Homepagina » Buitenland » Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra
duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt als ze bij herhaling weigeren om in quarantaine te gaan na blootstelling aan corona. Dergelijke centra worden bewaakt door de politie.

In de Duitse deelstaat Saksen zijn plannen goedgekeurd om quarantaineweigeraars vast te zetten in een afgesloten deel van een vluchtelingenkamp, schrijft de Daily Telegraph. Een andere deelstaat, Brandenburg, is ook van plan om een gedeelte van een vluchtelingenkamp te gebruiken.

In Sleeswijk-Holstein gaan ‘recidivisten’ naar een speciaal deel van een jeugddetentiecentrum, meldt de krant Die Welt. In deelstaat Baden-Württemberg zijn twee ziekenhuizen gereserveerd voor mensen die proberen quarantaine te ontlopen. De ziekenhuizen krijgen politiebewaking.

Te veel Orwell gelezen

Je komt in Duitsland in zo’n detentiecentrum terecht als je de quarantaineregels blijft overtreden nadat je beboet bent. Deelstaten hebben hiervoor de bevoegdheden gekregen.

Het Duitse parlementslid Joana Cotar (AfD) twitterde dat de mensen die betrokken zijn bij de centra ‘te veel Orwell hebben gelezen’.


[New York Post]

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
3 maanden geleden

Ze zijn het nog nlet verleerd ,en zeker een merkel .Zij heeft daar van uit haar achtergrond wel ervaring mee .In het oostduitse regime was men ook niet vies van onwilligen op te sluiten .Onze vrijheid loopt gevaar ook hier

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

Daarom moeten wij uit de EU. Duitsland is een gevaar voor ons.

Rob
Rob
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

Dit zijn in feite gewoon de nieuwe concentratie kampen. Er moet flink geruimd worden dus moet je mensen bij elkaar vegen. Vorige eeuw was het de tweede wereldoorlog, nu is het een totale oorlog tegen de hele mensheid. Maar beiden zijn onderdeel van de globalistische agenda. Vorige eeuw speelden ze alleen de boel tegen elkaar uit en ging het gepaard met tanks, vliegtuigen, handwapens, nu gebruikt de heersende macht een onschuldig virus om de oorlog naar dna niveau te brengen.

Judith
Judith
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Volgende stap gaskamers voor andersdenkenden?

HollandaLibre
HollandaLibre
3 maanden geleden

In een documentaire over de Tweede Wereldoorlog die ik een keer zag sprak een Duitse leraar tijdens een lezing van hem de aanwezigen toe. Hij zei dat hij het altijd in z’n achterhoofd hield dat er in Duitsland op een bepaald moment weer stemmen zouden opgaan om allochtonen in kampen te stoppen wanneer het economisch niet goed zou gaan in zijn land. Dit is denk ik een min of meer vergelijkbare situatie. Hij zei: ‘Ik zou geen van degenen die hier vandaag aanwezig zijn vertrouwen dat ze het niet zouden doen, inclusief mijzelf!’ Griezelig gewoon… En zie hier, we gaan weer terug naar af!!

doornbos
doornbos
Reactie op  HollandaLibre
3 maanden geleden

Er is een enorme financiële crisis. Hoe red je je daar als overheden uit? Je verzint een tekenfilm virus. Tesamen met hypnose technieken, ‘thank God for the MSM!’, succes gegarandeerd. In Duitsland alweer het eerste concentratiekamp. Tja, daar hebben ze de expertise, dat zal niemand verwonderen. In Amerika de FEMA kampen. En bij ons, prikje hier prikje daar wat kan het je schelen. De overheid heeft in december panden aangekocht. Met welk doel? Zie Duitsland…Nee, de overheid kunnen we vertrouwen. Het verleden heeft alleen maar, laten we zeggen, kleine foutjes laten zien. mensen die willen leren van het verleden zijn niet goed bij hun hoofd. Toch, Youpie? Je zal de kokosmakkronen de kost moeten geven die geen kwaad woord over de overheid willen horen. Zulke zwakzinnigen heb ik zelf in de familie, dus ik weet wat het is. Ik ben 60 plusser en mijn tijd voor actieve euthanasie als mijn laatste wil is nog niet gekomen. IK BEPAAL ZELF dat moment. Ben ik duidelijk sinister president? Of u daar even ernstig rekening mee wil houden. Waarvan akte.

Rob
Rob
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Als je het al echt een crisis wilt noemen dan is het ‘the big one’. Maar in feite is dit geen crisis. Een crisis kun je nog uit komen. Dit is echter een tijd waarop het hele financiële en economische systeem volledig op instorten staat. Dat zou ook zonder de huidige ‘maatregelen’ gebeuren. Wat ze aan het doen zijn is de boel doelgericht versneld in laten storten om het te vervangen door een nieuw, volledig technologisch, systeem. Dat moet het nieuwe macht systeem worden. Dan is er straks geen spatje menselijkheid meer op de planeet te vinden.want er zijn dan nauwelijks nog mensen. En degenen die over blijven maken deel uit van het technologische systeem dankzij technologie in hun lichaam. Je kunt we stellen dat DIT de eindstrijd is wat er gaande is sinds de corona leugen. Het is de elite die de planeet (die ze als hun bezit beschouwen) willen resetten. Daar hebben ze een nieuw systeem voor nodig. Er is al geschreven of gezegd dat ze elk leven willen ‘taggen’ met een barcode. En niet alleen het leven van de mensen maar ALLES wat leeft. Dus ook dieren, planten enz. Aangezien ze l een hele tijd bezig zijn met dna manipulatie kon je uiteindelijk wel eens een planeet krijgen waar niets meer natuurlijk is. Wat natuurlijk is kunnen ze niet patenteren en bezitten. En wat de mens betreft, gezien in de eindstrijd, moeten er dus miljarden verdwijnen. Althans, als al die miljarden echt mensen mensen. Er was iemand die zei dat slechts 15% van de bevolking echt mens is. Bedenk dan dat Kill Bill Gates een tijd geleden al eens zei dat, als ze goed hun best deden met NIEUWE vaccins, ze de populatie met 15% kunnen verminderen. En nu zijn die NIEUWE vaccins er. Die zijn ook al gemaakt om het dna te manipuleren. De vraag is dan of die vaccins er juist op gericht is om die 15% echte mensen uit te schakelen. En wat is de rest van de bevolking dan? Is dat al allemaal ‘geproduceerde bevolking’ door dna testen en onderzoeken die al heel lang gaande zijn in laboratoria? E is al vaak gezegd dat de huidige (echte) mens ook gecreëerd is door dna manipulatie, heel lang geleden. Dus wie weet is dat soort manipulatie er altijd geweest.

frans
frans
Reactie op  HollandaLibre
3 maanden geleden

Een Amerikaanse leraar had verteld over de oorlogsgebruiken van DE. De leerlingen konden zich dit niet voorstellen!
De leraar deed een proef met zijn klas.
De onderdrukkers en de onderdrukten werden geformeerd.
en na korte tijd was de onderdrukking compleet met schreeuwen, schelden, trappen, slaan, dreigen, en erger.
De hele klas moest daarna weer in het reine komen met zichzelf.

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  frans
3 maanden geleden

De film ”die welle”

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

Hier in Nieuw Zeeland moet je voor 2 weken in quarantaine, in een hotel of iets dergelijks. Je krijgt je eten door de deur naar binnen geschoven mag er 1 uur per dag naar buiten op een dakterras (dit was de ervaring van een kennis). In de gevangenis zijn ze nog beter af. En je moet eerst wachten tot er een plekje vrij is voordat je je reis kunt boeken. Het verblijf daar moet je zelf betalen. De meeste mensen hier keuren dit goed.
We worden voorbereid voor als je je niet in laat enten.”mark my words”

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

Klopt Pieter. Geld naast Nieuw Zeeland ook voor Australië en een aantal Aziatische landen. En deze landen hebben toevallig allemaal wat met elkaar gemeen doordat ze het virus na enkele zeer zware lock-downs er uit hebben gekieperd.

De reden dat 72 tennissers die aan de Australian Open willen meedoen nu twee week in quarantaine zitten is omdat er op hun vlucht een paar besmettingen zaten.

Sinds ze in Australië zo goed als corona vrij zijn, nemen ze geen enkele risico meer, en terecht. Na twee week quarantaine kunnen de tennissers opgelucht adem halen en deel uitmaken van een wereld zoals het voor de corona crisis er hier ook altijd aan toe ging.

Maar omdat het kwartje hier in Nederland voor een aantal mensen nog niet is gevallen, raken we van de ene in de andere lock-down verzeild.

Geld ook voor een aantal cruciale beslissingen van de Nederlandse regering die alle vluchten uit gemuteerde landen gewoon vrolijk laat landen op Schiphol.

Vandaag dat ik ook vaak eindig met de tekst, tot de volgende lock-down.

Dubito
Dubito
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Een virus laat zich nergens uitkieperen. Virussen zullen er altijd zijn, en dat is maar goed ook, want het zijn opruimers. En ze zijn heel goed in het muteren – dat is ook maar goed, want we hebben ze nodig, dus moeten ze zich aanpassen.
Het gaat helemaal niet om het eruit kieperen van een virus. Het gaat erom dat we ons laten ‘vaccineren’ en laten resetten. En daar is het ‘virus’ (welk dan ook) een ‘golden opportunity’ voor.
Helaas blijkt hierboven maar weer dat bij veel mensen dat kwartje nog altijd niet is gevallen.
En dus: tot de volgende lockdown, en de volgende lockdown en de volgende…..
En zet je mondkapje op als je gaat tennissen.

doornbos
doornbos
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

Ach ja, Gezinus met z’n kwartje. Ik word er heel erg moe van. Maar goed, leven en laten leven.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Kan er ook niks anders van maken. Tot zo ver denk ik er zo over.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Misschien moet je maar stoppen met denken. Je bent er namelijk helemaal niet goed in. En dat je er niks anders van kan maken, zegt iets over jouw denkvermogen of eigenlijk het gebrek daar aan.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

Er zal ongetwijfeld een reset aankomen ‘ agenda world economic forum’, en dat heeft denk ik te maken met het gegeven dat China rond 2030 het Westen op alle fronten zal voorbij streven. De schatting is dat het BNP van China dan al groter is dan van de USA. En vergeet daarnaast India niet met evenmin 1.3 miljard inwoners. Ook dat land is in opkomst.

Ik denk dat ze de bui al een tijd geleden zagen hangen en dat een bepaalde reset noodzakelijk was. Ik denk meer die richting uit dan dat ik vermoed dat het virus onderdeel uitmaakt van een reset complot.

naamloos
naamloos
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Uw mening is niet veel waard. Het is gepland.

Informeer uzelf.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/

Debbie
Debbie
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Begin jij nu weer over die nep pcr besmettingen

Haggis
Haggis
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Er zijn helemaal geen besmettingen . Er is geen (betrouwbare) test die dit aan kan tonen en er is geen nieuw virus met nieuwe mutaties. Er is wél the Great Reset

Martin13
Martin13
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Heb jij er wel eens bij stil gestaan dat bij jouw het kwartje nog niet helemaal gevallen is? Want hoe goed jij of wij ons aan de maatregels houden het plan[opzet] veranderd er niet door ja okè als je gevaccineerd bent mag je als een gemuteerde hond misschien weer wat vrijer rondlopen maar dan is de schade al aangericht. Tenzij jij graag als een genetisch gemuteerd organisme verder leeft met steeds meer gestripte rechten en gepatenteerd door Bill Gates be my guest.
Je kunt toch ook wel zien dat er weinig logica in de maatregels zitten en veel tegenspraken van de heren politici zelf.
En werkelijk gemuteerde landen? Je kunt met de pcr test volgens de uitvinder niet eens een actief virus aantonen laat staan een gemuteerde versie!
Denk je niet dat dat puur is om de publiek opinie naar hun wil te beinvloeden nu ze ook wel zien en horen dat er steeds meer mensen ontwaken dus iets nodig hebben om de angst en de vaccine bereidheid erin te houden?
En het meredeel van de mainsteammedia hier een grote rol in speelt.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Martin13
3 maanden geleden

Ja wie weet Martin. Kom ik er over een paar jaar achter dat ik er helemaal naast zat. De meesten hier het toch bij het rechte eind hadden.

Time will tell..

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Wat een feitenvrij gebazel. Alle statistieken wijzen er op dat de maatregelen niks maar dan ook niks uithalen. Voor jouw beweringen is nul komma nul bewijs te vinden. Jij bent fake news.

Judith
Judith
3 maanden geleden

Ze weten natuurlijk nog goed hoe het moet,
mensen in kampen stoppen!

Ertje
Ertje
Reactie op  Judith
3 maanden geleden

mensen in kampen stoppen gebeurt nog steeds alleen noemen ze het nu anders: asielzoekerscentra.

Rick
Rick
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Gedurende WWII hadden de toenmalige kamp bewoners God op hun blote knietjes bedankt, indien zij naar een AZC overgebracht zouden zijn.

Corrie de Jong
Corrie de Jong
3 maanden geleden

Ik wist dst dit zou gebeuren.heb nog vrienden gewaarschuwt hier over zich niet telaten injecteren.maar ze vonden me een complotdenker maar dat ben ik niet.wil de mensen waarschuwen voir het kwaad op aarde en de gevaarlijke injevties due afgedwongen worden.de mensen die wakker zijn en dit wetenzoals die huisarts die zei dst de mensen vermoord worden door die dodelijk spuit wat ze niet geloven.

H.O.
H.O.
Reactie op  Corrie de Jong
3 maanden geleden

ik ben gestopt met waarschuwen van mensen………..als men na 9 maanden nu nog steeds niet ziet dat alles maar draait om die vaccins dan zullen ze het nooit meer zien, ik wordt door hun als niet vol aangekeken…..het is mij wel goed, laten ze maar een spuitje ophalen wie het ook is, ik maak mij er niet meer druk om.

Ina Koning
Ina Koning
Reactie op  H.O.
3 maanden geleden

Ik probeer nog steeds familie en kennissen te waarschuwen want ze gaan me aan het hart, ben er ongerust over. Gelukkig wil mijn jongste zus geen vaccinatie, nou de rest nog. We lijken wel in een slecht computerspel te zijn beland met virussen, resetten en al.

Alex
Alex
Reactie op  Ina Koning
3 maanden geleden

Vaccines against covid-19 aren’t necessary at all! FDA-approved anti-parasitic drug ivermectin can kill the coronavirus within 48 hours, reports new study.

https://www.naturalnews.com/2021-01-18-ivermectin-can-kill-coronavirus-within-48-hours.html

Rob
Rob
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Who says we even need farmaceutical poison to get rid of a virus. We have an imune system remember? And realy? They want to attack a cold virus with an anti-parasitic drug? A drug against parasites? Since when is a cold virus or the flu considered to be a parasite? There are parasites walking arround that feed themselves on our lives. We have a remedy for that: a dose of lead.

Mar
Mar
Reactie op  H.O.
3 maanden geleden

Ik heb hetzelfde, mijn dochter en ik zijn wakker, de buurt slaapt en familie die ik hier nog over heb slaapt ook, nog veel familie in australie 🙈stop er ook mee,vecht en leef voor mijn dochter en we zien wel

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

Beste Mar, zie mijn reactie op H.O. Probeer u zo goed mogelijk voor te bereiden op campingachtig leven. Nu is er nog even tijd omdat te doen. En het is nooit verkeerd om te weten hie je bijvoorbeeld tomaten kan telen. U heeft kennis en bewustzijn, u weet wat er op ons afkomt….leer uw dochter vooral onafhankelijkheid en dat je dus niet op een overheid kan vertrouwen. En er dus ook vooral niet voor je leven van afhankelijk moet zijn. Gebruik de energie die u misschien nutteloos in uw famulie stopt (om ze te waarschuwen) om u zelf te onderwijzen in survival technieken zonder een effectieve of betrouwbare overheid en infrastructuur.

Ina
Ina
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Ter aanvulling: jerrycans en een regenton kopen en vullen met drinkwater voor nood. Ook op een balkon past een regenton. Eventueel een generator kopen voor de energievoorziening. Verder houdbaar basisvoedsel inslaan zoals rijst en pasta en zo ook vitamines.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  H.O.
3 maanden geleden

Zelfde hier. Tis niet anders, de geschiedenis herhaalt het is de bittere waarheid waar we helaas voor ons bewust doorheen moeten. Uiteindelijk hebben alle totalitaire regimes kunnen zegenvieren doordat te weinig mensen zich bewust waren( of eenvoudig niet geïnteresseerd waren) wat erop hen afkwam. Uiteindelijk is een dergelijk ook weer gevallen. Daar was meestal wel een oorlog voor nodig en er ging ook wel 1 of 2 generaties qua tijd overheen. Want diegene die niet zien zullen niet ineens wel gaan zien. De (klein)kinderen zullen letterlijk voor vrijheid moeten gaan vechten daar waar de ouders en grootouders het uit luiheid en angst hebben laten liggen. Ik kan het niet mooier maken dan dat het is masr bereid u voor op een campingsleven of een zwervers bestaan als u zich niet wil laten vaccineren. Informeer u zelf over eten verbouwen. Zet indien u beschikt over valuta nu het nog kan om in nuttige spullen waaraan je wat heb omdat campingleven “off the grid” vol te houden. U zult wellicht familieloos zijn, maar niet alleen. Er zijn veel meer lieden die zich op een dergelijke toekomst voorbereiden.

Arnie
Arnie
3 maanden geleden

En dan worden vaccinatie weigeraars in die zelfde kampen opgesloten…

mikkie
mikkie
Reactie op  Arnie
3 maanden geleden

Dan vrees ik dat die kampen heel groot en veelvuldig gaan worden .

Hmm
Hmm
3 maanden geleden

European FEMA camp

deelnemer
deelnemer
3 maanden geleden

Ja, of ze hebben te veel Solzhenitsyn gelezen.

jaak
jaak
3 maanden geleden

In Duitsland hebben ze een jarenlange ervaring met dit soort dingen.

Blije_guppie
Blije_guppie
3 maanden geleden

Ja wat moet je hierop zeggen, laten we het zo stellen. Ze hebben al wat werkervaring op dit soort werkgebieden.
Triest maar waar.

x

Check Also

vaccin

22 volledig gevaccineerde bewoners zorgcentrum besmet met corona

In het Antwerpse district Deurne zijn 22 ...

zweden

Broodnodige nuance: wat Rutte niet vertelde over de coronasituatie in Zweden

Demissionair premier Rutte zei dinsdag tijdens de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

73
0
We lezen graag je reactie!x