Great ResetBinnenland

Kamer weigert debat over omstreden WEF-conferentie in Davos en dit zijn de redenen

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Afgelopen week zijn onze koningin Máxima, de demissionair minister-president, een vijftal demissionaire ministers en een hele lading aan topambtenaren afgereisd naar Davos om de jaarlijkse vergadering van het omstreden World Economic Forum bij te wonen, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in de Tweede Kamer.

We hebben gezien dat koningin Máxima al een aantal zeer controversiële, politiek gekleurde uitspraken heeft gedaan, die op zichzelf al een plenair debat waard zouden zijn, vervolgde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Maar ik zou het graag wat breder willen trekken en hier een groot debat voeren met alle bewindspersonen die aanwezig zijn geweest over de doelstellingen waarvoor zij zijn afgereisd, of ze nog nieuwe ideeën hebben opgedaan, of hun doelen bereikt zijn en natuurlijk wat de gevolgen daarvan zijn voor Nederland, aldus Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aan het hart

FVD kreeg alleen steun van BBB en Denk. “Dit gaat ons wel aan het hart. Afspraken of geen afspraken, we vinden het belangrijk om er met elkaar over te spreken wat er nou uiteindelijk gebeurd is,” zei BBB-Kamerlid Tuinman.

CDA-Kamerlid Krul lijkt een internationale functie te ambiëren: “De minister-president liet ons op voortreffelijke wijze al zien hoe het er daar aan toe gaat. Zijn vlogs hebben wij met heel veel belangstelling bekeken. Een plenair debat is wat ons betreft niet nodig.”

Te veel van het goede

Zelfs de PVV vond een debat niet nodig en lijkt op safe te spelen. Het is goed dat de heer Van Meijeren dit onderwerp in de Kamer wil bespreken, maar ik denk dat een plenair debat met zeven bewindslieden te veel van het goede is,” zei PVV’er Van Roon.

Ook GroenLinks-PvdA, NSC, VVD, D66 en SGP vinden het wel best zo.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jezebel
Jezebel
2 maanden geleden

Joh, waarom zou je toch ook een debat willen over totaal volksverraad voa zooets als het wef door een koningin, 5 ministers en een zooitje ambtenaren…..pvv laat z’n ware gezicht nu al weet zien, en deugd totaal niet!
Zosls zo vaak qua stemgedrag tijdens de corona waanzin.

Psa
Psa
2 maanden geleden

NOS meld dat longcovd ook door vaccinatie kan komen en dat gaat Lareb onderzoeken.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Gideon van Meijeren legt dus nogmaals op een fantastische manier bloot, WAT er nu precies gebeurt op het politieke toneel.

Een duidelijk staaltje van HOE het Nederlandse volk, via een geheime machtsovername door een internationale organisatie, genaamd World Economic Forum, wordt geregeerd.

Alle ministers, staatssecretarissen, hoge en lage ambtenaren dansen volledig naar de pijpen van deze criminele organisatie. Helaas kan ik het niet anders noemen.

Ik vergat trouwens nog te melden, dat uiteraard de MEESTE leden van de Eerste Kamer EN Tweede Kamer OOK volledig zijn gemanipuleerd om het schorem in Davos te “pleasen” om te doen wat ZIJ willen.

Helaas is dit weer het beste bewijs, dat wij in Nederland nog maar EEN echte oppositiepartij hebben. En dat is uiteraard Forum voor Democratie.

Het zal mij benieuwen, als je kijkt naar de huidige stand van zaken, hoe LANG dit nog zal duren.
Kijk hoe het in, bijvoorbeeld, Oekraïne is gegaan. Daar is ALLE oppositie inmiddels verboden.

Ook in Duitsland, waar de Alternative für Deutschland steeds meer aanhang krijgt, zwelt het geluid aan om deze fantastische partij, door middel van schaamteloze kreten dat zij extreem-rechts zouden zijn, te gaan verbieden.

Eén ding, voor al diegenen die nog steeds vertrouwen hebben in Geert Wilders met zijn PVV, is natuurlijk NU volkomen duidelijk:

Geert Wilders is niets anders dan “controlled opposition”. En dat was voor velen al lang duidelijk, maar jammer genoeg NIET voor de honderdduizenden, die vol verwachting juist op hem hebben gestemd, in de hoop dat er nu eindelijk eens wat zou gaan veranderen in positieve zin.

Dat zit er dus niet in.

Duidelijk is ook, dat wij van de politiek niets hebben te verwachten.

WIJ zullen het zelf moeten doen. Het beste, althans zo kijk ik er naar, op een vreedzame manier.

En die manier is burgerlijke ongehoorzaamheid. Zoveel als mogelijk is: NERGENS AAN MEEDOEN.

Oleehop
Oleehop
2 maanden geleden

Weet je gelijk wat je hebt aan de PVV. FvD had beter geweest als winnaar. Meeste abonnees en maar 3 zetels. Dat klopt niet en dat stinkt naar stemmings fraude.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x