Mens en Dier

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen het anders niet aankunnen’. Maar onder 10 jaar Rutte is het aantal IC-bedden in Nederland gehalveerd en is het aantal verplegenden met een derde afgenomen, zei bedrijfsonderzoeker Pieter Lakeman in BNR’s Big Five.

“Het is dus heel simpel: Rutte is er de oorzaak van dat er te weinig ruimte is,” benadrukte Lakeman, die al bijna zijn hele leven strijdt tegen financiële misstanden. “Er zijn door het beleid van Rutte duizenden mensen overleden. Ondertussen staat hij een beetje vrolijk te lachen. Het is echt te gek voor woorden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Hele vreemde man

Gevangenen die jarenlang worden bedreigd door criminelen gaan uiteindelijk van hen houden. Op dezelfde manier gaan kiezers ook van Rutte houden, aldus Lakeman, die onlangs de media haalde met zijn grootste succes: de vervolging van Ralph Hamers in de ING-witwaszaak.

“Wiebes maakte op mij de indruk alsof hij wel normaal als mens functioneerde, maar als ik psychiater was dan zou ik ervan dromen om Rutte op de tafel te leggen en te onderzoeken want het is toch een hele vreemde man. Niets interesseert hem, het maakt hem niks uit wat er om hem heen gebeurt, als hij maar op het pluche blijft zitten. Dat is het enige wat hem interesseert.”

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
3 jaren geleden

En de burgers laten het gewoon gebeuren
BA BA

Ron
Ron
3 jaren geleden

Deze stelling zouden we in België ook eens moeten bekijken. Hier deden ze juist hetzelfde want zoals gewoonlijk kijken ze naar de buren en stelen ze het laaghangend fruit. Zie maar naar het debacle rond de mondmaskers.

rop
rop
3 jaren geleden

Ja het is een vreemde eend, en inderdaad dat er onder zijn bewind mensen zijn overleden dat is zeker waar, want elk besluit van een leider kost ergers mensenlevens dat is een feit en een Waar Feit maar dat zien deze blinden leiders niet, onder elke regering valt er slachtoffers en dat moet maar eens ten volle bekend gemaakt worden, en inderdaad zijn Ego is Zeer Groot.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Er zijn op het net aardig wat video’s te vinden over narcisme. Veel van wat je ziet is toepasbaar op onze grote leider.
Voor wie dat interesseert, TheraminTrees is zo’n kanaal. De titel van het filmpje is Double bind narcissistic no win mindgames

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x