CoronaMens en Dier

Prof Capel houdt verhaal ‘dat niet gehouden mag worden’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De Engelsman John Campbell geeft iedere dag een update over de pandemie. Deze man is uiterst correct, de braafste van de klas, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in zijn nieuwe column. “Er kon geen complotje vanaf.” Zelfs Campbell krijgt nu op YouTube te maken met censuur.

Er sterven de laatste tijd veel mensen aan oorzaken die niet te verwachten zijn, merkt Capel op. Campbell geeft daar de statistieken over, doet geen uitspraken, maar krijgt nu wel enorme problemen met YouTube. “Oftewel: there is something rotten, not only in the state of Denmark. Niet alleen in Europa, maar overal.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is een continue stijging van de oversterfte. In Nederland bedraagt de oversterfte gemiddeld 14,7 procent, in Spanje 37 procent, Griekenland 31 procent, IJsland 55,8 procent, Italië 24,9 procent, Frankrijk 14,1 procent, Portugal 28,8 procent, Zwitserland 25,9 procent, Denemarken 10,3 procent.

Algemene onwelwillendheid

Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt heeft een motie ingediend om dat te analyseren. De studie is gestart, maar na een halfjaar is er nog geen enkel resultaat. Onafhankelijke onderzoekers krijgen geen toegang tot de data.

Epidemioloog en gezondheidseconoom Eline van den Broek-Altenburg zei in de Tweede Kamer dat ‘er een algemene onwelwillendheid is’ om hier haast mee te maken.

Toxisch

Capel wijst erop dat er een bepaald eiwit is dat niet meer voorkomt in de natuur en dat via een behandeling die nu weer gestart wordt overal in je lichaam tot expressie wordt gebracht. “En laat dat eiwit nou toxisch zijn en iets met stolling en het hart doen.”

En dan zie je in het rijtje met dingen die je niet mag noemen onder meer hartproblemen, hersenbloedingen, maar ook het tumorsuppressorgen P53 dat geremd wordt, met woekeringen oftewel kanker tot gevolg.

Het is bijzonder

Capel vergelijkt de behandeling die nu weer gestart wordt en die kan leiden tot dingen die je niet mag noemen met de bietencampagne die aan de gang is. “Dan worden de suikerbieten geoogst. Daar zit modder aan en dus geeft dat bijwerkingen. De straat wordt heel erg glad en je moet heel erg voorzichtig zijn.”

“Bij de bietencampagne wordt gezegd: pas op, wij oogsten nu, maar het heeft ook negatieve kanten. De campagne die nu gestart wordt, is alleen maar halleluja. Het is bijzonder,” constateert de emeritus hoogleraar. “Blijf wakker.”

4.8 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Geruchten gaan dat er wereldwijd 100.000 mensen per week meer sterven dan voor de vaccinatie campagne, en niemand weet de doodsoorzaak, maar wij weten wel beter!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dank u wel, professor (ik hoop dat dat de juiste aanspreektitel is) Pierre Capel, voor deze duidelijke uitleg.

Tóch denk ik, dat deze woorden in het algemeen een preek is voor eigen parochie.

ALLE mensen, die de afgelopen jaren voornamelijk de alternatieve media hebben gevolgd, WETEN dit.

En ja, dit soort zéér belangrijke mededelingen, wordt uiteraard niet vertoond in de MSM.

Toch…. als ik even kijk naar de landen waar de hoogste oversterfte is geconstateerd, moet ik vaststellen, dat WIJ, wonende in het kleine Nederland, er, samen met Frankrijk en Denemarken, nog relatief goed uitrollen.

Natuurlijk is iets meer dan 14% nog altijd veel te veel, maar in vergelijk met IJsland en Portugal, is de schade, in ieder geval tot nu toe, nog enigszins beperkt gebleven.

Als je dan even verder redeneert, kan dat natuurlijk alleen maar betekenen, dat er hier in Nederland toch aanzienlijk minder geprikt is, dan in de eerder genoemde landen.

Dat zou dan zomaar kunnen betekenen, dat WIJ met z’n allen tóch een veel grotere groep vertegenwoordigen dan tot nu toe gedacht.

Dat geeft MIJ in ieder geval hoop.

Dat enge mens Ursula von der Leijen heeft trouwens maar liefst 1,8 MILJARD doses van Pfizer besteld. Uiteraard betaald van ons aller belastinggeld.

Dat zootje ongekozen criminele tuig heeft dus zéér snode plannen voor ons in petto. Er wordt al gesuggereerd, dat er een verplichting zou moeten komen.

Nu…. IK laat mij in ieder geval niet gek maken. Als “ze” het willen gaan verplichten, dan zijn “ze” ook 100% aansprakelijk voor ALLE schade.

Er lopen nu al de nodige rechtszaken in Duitsland. Deze hebben alleen weinig kans van slagen, omdat de tegenpartij NU nog kan zeggen, dat het op “vrijwillige” basis is gebeurd.

Even off topic:

Ik wil langs deze weg IEDEREEN ongelooflijk hartelijk bedanken voor de vele lieve, bemoedigende en warme reacties, gedaan op mijn stukje tekst van gisterochtend.
Helaas was ik niet in de gelegenheid om dat bij ieder persoonlijk te doen.
Maar het heeft mij (en mijn man) zeer diep geraakt.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Snap ’t bedankt!

jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Waarom maakt men zich nu pas druk. Poliovaccine was dezelfde soort oplichting. Gebaseerd op niks, ja zwaar chemische pesticide gebruik op de gewassen in de vs. het vaccin werd als heilig middel gezien. Toen was men net zo gebrainwashed. En ze diende het niet met een naald in. Maar met een pistool zodat je bewust gebrandmerkt.werd. Iedereen kon dan zien of je wel of niet het vaccin hebt gehad. Bewust, was de tijd dat massaal vaccineren nog niet een.ding was. En totale angst, nu nog, voor polio werd er goed.ingestampt
En dit zette de poort open voor.een.totaal kinder vaccinatieprogramma
Toen het eenmaal algemeem geaccepteerd werd dat onze kinderen helemaal volgespoten mochten worden is.men ook meteen weer van dat pistool afgestapt. Was echt.niet goedkoper dan een simpele naald. Maar zonder dat brandmerk op je.bovenarm was je bij gym, zwembad of in de zomer meteen herkenbaar. Sociale druk, vergelijkbaar met de qr code of jodenster.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x