Homepagina » Mens en Dier » ‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’
rutte
Foto: ALDE Party CC BY-NC-ND 2.0

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen het anders niet aankunnen’. Maar onder 10 jaar Rutte is het aantal IC-bedden in Nederland gehalveerd en is het aantal verplegenden met een derde afgenomen, zei bedrijfsonderzoeker Pieter Lakeman in BNR’s Big Five.

“Het is dus heel simpel: Rutte is er de oorzaak van dat er te weinig ruimte is,” benadrukte Lakeman, die al bijna zijn hele leven strijdt tegen financiële misstanden. “Er zijn door het beleid van Rutte duizenden mensen overleden. Ondertussen staat hij een beetje vrolijk te lachen. Het is echt te gek voor woorden.”

Hele vreemde man

Gevangenen die jarenlang worden bedreigd door criminelen gaan uiteindelijk van hen houden. Op dezelfde manier gaan kiezers ook van Rutte houden, aldus Lakeman, die onlangs de media haalde met zijn grootste succes: de vervolging van Ralph Hamers in de ING-witwaszaak.

“Wiebes maakte op mij de indruk alsof hij wel normaal als mens functioneerde, maar als ik psychiater was dan zou ik ervan dromen om Rutte op de tafel te leggen en te onderzoeken want het is toch een hele vreemde man. Niets interesseert hem, het maakt hem niks uit wat er om hem heen gebeurt, als hij maar op het pluche blijft zitten. Dat is het enige wat hem interesseert.”

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
10 maanden geleden

En de burgers laten het gewoon gebeuren
BA BA

Ron
Ron
10 maanden geleden

Deze stelling zouden we in België ook eens moeten bekijken. Hier deden ze juist hetzelfde want zoals gewoonlijk kijken ze naar de buren en stelen ze het laaghangend fruit. Zie maar naar het debacle rond de mondmaskers.

rop
rop
10 maanden geleden

Ja het is een vreemde eend, en inderdaad dat er onder zijn bewind mensen zijn overleden dat is zeker waar, want elk besluit van een leider kost ergers mensenlevens dat is een feit en een Waar Feit maar dat zien deze blinden leiders niet, onder elke regering valt er slachtoffers en dat moet maar eens ten volle bekend gemaakt worden, en inderdaad zijn Ego is Zeer Groot.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
10 maanden geleden

Er zijn op het net aardig wat video’s te vinden over narcisme. Veel van wat je ziet is toepasbaar op onze grote leider.
Voor wie dat interesseert, TheraminTrees is zo’n kanaal. De titel van het filmpje is Double bind narcissistic no win mindgames

x

Check Also

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

De oversterfte is op dit moment, met ...

grond

PVV-senator somt grondwetschendingen op: ‘De constitutie is onder dit kabinet een vod geworden’

Minister Hugo de Jonge is bij de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

96
0
We lezen graag je reactie!x