Buitenaards

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, maar dit is geheimgehouden omdat de mensheid er nog niet klaar voor is. Dat heeft de gepensioneerde Israëlische generaal en professor Haim Eshed gezegd. In een interview met de krant Yediot Aharonot zei Eshed, die bijna 30 jaar aan het hoofd stond van het Israëlische ruimtevaartprogramma, dat zowel Israël als de VS al jaren contact heeft met aliens.

Volgens de 87-jarige Eshed bestaat er een zogenoemde ‘Galactische Federatie’ die afspraken heeft gemaakt met de Amerikanen. De aliens werken samen met de VS omdat ze onderzoek willen doen en ‘het weefsel van het universum’ willen leren begrijpen. De voormalige ruimtebaas zei dat de Amerikanen en aliens een geheime ondergrondse basis op Mars hebben.

Eshed zei ook dat Trump weet dat ze er zijn en dat hij ‘op het punt stond’ om hun bestaan te onthullen. De Galactische Federatie hield hem tegen, naar verluidt om massahysterie te voorkomen. De mensheid moet eerst ‘een stadium van evolutie bereiken waarin we begrijpen wat de ruimte is en wat ruimteschepen zijn’, aldus Yediot Aharonot.

Nucleaire apocalyps

Op de vraag waarom hij deze informatie nu naar buiten brengt, antwoordde Eshed dat het academische landschap heel erg is veranderd en dat hij nu zeer gerespecteerd is. “Als ik dit 5 jaar geleden had gezegd, zouden ze me hebben opgenomen,” legde hij uit. “Ik heb niets meer te verliezen. Ik heb diploma’s gehaald en awards ontvangen, en ik geniet aanzien op universiteiten in het buitenland.”

Eshed zei verder dat aliens herhaaldelijk een nucleaire apocalyps hebben voorkomen.

[The Jerusalem Post]

4.3 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Fijn dan dat die aliens het volk ook al laten barsten.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Dit is de beloofde 2e hoocs
Om de burger nog gekker temaken .
Ze trekken alles uit kast

antonius michorius
antonius michorius
1 jaar geleden

Waarom zouden aliens alleen contact maken met de USA? Dit is BS

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Willen ze ons afleiden van de situatie waarin we verkeren? Natuurlijk aliens, en ze spreken ook nog engels zeker? Krijgen wij zo een leuke film te zien, maar dan live. De eerste vraag aan deze aliens, die in mij dan opkomt kunnen zij de relativiteitstheorie van Einstein weerleggen . Want het zal toch wel wat vlotter moeten dan 1c om al een basis op Mars te hebben en kunnen we ook wel concluderen dat hun kennis veel verder is dan de onze . Wel fijn dan dat ze hun oude troep hebben bewaard om met ons te communiceren. Of zijn het de aliens van draconica? Joh ,die waren hier toch al jaren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x