Binnenland

Wouter Raatgever doet aangifte tegen minister De Jonge en RIVM: ‘Criminele organisatie’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wouter Raatgever deed op 7 juni in Utrecht aangifte tegen minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, directeur-generaal van het RIVM Hans Brug, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Jaap van Dissel en Miriam Sturkenboom van het UMC Utrecht. Hij had een aanklacht van meer dan 400 pagina’s bij zich.

Raatgever beschuldigt het viertal ervan mee te werken aan een criminele organisatie. In een YouTube-video licht hij toe: “Ik doe deze aangifte omdat ik bij de media nergens gehoor heb gekregen. Er zijn duizenden mensen wakker aan het worden in Nederland. Het is ongelooflijk belangrijk dat we de wetten die eraan komen en die onze vrijheden volledig zullen wegnemen, zo snel mogelijk stoppen. Ik wil jullie ook vragen om dit allemaal te delen. Zorg dat het bij redacties van tv-programma’s terechtkomt, zorg dat het overal terechtkomt.”

Niet in behandeling

De politie liet Raatgever weten dat ‘ze iets met de aangifte zouden gaan doen en dat hij benaderd zou worden door een binnenlandse veiligheidsdienst om een aangifte op te nemen’.

Vervolgens kreeg hij een brief waarin stond: “De politie gaat u (sic) aangifte niet in behandeling nemen. Uit niets blijkt van enig strafbaar feit.”

Wouter Raatgever is vandaag opnieuw naar het politiebureau gegaan om zijn aangifte alsnog te laten opnemen, zo schreef hij op Facebook. In Blue Tiger Studio doet hij zijn verhaal en licht hij zijn aangifte tegen ‘de moordmachine van de overheid’ toe:

[Blue Tiger Studio]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Hier speelt de politie/binnenlandse veiligheidsdienst dus al voor rechter en beul

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Dapper.
Soms vereist het moed om te weten wat vrijheid betekent.
Om van het ene naar het andere moment heen en weer geworpen te worden in je gevoelens terwijl je verstand de leiding vraagt.
Heel moedig van je Wouter.

Bewust
Bewust
2 jaren geleden

Een moedige zet van deze Wouter , maar zoals nu al blijkt krijgt hij de wind van voren . Een rechtzaak tegen de overheid is per definitie verloren , omdat die overheid heult met het kwaad en iedereen daarin meesleept . Het is een grote boevenclub met dikke sigaren ( nu vervangen door andere genotsmiddelen ) alsof je met de hoogste maffiabazen te doen hebt . Geldzucht in combinatie met macht oh , wat een lol hebben zij .
Zelfs dfe politie hebben ze aan het lijn je
Waar is de medemenselijkheid gebleven ?
Hoe dan ook , bravo voor iedereeen die er tegenin gaat .

Rob
Rob
2 jaren geleden

“De politie gaat u (sic) aangifte niet in behandeling nemen. Uit niets blijkt van enig strafbaar feit.” Als het straks eventueel een keer te laat is komt de politie er wel achter waar ze niets aan gedaan hebben. Als het technologische controle systeem compleet is worden de agenten overbodig. Dan worden ze ontslagen en worden net zo gecontroleerd als de rest van de bevolking. Dan hebben ze meegewerkt aan de vernietiging van ieders leven, inclusief hun eigen leven. Dachten ze nou echt dat de machthebbers het leven van de politie agenten interesseert? Het zijn types die levens offeren en als de agenten niet meer nodig zijn dan worden hun banen, rechten en vrijheden ook opgeofferd en zijn ze net zo’n gecontroleerd slaaf als de rest van het volk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x