Buitenland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt als ze bij herhaling weigeren om in quarantaine te gaan na blootstelling aan corona. Dergelijke centra worden bewaakt door de politie.

In de Duitse deelstaat Saksen zijn plannen goedgekeurd om quarantaineweigeraars vast te zetten in een afgesloten deel van een vluchtelingenkamp, schrijft de Daily Telegraph. Een andere deelstaat, Brandenburg, is ook van plan om een gedeelte van een vluchtelingenkamp te gebruiken.

In Sleeswijk-Holstein gaan ‘recidivisten’ naar een speciaal deel van een jeugddetentiecentrum, meldt de krant Die Welt. In deelstaat Baden-Württemberg zijn twee ziekenhuizen gereserveerd voor mensen die proberen quarantaine te ontlopen. De ziekenhuizen krijgen politiebewaking.

Te veel Orwell gelezen

Je komt in Duitsland in zo’n detentiecentrum terecht als je de quarantaineregels blijft overtreden nadat je beboet bent. Deelstaten hebben hiervoor de bevoegdheden gekregen.

Het Duitse parlementslid Joana Cotar (AfD) twitterde dat de mensen die betrokken zijn bij de centra ‘te veel Orwell hebben gelezen’.


[New York Post]

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Ze zijn het nog nlet verleerd ,en zeker een merkel .Zij heeft daar van uit haar achtergrond wel ervaring mee .In het oostduitse regime was men ook niet vies van onwilligen op te sluiten .Onze vrijheid loopt gevaar ook hier

HollandaLibre
HollandaLibre
2 jaren geleden

In een documentaire over de Tweede Wereldoorlog die ik een keer zag sprak een Duitse leraar tijdens een lezing van hem de aanwezigen toe. Hij zei dat hij het altijd in z’n achterhoofd hield dat er in Duitsland op een bepaald moment weer stemmen zouden opgaan om allochtonen in kampen te stoppen wanneer het economisch niet goed zou gaan in zijn land. Dit is denk ik een min of meer vergelijkbare situatie. Hij zei: ‘Ik zou geen van degenen die hier vandaag aanwezig zijn vertrouwen dat ze het niet zouden doen, inclusief mijzelf!’ Griezelig gewoon… En zie hier, we gaan weer terug naar af!!

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
2 jaren geleden

Hier in Nieuw Zeeland moet je voor 2 weken in quarantaine, in een hotel of iets dergelijks. Je krijgt je eten door de deur naar binnen geschoven mag er 1 uur per dag naar buiten op een dakterras (dit was de ervaring van een kennis). In de gevangenis zijn ze nog beter af. En je moet eerst wachten tot er een plekje vrij is voordat je je reis kunt boeken. Het verblijf daar moet je zelf betalen. De meeste mensen hier keuren dit goed.
We worden voorbereid voor als je je niet in laat enten.”mark my words”

Judith
Judith
2 jaren geleden

Ze weten natuurlijk nog goed hoe het moet,
mensen in kampen stoppen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x