CoronaBinnenland

Dat er een digitale toegangspas in de horeca zou komen, is al in 2014 in de EU besloten

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!

Het feit dat de digitale toegangspas er komt, dat was in 2014 en 2018 eigenlijk al besloten, zei freelance journalist Arno Wellens in het programma Op z’n Kop!

Begin 2019 is er een proef gedaan om te kijken of mensen het Europees digitaal paspoort accepteren. Een zeer groot deel van de bevolking zou er dagelijks van gebruik moeten maken om het in je systeem in te bakken, legde Wellens uit.

Geschenk uit de hemel

Hij voegde toe dat op de website van de Rijksoverheid staat dat de horeca aangewezen gaat worden als proeftuin. “Maar het valt niet in te zien in de zomer van 2019 waarom de horeca zou moeten meewerken aan een proef die praktisch gezien niets voor de horeca betekent, alleen maar een last oplevert voor de horeca,” zei Wellens.

Er was geen reden om uit te leggen aan de horeca waarom ze gedwongen mee zouden moeten doen aan die QR-pas. En toen kwam als een geschenk uit de hemel corona. Dankzij de coronafondsen is men nu in staat om de pas erdoor te drukken.

Besloten door Rutte

“Dat hele paspoorten-gedoe was al besloten door Rutte voordat corona er was en nu kan hij tegen de horeca zeggen: het nut is voor jullie heel duidelijk,” zei Wellens.

Meer uitleg vind je hier.

5 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

De horeca vindt het kennelijk geen probleem
De massa vindt het kennelijk al helemaal geen probleem.

NooT
NooT
1 jaar geleden

Rutte is een rat.
Zoveelste bewijs!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

COVID-1984 is nooit meer geweest dan de Kapstok om de inflatie, Economische Crash, Operatie-Depopulatie, 1G, 2G, 3G, 4G, 5G & het QR-Code-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk aan op te hangen….De Cabal wil deze hele wereld voor zichzelf alleen & hebben maximaal 500 Miljoen Slaven nodig om ze van Alle geneugten te voorzien….de Overige 7,4 Miljard worden geruimd….

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Vreselijke schurk die Mark Rutte.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x