UFO

Mysterieuze lichten boven El Cajon, San Diego (video)

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stacey Gibson uit El Cajon in de Amerikaanse staat Californië kan niet verklaren wat ze heeft vastgelegd op video, maar ze weet wel dat ze nog nooit eerder zoiets heeft gezien.

Op zondagavond liet haar man Todd Gibson de hond uit toen plotseling twee heldere oranje en witte lichten verschenen die synchroon door de lucht leken te bewegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb vliegtuigen gezien, ik heb satellieten gezien, maar dit was geheel iets anders. Het was massief en had de gehele tijd slechts één duidelijke kleur,” aldus Todd.

De twee mysterieuze lichten waren vijf minuten lang te zien terwijl ze van noord naar zuid bewogen toen ze plotseling in het niets verdwenen.

“Ik probeerde te ontwaren wat het was. Was het misschien een vliegtuig of een satelliet? Het was ontzagwekkend om twee oranje objecten aan de hemel te zien die in niets leken op wat ik ooit heb gezien,” legt Todd uit.

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA werd ingeschakeld maar kan niet verklaren wat de familie heeft gezien. Eén van de buren van de familie heeft een gelijksoortige melding gedaan.

Mel Podell van het kantoor van het Mutual UFO Network (MUFON) in San Diego heeft de beelden ook bekeken maar kan niet zeggen of het hier gaat om buitenaardsen of een hoax.

De familie Gibson is er zelf van overtuigd dat ze een close encounter hebben gehad en houdt vanaf nu de avondhemel in de gaten. De familie is niet langer sceptisch maar gelooft inmiddels dat er meer is.

Bron: Cbs8.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x