CoronaBinnenland

Prof. Capel hekelt ‘dodelijke oneliner’ ministerie van Ongezondheid

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Er is een hele heftige, vervelende kreet van het ministerie van Ongezondheid, namelijk dat de prik beschermt. “Nou, vergeet het maar,” zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column.

Petrus maakt na de prik overuren bij de hemelpoort.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wat je misschien niet weet, is dat de prik ook een effect heeft op het microbioom, alle bacteriën, gisten, schimmels, virussen die bij ons wonen. “Daar moeten we heel blij mee zijn. Zij zorgen voor de spijsvertering, dat de goede stoffen worden gemaakt voor de hersenen waardoor we evenwichtig kunnen leven, en van alles en nog wat.”

Meer kans om ziek te worden

Een hele belangrijke bacterie die heel veel doet is de bifidobacterium. Hij versterkt de afweer, voorkomt infecties, verlaagt ontstekingen, voorkomt allergieën, voorkomt darmziekten, versterkt leverfuncties en nog veel meer.

Bifidobacterium beschermt ook heel erg goed tegen het krijgen van COVID-19, benadrukt Capel. Dat fantastische vaccin dat wordt gepropageerd door het geweldige ministerie van Ongezondheid vernietigt bifido. Het gevolg: je hebt meer kans om ziek te worden.

Volgende generatie verzwakt

Ook kinderen van gevaccineerde vrouwen raken hun bifidootjes kwijt en op die manier is de volgende generatie al verzwakt dankzij de geweldige prik. Die verstoort het hele microbioom, dat extreem belangrijk is, niet alleen voor onze darmen, niet alleen voor onze gemoedstoestand, onze hersenfuncties, maar voor van alles en nog wat.

En dit is slechts één bacteriestam die goed is onderzocht ten aanzien van het zogenaamde ‘vaccin’. “Vrolijk word je daar niet van. Oneliners kunnen dodelijk zijn,” aldus Capel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja Heij
Anja Heij
5 maanden geleden

Déze man zou adviseur voor het Ministerie van Gezondheid moeten zijn. Zowel zijn kennis en kunde als zijn manier van uitleggen zijn fantastisch.

Arwijn
Arwijn
5 maanden geleden

Fantastisch Geïnformeerde Presentatie!

wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

‘dansen bij jansen’.

Rinus
Rinus
5 maanden geleden

Zou je niet verwachten van de makers van het vaccin, dat deze makers heel toevallig van miljarden mensen af wil heeft er niks mee te maken, das toeval, ruimt wel lekker veel domme schapen op.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x