Mens en Dier

Fleur Agema stelt lastige vragen: ‘Vaccinatie zou toch opname voorkomen? Wat zegt dit over kwaliteit vaccins?’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op basis van de recente toename in meldingen is de verwachting dat het aantal ziekenhuis- en IC-opnames de komende week stijgt bij het handhaven van het huidige pakket aan maatregelen. Dat schrijft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een brief aan de Kamer.

“De orde van grootte van het aantal personen voor wie vanwege SARS-CoV-2-infectie opname in een ziekenhuis nodig zal zijn, is geschat op ruim 23.000, en het aantal mensen waarvoor IC-opname nodig is vanwege COVID-19, wordt geschat op ongeveer 4800,” aldus De Jonge.

Ongunstiger beeld

“Het OMT stelt vast dat de prognoses een ongunstiger beeld schetsen voor de komende herfst- en wintermaanden dan eerder gemodelleerd. Er is een grotere mate van onzekerheid, waarbij ook een forse toename van ziekenhuis- en IC-opnames niet uitgesloten is. Het OMT adviseert dan ook om op dit moment niet al versoepelingen door te voeren,” schrijft de minister.

De Jonge zegt dat het kabinet dit advies volgt, waarbij ‘de nu geldende maatregelen worden gecontinueerd’. “Begin november is een nieuw wegingsmoment voorzien, waarop het kabinet […] zal besluiten welke maatregelen al dan niet gecontinueerd moeten worden om de druk op de zorg beheersbaar te houden.”

Som kunnen we niet nalopen

“Het OMT denkt dat er nog eens 4500 IC-opnames kunnen komen. De som kunnen we niet nalopen,” klaagt Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) op Twitter.

“83 procent is volledig gevaccineerd. Vaccinatie zou toch opname voorkomen?” vraagt Agema. “Wat zegt dit over de kwaliteit van de vaccins?”

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacky
Jacky
10 maanden geleden

De vaccins dienen een heel ander doel Fleur, dat is toch duidelijk??
We gaan nu zien of de mensen hetzelfde reageren als de dieren die allemaal gestorven zijn in het verleden bij blootstelling aan wilde griep- en coronavirussen.
Gezien de oversterfte die er nu al is, zal het bij de mens niet veel anders zijn en zullen de ziekenhuizen volstromen met hoofdzakelijk gevaccineerden.
De uitvaartbusiness zal het ook druk gaan krijgen.
Ze zullen dit proberen af te schuiven op het virus Marburg, wat een sterftepercentage van 80% heeft. Anders kunnen ze datgene wat nu gaat gebeuren nooit verbloemen.
Schapen zullen dringen in de rij voor het nieuwe RiVax-vaccin.
Daarna breekt de hel los…..denk ik.

Arnie
Arnie
10 maanden geleden

Dat zijn natuurlijk de ongeprikte, zou HugodeQRankzinnige zeggen……

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
10 maanden geleden

Ik stel voor dat we iedereen die griepangst heeft, een mobiele infuuspomp aanbieden, zodat ze na aansluiting, elk uur een druppeltje van die MRNA prut in hun bloedbaan ingebracht krijgen.
Iedereen weer gerust gesteld!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
10 maanden geleden

Ze vinden al die macht wel lekker bij het omt.
Oftewel het Onzinnige Mededelingen Team

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x