Homepagina » Mens en Dier » Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten
documenten
Foto: Coastal Elite CC BY-SA 2.0

Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over Jeffrey Epstein en zijn vertrouweling en ex-vriendin Ghislaine Maxwell, die wordt verdacht van medeplichtigheid aan kindermisbruik. De vrijgegeven stukken horen bij een civiele rechtszaak uit 2015, die is aangespannen door Virginia Giuffre. Zij beschuldigde de inmiddels overleden Epstein ervan haar als seksslavin te hebben gebruikt toen ze nog minderjarig was.

Tussen het openbaar gemaakte materiaal zitten onder meer vluchtlogboeken van de privéjets van Epstein en politierapporten uit Palm Beach in Florida, waar hij een villa had.

Volgens de stukken was oud-president Bill Clinton op het ‘pedo-eiland’ van Epstein met Maxwell en ‘2 jonge meisjes’.

Giuffre vroeg de FBI om bewijzen die de veiligheidsdienst had verzameld in de huizen van Epstein, maar werd genegeerd. Uit de documenten blijkt dat de FBI al in 2014 contact had met het slachtoffer van Epstein en Maxwell. De dienst deed niets voor haar.

De FBI wist ervan

Daarnaast had de FBI al jaren de beroemde foto van prins Andrew met Maxwell en Giuffre in zijn bezit, al voor het interview met het slachtoffer in 2011. “De FBI wist ervan. De FBI wist er al die tijd van.”

Verder blijkt dat ‘Epstein informatie overdroeg aan de FBI, zoals afgesproken’. Hij werkte dus samen met de dienst. Ook zijn er e-mails opgedoken waaruit blijkt dat Maxwell en Epstein in januari 2015 contact hadden met elkaar, terwijl Maxwell claimde dat ze elkaar al meer dan 10 jaar niet hadden gesproken.

De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel:


[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

quote : De regering-Obama ondernam 8 jaar lang geen stappen tegen Epstein, ondanks belastend bewijs. De regering-Bush sloot een deal met hem en de regering-Clinton onderhield nauwe banden met de pedofiel

Kortom alle machtsposities die van belang zijn om dit in stand te houden zijn nog steeds in handen van dit satanische gespuis en dat zal zo blijven zo lang mensen dit niet massaal in gaan zien totdat mensen punt 1, opruiming gaan houden en punt 2, echte inspraak gaan eisen om herhaling te voorkomen. Dit moet gezegd blijven worden tot mensen het eindelijk gaan zien.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Een strijd tegen de pedofilie is een strijd tegen het ultieme kwaad is tevens een strijd tegen met name koningshuizen ! Besef dat goed !

https://revolutionaironline.com/pedo-horror-rond-prins-andrew-gaat-alle-begrip-te-boven-trekt-hij-ook-ons-koningshuis-de-afgrond-in/

William
William
1 jaar geleden

Duizenden video opnames met prominente, belastende beelden voor honderden (zo niet meer) leidende personen in de wereld die daardoor allemaal gechanteerd werden, het geld stroomde binnen bij Epstein.. en toch niet vreemd dat al zijn bezittingen een week voordat hij werdt vermoord op een Trust zijn overgeschreven. Daaruit blijkt dat Epstein slechts de uitvoerder was maar een andere entiteit de (chantage) touwtjes in handen heeft. De put is veel dieper dan we ooit zullen weten

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Hoe kei verrot is DIE wereld.
Wie in Nederland maakte deel uit van DIE wereld.

x

Check Also

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

mcafee

John McAfee, opgepakt na het uitdagen van de Deep State, dood gevonden in cel

John McAfee, de man achter het beroemde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x