Homepagina » Chemtrails » Expert: “Deze beelden zijn bewijs voor chemtrails”
Expert: "Deze beelden zijn bewijs voor chemtrails"

Expert: “Deze beelden zijn bewijs voor chemtrails”

Ray Lynch, een inspecteur uit het Engelse West Yorkshire, zegt een timelapse-video te hebben gemaakt die bewijst dat er nanodeeltjes in de atmosfeer worden gesproeid om klimaatverandering tegen te gaan.

“Mensen kunnen van me zeggen wat ze willen, maar dit kun je niet ontkennen,” zei hij tegen de Huddersfield Examiner. Sommige wetenschappers roepen op tot onderzoek naar geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat. Anderen zeggen dat het een klassiek voorbeeld is van een complottheorie.

Vliegtuigen zouden op grote hoogte bewust chemische stoffen in de atmosfeer sproeien om zonnestralen terug te kaatsen. Sommigen geloven dat dit al enige jaren gebeurt en zeggen dat vliegtuigen chemtrails achterlaten in de lucht.

Aluminium

Zij zeggen dat normale contrails relatief snel oplossen en dat vliegtuigsporen die niet snel verdwijnen extra stoffen moeten bevatten. Lynch zei dat de nanodeeltjes die vliegtuigen verspreiden wolken vormen die zonnestralen reflecteren.

Hij zei ook dat de deeltjes, die door de huid kunnen worden opgenomen, mogelijk aluminium bevatten. “Aluminium is gelinkt aan Alzheimer en dementie, aandoeningen die sinds enkele jaren steeds vaker voorkomen,” aldus Lynch.

Bezorgd

Hij raakte vorig jaar geïnteresseerd in geo-engineering. “Ik keek uit het raam en zag een spoor achter een vliegtuig. Enkele minuten later verdween het niet, maar werd het groter. Ik werd bezorgd en wilde voor mezelf bewijzen dat ik niet misleid werd.”

“De beelden laten zien hoe de sporen achter het vliegtuig wolken vormen om de zon aan het zicht te onttrekken,” besloot hij. Bekende mensen die zich openlijk over het onderwerp hebben uitgesproken zijn onder meer poplegende Prince en acteur Chuck Norris.

De beelden zijn hier te bekijken.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rene DH schreef:

  Niets nieuws en niets aan de hand. Ray Lynch heeft uit zijn zolderraam een filmpje gemaakt van een bekend verschijnsel.
  In 2002 schreef Meteo Consult er al over: “Maar indien er meer vocht beschikbaar is, kan de contrail urenlang blijven hangen. Door luchtbewegingen zal het spoor in de loop van de tijd langzaam uitwaaieren. Uiteindelijk kan een verzameling uitwaaierende vliegtuigsporen de lucht voor een groot deel bedekken met sluierbewolking.”

  Bron: http://archief.weer.nl/?menu=view&cat=klimaat&item=vliegtuigstrepen09102002.wn

  Overigens is het me een raadsel waarom Ray Lynch in het kader van contrails/chemtrails een expert wordt genoemd. De vertaling van zijn beroep (kwaliteitsinspecteur in de verwerkende industrie) als ‘inspecteur’ maakt het er niet beter op.

  14 likes
  • Roy schreef:

   Sterker nog, hier even een plaatje in elkaar geknutseld van een boek uit 1963.

   https://www.mupload.nl/img/3bxhdh6gi8rfv.jpg

   pdf van het boek is online ook te vinden.

   en men blijft volhouden dan contrails niet uitwaaieren..

   15 likes
   • Rene DH schreef:

    @Roy, bedankt. Iedereen kan nu met eigen ogen zien dat in 1963 uitwaaierende en blijvende condensatiesporen van vliegtuigen reeds een bekend verschijnsel waren.

    10 likes
    • Solaris schreef:

     Klassieke denkfout. Het één sluit het ander niet uit. Als er contrails zijn die op natuurlijke wijze uren kunnen blijven hangen á la chemtrails, dan betekent dat nog niet dat er ‘dus’ geen chemtrails zijn. Feit is dat de typische melkwaas toen aanzienlijk minder of in zijn geheel niet voorkwam terwijl er toen net zo goed talloze vliegtuigen door de lucht gingen.

     3 likes
     • Roy schreef:

      In de jaren 60 waren er 89.560 vliegtuigbewegingen rondom schiphol.

      In de jaren 90 (toen het fenomeen chemtrails voor het eerst werd bedacht en verspreid via de alternatieve media) waren dit er 246.504.
      Dat is een stijging van 275%

      In 2015 waren dit er vervolgens 450.679
      Dat is een stijging van 500% ten opzichte van de jaren 60

      En dan hebben we het alleen over schiphol, dus het is niet heel gek dat het vroeger minder voorkwam. 1+1=2.

      Het kwam in ieder geval niet “in zijn geheel niet voor”. In hetzelfde boek waar ik een jpeg van postte is er ook een foto te zien van deze witte (contrail) waas. Dat was de jaren 60!

      Ook via deze link zijn foto’s te vinden van dezelfde waas door de jaren heen.

      http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

      10 likes
     • Rene DH schreef:

      De klassieke denkfout zit helaas bij jou. De kop van dit artikel luidt “Deze beelden zijn bewijs voor chemtrails”.
      Het bewijs wordt volgens het artikel (en de maker van het filmpje) gevormd door beelden van vliegtuigsporen die niet snel oplossen. Dit moeten wel chemtrails zijn, is hun stelling, omdat “normale contrails relatief snel oplossen en dat vliegtuigsporen die niet snel verdwijnen extra stoffen moeten bevatten.”

      Nu wordt aangetoond dat hun stelling onjuist is. Contrails blijven wel degelijk lang hangen en dit was reeds tientallen jaren geleden een bekend verschijnsel. Daarmee wordt het ‘bewijs’ van het artikel weggevaagd en blijft alleen de onbewezen term ‘chemtrails’ over.

      Dat het volgens jou desondanks toch chemtrails kúnnen zijn is even waar als de bewering dat olifanten vermomde aliens kúnnen zijn. Je zult dat toch moeten bewijzen. Dit artikel doet dat in ieder geval niet.

      8 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Er waren toen véél minder vliegtuigen, maar ook veel meer propellervliegtuigen…

      2 likes
  • Ph schreef:

   Dit neemt niet weg dat contrails of chemtrails echt zijn en weldegelijk invloed hebben op het klimaat in het algemeen, veel meer zelfs dan dat beetje extra CO2..bewust of onbewust doet er in the end niet aan toe!!

   The study of clouds, where they occur, and their characteristics, play a key role in the understanding of climate change. Low, thick clouds primarily reflect solar radiation and cool the surface of the Earth. High, thin clouds primarily transmit incoming solar radiation; at the same time, they trap some of the outgoing infrared radiation emitted by the Earth and radiate it back downward, thereby warming the surface of the Earth.

   http://earthobservatory.nasa.gov/Features/Clouds/

   Could man-made clouds halt global warming by reflecting sunlight? Scientist calls for experiments using ships which shoot seawater into the sky
   Washington University physicist says concept should be explored and tested despite ethical concerns

   Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2191431/Could-man-clouds-halt-global-warming-reflecting-sunlight-Scientist-urges-experiments-using-ships-shoot-seawater-sky.html#ixzz49lK921CT

   Therefore, the overall net effect of contrails is positive, i.e. a warming effect.[9] However, the effect varies daily and annually, and overall the magnitude of the forcing is not well known: globally (for 1992 air traffic conditions), values range from 3.5 mW/m2 to 17 mW/m2. Other studies have determined that night flights are mostly responsible for the warming effect:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Contrail

   Airplane Contrails Boost Global Warming, Study Suggests

   http://news.nationalgeographic.com/news/2006/06/060614-contrails.html

   30 Years of Airline Travel

   There are more contrails now than there were 20 or 30 years ago, because there are a lot more flights now.

   http://contrailscience.com/30-years-of-airline-travel/

   PS, ik hoop dat de links, die trouwens wetenschappelijk zijn, worden toegelaten, het is niet meer de eerste keer dat wetenschappelijk links die het ene of andere verklaren of net tegen verklaren, niet worden geplaatst of worden weggehaald!!

   1 likes
   • Roy schreef:

    Ik zeg nergens dat contrails geen invloed zouden kunnen hebben op het klimaat. Dat is dan weer een hele andere discussie. Ik zeg dat contrails geen chemtrails zijn.

    8 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Ik meen mij te herinneren dat na 9/11, toen er 4 dagen lang geen vliegtuigen in en naar de V.S. mochten vliegen, dit al invloed had op de gemiddelde temperatuur.

    En het lijkt mij simpel te concluderen dat contrails extra bewolking is, die er zonder vliegtuigen gewoon niet zou zijn…

    4 likes
    • Roy schreef:

     Dat werd inderdaad gedacht, echter was het volgens onderstaand onderzoek onwaarschijnlijk dat de reden van deze schommeling het gebrek aan contrails was.

     “We conclude that the increase of the diurnal temperature range over the United States during the three-day grounding period of 11–14 September 2001 cannot be attributed to the absence of contrails. While missing contrails may have affected the DTR, their impact is probably too small to detect with a statistical significance. ”

     Als je behoefte hebt om het complete stuk te lezen inclusief analyses etc kan je hier terecht..

     http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1029/2008GL036108/full#publication-history

     3 likes
     • Roy schreef:

      Dat onderzoek wat betreft die drie dagen na 9-11 wil overigens niet zeggen dat ik denk dat vliegtuigen, net als auto’s geen vervuilers zijn, maar daar is iedereen het wel over eens denk ik. Er wordt niet voor niets gewerkt aan “groenere” vliegtuigen/auto’s.

      3 likes
     • Roy schreef:

      “Maar kan dit niet een politiek correct antwoord zijn, als blijkt dat vliegtuigen via contrails weldegelijk een invloed hebben op het klimaat.”

      Ik zie niet in waarom. Het is nooit een geheim geweest dat vliegtuigen vervuilen, dus waarom hebben ze een politiek correct antwoord nodig. Dit onderzoek was van 2008 en 9-11 was in 2001. In die 7 jaar voor dit onderzoek heeft er geen vliegtuig minder gevlogen.

      Als je de analyses en grafieken bekijkt van het onderzoek hebben ze gewoon een goed punt. Er wordt overigens ook niet gezegd dat vliegtuigen niet vervuilen, er wordt gezegd en aangetoond dat de klimaatschommelingen in die periode niet aan het ontbreken van contrails lag.

      Auto’s zijn net zo grote dan niet grotere vervuilers en daar wordt ook niet geheimzinnig over gedaan. Ook met deze vierwielers en soms meerwielers 🙂 wordt heel veel geld verdient.

      Maar net als bij het wegverkeer, wordt er ook bij de luchtvaart gewerkt aan schonere vliegtuigen. Daar is hier meer over te lezen vanaf pagina 33.

      http://www.luchtenruimtevaart.nl/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/visie_luchtvaart_2020.pdf

      3 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Maar kan dit niet een politiek correct antwoord zijn, als blijkt dat vliegtuigen via contrails weldegelijk een invloed hebben op het klimaat.
      Er wordt ontzettend veel geld verdient met en via vliegtuigen…

      0 likes
   • Rene DH schreef:

    Hoi Ph,

    Bedankt voor de links. Helemaal met je eens dat contrails wel degelijk invloed hebben. Ze brengen broeikasgassen in de lucht die voor klimaatverandering zorgen. Ook zorgen ze meer bewolking, wat invloed op de temperatuur heeft: overdag koeler, ‘s nachts warmer.
    Maar in het artikel wordt beweerd dat de strepen die Ray Lynch ziet zogeheten chem trails zijn, die opzettelijk gesproeid worden, met nanodeeltjes en aluminium erin. Dat is niet het geval; contrails zijn gewoon een afvalproduct van de luchtvaart, met kwalijke gevolgen voor het klimaat.
    Mensen die daar bezwaren tegen hebben kunnen dat tegengaan door gewoon minder of niet meer te vliegen.

    8 likes
  • Gertrude schreef:

   Toch maar eens een video over het onderwerp op YouTube bekijken, waar echte piloten getuigen, dat dit geen contrails zijn. Chemtrails/Cloudseeding/Geoengineering/Weermanipulatie, er is niets geheim aan en gebeurd al zeker sinds 1940. Firma’s die het uitvoeren zijn gewoon online te vinden.

   De vele videos informeren een leek over gruwelijke praktijken, hoge niveaus van aluminium en andere giftige metalen, die onderdeel zijn van de chemtrails. gewoon online te vinden, met als mogelijk effekt Alzheimer, Autism, Parkinson en andere ziekten, aangezien van aluminium al vele jaren bekend is, dat het extreem toxisch is.

   Dan Wiggington geld als expert en heeft een website, waar men veel info kan vinden. Ook op YouTube kun je vele videos vinden. Gisteren waren ze aan het chemtrailen en tegelijkertijd vloog er een lijnvliegtuig zonder enig spoor na te laten. In mijn kleine amersfoortse wijk, zie ik er soms 8 tegelijk bezig.

   0 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Bovendien zou ik nu wel eens van een direct uit een contrail genomen monster, de chemische samenstelling willen zien.
  En ook als het bewolkt is, blijken er contrails te zijn. Soms zitten er kortstondig gaten in de bewolking, of kan je op een hoge berg boven de bewolking kijken naar contrails.

  9 likes
  • jaap schreef:

   Een onafhankelijk onderzoek zou fijn zijn ja. Hier op Gran Canaria (met veel blauwe luchten) zie ik gemiddeld zo´n 2x per maand (maar niet op vaste dagen) meer vliegbewegingen als anders en dan ook veel …….Trails.

   Bij sommige vliegtuigen zie je lange …..Trails die zeker een uur blijven hangen en langzaam uitwaaieren en voor sluierbewolking (cirruswolken) zorgen. En bij sommige andere vliegtuigen zie je snel oplossende veel kortere …..Trails. Misschien door hoogte verschillen die met het oog niet waarneembaar zijn.

   Voor mij is het wel een feit dat er t.o.v. circa 10 jaar geleden hier op Gran Canaria veel vaker een “waas” in de lucht hangt die het zonlicht minder toelaat. Of dat aan de ….Trails ligt of niet, geen idee.

   Maar het lijkt me zeker onafhankelijk onderzoek waard.

   6 likes
    • jaap schreef:

     Ik heb YouTube niet nodig, het is voor mij in de praktijk geregeld zichtbaar. En het lijken mij echt niet uitsluitend contrails.

     Maar conclusies kan en wil ik er alleen aan verbinden als er onafhankelijk onderzoek naar is gedaan.

     2 likes
     • Roy schreef:

      “Maar conclusies kan en wil ik er alleen aan verbinden als er onafhankelijk onderzoek naar is gedaan.”

      Dit wordt alleen lastig, wie bepaald of iets onafhankelijk is.
      J. Marvin Herndon en Michael J. Murphy willen een test gaan doen door op 10 km hoogte monsters te gaan nemen. Beide personen zijn op z’n zachtst gezegd niet erg onafhankelijk, beide zijn ze overtuigt dat we allemaal besproeid worden. De kans dat de resultaten daar de dupe van zijn is dan ook zeer aanwezig.

      Als iemand anders monsters zou nemen en de conclusie zou zijn dat chemtrails niets anders zouden zijn dan contrails wordt dit niet geloofd door de mensen die overtuigt zijn dat chemtrails wel bestaan.

      Het dichtst bij onafhankelijk dat je kan komen is als de beide partijen samen gaan werken en dat deze 2 partijen samen een groep onderzoekers samenstellen en samen toezicht houden. Dat zie ik alleen niet zo snel gebeuren, maar ja, zeg nooit nooit.

      10 likes
     • Rene DH schreef:

      @Peter, dat het KMNI het condenssporen noemt komt omdat het dat ook gewoon zijn, niets bijzonders aan. En inderdaad, bij bepaalde atmosferische omstandigheden kunnen condenssporen een breed wolkenpakket vormen. Het is immers gewoon waterdamp. Dit verschijnsel is al tientallen jaren bekend. Een stukje lager staat in een bijdrage van Roy een scan van een boek uit 1963 waarin het besproken wordt.

      8 likes
     • Peter schreef:

      Dit verschijnsel zal onderzocht moeten worden.
      Knmi gebeld nietszegggend antwoord over vliegtuigstrepen,condenstrails dus?
      Ik kan mij echter de laatste paar jaren op elke mooie zomderdag dat deze Vliegtuigstrepen te zien waren,deze helemaal niet oplosten maar als een breed wolkentapijt de zon gedeeltelijk verduisterde.

      3 likes
 • Roy schreef:

  “Expert”

  Deze man is een kwaliteitsinspecteur in een ventilator fabriek in Huddersfield die een timelapse video heeft gemaakt van de lucht. Ik vraag me af waar dat woordje “Expert” vandaag komt.

  Zo zijn er meer timelapse video’s van contrails

  https://www.youtube.com/watch?v=dvP4-sVSO-M

  https://www.youtube.com/watch?v=kOfe5pwKgfI

  15 likes
  • deepwee schreef:

   ‘Expert’, ‘Wetenschapper’, ‘Onderzoeker’ zijn nog maar een paar van de ‘titels’ / benamingen die hier te pas en te onpas worden gebruikt voor wat in werkelijkheid ‘Hobbyisten’ zijn.

   15 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Die conclusie had ik ook al getrokken voor mijn eerste commentaar hierboven. Waar is ie expert in, dus blijkbaar niet in geoengineering.

   3 likes
 • Hub schreef:

  Vraagje.
  Indien de elite verantwoordelijk zou zijn voor het verspreiden van de chemtrail, zouden zij dit toch zelf ook over hun lichaam krijgen of inademen. Waarom zie ik dan leden van de zogenaamde elite niet in beschermpakken en mondkappen als ze openlijk op tv zijn?
  Als ze niet in beeld zijn. Zouden ze het dan wel dragen? Nou dan lijkt het me ook geen prettig leven.
  40 jaar geleden vertelde mijn vader mij, ik was toen zelf puber.
  Dat er boven Engeland een stof werd gesproeid om het opstandige volk te onderdrukken en zo de rust in het land te bewaren. Hoe kwam mijn vader 40 jaar geleden al aan die wijsheid?
  Zit er dan toch een waar verhaal achter dit hele gebeuren?

  Groeten Hub

  5 likes
  • Denk erover na schreef:

   Beste Hub, dat is het risico dat de Elite moet nemen. De Elite zijn mensen met geld en macht. Deze mensen kunnen biologisch eten kopen. Colloïdaal goud en zilver, CBD olie etc. In het meeste voedsel zit te veel giftige stoffen dat kanker en andere aandoeningen veroorzaakt. Fluoride bij tandpasta, teveel suiker in voedsel zorgt ervoor dat kanker gevoed wordt. En ga zo maar door. De gemiddelde burger kan biologisch voedsel niet betalen en zijn dus genoodzaakt om het voedsel te kopen dat besmet is met gevaarlijke stoffen. Dus een gemiddelde burger komt vaak in contact met voedsel dat ziektes veroorzaakt. Al die kleine beetjes gif dat het lichaam krijgt op een gegeven moment word het lichaam ziek. De Elite zou van chemtrails niet zo veel gif krijgen. En als ze ziek worden hebben ze de genezing. De genezing is duur dat een gemiddelde burger niet kan betalen. Chemotherapie en radiotherapie is wat de mensen krijgen bij kanker. Iets wat kanker juist veroorzaakt. Mensen worden. Wakker en hebben ontdekt dat CBD olie en THC olie kanker kan genezen. Iets wat de Elite geheim wil houden. Mijn broertje had epilepsie kreeg jaren medicijnen. Hij heeft CBD olie geprobeerd en al 4 maanden geen aanval. Als dit globaal bekend word maken de farmaceuten geen winst en bovendien hebben ze meer moeite om de populatie terug te dringen. Wat je vader tegen jou zei klopt. Ik heb het ook gelezen. En als ik het me goed kan herrineren heb ik het gelezen op Wikipedia ;). Als je geloofwaardig informatie wilt om je bewuster te maken stuur me je email.

   8 likes
   • Roy schreef:

    “Deze mensen kunnen biologisch eten kopen.”

    Wordt biologisch voedsel ook niet aangetast door deze chemtrails?
    Zo ver als ik weet komen ook de biologische groenten van het land.

    9 likes
    • vladi schreef:

     Jazeker word het biologisch voedsel aangetast door chemtrails,ook door vervuilende contrails.

     wel grappig dat een trol/chill,mij trol noemt.

     fff

     2 likes
     • Roy schreef:

      Wat is een chill? Iemand die lekker aan het relaxen is met een biertje en een muziekje er bij?

      Voordat je met termen gaat strooien moet je wel weten waar je het over hebt.

      Je bedoelt een shill. Dat ben ik dan weer niet, aangezien ik geen banden heb met mensen die naar verluidt chemtrails sproeien.

      Dan komen we bij de term troll

      “en persoon die op fora berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen) van andere mensen uit te lokken”

      Ik ben niet altijd even subtiel misschien, maar onderbouw tenminste wat ik zeg, jij daarentegen kan alleen maar sarcastische opmerkingen maken en met termen gooien (verkeerde ook nog). Als er dan gevraagd wordt wat uit te leggen mogen de mensen het zelf uitzoeken. Iets met de bel horen luiden en niet weten waar de klepel hangt.

      “Jazeker word het biologisch voedsel aangetast door chemtrails,ook door vervuilende contrails.”

      Dan heeft het voor de Elite dus ook geen zin om biologisch voedsel te kopen om zichzelf te beschermen tegen deze “chemtrails”

      7 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

     Biologisch = groente zonder verdelgingsmiddel. Ieder beetje minder gif helpt.

     1 likes
     • Roy schreef:

      “Biologisch = groente zonder verdelgingsmiddel. Ieder beetje minder gif helpt. ”

      Dat is dan weer niet waar, ook biologische groenten zijn bespoten alleen met andere pesticiden.

      2 likes
  • vladi schreef:

   research genetic engineering.

   fff

   1 likes
   • Vreetbui schreef:

    Roy, je nederlands is net even te netjes en je bent net even te slim. Jij moet een troll zijn of welke bewoording je er aan wilt geven. Je weet wat ik bedoel. Zeg tegen je baas dat hij mijn ballen mag kussen. Rapporteer jij het even in abn nederlands en met slimme zinsopbouw, thanks gab!

    1 likes
 • Denk erover na schreef:

  Als je nadenkt over het leven. Het is een noodzakelijke kwaad dat de Elite moet doen om de populatie terug te dringen. Hetzelfde doen de mensen met de dieren bijv. Jagen op dieren op konijnen seizoen etc. Ik vind het ook niet goed maar zo is het wel. Stel je voor dat je al die mensen die verhongeren in Afrika helpt met eten en drinken. Daar planten ze zich voort als konijnen. Want condooms hebben ze niet. Dan zou de wereld over bevolkt zijn. Mensen zijn egoïstisch. Ze denken niet aan de rest. Dus eigenlijk is het de schuld van de schepper. Want de schepper zet ons op een platvorm en daarna kijkt de schepper toe zonder te handelen. Wij mensen en dieren moeten elkaar vermoorden voor eten en drinken. De mannen zijn extra geil.En 100 jaar geleden hadden we geen condooms. Dus het hoort zo te gaan.

  8 likes
  • faith schreef:

   De zichzelf benoemde Elite. Eerst jagen ze alle mensen uit hun landen richting Europa, laten ze kreperen, dan zorgen ze er nog eens voor dat er amper een menswaardig bestaan overblijft voor degenen die in al die beroofde werelddelen achterblijven.
   Houden ze arm, hongerig, ziek en dom en vervolgens gaan ze over het noodzakelijk kwaad van depopulatie beginnen.
   Helemaal van het padje. Nu ruzieen ze al met hun partners in crime dus we kunnen verwachten dat het snel afgelopen is met die debielen. Want dat zijn het, daar bestaat geen twijfel over.

   6 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   En 100 jaar geleden hadden we geen condooms.

   Jazeker wel!

   https://www.condoom-anoniem.nl/info-over-condooms/geschiedenis-condoom

   2 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

   @ Denk erover na, dit is precies wat nwo-aanhangers je willen doen geloven. Er is absoluut voldoende eten op aarde. Als we verstandiger met de voedingsbodem om zouden gaan. En…het is niet aan ons, mensen (de meesten kunnen wel wat lessen, hoe gaan we fatsoenlijk en respectvol met elkaar om) daarover te willen beslissen.

   2 likes
 • chester schreef:

  Twijfelen mensen hier nou serieus dat chemtrails niet bestaan ?

  5 likes
  • Rene DH schreef:

   Tja, het artikel en het filmpje bewijzen niets van het bestaan van chemtrails. De man heeft gewoon vliegtuig-condensatiesporen (vooral waterdamp dus) gefilmd, zoals enkele reacties zeer aannemelijk maken. Bij die reacties staat een bronvermelding, je kunt het zelf nagaan.
   Het verbaast me dat je die reacties negeert.

   9 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Ja, en mijn vader heeft in de jaren 60-70 op schiphol gewerkt, bij de brandweer o.a. op post Rijk.
   Hij had het toen over kerosinedampen bij het landen van vliegtuigen. Hij zat er dus middenin, en is 79 jaar geworden.

   2 likes
 • Oskaar schreef:

  Als het vaste deeltjes betreft moet dat uiteindelijk neerslaan op de aardbodem en als zodanig aantoonbaar zijn ,
  Tot nu toe niets van dit alles..

  8 likes
  • faith schreef:

   Verbaasd me niets. We worden beschermd en de chemicalieen hebben niet het gewenste effect geoogst van wat ze verwacht hadden.
   Net zoals WW3 maar niet lukt hoe graag ze ook willen, net zoals alle atoomwapens allang onschadelijk gemaakt zijn.
   Net zoals grote ge-ensceneerde ‘natuur’ rampen door cern en haarp beheerst worden.
   Het einde van de heerschappij door psychopaten in zicht. Hallelujah!

   3 likes
   • Denk erover na schreef:

    Ik vind dat ze door het openen van de grenzen hel op aarde hebben gebracht. Ww3. Het zal komen is een kwestie van tijd. De spelletjes op de Xbox en PlayStation die uitkomen. Home front en the division . Is een voorproefje wat komen gaat. Merkel en andere leiders zeggen dat het moraal plicht is om te helpen. Nou jaren geleden zag ik mensen in Afrika zo dun dat je het skelet kon zien. Toen was het niet de morele plicht om te helpen. Maar nu wel aan die barbaarse mensen?? Het staat in de Koran iedereen zal moslim worden. Het is een kwestie van tijd. If you cant beat them join them. Elke ” Heilige ” boek vertelt een klein beetje van de waarheid. We leven in een film. Het kan niet veranderd worden. Het klinkt gek maar als jij genoeg onderzoek doet. Pineal gland, DMT , en een Beetje de puzzel in elkaar zet kom je daar uit.

    1 likes
 • math schreef:

  De Duitser Werner Altnickel heeft over het verschijnsel chemtrails meerder goede docu’s gemaakt. Er komen ook veel deskundigen en wetenschappers aan het woord.

  0 likes
 • Peter schreef:

  Ik heb héél lang de chemtrail theorie zelf aangehangen, in de zin dat dat een aluminium scherm zou zijn en wat nog. Ik bedacht echter zelf kortgeleden een vraag die tegen de chemtrail theorie spreekt, en ik kom daar niet uit. Iedereen weet dat in de winter soms zware sneeuw valt. Je ziet dan vaak dat het signaal van tv en/of radio wegvalt, omdat de signalen van satellieten gestoord worden. Welnu als die chemtrails zoveel aluminium bevatten, dan zouden wij vrijwel dagelijks een hele slechte ontvangst van radio en tv moeten hebben, zo niet een volledige uitval van het signaal. Immers een aluminium scherm in de lucht zou echt fataal zijn voor een goede tv ontvangst, vele malen erger dan een sneeuwbui. Ik heb tot heden geen goed antwoord op die vraag, behalve dan dat chemtrails misschien toch iets anders zijn dan gedacht. Wie dit weet mag het zeggen.

  3 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Een sneeuwvlok is natuurlijk een factor x groter dan een aluminiumdeeltje. Je moet dus behoorlijke delen uitstoten om dat effect te hebben. Wel werden er in WWII aluminiumstrips uitgestrooid door de geallieerden, om de Duitse radar te storen.

   0 likes
 • eddepet schreef:

  Klopt jaap,

  Hier vanaf Tenerife zie ik vaak `s morgens een vliegtuig ( van zuid naar noord, tussen beide eilanden ) passeren die op het oog op dezelfde hoogte vliegt als andere vliegtuigen. Alleen blijft die streep hangen en veroorzaakt dat wat jij beschrijft.

  Er is een blog van iemand op GC welke uitgebreid hierover bericht
  http://chemtrailsgrancanaria.blogspot.com.es/

  2 likes
 • Jankertje schreef:

  Er zal nooit geen bewijs komen!!
  Wanneer komen jullie met bewijs dat degene die dit gebracht heeft Vrijmetselaar zijn en dat het chaos manipulatie is van de hoogste order. Bewustzijn zorg ervoor dat deze manipulatie geheel failliet gaat!!

  0 likes
 • math schreef:

  Vragen??? De duitser Werner Altnickel heeft over het verschijnsel chemtrials meerdere docu’s gemaakt waar ook deskundigen en wetenschappers hun mening geven. Zijn website is www. chemtrails. de .

  0 likes
 • math schreef:

  De Duitser Werner Altnickel heeft over het verschijnsel chemtrails meerder goede docu’s gemaakt. Er komen ook veel deskundigen en wetenschappers aan het woord.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  baudet

  Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

  Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

  >