Chemtrails

Expert: “Deze beelden zijn bewijs voor chemtrails”

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ray Lynch, een inspecteur uit het Engelse West Yorkshire, zegt een timelapse-video te hebben gemaakt die bewijst dat er nanodeeltjes in de atmosfeer worden gesproeid om klimaatverandering tegen te gaan.

“Mensen kunnen van me zeggen wat ze willen, maar dit kun je niet ontkennen,” zei hij tegen de Huddersfield Examiner. Sommige wetenschappers roepen op tot onderzoek naar geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat. Anderen zeggen dat het een klassiek voorbeeld is van een complottheorie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vliegtuigen zouden op grote hoogte bewust chemische stoffen in de atmosfeer sproeien om zonnestralen terug te kaatsen. Sommigen geloven dat dit al enige jaren gebeurt en zeggen dat vliegtuigen chemtrails achterlaten in de lucht.

Aluminium

Zij zeggen dat normale contrails relatief snel oplossen en dat vliegtuigsporen die niet snel verdwijnen extra stoffen moeten bevatten. Lynch zei dat de nanodeeltjes die vliegtuigen verspreiden wolken vormen die zonnestralen reflecteren.

Hij zei ook dat de deeltjes, die door de huid kunnen worden opgenomen, mogelijk aluminium bevatten. “Aluminium is gelinkt aan Alzheimer en dementie, aandoeningen die sinds enkele jaren steeds vaker voorkomen,” aldus Lynch.

Bezorgd

Hij raakte vorig jaar geïnteresseerd in geo-engineering. “Ik keek uit het raam en zag een spoor achter een vliegtuig. Enkele minuten later verdween het niet, maar werd het groter. Ik werd bezorgd en wilde voor mezelf bewijzen dat ik niet misleid werd.”

“De beelden laten zien hoe de sporen achter het vliegtuig wolken vormen om de zon aan het zicht te onttrekken,” besloot hij. Bekende mensen die zich openlijk over het onderwerp hebben uitgesproken zijn onder meer poplegende Prince en acteur Chuck Norris.

De beelden zijn hier te bekijken.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Bovendien zou ik nu wel eens van een direct uit een contrail genomen monster, de chemische samenstelling willen zien.
En ook als het bewolkt is, blijken er contrails te zijn. Soms zitten er kortstondig gaten in de bewolking, of kan je op een hoge berg boven de bewolking kijken naar contrails.

Denk erover na
Denk erover na
7 jaren geleden

Als je nadenkt over het leven. Het is een noodzakelijke kwaad dat de Elite moet doen om de populatie terug te dringen. Hetzelfde doen de mensen met de dieren bijv. Jagen op dieren op konijnen seizoen etc. Ik vind het ook niet goed maar zo is het wel. Stel je voor dat je al die mensen die verhongeren in Afrika helpt met eten en drinken. Daar planten ze zich voort als konijnen. Want condooms hebben ze niet. Dan zou de wereld over bevolkt zijn. Mensen zijn egoïstisch. Ze denken niet aan de rest. Dus eigenlijk is het de schuld van de schepper. Want de schepper zet ons op een platvorm en daarna kijkt de schepper toe zonder te handelen. Wij mensen en dieren moeten elkaar vermoorden voor eten en drinken. De mannen zijn extra geil.En 100 jaar geleden hadden we geen condooms. Dus het hoort zo te gaan.

Rene DH
Rene DH
7 jaren geleden

Niets nieuws en niets aan de hand. Ray Lynch heeft uit zijn zolderraam een filmpje gemaakt van een bekend verschijnsel.
In 2002 schreef Meteo Consult er al over: “Maar indien er meer vocht beschikbaar is, kan de contrail urenlang blijven hangen. Door luchtbewegingen zal het spoor in de loop van de tijd langzaam uitwaaieren. Uiteindelijk kan een verzameling uitwaaierende vliegtuigsporen de lucht voor een groot deel bedekken met sluierbewolking.”

Bron: http://archief.weer.nl/?menu=view&cat=klimaat&item=vliegtuigstrepen09102002.wn

Overigens is het me een raadsel waarom Ray Lynch in het kader van contrails/chemtrails een expert wordt genoemd. De vertaling van zijn beroep (kwaliteitsinspecteur in de verwerkende industrie) als ‘inspecteur’ maakt het er niet beter op.

Roy
Roy
7 jaren geleden

“Expert”

Deze man is een kwaliteitsinspecteur in een ventilator fabriek in Huddersfield die een timelapse video heeft gemaakt van de lucht. Ik vraag me af waar dat woordje “Expert” vandaag komt.

Zo zijn er meer timelapse video’s van contrails

https://www.youtube.com/watch?v=dvP4-sVSO-M

https://www.youtube.com/watch?v=kOfe5pwKgfI

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x