CoronaBuitenland

Professor over zijn alarmerende onderzoek naar vaccinbijwerkingen: ‘Overheid schetst zeer misleidend beeld’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

MIT-professor Retsef Levi was te gast bij Neil Oliver van GB News om te praten over zijn onderzoek naar het alarmerende aantal gevallen van vaccinbijwerkingen in Israël. Het onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Scientific Reports.

Levi vindt de reactie van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid op het onderzoek nog verontrustender. De onderzoeksresultaten zijn niet gedeeld met de commissie die het ministerie van Volksgezondheid onlangs heeft geadviseerd om ook kinderen van zes maanden tot vier jaar te vaccineren en te blijven boosteren, onthulde de professor.

Gemanipuleerde cijfers

De minister van Volksgezondheid zei ondertussen tegen het Israëlische volk dat er niets nieuws te melden was en dat de vaccins veilig zijn.

Erger nog, de cijfers werden gemanipuleerd door het aantal meldingen van bijwerkingen te delen door het totale aantal doses dat is toegediend sinds het begin van de vaccinatiecampagne in 2021.

Slechts een fractie

Dat terwijl de meeste doses zijn toegediend voordat het systeem waarop het onderzoek is gebaseerd nog niet eens bestond, benadrukte Levi. Het aantal dat uit deze berekening rolt, is slechts een fractie van het werkelijke aantal.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid hield al deze informatie achter en schetste een zeer misleidend beeld, zei Levi. De professor voegde toe dat dit niet uniek is voor Israël en dat transparantie over bijwerkingen ook in andere landen ver te zoeken is. “De gevolgen hiervan zijn zeer schadelijk.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Maar gelukkig wordt er vanaf september volop geprikt en als het even kan met de spiksplinternieuwe update en de lemmingen laten zich wel weer naar de slachtbank leiden.
Het verhaal wordt absurder, absurder en nog absurder en heeft dus alle kenmerken van het Totalitarisme.
https://www.ad.nl/binnenland/ggd-s-zijn-klaar-voor-nieuwe-prikronde-maar-kunnen-ze-coronavaccin-2-0-zetten~a8bcac3e/

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
5 maanden geleden

Is het in elk land niet hetzelfde dan.
Overal worden de cijfers en uitkomsten gemanipuleert en regeringen doennet of ze uit hun neus bloeden en nergens van af weten.
Ondertussen strooit de farmaffia flink met geld om hun troep te kunnen blijven verkopen,
Voor de wakkere mens is het al lang duidelijk hoe het verhaal in alkaar steekt.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Nu pas??!!…Wat een stelletje Pseudowetenschappers zijn het toch ook…dat is wel rijkelijk laat om je druk te maken over al die vervelende bijwerkingen als Hartaanval, Bloedstolling, Myocarditis/ Pericarditis, Anafylactische Shock, Auto-immuunziekte, Hiv/Aids, Dodelijke immuun response bij re-infectie (Cytokinestorm), Herseninfarct, Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob), Hersenbloeding, Guillain-Barré-syndroom, Impotentie, Gezichtsverlamming van Bell Palsy, Ziekte van Parkinson of één van de vele andere prachtige Bijwerkingen van die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis….die zijn hier bij NineForNews al sinds eind januari 2021 bekend….wat een prutsers….laten ze ons voortaan om advies vragen…dat scheelt een heleboel onderzoek achteraf…

Wil
Wil
5 maanden geleden

Onze overheid is niets beter, het is wel sneu voor de geïnjecteerden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x