CoronaMens en Dier

Van Haga stelt minister Kuipers ‘lastige vragen’ over Denktank Desinformatie, wacht al 2 maanden op antwoord

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) heeft zorgminister Ernst Kuipers Kamervragen gesteld over de Denktank Desinformatie. Hij heeft de minister onder meer verzocht om de deelnemers bekend te maken.

Uit onderzoek van data-analisten Daniël van der Tuin en Cees van den Bos is gebleken dat de denktank wordt ingezet om burgers, zorgmedewerkers en journalisten te beïnvloeden over coronavaccins. Bij de denktank zijn minstens zes overheidsinstanties en een aantal techbedrijven betrokken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tot op heden heeft Kuipers geen antwoord gegeven op de Kamervragen, die op 24 juni zijn ingediend. Van Haga heeft Kuipers ook gevraagd op welke manier wordt bepaald wat ‘desinformatie’ is.

Lastige vragen

Op 15 juli liet staatssecretaris van Volksgezondheid Maarten van Ooijen weten dat hij meer tijd nodig heeft om de vragen te beantwoorden. “De reden van het uitstel is dat afstemming voor antwoorden meer tijd kost,” schreef hij.

Hoewel hij beloofde de vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, is er sinds 15 juli niets meer vernomen van het ministerie.

“Lastige vragen voor onze darmdokter. Toen hij aan het minister-avontuur begon, wist hij waarschijnlijk niet dat zijn departement ook verantwoordelijk was voor een militaire operatie tegen de burger,” reageert Van den Bos op Twitter.

Alle kaarten op tafel

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra stelt: “Het wordt tijd dat alle kaarten eens op tafel komen. Hoe meer bobbels er in het tafelkleed gezien worden, hoe meer het vertrouwen in onze democratische normen en waarden daalt. En daarmee een steeds grotere bedreiging voor de democratie zelf. Red wat er te redden is, overheid!”

“Van Haga stelt Kamervragen. Zodat de Minister van Waarheid, voorheen minister van VWS, ons de ‘waarheid’ kan vertellen. Zijn waarheid welteverstaan,” zegt neuroloog Jan Bonte.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Alleen wat deze overheid meent te vinden telt?
Commentaar hierop wordt als censuur gezien!

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

ze zijn niet voorbereid op eerlijke uitleg.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Hij zal nog lang mogen wachten vrees ik, de omerta, weet je wel?

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

COVID-19 is een bewust gecreëerde oorlog tegen de gehele mensheid! Kuipers kan geen fatsoenlijk antwoord geven, want hij moet de bevelen van Bill Gates, die de WHO volledig onder controle heeft, navolgen.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x