Buitenland

Tijd om ‘deze poel van verderf te dempen’: Verdwijnt George Soros achter de tralies?

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim 17.000 mensen hebben een petitie ondertekend die president Trump oproept om George Soros het land uit te zetten.

Volgens initiatiefneemster Vanessa Feltner probeert de miljardair de Verenigde Staten te vernietigen door ‘onze overheden en politici om te kopen’.

Igor Psjenitsjnikov van het Russische Instituut voor Strategische Studies merkt op dat hij ook buiten de VS veel invloed heeft.

Destabiliseren

“Het is geen geheim meer dat hij ngo’s financiert die bedoeld zijn om landen te destabiliseren die niet voldoen aan zijn waardesysteem,” aldus Psjenitsjnikov.

Op de website van Soros’ Open Society Foundations wordt vermeld dat het netwerk de afgelopen 33 jaar 1,6 miljard dollar heeft geïnvesteerd in ‘democratische ontwikkeling’ in landen in Oost-Europa en de voormalige Sovjet-Unie.

Daarnaast is er in de VS, Europa en Eurazië 2,9 miljard dollar geïnvesteerd in ‘mensenrechten’ en 2,1 miljard in ‘onderwijsprojecten’.

Staatsgreep

Soros investeerde tientallen miljoenen dollars in ‘pro-democratische’ ngo’s in Oekraïne, met een staatsgreep als gevolg.

Andere Oost-Europese landen, waaronder Bulgarije en Hongarije, werden hierdoor ook beïnvloed.

“Oost-Europese leiders hebben duidelijk kenbaar gemaakt hoe ze denken over Soros en zijn stichtingen,” schreef Psjenitsjnikov.

Uitdrijven

“Het aankomende jaar zal gaan over het uitdrijven van Soros en de krachten die hem symboliseren,” verklaarde premier Orban in een recent interview.

Na de verkiezing van Trump ontstonden overal in de VS massale demonstraties tegen de nieuwe president.

Een aantal demonstranten droeg roze gebreide mutsjes met kattenoortjes, ook wel pussyhats genoemd.

Grootste obstakel

Ze zijn onderdeel van het Pussyhat-project, dat volgens Amerikaanse alternatieve media heel erg doet denken aan projecten die aan Soros zijn gelinkt.

In zijn boek The Age of Fallibility schrijft de miljardair dat ‘de VS het grootste obstakel voor een stabiele wereldorde is’.

Vastbesloten

Feltner is ondertussen vastbesloten om Soros tegen te houden en politici die geld van hem krijgen te ontmaskeren.

“We gaan deze poel van verderf dempen en ze achter de tralies zetten,” benadrukte ze.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willie
Willie
5 jaren geleden

Ik moet het nog (gaan) zien. Ruim 17.000 mensen hebben deze petitie ondertekend, waaronder ikzelf, maar wat is dat getal nou op het aantal Amerikanen en Europa bij elkaar? “Zet dat echt zoden aan de dijk?”

Faye
Faye
5 jaren geleden

Mensen waarbij hun voelsprietenset/interne antenne systeem goed werkt weten 99% zeker dat dat gedrocht allang dood is, waarvoor zou je tekenen?

Louise
Louise
5 jaren geleden

Natuurlijk @ Willie zet dat zoden aan de dijk……..10 jaar geleden, moest iedereen nog even nadenken , Soros?. Kijk eens wat er allemaal gepubliceerd wordt over de man en z,n aktiviteiten……gezien z,n leeftijd zal hij niet meer berecht worden, denk ik, maar dat veel mensen doorhebben waar hij mee bezig is,……moet voor hem toch bedreigend zijn……jaja , karma…….

trackback
Tijd om ‘deze poel van verderf te dempen’: Verdwijnt George Soros achter de tralies? | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x