Homepagina » Paranormaal » VIDEO: “Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier”
VIDEO: "Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier"

VIDEO: “Mijn 4-jarige zoontje is een gereïncarneerde marinier”

Vierjarige kinderen spelen vaak soldaatje. Een jongetje uit de Amerikaanse staat Virginia beweert echter dat hij in een vorig leven een echte marinier is geweest en zijn moeder gelooft hem.

De ontdekking werd gedaan nadat Michele Lucas en haar zoon Andrew een ontmoeting hadden met de makers van Ghost Inside My Child, een realityshow over kinderen die herinneringen hebben aan vorige levens.

Michele was verbaasd toen haar zoon Andrew over zijn tragische dood begon te vertellen. “Hij begon hysterisch te huilen, dus ik vroeg hem wat er aan de hand was,” vertelde Lucas aan de zender WTKR. “Hij vroeg me waarom ik hem had laten sterven in die brand.”

Andrew noemde een specifiek adres in Sumter in de staat Georgia. Zijn moeder ging op onderzoek en kwam met de hulp van de programmamakers uit bij Val Lewis, een Amerikaanse marinier die op 23 oktober 1983 in Beiroet om het leven was gekomen bij een bombardement.

Toen Andrew foto’s te zien kreeg van zes mariniers uit Georgia die waren omgekomen bij het bombardement, voelde het jongetje een sterke connectie met Val Lewis, aldus producer Joke Fincioen. Hij bleef maar naar de foto kijken, zelfs na de opnames. Het gezin heeft ook het graf van Lewis bezocht, in de hoop dat hun zoontje het allemaal een plek kan geven.

“Hij liep gelijk naar het graf, legde bloemen neer en rende vervolgens naar een ander graf,” zei Lucas. “Er lag een marinier begraven en Andrew zei: ‘Dat is mijn vriend’.”

[WTKR]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Axmann schreef:

  Wie bepaalt welke geest in welk lichaam reïncarneert? Je zal nooit horen dat iemand in zijn vorig leven chinese bedelaar, Russische oorlogsmisdadiger, hoer, gehandicapte indiaan enz. geweest is. Iedereen is in zijn ‘vorig leven’ zogenaamd belangrijk geweest. En DAAROM geloof ik niet in reïncarnatie.

  11 likes
  • Foppe1986 schreef:

   Hoi,

   dat is niet waar hoor. Er zijn genoeg verhalen van mensen die gewoon zijn geweest in een vorig leven. Volgens mij staat dit nog in een boekje, “Reincarnatie-in-kaart-gebracht”. Maar de gewone mensen komen niet in het nieuws, dat lijkt mij logisch. Maar dat niemand ooit gewoon geweest is is een drogreden die niet gelovers wel vaker gebruiken. Waarschijnlijk zonder echt onderzoek te hebben gedaan.

   Want iedereen daar is er gewoon geweest, vandaar dat ze weer terugkomen.

   Er is nog een ander reden waarom de mensen die een herinnering hebben vaak op jonge leeftijd gestorven zijn, of op afschuwelijke manier, en dat is de lengte van het tussendeel. Normaal is dat 700-1500 jaar (zo denken boeddhisten en hindoes hierover althans) alleen als je jong sterft of via een ongeluk kun je weer snel terugkomen.

   11 likes
  • Rory schreef:

   Ik geloof ook niet in reincarnatie aangezien ik geloof dat alles nu gebeurt. Ik wilde een woord bedenken net voor de incarnaties die ik voor ogen heb. simultaneous incarnations kwam ik mee. Ik heb dit gegoogled en blijkbaar zijn er veel meer mensen die dit denken.

   http://www.ial.goldthread.com/lineartime.html

   ik ga ga maar even verder spitten want mijn beeld van reincarnatie paste niet bij mijn beeld van alles bestaat nu en ben wel geintrigeerd wat die schrijvers nog meer kunnen toevoegen zodat mijn visie nog meer word gevalidated

   0 likes
 • Sola schreef:

  Goed dat hier in een dergelijk programma aandacht aan wordt besteed. Het komt vaker voor dan mensen denken. Mijn dochtertje herinnert ook veel; ikzelf ook trouwens. Niet alleen mijn laatste vorige leven; nog veel meer levens daarvoor. Ook herken ik vaak mensen en kan ze thuis brengen in een leven, wie ze waren, mijn relatie tot hen, dat soort dingen. Voor mij is het altijd normaal geweest, zoals zoveel dingen die als “paranormaal” worden bestempeld tegenwoordig. Mijn dochtertje is nu bijna 8 maar kan er gelukkig goed mee omgaan. Soms levert het wel eens grappige situaties op als zij iets zegt en je ziet mensen denken van “hoe kan zij dat nu weten?” Gebeurt mij ook vaak, maar ik glimlach dan alleen maar.

  12 likes
  • wolfje schreef:

   @sola: reincarnatie: het is als: ‘je gaat het pas zien als je het door hebt’ (citaat). maar wie bedenkt er nou zoiets? kan alleen maar concluderen dat er een heel vervelende intelligentie achter zit. mijn mening graag voor een andere. groetjes aan allen hier

   3 likes
 • Squenzy schreef:

  Reincarnatie bestaat niet. Demonische bezetenheid echter wel.

  4 likes
  • Foppe1986 schreef:

   Laat me raden, jij bent christelijk/moslim?

   Want de theorieen van de bijbel en koran zijn veel dommer dan de theorie van reincarnatie. Je leeft 80 jaar en gaat dan of naar een hemels oord of naar een helle oord, zonder kans op verbetering. Dat is pas een naieve insteek en oneerlijk ook nog. Wij worden namelijk geboren in een omgeving die voor 70%, zo niet meer, bepaald wat voor mens je wordt en of je gelooft of niet. Dit heeft dus met eerlijkheid niks te maken.
   Reincarnatie daarentegen, gekoppeld aan karma, is zo eerlijk als het maar zijn kan.

   Dan heb je ook nog een derde mogelijkheid, dat je geboren wordt, leeft en dood gaat en er dan niet meer bent. Is ook logisch, maar de mogelijkheid dat je hier eeuwig voortleeft op een plek is onlogisch en onfilosofisch, dat tijdperk hebben we zo goed als achter ons gelaten dacht ik 😀

   10 likes
 • Westbound schreef:

  Denk aan alle grote misdadigers van de wereldgeschiedenis. Door reïncarnatie zouden ze vrolijk verder kunnen leven? De grootste overwinning die de satan behaald heeft, is dat velen niet meer in hem geloven. Zijn op één na grootste overwinning is het geloof in reïncarnatie. Men denkt immers: “ach, het maakt tóch niet uit hoe ik leef; ik leef hierna gewoon verder in een ander lichaam”. HA! Men zal raar opkijken als men eenmaal voor eeuwig de ogen sluit.

  0 likes
  • Foppe1986 schreef:

   Aan Westbound:

   de grootste overwinning die de kerk behaalt heeft is de mens te laten denken dat de grootste overwinning die hun vijand behaalt heeft is dat mensen niet meer in het geloven. Want met deze logica kun je voor satan alles invullen, dwergen, kaboutertjes, trollen, de grijzen, de witten, de groenen en noem ze maar op. En je zal altijd gelijk hebben.

   Als mensen in reïncarnatie geloven, komt karma ook vaak op de proppen. Het zijn in feite twee-eiige tweelingen. En als je in karma gelooft, dan doe je goed je best, om niet in een volgend leven de zure vruchten te plukken van de slechte dagen nu.

   Waar ik mij wel een beetje aan stoor is het feit dat mensen denken dat zij hun volgend leven kunnen bepalen en afspraken maken wat ze gaan beleven en dergelijke. Dat is niet mijn cup of thea, maar kan ook aan mij liggen en toch de waarheid zijn natuurlijk 😀
   Volgens mij gebeurt het allemaal onbewust na onze dood, want pas met nieuwe hersenen kunnen we weer bewust bijdragen aan onze evolutie.

   Naar mijn idee gaan we na onze dood onbewust terugtreden in ons bewustzijn, en dat noemen ze “hemelwereld”. We zullen daar alleen zijn met onze vrienden en familie vanuit ons vorige leven, maar zij zijn niet echt, ze zijn slechts onze “verbeelding”. Daar zullen we uitrusten en enkel mooie dingen beleven. Daarna gaan we weer terug naar de Aarde om ons werk voort te zetten. Ten goede of ten kwade.
   Dan lees je op bepaalde esoterische sites dat engelen ons naar de Aarde brengen, en ons zullen wijzen “kijk, daar gaan je vader en moeder en zie je de dikke buik van die vrouw? Daar ga jij straks even in wonen”. Lachwekkend.
   Maar net zo lachwekkend als het geloof in een echte duivel en een persoonlijke god en een mens die voor de mensheid gestorven is. De duivel woont in jezelf, alsmede de godheid. Want god komt van het Germaanse Gutt, en betekent dus gewoon goed.

   2 likes
   • Westbound schreef:

    Na de dood wordt alles duidelijk.

    3 likes
    • Foppe1986 schreef:

     Jaja, en dan kan je nu nonsens spuien en mensen afbranden, maar zodra mensen jou afbranden kun je roepen: “na de dood wordt alles duidelijk”.

     Dat zelfde zou gelden voor reincarnatie, of de gewone dood en er niet meer zijn. Dus dan zou jij ook je mond moeten houden over hoe slecht geloof in reincarnatie is en dat dit door de duivel komt.

     Goed idee eigenlijk, als iedereen zijn of haar mening voor zich houdt over de dood en daarna, totdat men dood is.

     0 likes
  • Rory schreef:

   Als je de ogen voor eeuwig sluit KUN je uberhaupt niet meer raar opkijken…. Ik vind dat wel een vreemde beredenering van jou.

   Vergeef hitler. vergeef judas zij maken deel uit van het universele plan. Nog steeds. Ik zelf denk dat iedereen het eeuwige leven heeft al dan niet in de EGO fase.

   Ik leef hierdoor positief en draag mijn steentje bij aan de maatschappij. niet omdat ik bang ben om anders naar de hel te gaan maar omdat het mijn passie is mensen te helpen. En stel dat ik wonder boven wonder niet naar de “hemel” ga omdat ik niet in de “kerk” heb geloofd dan sterf ik vredig en zal ik voor eeuwig vredig slapen.

   3 likes
 • jamanie schreef:

  Voor mij bestaat het wel. Ik heb er genoeg bewijzen van in mijn eigen leven en ook in dat van anderen.
  Wat ik zelf ervaar is dat er steeds meer zielen terug komen die niet lang in de Geestelijke wereld zijn geweest.
  Wie niet kan geloven hierin, geen noo,t het is geen geloof het is een ervaren.

  5 likes
 • Anoniem schreef:

  Wil je uit de recycling stappen en niet meer reincarneren? Lees hardop voor jezelf onderstaande declaration. Het kan helpen ook als men er niet in gelooft. Pak op alle niveaus je eigen FREE WILL terug. Deel dit als wilt aan iedereen.

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/10/30/a-sample-working-declaration-i-believe-this-is-what-will-shut-them-down-j/

  3 likes
 • Anoniem schreef:

  The Great “CON” of man is not found within some secret society, or cleverly hidden inside of a picture, as many would have you believe. Instead, it is the CON that is hidden within just one tiny word – CONSENT

  To explains how this works, notice that “Con” means a negative!

  Pro is positive and con is negative. Thus the words: pros and cons.

  Meer lezen, zie link

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/10/26/bradley-loves-the-great-con-of-man-esoterics-the-supernatural-magicians-mind-control-and-the-new-world-order-part-one/

  Zolang mensen uit vrije wil ( dmv misleiding door deze groep) blijft men zichzelf recyclen. Ontbind je contract en neem je eigen Free Will terug!!! Men wil toch niet ‘onbewust’ elk leven met ons eigen toestemming ( consent means agreement) weer een contract ( con is negative / tract is binden) aangaan terug te keren op Aarde? Helaas doen we dit allemaal zelf.

  2 likes
 • anoniem schreef:

  Ik droomde eens dat ik tijdens WOII bij de marine vocht in de Grote Oceaan. Ik werd na het gevecht wakker op een tropisch strand met mijn collega aan mijn rechter kant. Ik keek links- of rechts achter en zag een Japans oorlogsschip. Ik maakte mijn collega wakker en samen liepen we 100° (vanaf links) de brousse in. Toen vielen er enkele granaten voor ons en moesten we terug gaan liggen. Ik keek weerom links- of rechts achter (tegengesteld) en zag een bootje met zo’n 6 Japanse soldaten, waarvan er 1 rechtstond (linksmidden).
  Het is maar een droom?

  1 likes
 • Captain Biff schreef:

  Ik merk het wel 🙂

  1 likes
 • Ayla schreef:

  Ik geloof in reincarnatie…de dogma’s van het geloof zosls de duivel zijn bedachte dingen om mensen bang te maken en hun zo ondrr de plak te houden

  0 likes
 • x

  Check Also

  Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

  Massale UFO-waarnemingen kunnen worden gelinkt aan mega-aardbevingen. Amerikaanse marinier doet opmerkelijke uitspraken

  Massale UFO-waarnemingen kunnen worden gelinkt aan mega-aardbevingen. Amerikaanse marinier doet opmerkelijke uitspraken

  UFO-waarnemingen zijn te linken aan mega-aardbevingen en andere ...

  >