Homepagina » Mens en Dier » ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu
professor
Foto: Thomas Angus, Imperial College London CC BY-SA 4.0

‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

Neil Ferguson, de professor die de Britse premier Boris Johnson adviseerde om Groot-Brittannië op slot te doen, is in aanloop naar de Mexicaanse grieppandemie in 2009 gefinancierd door de farmaceutische industrie. Dat blijkt uit documenten die zijn opgediept, schrijft Express.co.uk.

‘Professor Lockdown’ voorspelde in maart dat het coronavirus in Groot-Brittannië tot een kwart miljoen doden zou kunnen leiden als er geen drastische maatregelen werden genomen. Die voorspelling bracht de Britse regering ertoe om in lockdown te gaan.

In 2009 voorspelde hij dat er 65.000 Britten zouden sterven aan de Mexicaanse griep, waarna de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitbraak als pandemie bestempelde. Het uiteindelijke sterftecijfer in het Verenigd Koninkrijk bedroeg 457.

Geen probleem

De documentaire TrustWHO uit 2018, die onlangs is verwijderd van Vimeo, onthult dat professor Ferguson geld kreeg van GlaxoSmithKline, Baxter en Roche terwijl hij de WHO adviseerde. “De fabrikanten van Mexicaanse griepvaccins,” zei regisseur Lilian Franck. “Geen probleem voor de WHO.”

Zakenbank JPMorgan schatte dat de farmaceutische industrie in 2009 tussen 7 en 10 miljard dollar heeft verdiend aan de vaccins.

Professor Ferguson zei tegenover Express.co.uk dat er in het geval van de coronapandemie geen sprake is van belangenverstrengeling. “Ik heb geen banden met farmaceutische of vaccinbedrijven die zich bezighouden met pandemieën,” zei hij.

Hij legde overigens vorige maand zijn functie neer nadat was gebleken dat hij zelf de lockdownregels had overtreden om zijn vriendin te kunnen ontmoeten.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

Het ligt niet aan Ferguson denk ik, als je overheden met zwakkelingen hebt en een andere agenda dan nemen ze het scenario aan wat ze bevolen wordt of waarmee ze omgekocht worden. Wat denk je dat ze tijdens zo’n achterhaalde Bilderbergconferentie allemaal voorgezeten door WA von Ambsberg en bezocht door velen die toevallig burgemeester zijn ergens, bij de overheid “werken” en lieden die multinationals vertegenwoordigen bespreken, niet het weer in ieder geval.

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

De redenen achter de Corona Plandemie

Erg interesante video , russisch intel officier over corona 20-03-20

https://www.bitchute.com/video/ic4BajspC8re/

Samenvatting : Depopulatie

SHOUT FOR FREEDOM : VECHT VOOR DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN.

x

Check Also

variant

Nieuwe coronavariant Omicron voor het eerst vastgesteld bij 4 volledig gevaccineerde mensen

De nieuwe coronavariant Omicron is voor het ...

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

2
0
We lezen graag je reactie!x