij aan de redacteur van Ethics on Human Experimentation dat het eigenlijk beter is om te experimenteren op mensen die minder kans hebben om bij te dragen aan de samenleving, zoals kinderen met beperkingen.

“Herkent u deze brief?”

Dr. Plotkin: “Ja.”

“Heeft u deze brief geschreven?”

Plotkin: “Ja.”

Gevangenen

De arts gaf hierna ook toe dat hij baby’s van gevangenen en individuen die onder koloniaal bewind leefden, heeft gebruikt voor onderzoek naar experimentele vaccins.

Je kunt deel 1 van de volledige getuigenis hieronder bekijken:

Foto: YouTube/Lars P

[Collective Evolution]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
infootje
infootje
5 jaren geleden

Vaccins uitproberen op weeskinderen en op kinderen met een geestelijke beperking….
Wat dat laatste betreft creëren ze nu steeds meer “testobjecten” met hun “vaccins”.
Tegenwoordig zijn niet alleen weeskinderen en kinderen met een geestelijke beperking “testobjecten” maar ALLE kinderen.
Het lijkt mij beter om alle pharma maffia bazen op te trommelen en voor de rechter te slepen.
Maar goed, het is een begin, hoewel het natuurlijk wel makkelijk is om een bejaarde die niet zoveel meer bijdraagt aan de maatschappij, te pakken.
Mogelijk wordt met deze rechtszaak nu op hem geëxperimenteerd?

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

Hier wordt vaccinatie er uit gepikt, maar het is nog maar 50 jaar geleden dat experimenten met drugs, atoomwapens, bestraling, medicijnen, psychologie en noem maar op werden uitgevoerd op kwetsbare groepen als dienstplichtigen, weeskinderen, tienermoeders, homoseksuelen, gevangenen, geestelijk gestoorden, slaven, inheemse volken en zo voorts.

https://owlcation.com/humanities/The-Most-Unethical-Science-Experiments-Conducted-on-the-Unwitting-and-Vulnerable

TACP
TACP
5 jaren geleden

Zie hier hoe na de oorlog de Eugenetica nog springlevend was, al gebeurd dit helaas nog steeds in tweede en derde wereld landen. Dit was tot in heel de wereld tot de midden jaren zeventig een grootste bovengrondse beweging, wat voornamelijk mogelijk was omdat het overgrote deel van de bevolking (van welke land dan ook) geen idee had wat er zich afspeelde, en ook niet de kennis en middelen had om hier toegang tot te krijgen.

In Nederland is de rol van de Eugenetica altijd “gedownplayed”, omdat de Eugenetica in Nederland zogenaamd versnipperd, twee decennia achterliep op de rest van de wereld en omdat de katholieke kerk hier vel tegen was. In vergelijking tot veel andere landen klopt het dat er hier (zover we weten) nooit wetten voor zijn aangenomen. Dat wilt niet zeggen dat het ook hier geen grote rol heeft gespeeld en nog speelt, in Nederland is het in zekere zin geniepiger gegaan omdat de overheid het via allerlei stichtingen indoctrineerde; zoals bijvoorbeeld de Rutger Stichting. Het vindt nog steeds plaats in verschillend vormen zoals bijvoorbeeld “vruchtwateronderzoek”, seksuele, euthanasie, abortus wat gebeurd op vrijwillige basis; en wat wij met zijn allen de normaalste zaak van de wereld beschouwen. Alleen mensen moeten wel beseffen dat dit klassieke Eugenetica is, maar hier verkocht is/word als “humaan”, in die zin heb ik er ook dubbele gevoelens bij. Zo gaat dat met heel veel zaken, het word als “gemak en humanistisch” verkocht terwijl de echte reden daarachter veel donkerder is.

Want wie wilt nu dat zijn of haar kind zijn/haar hele leven moet lijden vanwege een lichamelijke of geestelijke (of beide) aandoening. Ook de recentelijk opgelaten proefballonnetjes dat er gesproken moet worden over hoever artsen nog (zouden) moeten gaan om zieke en/of senioren te behandelen is hiervan het meest recente voorbeeld. Wat verkocht word onder de noemer “de kosten van gezondheidszorg” waar al steun voor is, maar de echte achter liggende gedachte helemaal niets te maken heeft om de zorg betaalbaar te houden.

Daar waar in vele landen dit werd gedaan in het geheim of door dwang, werd het hier geïmplementeerd (nog steeds) via voorlichting (indoctrinatie) van verschillende maatschappelijke (gezondheid) organisaties waar de Nederlandse politiek een dikke vinger in de pap heeft. Wat dat betreft is de verderfelijke beweging die de Eugenetica is in Nederland ook altijd springlevend geweest en nog steeds grote invloed heeft op de bevolking. Wie denkt het wel prima te vinden vanwege de kosten of iemand een hekel heeft aan alles wat niet blank is; vergis je niet het gaat alleen niet om die groepen mensen (ook al zou dat zo zijn, vind k het nog steeds verderfelijk). De Eugenetica heeft altijd in dienst gestaan van de hoogste maatschappelijke klassen zoals de adel, academici en hoge handelsklasse (multinationals) en de ultra rijken, waarbij alles en iedereen die niet tot die groep behoort “fair gain” is.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
5 jaren geleden

Volgens het nieuws weten jongeren niet wat ze moeten doen als iemand vuurwerk in zijn oog heeft gekregen. Die wijsneus van een nieuwslezeres wist het wel. Afspoelen met lauw water als de pupil niet is aangetast.
Maar dan is mijn vraag, hoe zie je dat een pupil is aangetast en is het sowieso niet beter snel 112 te bellen?
De overheid faalt met halve informatie (verzwijgen van de andere helft van de informatie), zoals ze ook op andere gebieden faalt. Maar dat schijnt te mogen.
Maar de burger wordt een schuld- of faalcomplex aangepraat. De burger is bij voorbaat schuldig verklaard door de psychonauten, stuurders van de psyche.
Wij worden proto-fascistisch klaargestoomd voor nog meer bemoeizucht.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x