CoronaBuitenland

Artsen uit 34 landen roepen sterftegolf door coronavaccins uit tot internationale medische crisis

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Op zaterdag 10 september werd door artsen en wetenschappers van over de hele wereld een Internationale Medische Crisis uitgeroepen als gevolg van de ziekten en sterfgevallen die samenhangen met de toediening van de injecties die bekendstaan als ‘coronavaccins’.

Volgens de artsen zijn we momenteel getuige van oversterfte in landen waar de meerderheid van de bevolking het zogenaamde ‘coronavaccin’ heeft gekregen. Tot op heden is de oversterfte niet voldoende onderzocht of bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen.

Belgische artsen vragen aandacht voor Internationale Medische Crisis:

De cijfers

Uit onderzoek van de rapporten van het VAERS van het CDC, het Yellow Card System in het Verenigd Koninkrijk, het Australische Adverse Event Monitoring System, het Europese EudraVigilance en de VigiAccess-database van de WHO, zijn er tot nu toe meer dan 11 miljoen meldingen van bijwerkingen en meer dan 70.000 sterfgevallen in verband gebracht met de inenting van de producten die bekendstaan als ‘coronavaccins’. We weten dat deze aantallen tussen de één en 10 procent van alle werkelijke gebeurtenissen vertegenwoordigen, zeggen de artsen.

Dringend maatregelen

Daarom zijn de artsen van mening dat we te maken hebben met een ernstige internationale medische situatie die moet worden erkend en behandeld als kritiek door alle staten, gezondheidsinstellingen en medisch personeel wereldwijd.

In hun oproep worden acht concrete maatregelen voorgesteld om dit probleem op te lossen. De eerste vraag is onmiddellijk te stoppen om mensen via mediacampagnes te overtuigen om de volgende injectie te nemen.

België

Ook verschillende Belgische artsen hebben zich aangesloten bij dit initiatief en via een online Zoom-vergadering werd de oproep met de acht dringende vragen verspreid.

Ondertekenen kan hier.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Wat roepen die laat zeg!

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Bang om als medeplichtigen te worden aanzien?

H.J.
H.J.
2 maanden geleden

Waar blijven de Nederlandse huisartsen en ziekenhuisartsen, of blijven die alleen nog maar hun EIGEN beurs spekken.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Eerst met zijn allen oorverdovend zwijgen en nu het kwaad geschied is met de realiteit naar buiten komen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x