Homepagina » Paranormaal » VIDEO: “Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier”
VIDEO: "Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier"

VIDEO: “Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier”

Vierjarige kinderen spelen vaak soldaatje. Een jongetje uit de Amerikaanse staat Virginia beweert echter dat hij in een vorig leven een echte marinier is geweest en zijn moeder gelooft hem.

De ontdekking werd gedaan nadat Michele Lucas en haar zoon Andrew een ontmoeting hadden met de makers van Ghost Inside My Child, een realityshow over kinderen die herinneringen hebben aan vorige levens.

Michele was verbaasd toen haar zoon Andrew over zijn tragische dood begon te vertellen. “Hij begon hysterisch te huilen, dus ik vroeg hem wat er aan de hand was,” vertelde Lucas aan de zender WTKR. “Hij vroeg me waarom ik hem had laten sterven in die brand.”

Andrew noemde een specifiek adres in Sumter in de staat Georgia. Zijn moeder ging op onderzoek en kwam met de hulp van de programmamakers uit bij Val Lewis, een Amerikaanse marinier die op 23 oktober 1983 in Beiroet om het leven was gekomen bij een bombardement.

Toen Andrew foto’s te zien kreeg van zes mariniers uit Georgia die waren omgekomen bij het bombardement, voelde het jongetje een sterke connectie met Val Lewis, aldus producer Joke Fincioen. Hij bleef maar naar de foto kijken, zelfs na de opnames. Het gezin heeft ook het graf van Lewis bezocht, in de hoop dat hun zoontje het allemaal een plek kan geven.

“Hij liep gelijk naar het graf, legde bloemen neer en rende vervolgens naar een ander graf,” zei Lucas. “Er lag een marinier begraven en Andrew zei: ‘Dat is mijn vriend’.”

[WTKR]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
7 jaren geleden

Goed dat hier in een dergelijk programma aandacht aan wordt besteed. Het komt vaker voor dan mensen denken. Mijn dochtertje herinnert ook veel; ikzelf ook trouwens. Niet alleen mijn laatste vorige leven; nog veel meer levens daarvoor. Ook herken ik vaak mensen en kan ze thuis brengen in een leven, wie ze waren, mijn relatie tot hen, dat soort dingen. Voor mij is het altijd normaal geweest, zoals zoveel dingen die als “paranormaal” worden bestempeld tegenwoordig. Mijn dochtertje is nu bijna 8 maar kan er gelukkig goed mee omgaan. Soms levert het wel eens grappige situaties op als zij iets zegt en je ziet mensen denken van “hoe kan zij dat nu weten?” Gebeurt mij ook vaak, maar ik glimlach dan alleen maar.

Axmann
Axmann
7 jaren geleden

Wie bepaalt welke geest in welk lichaam reïncarneert? Je zal nooit horen dat iemand in zijn vorig leven chinese bedelaar, Russische oorlogsmisdadiger, hoer, gehandicapte indiaan enz. geweest is. Iedereen is in zijn ‘vorig leven’ zogenaamd belangrijk geweest. En DAAROM geloof ik niet in reïncarnatie.

Squenzy
Squenzy
7 jaren geleden

Reincarnatie bestaat niet. Demonische bezetenheid echter wel.

jamanie
jamanie
7 jaren geleden

Voor mij bestaat het wel. Ik heb er genoeg bewijzen van in mijn eigen leven en ook in dat van anderen.
Wat ik zelf ervaar is dat er steeds meer zielen terug komen die niet lang in de Geestelijke wereld zijn geweest.
Wie niet kan geloven hierin, geen noo,t het is geen geloof het is een ervaren.

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

Massale UFO-waarnemingen kunnen worden gelinkt aan mega-aardbevingen. Amerikaanse marinier doet opmerkelijke uitspraken

Massale UFO-waarnemingen kunnen worden gelinkt aan mega-aardbevingen. Amerikaanse marinier doet opmerkelijke uitspraken

UFO-waarnemingen zijn te linken aan mega-aardbevingen en andere ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x