Homepagina » Mens en Dier » Goede kans dat coronavirus vanzelf uitdooft en vaccin niet nodig is, zegt oud-directeur WHO
coronavirus

Goede kans dat coronavirus vanzelf uitdooft en vaccin niet nodig is, zegt oud-directeur WHO

Er is een goede kans dat het coronavirus uitdooft voordat er een vaccin is ontwikkeld. Dat zegt een voormalige directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op Twitter.

“We zien overal ongeveer hetzelfde patroon,” zei professor Karol Sikora, die voorheen aan het hoofd stond van het oncologieprogramma van de WHO. “Ik vermoed dat meer mensen immuniteit hebben opgebouwd dan gedacht.”

“We moeten de verspreiding van het virus blijven vertragen, maar het kan vanzelf uitdoven. Dit is in mijn ogen een aannemelijk scenario.”

Onbekende situatie

De uitspraken van de professor maakten veel los.

Sikora, momenteel werkzaam als hoofdarts voor Rutherford Health, verklaarde op Twitter: “Niemand beweert zeker te weten wat er zal gebeuren. Ik geloof dat dit een mogelijkheid is in een onbekende situatie.”

Hij zei dat het leven in Europa ‘langzaam maar zeker weer teruggaat naar normaal’.

Maandag zijn er 27 patiënten gemeld die vanwege het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen. Er zijn daarnaast 14 personen als overleden geregistreerd. Tot nu toe zijn er 44.141 bevestigde coronapatiënten gemeld.


[Telegraph]Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Dit is het signaal voor Bill Gates de duimschroeven bij Rutte c.s. verder aan te draaien. De bedoeling van de 1.5 meter maatschappij is dat het vaccin nodig blijft. Rutte buigt alweer als een knipmes.

  16 likes
  • Een woordvoerder van de gemeente Den Haag laat weten dat strandtenthouders die open gaan een bestuurlijke boete kunnen krijgen. Die kan oplopen van 10.000 tot 50.000 euro. De boete loopt op naarmate de onderneming vaker beboet wordt.
   Voor het eerst dit seizoen voeren de rondvaartboten van de Leidse Rederij vrijdag door grachten. Ondanks de getroffen maatregelen moesten de activiteiten echter diezelfde dag alweer worden gestaakt. De gemeente Leiden besloot dat de rederij niet mocht varen omdat de boottochtjes volgens de noodverordening die momenteel geldt als ‘samenkomsten’ kunnen worden beschouwd, en die zijn niet toegestaan.
   De horeca mag pas op 1 juni opengaan en dan pas vanaf het middaguur. Het kabinet neemt dinsdag het advies hierover van de veiligheidsregio’s over, melden ingewijden maandagavond na het Veiligheidsberaad. Het kabinet kondigde eerder aan dat onder meer de horeca vanaf 1 juni beperkt open kon gaan als het coronavirus voldoende in bedwang is.
   De burgemeesters van 25 veiligheidsregio’s hebben aangegeven dat ze NIET willen dat de horeca vóór 1 juni opengaat.
   Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen start komende week weer met het uitdelen van voedselpakketten. De afgelopen negen weken konden mensen geen pakket ophalen, omdat er bezorgdheid was over de gezondheid van de vaak oudere vrijwilligers door het coronavirus. (Dus of mensen hebben een voedselpakket niet echt nodig of ze konden verhongeren, waar gaat dit over?)
   En dan zie je ook overal deze berichten.
   Zeeuwse viroloog: ‘een tweede besmettingsgolf is onvermijdelijk’
   Afstand houden, drukte vermijden en handen wassen. Deze zomer moeten we extra streng zijn voor onszelf en anderen als het gaat om het naleven van de coronamaatregelen. Dat zegt de uit Lamswaarde afkomstige hoogleraar virologie en virusziekte Peter Rottier.

   Dus in wat voor wereld leven we vandaag de dag, de EU bestaat voornamelijk uit debielen die Greta Thunberg in hun corona panel hebben gezet, allerlei achterlijke plannen hebben en maken die echt nergesn op slaan, hier allerlei burgemeesters die zich Jezus wanen en een regering die van voren niet weet dat het van achteren leeft.
   Waar ik woon doen mensen redelijk normaal maar in Brabant waar ik regelmatig kom zijn mensen echt angstig en lopen met een grote boog om je heen en houden geen 1,5 meter maar 4 meter afstand, ja stel je voor.
   Nog een tip, hou altijd een duimstok bij je ook in de auto, krijg je dan controle dan vouw je die uit op 1,5 meter (ook vanuit je autoraam) en hou ze op afstand, laat ze dan je rijbewijs of ID maar eens controleren, zo kun je toch nog je voordeel halen uit deze gekte.

   14 likes
 2. Doh. Natuurlijk dooft het vuurtje, net als altijd zo ook met de gewone griep ! Er had met geen woord over gerept moeten zijn en al zeker geen maatregel getroffen moeten worden, was er niks anders dan andere jaren aan de hand geweest, sterker nog , voorgaande jaren lagen de overlijdingsgetallen veel hoger dan nu in 2020 , massa hysterie voornamelijk in stand gehouden door de mainstream maffia & zeer bedenkelijke organisaties en mensen, doodeng.

  14 likes
  • @joeri

   joeri dit is ook een gewone griep, ze geven er gewoon een naam aan.
   mexicaanse griep , spaanse griep , corona griep , etc.
   ze willen je als een robot verder laten leven , 1,5 meter afstand dan krijg je het virus niet hoe gek kan je wezen.

   dit is een dekmantel die heel lang gaat duren , eerst vaccinatie en uitrollen 5G , NWO , geld weg want je kan zomaar een virus krijgen van euro stuk.
   controle van je huis tot waar je naartoe gaat.
   het liefst je hele leven een muilkorf op.

   5 likes
 3. Ach een nieuw scenario is zo weer verzonnen om als nog iedereen te injecteren …..Indien nodig…

  12 likes
  • Laat je niet beïnvloeden

   Dat gaat geheid komen, het is wachten op een vervolg. Lockdown op lockdown om dat vaccin erdoor te drukken. Alleen verwacht ik dat ze door de mand vallen bij het grote publiek. Gewoon profiteren van de chaos en met chaos terugslaan. Met eigen wapens, orde uit chaos!

   15 likes
  • @louise

   niks vaccineren , gewoon met z,n allen voet bij stuk houden.

   9 likes
 4. Hopelijk van alle scenario’s, wordt dit het scenario

  9 likes
 5. En dan hebben we nog het Rhino virus ? Wat echt moet uitdoven zijn de kwade krachten die achter de coronahype zitten.

  8 likes
 6. Wat dachten jullie van gezichtsherkenning. Lucht moest vrij gemaakt worden zodat alle satellieten die afgelopen maand zijn gelanceerd alles in kaart kunnen brengen ieder individu ..tot in de puntjes..space x en andere ..genaamd sateliet treinen

  6 likes
 7. Het virus zal steeds opnieuw opduiken. Dit moet de “kroon” op hun werk voorstellen. Iets wat MOET leiden tot vaccinatie van iedereen inclusief de nano-chip die registratie en totale controle moet helpen te bewerkstelligen. De totale ineenstorting van de economie wereldwijd de chaos die moet leiden tot de nieuwe wereldorde, 1 munt , 1 wereldreligie, 1 dictator !

  4 likes
  • Zeg dat exegese, ik vraag me wel eens af (ja ik moet toch wat 🙂 )hoe mensen met een religie hun “geloof” hierin vast kunnen houden, die zien toch ook dat er geen pappie in de lucht is die ze helpt? Of zou die als hij/zij/het er zou zijn samenspannen met die gekken die al deze onzin bedenken onder het mom van, zalig zijn de armen van geest want zij zijn het die de aarde zullen beërven.” kijk dan heb ik niks gezegd/getypt natuurlijk.

   2 likes
   • @Wilem, als er een God is, zou die wel eens hetzelfde kunnen reageren naar de mensheid (die Hij dan wellicht geschapen zou hebben) als een goede ouder naar zijn kind. Je geeft je kind alle kans de juiste keuzes te maken in het leven. Als het kind echter altijd ondanks alle mogelijke inspanningen hardnekkig de verkeerde kant op blijft gaan komt er een punt dat je het kind moet loslaten en de kans geven zelf door schade en schande tot andere inzichten te komen en een andere weg in te slaan.
    Kinderen die zelf geen fouten kunnen/mogen maken en steeds over het paard getild zijn worden onuitstaanbare wezens die nooit op eigen benen kunnen staan. De mensheid wordt geacht zelf de leugens en bedrog te doorzien en zich er tegen te keren. Dat is de enige mogelijkheid, de enige weg die nog open staat voor ons. We dienen het te zien en te snappen, de rest komt dan vanzelf. Er zal niemand zijn die het voor ons op zal gaan knappen, helemaal niemand. Wij moeten dit zelf doen. Het wel of niet bestaan van een God is in feite niet relevant en totaal van ondergeschikt belang. Dat moet ieder voor zich maar uitzoeken.

    5 likes
    • @exegese:

     Heel juist.

     God helpt hen die zichzelf helpen!

     Het heeft alles met energie te maken. Met het doodverklaren van God heeft de westerse mens zich de mogelijkheid ontnomen om gezamenlijk in kerken tot God te bidden wat een enorme positieve energiestoot omhoog is. Nu gaan jongelui naar dance-events en maken met zijn allen het duivelsteken – voor de lol joh!

     Waar het om gaat is dat positieve, levens bevestigende energie gebundeld als een laserstraal omhoog gezonden wordt.

     Of je nu gelooft in God of niet, het maakt God dan misschien verdrietig, maar het deert Hem niet echt in de zin van dat het Hem kleiner maakt: God is God ook al zegt de gehele, verdwaasde mensheid dat Hij niet bestaat.

     De traditionele katholieke kerk heeft eeuwenlang deze satanische elites met meer of minder resultaat onder controle weten te houden. Dat en dat alleen was/is de reden dat die kerk zo onder vuur heeft gelegen en geïnfiltreerd is door haar vijand. Die macht moest gebroken worden. Het kindermisbruik dat overal ter wereld door deze duivelse elites wordt gepleegd, is ook de kerk binnengekomen en we weten hoe stevig de media daar bovenop gezeten hebben terwijl ze het misbruik elders verzwegen.

     Maar we komen op een punt waarop die verdwaasde mensheid stevig de neus gaat stoten hoewel ik hoop dat inzicht in het probleem en handelen daarnaar dit nog kan voorkomen. We zitten in een spirituele oorlog!

     De oudjes zeiden vroeger al: ‘hij die niet wil knielen voor God zal moeten buigen voor de man met de dikste knip’.

     0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

italianen

Woedende Italianen doen mondkapje af: ‘Coronapandemie is zwendel’

Honderden Italianen verzamelden zich dinsdag op het ...