Mens en Dier

‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neil Ferguson, de professor die de Britse premier Boris Johnson adviseerde om Groot-Brittannië op slot te doen, is in aanloop naar de Mexicaanse grieppandemie in 2009 gefinancierd door de farmaceutische industrie. Dat blijkt uit documenten die zijn opgediept, schrijft Express.co.uk.

‘Professor Lockdown’ voorspelde in maart dat het coronavirus in Groot-Brittannië tot een kwart miljoen doden zou kunnen leiden als er geen drastische maatregelen werden genomen. Die voorspelling bracht de Britse regering ertoe om in lockdown te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In 2009 voorspelde hij dat er 65.000 Britten zouden sterven aan de Mexicaanse griep, waarna de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitbraak als pandemie bestempelde. Het uiteindelijke sterftecijfer in het Verenigd Koninkrijk bedroeg 457.

Geen probleem

De documentaire TrustWHO uit 2018, die onlangs is verwijderd van Vimeo, onthult dat professor Ferguson geld kreeg van GlaxoSmithKline, Baxter en Roche terwijl hij de WHO adviseerde. “De fabrikanten van Mexicaanse griepvaccins,” zei regisseur Lilian Franck. “Geen probleem voor de WHO.”

Zakenbank JPMorgan schatte dat de farmaceutische industrie in 2009 tussen 7 en 10 miljard dollar heeft verdiend aan de vaccins.

Professor Ferguson zei tegenover Express.co.uk dat er in het geval van de coronapandemie geen sprake is van belangenverstrengeling. “Ik heb geen banden met farmaceutische of vaccinbedrijven die zich bezighouden met pandemieën,” zei hij.

Hij legde overigens vorige maand zijn functie neer nadat was gebleken dat hij zelf de lockdownregels had overtreden om zijn vriendin te kunnen ontmoeten.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Het ligt niet aan Ferguson denk ik, als je overheden met zwakkelingen hebt en een andere agenda dan nemen ze het scenario aan wat ze bevolen wordt of waarmee ze omgekocht worden. Wat denk je dat ze tijdens zo’n achterhaalde Bilderbergconferentie allemaal voorgezeten door WA von Ambsberg en bezocht door velen die toevallig burgemeester zijn ergens, bij de overheid “werken” en lieden die multinationals vertegenwoordigen bespreken, niet het weer in ieder geval.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

De redenen achter de Corona Plandemie

Erg interesante video , russisch intel officier over corona 20-03-20

https://www.bitchute.com/video/ic4BajspC8re/

Samenvatting : Depopulatie

SHOUT FOR FREEDOM : VECHT VOOR DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x