Mens en Dier

Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over Jeffrey Epstein en zijn vertrouweling en ex-vriendin Ghislaine Maxwell, die wordt verdacht van medeplichtigheid aan kindermisbruik. De vrijgegeven stukken horen bij een civiele rechtszaak uit 2015, die is aangespannen door Virginia Giuffre. Zij beschuldigde de inmiddels overleden Epstein ervan haar als seksslavin te hebben gebruikt toen ze nog minderjarig was.

Tussen het openbaar gemaakte materiaal zitten onder meer vluchtlogboeken van de privéjets van Epstein en politierapporten uit Palm Beach in Florida, waar hij een villa had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de stukken was oud-president Bill Clinton op het ‘pedo-eiland’ van Epstein met Maxwell en ‘2 jonge meisjes’.

Giuffre vroeg de FBI om bewijzen die de veiligheidsdienst had verzameld in de huizen van Epstein, maar werd genegeerd. Uit de documenten blijkt dat de FBI al in 2014 contact had met het slachtoffer van Epstein en Maxwell. De dienst deed niets voor haar.

De FBI wist ervan

Daarnaast had de FBI al jaren de beroemde foto van prins Andrew met Maxwell en Giuffre in zijn bezit, al voor het interview met het slachtoffer in 2011. “De FBI wist ervan. De FBI wist er al die tijd van.”

Verder blijkt dat ‘Epstein informatie overdroeg aan de FBI, zoals afgesproken’. Hij werkte dus samen met de dienst. Ook zijn er e-mails opgedoken waaruit blijkt dat Maxwell en Epstein in januari 2015 contact hadden met elkaar, terwijl Maxwell claimde dat ze elkaar al meer dan 10 jaar niet hadden gesproken.

De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel:


[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

quote : De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel

Kortom alle machtsposities die van belang zijn om dit in stand te houden zijn nog steeds in handen van dit satanische gespuis en dat zal zo blijven zo lang mensen dit niet massaal in gaan zien totdat mensen punt 1, opruiming gaan houden en punt 2, echte inspraak gaan eisen om herhaling te voorkomen. Dit moet gezegd blijven worden tot mensen het eindelijk gaan zien.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Een strijd tegen de pedofilie is een strijd tegen het ultieme kwaad is tevens een strijd tegen met name koningshuizen ! Besef dat goed !

https://revolutionaironline.com/pedo-horror-rond-prins-andrew-gaat-alle-begrip-te-boven-trekt-hij-ook-ons-koningshuis-de-afgrond-in/

William
William
3 jaren geleden

Duizenden video opnames met prominente, belastende beelden voor honderden (zo niet meer) leidende personen in de wereld die daardoor allemaal gechanteerd werden, het geld stroomde binnen bij Epstein.. en toch niet vreemd dat al zijn bezittingen een week voordat hij werdt vermoord op een Trust zijn overgeschreven. Daaruit blijkt dat Epstein slechts de uitvoerder was maar een andere entiteit de (chantage) touwtjes in handen heeft. De put is veel dieper dan we ooit zullen weten

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Hoe kei verrot is DIE wereld.
Wie in Nederland maakte deel uit van DIE wereld.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x