UFO

Kabinet RS/33 en de Italiaanse UFO-documenten (video)

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de jaren negentig kreeg de Italiaanse ufoloog Roberto Pinotti UFO-documenten in handen die waren verzameld door het fascistische regime in Italië.

De stukken waren voorzien van de zegels van de senaat van het Koninkrijk Italië en Agenza Stefani, het persbureau dat verantwoordelijk was voor de verspreiding van fascistische propaganda.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit forensisch onderzoek is gebleken dat het gaat om authentieke documenten. Historicus Andrea Bedetti, die veel onderzoek heeft gedaan naar fascistisch Italië, concludeerde dat het briefpapier, de terminologie en vocabulaire kenmerkend zijn voor documenten uit die periode.

Kabinet RS/33

De stukken bevatten getuigeverklaringen en tekeningen van onbekende vliegende objecten. Ze onthullen bovendien dat Benito Mussolini en Galeazzo Ciano, destijds respectievelijk regeringsleider en minister van Buitenlandse Zaken, over het fenomeen werden geïnformeerd.

Ook is te lezen over de vorming van ‘Kabinet RS/33’ onder leiding van de natuurkundige en ondernemer Guglielmo Marconi. In dit kabinet hadden veel prominente Italiaanse astronomen, wetenschappers en luchtvaartingenieurs zitting.

Ruimteschip

Toen Italië er slecht voor stond in de oorlog werden alle documenten over Kabinet RS/33 naar nazi-Duitsland getransporteerd.

Uit de stukken blijkt tot besluit dat in 1933 – 14 jaar voor het Roswellincident – een vliegende schotel was neergestort bij Milaan. Naar verluidt werd een ruimteschip geborgen en opgeslagen in een hangar in Vergiate.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Gisteren toevallig een Docu gezien. De documenten lijken niet authentiek te zijn (onderzoeker is bekende van Pinotti) en Pinotti weigert ze te geven voor verder onafhankelijk onderzoek. Hij kreeg ze anoniem en heeft dus geen bronnen over waar ze vandaan komen. Lijkt me genoeg te zeggen. Deze waarneming is een hoax opgezet ten tijde dat de X-files ontzettend populair was maar wel heel goed opgezet. Dat dan weer wel 🙂

KWH
KWH
11 jaren geleden

De duitse ufo’s vlogen al eind 30-er jaren.
Je kan ook concluderen dat de et’s een schotel lieten neerstorten in Duitsland omdat ze wilden dat Duitsland onoverwinnelijk werd ?

Roswell Grey
Roswell Grey
11 jaren geleden

[quote name=”KWH”]De duitse ufo’s vlogen al eind 30-er jaren.[/quote]

Als dat waar zou zijn hadden de nazi’s de oorlog niet verloren. Wel schijnt er in 1936 een schotel te zijn neergestort in nazi-Duitsland en dat zou middels reverse engineering de nazi-schotel “Haunebu” hebben opgeleverd tegen het einde van de oorlog. Maar ook daarvoor ontbreekt het harde bewijs.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
11 jaren geleden

space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

Permanent oude koeien uit de sloot halen.
De beste spacebase voor ufo’s als uso’s of niet … zijn en blijven de stranden voor de kuststreken en spotgoedkoop… leugens rondom de ISS….

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x