Homepagina » Buitenaards » Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’
aliens
Foto: Fisher Institute for Strategic Air and Space Strategic Research CC BY-SA 2.5

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, maar dit is geheimgehouden omdat de mensheid er nog niet klaar voor is. Dat heeft de gepensioneerde Israëlische generaal en professor Haim Eshed gezegd. In een interview met de krant Yediot Aharonot zei Eshed, die bijna 30 jaar aan het hoofd stond van het Israëlische ruimtevaartprogramma, dat zowel Israël als de VS al jaren contact heeft met aliens.

Volgens de 87-jarige Eshed bestaat er een zogenoemde ‘Galactische Federatie’ die afspraken heeft gemaakt met de Amerikanen. De aliens werken samen met de VS omdat ze onderzoek willen doen en ‘het weefsel van het universum’ willen leren begrijpen. De voormalige ruimtebaas zei dat de Amerikanen en aliens een geheime ondergrondse basis op Mars hebben.

Eshed zei ook dat Trump weet dat ze er zijn en dat hij ‘op het punt stond’ om hun bestaan te onthullen. De Galactische Federatie hield hem tegen, naar verluidt om massahysterie te voorkomen. De mensheid moet eerst ‘een stadium van evolutie bereiken waarin we begrijpen wat de ruimte is en wat ruimteschepen zijn’, aldus Yediot Aharonot.

Nucleaire apocalyps

Op de vraag waarom hij deze informatie nu naar buiten brengt, antwoordde Eshed dat het academische landschap heel erg is veranderd en dat hij nu zeer gerespecteerd is. “Als ik dit 5 jaar geleden had gezegd, zouden ze me hebben opgenomen,” legde hij uit. “Ik heb niets meer te verliezen. Ik heb diploma’s gehaald en awards ontvangen, en ik geniet aanzien op universiteiten in het buitenland.”

Eshed zei verder dat aliens herhaaldelijk een nucleaire apocalyps hebben voorkomen.

[The Jerusalem Post]
4.3 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Fijn dan dat die aliens het volk ook al laten barsten.

Frans
Frans
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Nee! Eerst moet alles goed voorbereid zijn!
Werkelijk, Trump moet eerst als her-gekozen president op het podium komen .
Het is steeds wij, wij mensen die verantwoordelijk zijn voor een eigen gekozen plaats ad lichtkant vh leven. Het is niet; help God of Aliens redt ons! Maar red de ander die in nood verkeerd nog niet eakker is in deze ramp-zalige tijd.
Ook deze derde poging om de wereld tot het derde rijk te maken mislukt!
1914-1918. 1940-1945. 1945-2020. Deze oorlogen bereiken niets. Behalve dat we nu na 120 jaar bestookt te zijn met leugen
klaar zijn voor onverdeeldheid .
Voor eenheid.

Jelle
Jelle
Reactie op  Frans
4 maanden geleden

Goed zo Frans jij weet waar je over hebt.
En ik ook dat zijn er in ieder geval al 2

peter.
peter.
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

is deze man wel toerekenings vatbaar , ik verbaas mij dat zo,n dwaas op zo,n hoge positie heeft gezeten . levens gevaarlijk.

Just me
Just me
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Zijn ze ons iets verplicht dan?? Wij maken hier een rotzooi en anderen moeten dan maar opdraven om het te redden? Trouwens de aarde is een vuilnisbelt en moorddadig ,elke buitenaardse beschaving haalt in feite zijn neus voor de aarde op.
Buitenaardsen die zich bekommeren om de aarde doen dat omdat alles met elkaar verbonden is en als wij hier atoombommen gooien heeft dat effect op het universum met grote blijvende schadelijke gevolgen,
en omdat we toevallig ook nog voor een grote energie shift staan de Satya Juga ,golden Age of Age of Aquarius hoe je het ook wilt noemen, willen ze ons helpen bij die transitie,ook omdat de nieuwe energie/wereld waar we in terecht komen meer normaal iig zoals het hoorde te zijn zal zijn,en in die energie kunnen ze wel contact met ons hebben en handel drijven etc zonder zelf risico te lopen (bij de holbewoners die de mensheid eerder was/is..)

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Just me
4 maanden geleden

Tja als je bedenkt dat het universum na schatting 13,6 miljard jaar oud is en oneindig groot. De kans enorm is dat er veel buitenaardse soorten bestaan waarvan een groot deel technologisch duizenden jaar op ons vooruit loopt. Een aantal mogelijk een miljoen jaar of langer geleden al zo ver waren, waar wij nu zijn… Ja, hoe ver zijn zij nu dan? En wat zullen zij van ons denken?
Het verschil moet enorm zijn.

Vermoed tevens dat de oudsten in het universum het slimste en minst agressief zijn. Waarschijnlijk hebben zij de negatieve dosis van hebzucht, jaloezie, macht en geweld, al een tijd achter zich gelaten. Want hoe anders kun je het als beschaving langer dan een miljoen jaar uithouden met elkaar? Hier op aarde zijn we nog niet zo lang bezig maar het rammelt nog aan alle kanten.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Als je met 10% van de lichtsnelheid door het heelal reist en je komt een stukje ijs tegen krijg je de kracht van een waterstofbom E=MC weg reis bescherming capsule.De ruimte is dodelijk voor biologisch leven.Het is eigelijk niet mogelijk voor biologische wezens groter dan bacterie’s ,schimmelsporen,wieren e.d. Behalve langzaam met en in puin van planetaire botsingen en vulkanische uitbarstingen niet de lava maar wat er op ligt op het moment van uitbarsten.Wat wel bestaat zijn waarschuwingen over de laatste grote angst psy-op namelijk ruimte wezens met god achtige krachten al 50 jaar geleden ongeveer toen de carriere van deze man begon.Bedenk goed dat men al heel lang alles wat men wil in de lucht levens echt projecteren kan.
Thee kransje met aliens vandaag.
Mvrg,Marcel
P.S. alleen kleine robot drones zouden een ruimte reis van 10 duizenden jaren over leven en kunnen overleven .Of nog kleiner ….op kwantum mechanica niveau nog steeds gehoorzaam aan natuurkundige wetten.Die onveranderlijk zijn in hun veranderlijkheid.

Marc
Marc
Reactie op  m.koningen
4 maanden geleden

@m.koningen: ervan uitgaande dat geavanceerde beschavingen door de ruimte reizen, zullen ze dit niet doen met ouderwetse ruimteschepen zoals wij het ons voorstellen maar eerder mbv teleportatie, wormgaten enz.

Just me
Just me
Reactie op  Marc
4 maanden geleden

Precies ,hun manieren van”verplaatsen” gaat ons verstand te boven ,sowieso gebruiken ze portals /vortexen, en floepen zo verschillende universa in en uit,en hun “schepen “ zijn niet van materialen zoals we die hier op aarde gebruiken laat staan hun “brandstof”,veel gaat ook via gedachten kracht,nogmaals voor ons niet te bevatten.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Just me
4 maanden geleden

wens denken ,ervan uit gaand ,dan hun manier van verplaatsen dat word snel sowieso en dan gaat men los en is alles echt.Techniek fantasie journaal. niet volgens de waarnemer van natuur wetten.[gelukkig maar]
Mvrg,Marcel

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Marc
4 maanden geleden

Wie weet Marc, en zo lang we het niet weten, hetzij insiders mogelijk al meer weten, maar niet openbaar word gemaakt voor het publiek, kunnen we niet uitsluiten of er ergens op een andere planeet intelligente wezens rondlopen die een miljoen jaar geleden al de eerste vlucht maakten, los van de aarde. Zoals de gebroeders Wright hier op aarde in het jaar 1900 voor het eerst voor elkaar kregen.

Nu 120 jaar verder zijn we inmiddels een stuk opgeschoten. Maar hoe ver zullen die intelligente wezens die het een miljoen jaar geleden al flikte technologisch dan zijn..?

Het kan bijna niet anders dat hun kennis voor de knapste koppen hier op aarde een boel abracadabra zal zijn. Al mochten ze hier rondvliegen? Dan zullen ze zich waarschijnlijk kapot lachen als een paar straaljagers achter hun aan word gestuurd. Te minste, ik kan er enigszins een voorstelling van maken.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Marc
4 maanden geleden

Net als in de film star trek ,boeken door een mens geschreven etc.dat is science fabel.
Wormgat,reizen via zwart gat is onmogelijk ,natuur wetten.
Net als religie onmogelijk is,dezelfde natuur wetten.
Kom een een keer thee drinken leg ik het je langzaaam uit.
Mvrg,Marcel

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Just me
4 maanden geleden

Nee Just Me….alleen een domme corona ez#l gelooft nog dat aliens goede bedoelingen met ons hebben…. kijk om je heen…als Chinese zombies gaan we leven…Ik walg van deze wereld… De zin van het leven is bij mij al….” heeft het leven nog wel…zin?” ….zo? alleen
dombo’s hebben nog plezier…

Tim Diest
Tim Diest
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Eerst moet natuurlijk alle shit naar boven komen drijven en worden verwijderd van deze planeet, dat is waar deze pandemie denk ik voor bedoeld is zodat de mensheid de volgende evolutionaire stap kan maken die uiteindelijk zal leiden naar the Great Awakening.

Marc
Marc
Reactie op  Tim Diest
4 maanden geleden

@Tim Diest: het is net omgekeerd, de pandemie is er om de bevolking te onderdrukken en dom te houden of te maken. Kijk rond en zie hoe de schapen hysterisch worden wanneer ze iemand zonder mondmasker zien voorbij lopen…

Tim Diest
Tim Diest
Reactie op  Marc
4 maanden geleden

Daar heb je uiteraard gelijk in. Maar het is een proces. Hoe lang die gaat duren hangt van het merendeel van de mensheid zelf af in hoeverre die wakker geschud wordt met hopelijk voldoende gebundelde krachten van strijdende partijen en wellicht hulp van buitenaf, dan kan het niet anders dan dat er een kantelpunt komt. Kijk naar het groter plaatje. De plannen van het WEF is de eindtijdscenario, de toekomst van de mens staat op het spel, het is de vraag welke kant die opgaat, the Great Reset of the Great Awakening/Cancel. Ik (wij allemaal) hoop echt het laatste.

Jacob
Jacob
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Laat u niets wijsmaken, er bestaan geen buitenaardse wezens, puur interessant doen en aanzien willen verwerven, echt een verderfelijk persoon die Haim Eshed.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Ja… zolang als de mens al bestaat ….goede aliens bestaan niet… god/allah en engelen bestaan zeker niet…of zijn door hun coronavirus uitgeschakeld …of gemodificeerd om alleen met aardse rijkdom…of drainen van energie en seksbelust…
nee goede “aliens” bestaan niet.. .. pretty sure… kijk naar de wereld…

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Rebel Mina
4 maanden geleden

En waar baseer je dit op, o heeft je leraar je dat verteld

Peter
Peter
4 maanden geleden

Dit is de beloofde 2e hoocs
Om de burger nog gekker temaken .
Ze trekken alles uit kast

Bibi
Bibi
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Zeker weten!!
De schok van buitenaf waar “onze” koning het over had in de troonrede
Zoooo doorzichtig!!!

antonius michorius
antonius michorius
4 maanden geleden

Waarom zouden aliens alleen contact maken met de USA? Dit is BS

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

Willen ze ons afleiden van de situatie waarin we verkeren? Natuurlijk aliens, en ze spreken ook nog engels zeker? Krijgen wij zo een leuke film te zien, maar dan live. De eerste vraag aan deze aliens, die in mij dan opkomt kunnen zij de relativiteitstheorie van Einstein weerleggen . Want het zal toch wel wat vlotter moeten dan 1c om al een basis op Mars te hebben en kunnen we ook wel concluderen dat hun kennis veel verder is dan de onze . Wel fijn dan dat ze hun oude troep hebben bewaard om met ons te communiceren. Of zijn het de aliens van draconica? Joh ,die waren hier toch al jaren.

Christina
Christina
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

Hihihi! Inderdaad, u heeft gelijk. Nu dat ze weten dat ze het volk alles kunnen wijsmaken, denken ze dat we nog in groene mannetjes gaan geloven ook!!! hihihi…

rekkalh
rekkalh
4 maanden geleden

Opnemen kan altijd nog.😎

Frans
Frans
Reactie op  rekkalh
4 maanden geleden

Monolieten overal ter wereld en de pilaren van Licht verbinden zich.

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

En dat word gezegd door iemand uit Israël? Het beloofde land? De duivel is losgelaten!

Christina
Christina
4 maanden geleden

Ja, inderdaad, ik heb die aliens al gezien (hihihi): Klaus Schwab is er al ene, en Soros en Rockefeller, (hihihi),… aliens lijken allemaal op elkaar, dus makkelijk te herkennen, en ze hebben het niet goed voor met ons. En nu het volgende sprookje….

Jacob
Jacob
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Jij begrijpt het Christina, en die willen een nieuwe Wereldorde, waar alleen plaats is voor super-rijken, de rest krijgt nano-deeltjes als vaccinatie en later de chip van Bill Gates zodat ze ons onder volledige controle hebben, zoals de Bijbel zegt: “je zult niet kunnen kopen of verkopen, tenzij je het merkteken van de Anti-Christ 666 (computernr.) hebt ontvangen op uw voorhoofd of op uw rechterhand.

alexander
alexander
4 maanden geleden

jensen had gelijk.Wat een nonsens.Hier lopen toch genoeg aliens rond misschien wat meer vaccins maken zodat onze buitenaardse vrienden gelijk een vaccin kunnen krijgen anders mogen ze niet terug de ruimte in.In het Belgisch parlement zitten ze al jaren

salvar
salvar
4 maanden geleden

apocalyps en deze dan?

Jeff
Jeff
4 maanden geleden

Als het de bedoeling was om dit ongeloofwaardig te laten overkomen, dan is dat gelukt.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

87
0
We lezen graag je reactie!x