Homepagina » Straling » Gevaarlijke radioactieve deeltjes gemeten boven Europa (en niemand weet waar ze vandaan komen)
Gevaarlijke radioactieve deeltjes gemeten boven Europa (en niemand weet waar ze vandaan komen)

Gevaarlijke radioactieve deeltjes gemeten boven Europa (en niemand weet waar ze vandaan komen)

Boven zeven Europese landen zijn gevaarlijke radioactieve deeltjes gemeten. Wetenschappers weten niet precies waar ze vandaan komen.

Sporen van jodium-131 zijn vorige maand gevonden in Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Spanje, maar het publiek werd niet gelijk geïnformeerd.

Deze radioactieve deeltjes komen vrij bij de explosie van een atoombom of kernrampen zoals die in Tsjernobyl of Fukushima.

Ongeluk

Ze lijken afkomstig te zijn uit Oost-Europa, maar experts hebben de exacte herkomst nog niet achterhaald.

Astrid Liland van de Noorse Stralingsautoriteit zei dat het gezondheidsrisico laag was en dat er daarom geen alarm is geslagen.

Ze wist echter niet te vertellen waar de deeltjes vandaan kwamen. Mogelijk is er een ongeluk geweest met een kernreactor of in een medische instelling waar kankermedicijnen worden gemaakt.

Geen crisissituatie

Ze kunnen ook zijn voortgebracht door kernonderzeeërs.

Wetenschappers detecteerden de hoogste aantallen deeltjes in Polen, maar nog steeds niet genoeg om te spreken van een crisissituatie.

Jodium-131 komt van nature niet voor op aarde en ontstaat door kernsplijting van zwaardere elementen, zoals thorium en uranium.

2011

Het is onder meer vrijgekomen bij de kernrampen van Fukushima en Tsjernobyl.

In 2011 werd er ook al enkele weken lang radioactief jodium-131 gemeten boven verschillende Europese landen.

De Amerikaanse luchtmacht heeft een speciaal toestel ingezet om te speuren naar de bron.

[Barents Observer]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
Reactie op  Robert
3 jaren geleden

Weet jij of er landen zijn die Japan hebben aangeklaagd wegens de grootste milieu ramp ter wereld ?
Hoeveel miljoenen liters radio actief water hebben ze al in de oceaan geloosd ?

rick
rick
Reactie op  Robert
3 jaren geleden

Fukushima zal het niet zijn omdat de deeltjes dan over de stille oceaan moeten via Amerika en de Atlantische oceaan. waarbij deze niet opgemerkt zijn in America, de UK en Nederland om pas in Duitsland gedetecteerd te worden. Verder staat er in het artikel dat de deeltjes uit oost Europa lijken te komen

Rob
Rob
3 jaren geleden

Mensen beginnen pas te klagen, wanneer hun vissie uit zichzelf licht begint te geven…

Richard
Richard
Reactie op  Rob
3 jaren geleden

Hah! Lichtende voorbeelden dus.

frans
frans
Reactie op  Rob
3 jaren geleden

Zijn er ook speciale amerikaanse toestellen, gefinancierd door Soros, ingezet om de radio actieve deeltjes rond te strooien.
Niets is wat het lijkt.
Leugen op leugen dat wel.
Wanneer moeten nu weer jodumtabletten eten?

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Een paar weken geleden was er ook een ontploffing in een kerncentrale in Normandië, “zonder risico’s voor de bevolking, natuurlijk. Daarna stilletjes uit het nieuws verdwenen…. en blijkbaar ook uit het geheugen..

jette timmermans
jette timmermans
Reactie op  Gerda
3 jaren geleden

SSSTTT dus,,, dan is er niks gebeurt,,

Faye
Faye
3 jaren geleden

Ik ben blij dat ik zo gek ben te geloven, nee, overtuigd ben dat aliens ons voor dergelijke rampen behoeden, ze flikken iets met visualiseren/materie dematerialiseren/transformeren en hoppa, we leven gewoon verder of er niets gebeurd is.
Ik weet het zeker, als ze dat niet deden hadden we de planeet zelf al 8x opgeblazen.
De cabal zou niets liever willen, maar helaas.
Het is Baas boven baas.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Faye
3 jaren geleden

Ik ben in 2006 behandeld met J-131 vanwege een over actieve schildklier and still alive and kicking… https://www.salusi.nl/radioactief-jodium-raj/

Dus zo gek is jouw theorie niet eens.

logiter
logiter
3 jaren geleden

Vergeet niet dat iedere centrale lekt.
Daar komt bij dat in 1967 al een internationaal plan op tafel lag om de “death rate”omhoog te krijgen op uiterst vindingrijke en achterbakse manieren.
Gebieden als San Francico die gewoon bestookt zijn door radioactiefafval,tabaksindustrie die vervuild wordt met radioactiviteit en er een piek is in long,slokdarm en mond kanker.
En wanneer je denkt dat het niet erger kan,gebeurt het…
Aidsvirus is in de jaren 80 uitgezet in de homoscene via het hepatitis B vaccin (wat nu ook in babys gevaccineerd wordt).
Middelen waarmee florida bespoten wordt tegen fruitvliegjes is officieel ongevaarlijk
en zeer kankerverwekkend.
Documenten van silent warfare (William Cooper,behold a pale horse) liegen er niet om.
Onze schavuit van oranje (bernhard) initieerde menige maatregel tegen het volk wat hij vertegenwoordigde met zijn Bilderbergsoos.
Hoe kunnen we dan van de Nazaten van deze landverrader verwachten dat zij de vastgelegde plannen niet uitvoeren?
Wij worden stelselmatig en stiekem gedecimeerd,en het enige waar wijzelf mee bezig lijken te zijn,zijn de avonturen van Patricia Paay,championsleague,netflix,glasvezel,trump,etc.etc.

its a mad world
De overheid is er niet voor jou en mij…

Elise49
Elise49
Reactie op  logiter
3 jaren geleden

Aanvulling: overheid moet mee met het grote geldschuldensysteem. Ik bedoel: als je de Nederlandse overheid opdoekt, dan blijf je met/in hetzelfde probleem/systeem zitten. Als je het opdoekt, dan wordt de EU(grootaandeelhouders/grote bedrijven/corporaties etc) geheel onze overheid. Das nu al, maar dan letterlijk.
Wil je als land weer onafhankelijk worden, dan zul je eerst de schulden kwijt moeten geraken. Eigen bank/eigen munteenheid moeten opzetten. Genoeg werk moeten hebben(das een probleem, want grote wereldbedrijven hebben teveel macht/steeds meer technologie, waardoor mensen overbodig worden) Geen gebruik/minder gebruik meer moeten maken van data/pc/technologie. etc om volledig als land weer de touwtjes in handen te krijgen. En je hebt nog te maken met onze koning, die grootaandeelhouder is. En met heel veel groeperingen die onder grootmeesters vallen.(kerk/geloofsgemeenschappen etc).
Dus ik denk dat het nooit meer zo zou worden hoe wij het gewend waren.(voor jaren 80/jaren 80 was het geld systeem officieel failliet/toen liet men de geld/goudwaarde los/waarbij men onbeperkt geld kon bijdrukken/winst inzakken kon steken en verlies altijd op de gewone man kon afschuiven) Leven in een opbloeiende binnenlandse economie met vaste structuur om nog iets op te bouwen en waar vele mensen profijt van hadden(geld nog terug kwam). Wat ik nu het meest beangstigde vind: Je kunt steeds moeilijker als gezin/familie samenwonen, zonder dat je financieel gestraft wordt. Hierdoor kunnen mensen ongewild dakloos worden. Als deze lijn zich doortrekt(minder werk/werk waarvan je kunt leven/steeds duurdere producten etc door inflatie/minder betaalbare woningen), dan zullen vele mensen dakloos worden of jongeren worden in 1 kamer flatjes gestopt.(das puur controle, want deze zullen allemaal het leger in komen uit noodzaak/pure armoede/terug naar huis kunnen ze niet door financieel straffen gezin) Dat gebeurt dus nu al. Ze trekken als ware gezinnen/families(ook ouderen/hulpbehoevenden) geheel uit elkaar, mede door belastingstelsel/regelgeving. Dus ontstaan door systeemaanpassingen. Wil je een land weer opbouwen, dan zul je families/gezinnen(das de basis zekerheid) toch ruimte/tijd moeten geven om te sparen etc. Dus in mijn ogen gaat het helemaal niet goed met de binnenlandse economie. En dat heeft weer te maken met, dat de buitenlandse economie wereldwijd ook stagneert, want men vreet elkaar daar ook op.(niet voor niks gaan grote zeecontainer bedrijven failliet).
Zoals hier ergens een oude politieagent zei: Elke generatie maakt een oorlog mee. En dat is puur om systeemveranderingen door te kunnen voeren/systeem te laten ontploffen(verbloemen). Na een oorlog kun je weer beginnen met iets opbouwen. In dit geval zal dat de agenda 2021/2030/NWO zijn. We zitten pas in het begin van deze agenda.(2017)Het ergste moet nog komen, want er is geen weg weer terug. Daar zorgt het systeem(regelgeving/verdragen etc) zelf wel voor. De top weet heel goed waar ze mee bezig zijn en daarom moet je geen leiders geloven. Das alleen maar om zand in de ogen te strooien met mooie praatjes. Het systeem zelf regeert!

Faye
Faye
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Mijn hemel, daar is het op hol geslagen paard met oog kleppen op weer.
Ziet niets, hoort niets, het draaft domweg door.

Ino
Ino
Reactie op  Faye
3 jaren geleden

Hoezo dan?

Faye
Faye
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Ze zijn al jaren en jaren op een oorlog uit, om hun wandaden onder het kleed te vegen en vervolgens weer gewoon doorgaan zoals ze dat altijd hebben gedaan.
Maar het lukt deze keer maar niet en het gaat ook nooit meer lukken.
Op de een of andere manier wil het kwartje maar niet vallen bij die nazi’s en hun handlangers en hielelikkers, hun slaafse volgelingen die zo mogelijk nog dommer en kortzichtiger zijn, dat het Aquarius Tijdperk zijn intrede heeft gedaan.
En dit tijdperk is zo heel erg andersom dan wat we gewend zijn, dat je niet raar op moet kijken als dat valse achterbakse nazi geteisem zelf in hun eigen bedachte concentratiekampen als valse honden afgemaakt gaan worden.

Richard
Richard
3 jaren geleden

Het ging om iodine 131 met een halfwaardetijd van 8 dagen. Totaal ongevaarlijk dus.
Het kan natuurlijk een test van militaire aard zijn om te kijken hoe snel de reactiesnelheid van andere landen zal zijn na ontdekking van radioactieve deeltjes in de lucht, ook de snelheid van de ontdekking is van belang. Dit alles om een toekomstige strategie te bepalen.
Op zich geen vreemde gedachte gezien het gebied waar de deeltjes zijn ontdekt.
Maar het blijft natuurlijk speculeren.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

En natúúrlijk gaan de amerikánen in de lucht meten op zoek naar de bron. En natúúrlijk hebben de rússen het weer gedaan………..blablabla

Richard
Richard
Reactie op  Mikkie
3 jaren geleden

Zou kunnen. Maar ik denk eerder aan de Amerikanen. De eerst gemeten piek was namelijk boven Polen.
Maar het blijft natuurlijk speculeren.

wnectar@live.nl
3 jaren geleden

Moet Kelp gaan eten.

densie
densie
Reactie op  [email protected]
3 jaren geleden

goed zo……………
elke dag een is genoeg
yeah!

namaste

jette timmermans
jette timmermans
3 jaren geleden

Ik sta er niet raar van te kijken dat dit van Japan afkomstig is

Elise49
Elise49
3 jaren geleden

Waar ik opeens aan dacht? Tijdje geleden waren er toch raketten in de VS “zomaar” verdwenen. Zijn ze niet “toevallig” meegenomen door de NAVO? Operatie barbarossa 2.0? Oost-Europa? Ik vertrouw alles wat uit Amerika komt niet meer, omdat dat daar het besturingssysteem van alles zit. Denk aan illegale spionage via het net. Niks meer over gehoord. De false flag aanslagen Parijs etc. Oorlog zorgt ervoor dat de agenda21/30 gewoon door kan gaan. Het nest in VS moet zo lang mogelijk blijven bestaan om die NWO verder uit te voeren. Dit kon wel eens een mega false flag zijn om de Russen de schuld te gaan geven. En waarom moet zo’n Amerikaans vliegtuig hier de boel komen verkennen. Heeft niemand in Europa dat zelf dan niet? Hebben wij zelf geen ander materiaal?

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
3 jaren geleden

Een voordeel; het is voor aliens niet moelijk om ons van verre weg te spotten. Waarna ze natuurlijk masaal wegblijven wegens de straling. Of nee wacht.. Wij zijn natuurlijkde enige soort die zowel haat als liefde kennen en dat vinden ze zo bijzonder dat ze dat willen ze onderzoeken. Dus worden er 4400 mensen meegenomen en na 250.000 jaar, als de straling weer over is, weer terug gebracht. Wel met implantaat voor wifi en het afrekenen van koffie en broodjes op kantoor EN de extended version dvd van E.T.

Ik wil niet doomdenken maar als dit al wel uit Japan afkomstig blijkt zijn de rapen gaar..

x

Check Also

who

WHO-directeur voor Europa wil dat overheden stoppen met lockdowns

Overheden moeten stoppen met het afkondigen van ...

zweden

Zweden verrast opnieuw: wil geen vluchtelingen meer opnemen

Zweden baarde eerder al opzien met de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x