Homepagina » Binnenland » Wouter Raatgever doet aangifte tegen minister De Jonge en RIVM: ‘Criminele organisatie’
wouter raatgever
Foto: YouTube/Blue Tiger Studio

Wouter Raatgever doet aangifte tegen minister De Jonge en RIVM: ‘Criminele organisatie’

Wouter Raatgever deed op 7 juni in Utrecht aangifte tegen minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, directeur-generaal van het RIVM Hans Brug, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Jaap van Dissel en Miriam Sturkenboom van het UMC Utrecht. Hij had een aanklacht van meer dan 400 pagina’s bij zich.

Raatgever beschuldigt het viertal ervan mee te werken aan een criminele organisatie. In een YouTube-video licht hij toe: “Ik doe deze aangifte omdat ik bij de media nergens gehoor heb gekregen. Er zijn duizenden mensen wakker aan het worden in Nederland. Het is ongelooflijk belangrijk dat we de wetten die eraan komen en die onze vrijheden volledig zullen wegnemen, zo snel mogelijk stoppen. Ik wil jullie ook vragen om dit allemaal te delen. Zorg dat het bij redacties van tv-programma’s terechtkomt, zorg dat het overal terechtkomt.”

Niet in behandeling

De politie liet Raatgever weten dat ‘ze iets met de aangifte zouden gaan doen en dat hij benaderd zou worden door een binnenlandse veiligheidsdienst om een aangifte op te nemen’.

Vervolgens kreeg hij een brief waarin stond: “De politie gaat u (sic) aangifte niet in behandeling nemen. Uit niets blijkt van enig strafbaar feit.”

Wouter Raatgever is vandaag opnieuw naar het politiebureau gegaan om zijn aangifte alsnog te laten opnemen, zo schreef hij op Facebook. In Blue Tiger Studio doet hij zijn verhaal en licht hij zijn aangifte tegen ‘de moordmachine van de overheid’ toe:

[Blue Tiger Studio]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eelke Piers schreef:

  Hier speelt de politie/binnenlandse veiligheidsdienst dus al voor rechter en beul

  45 likes
 • Bewust schreef:

  Een moedige zet van deze Wouter , maar zoals nu al blijkt krijgt hij de wind van voren . Een rechtzaak tegen de overheid is per definitie verloren , omdat die overheid heult met het kwaad en iedereen daarin meesleept . Het is een grote boevenclub met dikke sigaren ( nu vervangen door andere genotsmiddelen ) alsof je met de hoogste maffiabazen te doen hebt . Geldzucht in combinatie met macht oh , wat een lol hebben zij .
  Zelfs dfe politie hebben ze aan het lijn je
  Waar is de medemenselijkheid gebleven ?
  Hoe dan ook , bravo voor iedereeen die er tegenin gaat .

  15 likes
 • Rob schreef:

  “De politie gaat u (sic) aangifte niet in behandeling nemen. Uit niets blijkt van enig strafbaar feit.” Als het straks eventueel een keer te laat is komt de politie er wel achter waar ze niets aan gedaan hebben. Als het technologische controle systeem compleet is worden de agenten overbodig. Dan worden ze ontslagen en worden net zo gecontroleerd als de rest van de bevolking. Dan hebben ze meegewerkt aan de vernietiging van ieders leven, inclusief hun eigen leven. Dachten ze nou echt dat de machthebbers het leven van de politie agenten interesseert? Het zijn types die levens offeren en als de agenten niet meer nodig zijn dan worden hun banen, rechten en vrijheden ook opgeofferd en zijn ze net zo’n gecontroleerd slaaf als de rest van het volk.

  14 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Dapper.
  Soms vereist het moed om te weten wat vrijheid betekent.
  Om van het ene naar het andere moment heen en weer geworpen te worden in je gevoelens terwijl je verstand de leiding vraagt.
  Heel moedig van je Wouter.

  6 likes
 • exegese schreef:

  Het is erop of eronder ! Het moment is NU daar om ons te laten horen en zien. Kom in verzet en laat ze hier niet meer mee weg komen. Burgerlijke ongehoorzaamheid ten aanzien van criminele beleidsmakers is niet alleen gewenst, het is onze plicht ! Complete genocide is hun uiteindelijke plan. Een wereldbevolking van slechts 500 miljoen is hun doel ! laat ze daar niet in slagen want de rest zal gedoemd zijn te sterven.

  5 likes
 • Rayoflight schreef:

  Sprankje hoop.

  Toch lijkt het mij dat Politie apparaat en militair er binnenkort achter komen dat zij ook overbodig zullen worden. Dan is aan hen de keuze welke toekomst willen.

  Volk is wakker , wat nu…

  Van het gewone volk verwacht ik niet veel , weliswaar is de meerderheid nu wakker.
  Maar maar na wakker worden volgt organizeren en vechten voor de vrijheid. Dit kost meer tijd dan er nog beschikbaar is.

  Helaas zijn demonstraties iets uit een ver verleden , helaas zijn tegenwoordig deze gewoon een tool van de NWO geworden (zie de gesponsorde BLM demonstraties).

  Welnu ,
  Als eenmaal politieapparaat en militair inzien dat het distopia dat zal komt resulteert in een slavenmaatschappij voor hen en hun kinderen. Denk ik dat deze mensen , die ervoor gekozen hebben om de burger te beschermen in actie zullen komen.

  Oproep aan Politie en Militair : Denk na , Denk zelf na. Weet wat er op het spel staat.

  4 likes
 • Audrey schreef:

  Wat deze man zegt heb ik een jaar geleden al voorspeld. Het was net alsof het mijn woorden waren. Bizar gewoon hoe goed deze overeenkomsten zijn met de mijne. Maar niemand wilde me geloven en verklaarde mij voor gek. Er zijn nog te veel mensen die te goed van geloof zijn en alles geloven wat ze lezen in de kranten of zien op de TV. Ik hoop echt dat al die oogkleppen af gaan want we gaan een hele gevaarlijke tijd tegemoet. Zelfs mijn man en kinderen kan ik niet ompraten hoe gevaarlijk die vaccinaties zijn. Maar als er wat gebeurt dan is het te laat.

  4 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Aangifte werkt ook niet omdat er niet ‘direct’ een bewezen strafbaar feit is gepleegd. Daarvoor zal hij een kort geding op moeten starten. Dat houdt ook in dat je een goede advocaat nodig hebt en je moet je zaak sterk en uitgebreid uiteenzetten.
  Willem Engel van viruswaanzin.nl start ook een kort geding op 25 Juni om 11.00 uur.

  Afgestudeerd is in Biofarmaceutische Wetenschappen, Leiden, op een biotechbedrijf werkte op Science Park en vervolgens 6 jaar Analytical Bioscience aan de TU Twente en Delft o.m. met aerosolen gewerkt heeft.

  Engel stelt ook dat het RIVM de gegevens achter modellen en onderzoeken geheimhoudt. Een kwalijke zaak, aldus Engel. ,,Het RIVM speelt een merkwaardige rol. De afgelopen maanden hebben een groot aantal wetenschappers geklaagd over het gebrek aan openheid. Wij vermoeden dat het RIVM onderzoeksresultaten heeft vervalst en dat Van Dissel de Tweede Kamer mogelijk onjuist voorlichtte.”

  Volgens Willem is 70% van de bevolking immuun voor het Corona virus en komt 98% uberhaupt niet in gevaar als ze het krijgen. Verder Is de PCR test onbetrouwbaar en zijn de maatregelen die genomen zijn niet wetenschappelijk onderbouwd en moeten zo snel mogelijk worden ingetrokken.

  Op het youtube kanaal van Vincent Everts staat een goed interview.
  https://youtu.be/Tu9R1cfD8-k
  Dit is wel een goed interview met meerdere mensen.
  Viruswaanzin.nl incl @mauricedehond kort geding tegen Corona maatregelen overheid NL& Belgie
  https://youtu.be/TLBdoGREZDQ
  De Nieuwe Wereld
  ‘Dwarsdenker Willem Engel claimt dat virus al weg is. Heeft hij een punt? Praat mee!’
  https://youtu.be/psYcYTAmzlQ
  Cafe Weltschmerz
  Lockdown, gebaseerd op verborgen modellen en de foute tests: Willem Engel en Ramon Bril
  https://youtu.be/BdT_LxBl-Ok

  Veel kijkplezier!

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  Vervolgens kreeg hij een brief waarin stond: “De politie gaat u (sic) aangifte niet in behandeling nemen. Uit niets blijkt van enig strafbaar feit.”

  als je het spel niet begrijp maak je geen doelpunt aangifte kan je alleen doen van het overtreden van een wet door de overtreder zelf of een getuige daarvan.. ik denk dat de aangifte niet wordt onderzocht omdat in het brein van politie wouter hun niet aan toont dat er een strafbaar feit gepleegd is.. zijn de politiek hebben eerst de wet verbogen en dan pas de feiten gepleegd.. en zijn eigenlijk nog gaande.. hier zijn agenten niet voor opgeleid daar mee bedoel; ik zelf denken of wakker zijn.. zijn zij dat dan zijn zij ook niet meer die agent..
  dit dilemma vindt ik overal in de samen leven.. slapende worden wakker en wakkeren gaan soms weer slapen probeer je vinger er maar achter te krijgen.. dus wie het begrijp mag het zeggen.. ik begrijp wouter en ook dat de aangifte niet lukt tientallen keren mee gemaakt..

  0 likes
 • Yvonne Veld schreef:

  Voor iedereen die denkt dat maatregelen zinloos en belachelijk zijn. Jullie hebben blijkbaar geen (gezonde) dierbare in jullie nabije omgeving verloren aan de corona.

  0 likes
  • Audrey schreef:

   Geloof u dan dat het werkelijk corona was. Heeft een schouwarts dat bevestigt. Want als een familielid van mij komt te overlijden aan een hartaanval of een andere ziekte en de arts dan zegt dat hij/zij is overleden aan corona zou ik dat laten onderzoeken door een schouwarts die niets met het ziekenhuis te maken heeft. Want een kennis van ons ging met hartklachten naar het ziekenhuis, en ja hoor u raad het al. Het was corona volgens de dokter. Nou mooi niet dus. U mag geloven wat de dokter zegt maar ik zou het graag zelf willen laten onderzoeken.

   0 likes
   • Marja schreef:

    Beste allemaal❤️
    Allen samenwerken!!!
    Wouter,Willem Engel,Jordy zwarts en al die anderen die ook wakker zijn.
    Denk ook aan Thiery Baudet.
    Samen staan we sterk met Gods zegen.
    Daar bidden we voor❤️
    Liefs,Marja.

    0 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >