Homepagina » Mens en Dier » Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten
documenten
Foto: Coastal Elite CC BY-SA 2.0

Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over Jeffrey Epstein en zijn vertrouweling en ex-vriendin Ghislaine Maxwell, die wordt verdacht van medeplichtigheid aan kindermisbruik. De vrijgegeven stukken horen bij een civiele rechtszaak uit 2015, die is aangespannen door Virginia Giuffre. Zij beschuldigde de inmiddels overleden Epstein ervan haar als seksslavin te hebben gebruikt toen ze nog minderjarig was.

Tussen het openbaar gemaakte materiaal zitten onder meer vluchtlogboeken van de privéjets van Epstein en politierapporten uit Palm Beach in Florida, waar hij een villa had.

Volgens de stukken was oud-president Bill Clinton op het ‘pedo-eiland’ van Epstein met Maxwell en ‘2 jonge meisjes’.

Giuffre vroeg de FBI om bewijzen die de veiligheidsdienst had verzameld in de huizen van Epstein, maar werd genegeerd. Uit de documenten blijkt dat de FBI al in 2014 contact had met het slachtoffer van Epstein en Maxwell. De dienst deed niets voor haar.

De FBI wist ervan

Daarnaast had de FBI al jaren de beroemde foto van prins Andrew met Maxwell en Giuffre in zijn bezit, al voor het interview met het slachtoffer in 2011. “De FBI wist ervan. De FBI wist er al die tijd van.”

Verder blijkt dat ‘Epstein informatie overdroeg aan de FBI, zoals afgesproken’. Hij werkte dus samen met de dienst. Ook zijn er e-mails opgedoken waaruit blijkt dat Maxwell en Epstein in januari 2015 contact hadden met elkaar, terwijl Maxwell claimde dat ze elkaar al meer dan 10 jaar niet hadden gesproken.

De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel:


[Zero Hedge]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  quote : De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel

  Kortom alle machtsposities die van belang zijn om dit in stand te houden zijn nog steeds in handen van dit satanische gespuis en dat zal zo blijven zo lang mensen dit niet massaal in gaan zien totdat mensen punt 1, opruiming gaan houden en punt 2, echte inspraak gaan eisen om herhaling te voorkomen. Dit moet gezegd blijven worden tot mensen het eindelijk gaan zien.

  0 likes
 • exegese schreef:

  Een strijd tegen de pedofilie is een strijd tegen het ultieme kwaad is tevens een strijd tegen met name koningshuizen ! Besef dat goed !

  https://revolutionaironline.com/pedo-horror-rond-prins-andrew-gaat-alle-begrip-te-boven-trekt-hij-ook-ons-koningshuis-de-afgrond-in/

  0 likes
  • Rob schreef:

   Naar wat ik heb gehoord en gelezen is pedofilie bij lange na niet het ultieme waar het kwaad zich mee bezig houdt. Er zijn nog veel gruwelijkere zaken gaande. Die schijnen alleen in ondergrondse facilliteiten plaats te vinden. Blijkbaar te duister voor de oppervlakte van de planeet. Volgens sommigen is er ondergronds daadwerkelijk ‘the hunger games’ gaande, voor het vermaak van de meest duisteren. Er is ook geschreven dat er enorm met dna wordt getest en gerotzooid waaruit de meest lugubere wezens voortkomen. En zo is volgens diverse onderzoekers veel meer gaande. En wij denken dat het aan de oppervlakte duister is. Ja, pedofilie en satanisme is ook het kwaad maar het is blijkbaar niet het ultieme waar het zich mee bezig houdt.

   0 likes
 • William schreef:

  Duizenden video opnames met prominente, belastende beelden voor honderden (zo niet meer) leidende personen in de wereld die daardoor allemaal gechanteerd werden, het geld stroomde binnen bij Epstein.. en toch niet vreemd dat al zijn bezittingen een week voordat hij werdt vermoord op een Trust zijn overgeschreven. Daaruit blijkt dat Epstein slechts de uitvoerder was maar een andere entiteit de (chantage) touwtjes in handen heeft. De put is veel dieper dan we ooit zullen weten

  0 likes
 • H.J. schreef:

  Hoe kei verrot is DIE wereld.
  Wie in Nederland maakte deel uit van DIE wereld.

  0 likes
  • exegese schreef:

   @H.J. de vraag wie hier deel van uit maakt is simpel te beantwoorden. Iedereen die de macht heeft dit tegen te gaan door bijvoorbeeld een gericht, onafhankelijk en ongenadig onderzoek uit te voeren om dit kwaad met wortel en tak uit te roeien zou zich volgens mijn overtuiging vrijpleiten van (mede) schuld aan deze wereldwijde onophoudelijk tragedie. Doch niemand van het algehele machtskartel blijkt ook maar iets van betekenis te ondernemen. Ook de pers het O.M. en de gehele rechtelijke macht valt genadeloos door de mand en is zonder twijfel in voltalligheid minstens medeschuldig aan het feit dat het kwaad geen strobreed in de weg gelegd wordt om de hele wereld aan zich te onderwerpen. Zo lang we dit niet massaal gaan inzien kunnen we ze onmogelijk met z’n allen uit hun macht trekken. Jammer genoeg is het punt aangebroken dat ons geen andere oplossing meer is overgebleven. Alleen als je het ziet wordt het duidelijk.

   0 likes
 • Ron schreef:

  Epstein informatie overdroeg aan de FBI, zoals afgesproken met wie? De presidenten? Dan zijn ze medeplichtig. Zoals we weten is Amerika net als China een schurkenstaat. DWZ mensenrechten zijn van geen tel als het aankomt op macht. De vuilste spelletjes mogen door hun gespeeld worden in het belang van de staat. Als het spelletje niet lukt smijten ze er maar een bom op.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Hoe kreeg die Clinton het ooit voor elkaar om een jonge stagiaire zich te laten ontkleden en vervolgens zich een sigaar te laten welgevallen?
  Deze lieden hebben blijkbaar de gave om mensen zo te charmeren en te manipuleren dat ze bereid zijn om alles voor hen te doen. Ze kennen de werking van de menselijke geest al te wel.

  0 likes
 • Martijn schreef:

  Voor nog veel meer informatie hierover kan ik Shaun Attwood zeer aanraden.
  Op Youtube, BitChute of Brand New Tube.
  Youtube wordt erg gecensueerd, maar BitChute en Brand New Tube zijn volledig vrije meningsuitings platformen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >