Homepagina » Buitenaards » Professor: “Aliens bestaan en zien eruit als mensen”
Professor: "Aliens bestaan en zien eruit als mensen"

Professor: “Aliens bestaan en zien eruit als mensen”

Je ziet ze in films vaak als groene mannetjes met lange armen en grote ogen. Aliens uit de ruimte spreken al decennialang tot de verbeelding.

In een nieuw boek van een gerenommeerde bioloog valt te lezen dat aliens waarschijnlijk heel erg op mensen lijken. Professor Simon Conway Morris heeft gezegd dat buitenaardsen die op ons lijken op tenminste een aantal aardachtige planeten moeten leven die zijn ontdekt door astronomen.

In zijn nieuwe boek The Runes of Evolution, dat vandaag verschijnt, borduurt hij voort op de convergente evolutie, de evolutie van dezelfde eigenschap bij verschillende groepen die niet duidelijk aan elkaar verwant zijn.

Een bekend voorbeeld is dat vergelijkbare lichaamsvormen worden aangetroffen bij haaien, dolfijnen en ichtyosaurussen, uitgestorven zeereptielen uit het Krijt. Indrukwekkende voorbeelden zijn Afrikaanse en Amerikaanse dieren en planten, die onafhankelijk van elkaar een groot aantal sterk gelijkende eigenschappen en vormen hebben ontwikkeld.

“Ik denk dat intelligent leven in elke bewoonbare zone die niet kookt of bevriest ontstaat, omdat intelligentie convergent is,” zei Conway Morris. “De kans dat er [elders in het heelal] iets evolueert wat lijkt op de mens is erg groot.”

“Gezien het grote aantal potentiële planeten moet er een zeer groot aantal intelligenties zijn die op ons lijken,” ging hij verder. Conway Morris stelde eerder dat aliens lijken op aardbewoners en ledematen, hoofden en lichamen hebben.

In het nieuwe boek claimt hij verder dat op elke aardachtige planeet roofdieren als haaien evolueren, evenals mangroven en paddenstoelen.

[Sky]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Mensen bestaan, en ze zien er uit als Aliens.

Armonicus
Armonicus
5 jaren geleden

“Aliens bestaan en zien eruit als mensen”

Klopt! Veruit de meeste politici komen ‘van een andere planeet’!

wolfje
wolfje
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

alleen heeft de ene alien een sprekender gelijkende apenkop (met bijbehorende uitdrukking en gedrag) dan de andere?

marcelleke
marcelleke
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

Om van sommige “rechters” maar te zwijgen !

marcelleke
marcelleke
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

Om van sommige “rechters” maar te zwijgen, Armonicus !

Marc
Marc
5 jaren geleden

Als een professor het zegt, dan moet het wel waar zijn…….

Peter C.
Peter C.
Reactie op  Marc
5 jaren geleden

Hier zie je hoe dom achterlijk onwetend de geleerden kunnen zijn ten minste als ze niet autodidactisch bijgeschoold zijn. Je moet er de bijbel en de ufologie bijsleuren, anders loop je je potvast en vertel je domme hypothetische theorieën.

P
P
Reactie op  Peter C.
4 jaren geleden

Aan de andere kant… Wij bestaan ook. Waarom zou dat elders niet kunnen bestaan? Hetzij dichtbij, hetzij ver weg. Als het nooit zou kunnen bestaan, dan waren wij hier zelf ook niet. Wij bestaan immers ook.

Paul
Paul
Reactie op  Pete Del Fina
5 jaren geleden
zetareticulan
zetareticulan
Reactie op  Pete Del Fina
5 jaren geleden

Ik denk dat Robert even langs de vismarkt is geweest. Waarschijnlijk ook langs de slijterij toen hij hoorde dat de plaatselijke genverbrander was gestopt.

jenne
jenne
5 jaren geleden

Al die monster en gedrochten die aan gedragen worden als Alien, zijn afkomstig uit één van de vele biologische geknoei labaratoria, Mengele is niet dood zijn geest leeft verder in andere zieke wetenschappers, stemcel onderzoekingen hebben voor bizarre afwijkingen gezorgt, voor God spelen heeft zijn consequenties, op zoek naar het eeuwige leven ook, uit de vroegste tijden kwamen gedrochten tot ons, als consequentie van sodomie, er is mij nooit iets bijzonders opgevallen, het grootste gedaalte van mijn leven buiten in de openlucht doorgebracht, veel op open water, zelfs de oceanen, nooit iets gezien.
Maar ik moet wel toegeven dat veel individuen die op deze planeet leven, beter niet aanwezig zouden kunnen zijn !

wolfje
wolfje
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

mensen praten vaak langs elkaar heen

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

LS…

Bedenk dat de huidige mens een mislukt wanproduct is van buitenaardsen door geknoei met DNA. De mens moest niet al te intelligent zijn en geschikt voor slavenarbeid. Veel van die mensen hebben nog die goddelijke eigenschappen en knoeien er op los en zijn slavendrijvers in optima forma… Kijk naar de medische wereld, de satanische elite van koningshuizen en presidentiële bloedlijnen… Etc.

Faith
Faith
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

Dat zeg jij wel Jenne, geknoei in laboratoria, maar neem nou die aliens bij Robert van den Broeke, zouden die laboratoria geproduceerde poppen dan ook telepatisch kunnen communiceren met Robert? Dat ze ineens weg zijn in een fractie van een seconde zou nog te verklaren zijn met een Hans Klok truc, maar telepatisch informatie overbrengen dat ten goede van de mensheid komt? Voorlopig ligt Robert ten Broeke onder vuur en wordt zijn Twitter account gehackt. Ook rare boodschappen wat de graancirkels bij Robert’s woonplaats zouden betekenen. Ik zit nu weer de Lans van het Lot te lezen en het blijkt toch dat die krachten waar ze zich zo goed met al dat negatieve, zo goed mee staande konden houden, ophouden te bestaan. Dat komt door de fotonen gordel.

AnanAs
AnanAs
5 jaren geleden

Ik denk dat ze juist totaal niet op ons lijken en daarom kunnen wij ze niet zien … Maar ik ben geen professor .

darryl
darryl
Reactie op  AnanAs
5 jaren geleden

Wat bedoel je met totaal niet?

Ik vind het artikel een beetje verwarrend:

Als je zegt “lijkt op mensen” dan denk je over een wezen met dezelfde uiterlijke (kleur?) en misschien ook innerlijke kenmerken.

Er had iets er in moeten staan over de term “humanoïde”, dus een wezen met 2 armen en 2 benen, zodat het aansluit met het laatste gedeelte van de tekst.

Humanoïde heeft als voordeel dat een wezen zich makkelijker kan voortbewegen icm de armen die gebruikt kunnen worden voor wat anders dan voortbeweging, zoals het vasthouden van objecten of vervaardigen van gereedschap en een verdere gevolg wat bij de mens was het groter worden van de hersenen. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van niet humanoïde wezen. Wat dat betreft is dat kans dat Aliëns op mensen lijken aanwezig, omdat dit evolutionaire voordelen biedt, waardoor dit een soort dominantie biedt.

Buiten het humanoïde om zal het denk ik toch wel veel verschillen…

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Arwijn helemaal mee eens vice versa !

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Misschien zijn ze een tikje anders maar ja wat dan nog op deze aardkloot leven gele,rode,witte,zwarte mensen ( allemaal afkomstig van andere planeten ) wij zijn allemaal anders en allemaal 1 dus…..give peace a chanche zoals een beroemd persoon al zong jaren geleden en toen werd hij afgeschoten john lennon, Kennedy en martin luther king dus ja zover gaat vrede als je vrede wilt dan kun je er zeker van zijn dat je afgeschoten gaat worden !!!! Wat een mensheid !!!! Misselijk ! Maar als wij ALS MENSHEID SAMEN EN UNITED OPSTAAN HEBBEN WE NOG EEN KANS ANDERS HELEMAAL NIET ! Dus wat gaan we doen voor de tv zitten of ons met elkaar verbinden met het risico dat ze je afschieten ? Soms weet ik het niet meer hoor ! Wil zoveel doen maar het komt niet echt van de grond ! Ik wil wel strijden voor vrede maar ja….. zo weinig mensen willen meedoen ! Alleen kan ik het niet ! Al die lieve goede mensen die gestorven zijn voor vrede kunnen we daar niet eens aan denken ????? Dan ook echt wat doen want praatjes vullen geen gaatjes !!! Dus blijf lekker op je tv stoel zitten !

Peter C.
Peter C.
Reactie op  PIETJE
5 jaren geleden

Ja, het is triestig, maar we moeten de oude methodes verbannen; wij hebben andere moderne middelen, zoals de sociale media, om de mensen te verenigen.

Stefan
Stefan
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

Er zal pas verandering komen als een individu of een groepering het Christusbewustzijn bereikt.

Tot die tijd blijft het een dualistisch gevecht.

Venus Project
Venus Project
5 jaren geleden

Lionel Messi haha

“Ze” zeggen dat wij van apen zijn geëvalueerd. Stel dat dat klopt. Dan kunnen er dus “aliens” zijn die van een ander dier geëvalueerd zijn. Bijv van haaien leeuwen of krokodillen. Dat zou wel grappig zijn.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Venus Project
5 jaren geleden

Ik geloof niet in de evaluatie theorie!

artole
artole
5 jaren geleden

You Men E.T.
HuManity

darryl
darryl
Reactie op  artole
5 jaren geleden

Oh jee… Ik voel hier een complottheorie opkomen.

elotra
elotra
Reactie op  darryl
5 jaren geleden

Telivision Tell Lie vision -_-

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x