Gezondheid

Autisme mogelijk te behandelen met voedingssupplement

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voedingssupplement kan mogelijk een zeldzame vorm van autisme genezen, zo blijkt uit een studie die in het tijdschrift Science is gepubliceerd.

Amerikaanse onderzoekers isoleerden een genetische mutatie in autismepatiënten die het metabolisme van bepaalde aminozuren versnelt.

Deze essentiële aminozuren, vertakte-keten-aminozuren of BCAA’s, worden niet aangemaakt door het menselijk lichaam en moeten uit voedingsmiddelen worden gehaald.

Epileptische aanvallen

Vanwege de versnelde stofwisseling raakten patiënten met deze mutatie sneller door hun voorraad aminozuren dan normaal, waardoor een onbalans ontstond die volgens onderzoekers mogelijk verband houdt met symptomen van autisme.

“Het is bijzonder interessant dat de potentiële behandeling duidelijk en simpel is: geef de patiënten de in de natuur voorkomende animozuren waar hun lichaam een tekort aan heeft,” zei coauteur Joseph Gleeson van de Universiteit van Californië in San Diego.

De genetische mutaties werden gevonden in het genoom van verschillende autistische kinderen die ook last hadden van epileptische aanvallen. Het voedingssupplement werd succesvol getest op muizen.

Sleutel

“Het bestuderen van de dieren was de sleutel tot onze ontdekking,” zei hoofdonderzoeker Gaia Novarino. “Toen we de aandoening konden behandelen bij muizen vroegen we ons af of we onze patiënten ook op succesvolle wijze zouden kunnen behandelen.”

Onderzoekers maakten met het supplement bij menselijke patiënten een einde aan het tekort aan aminozuren, maar er waren onvoldoende gegevens voorhanden om vast te kunnen stellen of de behandeling leidde tot een verbetering van de symptomen.

Ongeveer een kwart van de autismepatiënten lijdt aan epileptische aanvallen, maar Gleeson zei dat deze specifieke aandoening ‘extreem zeldzaam’ is.

Bron: AFP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ad
Ad
10 jaren geleden

De nederlandse Arts Tinus Smits heeft al jaren met veel succes een therapie die dmv vitamine en voedings suplementen autisme bestrijd!
En geheel op homeopatische wijze!
Kijk op google waar De CEASE Therapie door hem ontwikkeld die zeer doeltreffend werkt tegen de vaccinatie schade en Autisme.

Gert
Gert
10 jaren geleden

Welk supplement is dit preciees?

En waar kan ik het kopen ?

Knaagdier
Knaagdier
10 jaren geleden

[quote name=”Ad”]De nederlandse Arts Tinus Smits heeft al jaren met veel succes een therapie die dmv vitamine en voedings suplementen autisme bestrijd!
En geheel op homeopatische wijze!
Kijk op google waar De CEASE Therapie door hem ontwikkeld die zeer doeltreffend werkt tegen de vaccinatie schade en Autisme.[/quote]
Tuuuuuuuuuurlijk, voorál even doorverwijzen naar een kwakzalver (tuurlijk toch?)

Lees eerst dit maar eens: http://www.kwakzalverij.nl/757/De_BMR_prik_autisme_en_de_isotherapeut

Zijn therapie ken ik wel: geld uit de zakken kloppen over de rug van anderen!

Jimbo
Jimbo
10 jaren geleden

[quote name=”Knaagdier”][quote name=”Ad”]De nederlandse Arts Tinus Smits heeft al jaren met veel succes een therapie die dmv vitamine en voedings suplementen autisme bestrijd!
En geheel op homeopatische wijze!
Kijk op google waar De CEASE Therapie door hem ontwikkeld die zeer doeltreffend werkt tegen de vaccinatie schade en Autisme.[/quote]
Tuuuuuuuuuurlijk, voorál even doorverwijzen naar een kwakzalver (tuurlijk toch?)

Lees eerst dit maar eens: http://www.kwakzalverij.nl/757/De_BMR_prik_autisme_en_de_isotherapeut

Zijn therapie ken ik wel: geld uit de zakken kloppen over de rug van anderen![/quote]

als ik ook niet wil dat iets bekend wordt omdat ik dan geen geld meer kan verdienen met mijn chemische pillen kan ik ook een website opzetten om dat tegen te gaan. en erg makkelijk om zo over een dode te spreken die zichzelf niet meer kan verweren 😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x