Binnenland

Farmers Defence Force weigert vlag recht te hangen en dit is waarom

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Er is reuring ontstaan in de media over de omgekeerde vlaggen. Er ligt een verzoek om op 4 en 5 mei de vlaggen weer recht te hangen.

Het gaat niet over respect of geen respect, stelt Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force (FDF) in een vlog. “De omgekeerde vlag is al sinds de middeleeuwen het signaal dat iemand of iets in nood is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Zo hebben de boeren van Nederland dat noodsignaal al in 2019 opgepakt,” vervolgt Van Keimpema. “Boeren en burgers in Nederland vechten momenteel voor hun rechten omdat hun rechten en hun gezinnen worden beschadigd door een overheid [die] mensen te gronde richt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nergens anders in Europa gebeurt dit

“De boerenrechten zijn geschonden door het verkeerd invoeren van de Habitatrichtlijn waardoor boeren in Nederland worden bedreigd met onteigening, verplichte verplaatsing en zelfs een beroepsverbod. Nergens anders in Europa gebeurt dit. Het is veroorzaakt door Nederlandse beleidsmakers,” benadrukt ze.

“We demonstreren, we ageren, we zijn zichtbaar en we vechten met die omgekeerde vlag. Ons noodsignaal. Er is een situatie van nood. En dan is die omgekeerde vlag een vreedzaam noodsignaal.”

Situatie van hoge nood

Van Keimpema zegt dat politici wegkijken en niks doen. “Er is in al die jaren Rutte-kabinetten nog geen enkel probleem opgelost, maar er zijn wel heel veel mensen beschadigd. Er is een noodsituatie en die omgekeerde vlag maakt dat duidelijk.”

Tegen het kabinet zegt ze: “Los eens een keer een probleem op, want er is een situatie van hoge nood.”

4.8 268 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Der Mark C.T.
Van Der Mark C.T.
11 maanden geleden

Terecht, als de mensen het niet willen inzien is jammer. Maar het signaal is niet bekend bij de meeste mensen. Die hebben allemaal zand in de ogen gestrooid gekregen.

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Ook ik laat mijn vlag omgekeert tot dat alle wefpuppets van het politieke toneel verdwenen zijn.Nederland is op streven na dood,als het volk niet met een medicijn komt is het over en uit dan liggen we aan de ketting van deze Nazi Puppets.

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

de burger heeft ook maar te accepteren dat die volksverraders de pedovlag heisen, de viezerikken

Marcel
Marcel
11 maanden geleden

Rutte moet oprotten!!

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x