Mens en Dier

Professor: de echte slagers bevinden zich veel dichter bij huis

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

De Iraanse president Ebrahim Raisi is omgekomen door een helikoptercrash. Hij werd ook wel ‘de slager van Teheran’ genoemd.

Piers Morgan sprak met professor Mohammad Marandi van de Universiteit van Teheran, die tijdens het interview uithaalde naar het in zijn ogen hypocriete Westen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens Marandi was hij geen slager. “De slagers zitten in Londen en Washington, de mensen die Irak hebben vernietigd, maar ook Afghanistan, Jemen tijdens de genocide aldaar, de vuile oorlog in Syrië, de vernietiging van Libië, de sancties tegen Venezuela en Cuba,” zei hij tegen Morgan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echte monsters

“Ik denk dat de echte monsters zich veel dichter bij huis bevinden,” voegde hij toe.

De professor zei verder dat de mensen die Raisi volgens Morgan heeft geëxecuteerd, aanvallen uitvoerden tegen Iran, waaronder bomaanslagen, waarbij zo’n 17.000 mensen om het leven kwamen.

Zij waren lid van de Iraanse Volksmoedjahedien, kortweg MEK, een terroristische groepering, lichtte Marandi toe. Deze beweging heeft kantoren in Noord-Amerika en Europa, en een basis in Albanië. “Jullie overheid steunt dus terrorisme,” benadrukte hij. “Jullie overheden zijn in werkelijkheid de brute regimes.”

9/11

Morgan noemde de Libanese militante groepering Hezbollah en de Houthi’s voorafgaand aan het interview proxy’s van Iran. Professor Marandi legde uit dat Hezbollah is ontstaan als gevolg van de invasie en bezetting van Libanon door het Israëlische regime in 1982.

“De Houthi’s zijn ontstaan na een decennium van genocide, uitgevoerd door de Saoedi’s en de Emirati’s, jullie bondgenoten. Jullie overheden steunden hen. Jullie overheid hongerde de inwoners van Jemen uit.”

Op 9/11 kregen we te horen dat de aanslagen op de Twin Towers waren uitgevoerd door Al Qaida. “Zij werkten met jullie samen in Afghanistan. En 10 jaar later werkte Al Qaida met jullie samen in Syrië en Libië.”

En dat noemen jullie een democratie?

Jake Sullivan, de nationale veiligheidsadviseur van de Verenigde Staten, stuurde op 12 februari 2012 een e-mail naar Hillary Clinton waarin hij schreef dat Al Qaida in Syrië aan onze kant staat. “De vuile oorlog in Syrië, de vuile oorlog in Libië, dit zijn jullie misdaden.”

“En jullie media zijn in handen van een groep rijke mensen, die het narratief beheersen. En dat noemen jullie een democratie?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janosch
Janosch
1 maand geleden

Een medaille heeft 2 kanten.
Dit is de andere kant.

eindhoven
eindhoven
1 maand geleden

KLOTE AMERIKANEN.

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
1 maand geleden

Denk dat deze prof uit Teheran nog veel beter begrijpt wat het woord wetenschappelijk inhoudt dan de meeste van zijn collega’s in uet Westen. En zo te lezen is er dus ook minder censuur als door de meeste Westerse propaganda media wordt voorgesteld. We zitten echt diep in het script 1984 Oceanie tegen Eurazie.

C Nagel
C Nagel
1 maand geleden

zo is het precies……welke democratie ….hier niet i.i.g.v

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x