Homepagina » Buitenland » Professor: “EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”
Professor: "EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s"

Professor: “EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”

Op 23 juni mogen de Britten aangeven of ze in de Europese Unie willen blijven of eruit willen stappen. De Brexit-koorts loopt steeds hoger op. Pas geleden vergeleek Boris Johnson, de oud-burgemeester van Londen, de EU in een interview met de Daily Telegraph met Hitler.

Zijn uitspraak deed, zeker in Groot-Brittannië, veel stof opwaaien. Het ging hem met name om het in zijn ogen heilloze plan om van Europa één machtige staat te maken. Johnson geldt als één van de fanatiekste pleitbezorgers van een Brexit.

Heeft Johnson gelijk? Op 8 september 2012, vier dagen voor de verkiezingen dat jaar, verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.

Bayer en BASF

Bijna driekwart eeuw werd de wereld verteld dat de Tweede Wereldoorlog was veroorzaakt door de levensgevaarlijke psychopaat Adolf Hitler, samen met zijn staf van racistische boeven, de nazi’s.

Geleidelijk begint het duidelijk te worden dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen was voorbereid, aldus professor Smalhout, maar ook logistiek en technisch werd ondersteund door het grootste en beruchtste toenmalige kartel.

Professor: "EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s"

Bob Smalhout (ANP)

Die combinatie van machtige industrieën bestond vooral uit het IG Farben-kartel, dat een samenstelling was van onder meer Bayer, BASF, Hoechst en nog enkele andere chemisch-farmaceutische industrieën, legde Smalhout uit.

Bij het befaamde naoorlogse Neurenbergproces werd onder meer vastgesteld dat zonder IG Farben de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk nooit had plaatsgevonden. De industrieën leverden niet alleen geneesmiddelen, maar ook alle explosieven die voor oorlogsvoering onmisbaar waren. Dat waren ze al geweest in de Eerste Wereldoorlog.

Voormalige nazikopstukken

Toen waren er al pogingen in het werk gesteld geheel Europa technisch en commercieel afhankelijk te maken van een kartel onder Duitse leiding, vervolgde Smalhout. Maar dat lukte niet in de Eerste Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog kwam het oude Duitse streven echter tot bloei in de vorm van de economische en politieke kartelvorming van een aantal Europese landen die samengingen onder de naam EU.

Professor: "EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s"

Walter Hallstein (Wikicommons)

Het is dan ook logisch, schreef professor Smalhout, dat bij die kartelvorming een aantal voormalige nazikopstukken bij de opbouw van de EU werden betrokken. Dit keer waren ze alleen niet gekleed in militaire uniformen.

De meest beruchte was een zekere professor dr. Walter Hallstein (1901-1982), die één van de sleutelfiguren was bij de Europese integratie na de Tweede Wereldoorlog. Hij was een briljante hoogleraar recht aan de Universiteit van Rostock.

Sprookjes van zeer goed verdienende EU-autoriteiten

In 1939 gaf Hallstein een toespraak over ‘Gross Deutschland als Rechtseinheit’. Na de Tweede Wereldoorlog werd hij de eerste voorzitter van de EU-Commissie. Hij beschouwde zich als de premier van Europa en liet zich bijstaan door tal van oorlogsmisdadigers die in Neurenberg waren veroordeeld.

Als een Nederlandse politicus stelt dat ons land weer onafhankelijk van de EU moet worden, wordt er gedreigd met een enorme economische recessie, aldus Smalhout. We zouden tot armoede vervallen, kunnen ons kleine land niet alleen handhaven, raken onze handelsrelaties kwijt, enzovoorts.

“Het is niet waar,” besloot hij. “Het zijn sprookjes van zeer goed verdienende EU-autoriteiten. De EU is in essentie een Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s.”

In onderstaande video geeft Paul Anthony Taylor, directeur van de dr. Rath Health Foundation, tekst en uitleg:

[Dr. Rath Health Foundation]


Vind je dit waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. De Europese Unie = The Third Reich!

  Het mooie is hoe al die miepen die tegen Nationalisme en Nazisme zijn, tegelijkertijd Europa
  met hand en tand verdedigen om hoe geweldig de EU is en hoe democratisch, enz…
  Ze zijn tegen de Nazi’s en voor Europa, dit is een combi die dus niet kan!

  Misschien is WW2 wel precies zo geëindigd als de bedoeling was 😉
  De Zionisten konden Commandocentrum Israel op de kaart stampen en Multinationals opschalen
  totdat ze alle grote bedrijven bezitten; Ford, Porsche, VW, Bayer, Hugo Boss, Dupont, Basf, enz..

  Dus nu is heel de EU in handen van het Zionisme, als alle Multinationals, als de VS, als alle banken
  en de creatie van Geld (uit het niets, waar wij rente voor moeten betalen!)
  De mensheid is dus gewoon een slaaf, maar vele kunnen niet door de leugens heen prikken en
  de vraag is of ze wel zouden willen?

  Tel hierbij de Kruistocht van de Parasieten op en voila, het ideale recept voor een flinke portie
  chaos voor het klootjesvolk. Zouden ze al popcorn hebben gekocht voor zichzelf?

  Ben benieuwd of het Zionisme het Nazisme nog een keer voor de kar gespannen krijgt om de
  smerige zaakjes op te lossen. Ik denk van niet, deze ronde gaan ze de Islam (Moslims) voor deze
  wereld genocide gebruiken!

  26 likes
 2. Allemaal heel eenvoudig maar men durft het niet aan:

  Grenzen dicht
  Uit de EU
  Ziekenfonds terug
  Gulden terug
  Terug draaien KPN, NS enz weer naar de staat.

  33 likes
 3. Ja terug naar ziekenfonds etc. maar dat gaat niet gebeuren als wij allemaal op onze stoel voor de tv blijven zitten !! Dan stemmen we toe !!! We zijn een gedwee volkje en die rat van een Rutte die 150.000 verdiend zal het een worst zijn die kruipt met Gordon in het torentje !!!!! Of in de Gay boot of etc. hij komt overal mee weg ! Hou me te goede heb niets tegen homos maar hij is zo oneerlijk kom uit de kast dat verdien je nog wat respect ……niet veel omdat je een leugenaar bent ! Wij Hollanders zijn te berustend ! Dat is niet goed !

  20 likes
 4. Bij het befaamde naoorlogse Neurenbergproces werd onder meer vastgesteld dat zonder IG Farben de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk nooit had plaatsgevonden. De industrieën leverden niet alleen geneesmiddelen, maar ook alle explosieven die voor oorlogsvoering onmisbaar waren. Dat waren ze al geweest in de Eerste Wereldoorlog.

  Het verbaast me dan ook niets dat Bayer, wat deel uit maakt van IG Farben nu dolgraag Monsanto over wil nemen wat meer en meer in een kwaad daglicht komt te staan omdat het eveneens domweg een duivelse onderneming is. Soort zoekt soort en is uit op zo veel mogelijk macht en destructie. De mens moet op de knieën voor de macht van de coöperaties.

  Weg met alles en iedereen die voor samenwerking is met de “Duivel”, Eerlijkheid en openheid voor alles ! Dat is wat wij als volk zouden moeten afdwingen naar onze overheid toe !

  4 likes
 5. Historisch gezien is de reactie van Labour, en de leugenmedia bespottelijk. Zegt vooral veel over henzelf:
  Smalhout overdrijft dan ook nik. Alleen zit hij er wel naast qua ‘Geleidelijk begint het duidelijk te worden dat’.

  Echt niet. Al wel 70 jaar bekend. Boeken van Anthony Sutton, George Knupffer, H.G. Wells, Aleksandr Solzenitszyn,
  Uitstekend onderbouwde documentaire ‘Operation Paperclip to The Fourth Reich’: https://www.youtube.com/watch?v=-bi4o1uteiM&spfreload=10

  Hitler even wrote a fan letter to American eugenic leader Madison Grant calling his race-based eugenics book, ‘The Passing of the Great Race’ his “bible.”
  Dit, en massa’s documentatie meer, hier:
  http://historynewsnetwork.org/article/1796#sthash.svOh32r0.dpuf

  The Hitler Project – Astonishing Revelations! By Ted Lang

  Kortom, ook dit bewijst weer eens te meer hoezeer de Universiteiten in de wereld door de fascisten zijn bezet genomen, en gehouden. Historici m.n. zijn meer dan behulpzaam geweest bij het hersenspoelen van de bevolking.

  Wat er aan intrigers, complotten dus, gaande is in ‘Labour’:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=132480

  80 jaar terug mochten we het nog noemen wat het is, nu wordt het ‘vrijhandel’ genoemd, datzelfde fascisme. 1 ‘socialistische’ VN-heilstaaat, de natte droom van de fascisten, zoals verwoord in het handvest van de VN. Een wereld zonder nationaliteiten, grenzen, individualiteit noch religies en vrijheden van denkbeelden. Het hele nationaal-zionistische project gerund door het kartel van de globale ondernemingen van de kliek globalisten.

  Nooit eerder waren ze zo dicht bij hun duivelse doel. Vast besloten iedere kritiek, laat staan weerstand, meedogenloos aan te vallen”. Voor wie nóg in ontkenningsfase blijft hangen:

  Policy Peter Sutherland has stated repeatedly Now the IMF is executing a pincer movement to finish Europe off…> the former head of the Bank of England admitted one month ago when Mervyn King said that Europe’s economic depression “is the result of “deliberate” policy choices by EU elites.
  https://www.technocracy.news/index.php/2016/04/03/whistleblower-imf-plots-cause-credit-event-greece-destabilize-europe/

  https://www.technocracy.news/index.php/2015/10/05/trans-pacific-partnership-enforcement-for-un-2030-agenda/

  ; it is about destroying Europe and Europeans as revenge http://nationalvanguard.org/2015/11/the-jewish-contribution-to-the-european-integration-project/
  Kalergi-Coudenhove started the 1922 Pan-European movement ->. In the preface to the 1932 edition, Kalergi expanded on his mongrelization plan and included a clear call to genocide the White race in Europe: ->
  Europe, will against its own will … turn Europe into a mixed race of Asians and Negros … through this artificial selection process.

  His honored status within the EU system today can still be seen in the Coudenhove Kalergi Prize, which is given to heads of state in the EU for furthering ->
  Recent recipients of the prize have included Herman Van Rompuy and Angela Merkel.

  Die EU ist eine korporative AG – mit dem berüchtigten Nazi IG Farben als Modell.
  Am 24. April 1964 trafen sich die wichtigsten Architekten der “Brüsseler EU” – sie waren alle aktive Mitglieder der IG Farben / Nazi-Koalition im Zweiten Weltkrieg – im “Brüsseler EU” Hauptquartier,

  Die Europäische Union hatte zum 1. Januar 2009 ihr zweites Anwerbezentrum für arbeitslose Afrikaner auf den Kapverden eröffnet. Anwerbezentren, in denen Afrikaner ganz legal ein Visum für Europa bekommen. https://derhonigmannsagt.wordpress.com/tag/henoch-kohn/

  Meldt de Oostenrijkse nieuws website The Local reports:
  Free Speech is being restricted in Europe om oppositie tegen de rassenleer, de genocide, de mond te snoeren.
  Als de wetgeving en eigendomsrechten het zelf pad gaan, laat Europa -> : http://legalinsurrection.com/2015/09/austria-changes-constitution-to-take-in-more-migrants/

  Smalhout had gewoon 50 jaar geleden de literatuur uit de bibliotheken kunnen raadplegen, en zijn burgerplicht moeten doen.

  5 likes
 6. Wellicht is het het beest uit Openbaring 17 vers 8 die is en was en uit de afgrond komt en verderf zaait.

  4 likes
 7. De NAZI’s hebben de oorlog gewonnen maar het gemanipuleerde geheel begrijpt daar geheel niets van en kan daar ook niet over nadenken.

  2 likes
  • We snappen op zijn minst dat Saudie Arabie ook dader is van de grote vluchtelingenstromen.
   Anders hadden ze ze wel opgevangen maar ze trekken hun handen er volledig van af.
   160.000 tenten met badkamers en toiletten, bedden en al. Staan leeg. Vlak naast de rampgebieden.
   En dat noem je dan winnaars?
   Het zijn sneue lozers want naast een gewetenloze geest dat een direct gevolg is van een innerlijke leegte zijn ze hun geld binnenkort ook kwijt.

   https://static.nrc.nl/wp-content/uploads/2015/09/mina-960×701.jpeg

   1 likes
   • @faith

    Zolang de mens enkel kan denken met EMOTIE is het einde nog niet in zicht want EMOTIE is de slechtste raadgever die jullie allemaal oppakken als de enige belangrijkste.

    0 likes
 8. Bernie Sanders wordt president van de VS! Omdat hij die macht niet wil! Maar hem gewoon krijgt!
  LET OP.

  2 likes
 9. Ter info, hier de hele duistere EU geschiedenis te vinden:

  http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

  In diverse talen beschikbaar.

  2 likes
 10. tja ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Referendums over de EU zijn er bij ons niet meer bij nochthans toch democratie niet ? Dus volgende vraag : hoe geraken we ervan af ?

  2 likes
 11. Hoe komen we nu tot een wereldregering?

  0 likes
 12. Prins Bernhard heeft zijn aandeel gehad in de oprichting van de Eurooese Unie, kijk maar op Wikipedia over de Bilderbergconferentie 1954 en je begrijpt welke boeven deze dekmantel onder de hoede van de V.S Israël en het VK hiermee betrokken zijn,

  0 likes
 13. Voor de Furher van de EU Frau Merkel is Brussel het herrijzen Wewelsburg was eens een natte droom van de Duitsers maar toch uitgekomen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...