Homepagina » Het Complot » Rapper moest ‘offer brengen voor Illuminati in ruil voor roem’
Rapper moest offer brengen aan Illuminati in ruil voor roem

Rapper moest ‘offer brengen voor Illuminati in ruil voor roem’

Een ambitieuze rapper moet in juni voor de rechter verschijnen omdat hij geloofde dat hij zijn vriend moest opofferen om beroemd te mogen worden.

Volgens aanklager Thomas L. Johnson wordt tijdens het proces dieper ingegaan op de hiphopcultuur en de opvatting dat de Illuminati, een geheim genootschap, achter het succes van sommige artiesten zit.

“Jij bent mijn offer,” zei de 27-jarige rapper Wafeeq Sabir El-Amin voordat hij in zijn muziekstudio een schot loste in de richting van zijn vriend. Hij miste echter en zijn vriend wist te ontkomen.

Johnson omschreef El-Amin als een gevaar voor de samenleving en een man die ‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’ van de gebeurtenissen op 26 december jongstleden, toen hij de misdaad zou hebben begaan.

De gedachte was dat er een offer moest worden gebracht om lid te mogen worden van de Illuminati, een geheim genootschap dat El-Amin tot zijn daad zou hebben aangezet, aldus Johnson. In de woning van de rapper trof de recherche 450 gram cannabis aan. Ze vonden ook een aantal boeken over de vermeende banden tussen de Illuminati en de muziekindustrie.

Het proces vindt plaats op 26 en 27 juni aanstaande.

Bron: Timesdispatch.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Het is helaas al tientallen jaren bezig, maar heeft sinds de dood van 2 Pac en Biggie de hip hop wereld in zijn greep.

  Mensen denken nog steeds dat beroemd heden niet van de drugs af kunnen blijven, maar Michael Jackson is gewoon vermoord.

  Kijk naar de handsigns bij veel sterren en wat ze dragen! Beyonce heeft een ring van Baphomet om en Kanye West heeft er een shirt van aan! Om over Jay-Z maar te zwijgen!

  5 likes
 2. Zijne Heiligheid Bif

  Zomaar een losse vraag,

  komen we sowieso ooit nog van die hiphop af?

  4 likes
 3. ‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’

  Ja hoor, trek die kaart maar weer ….

  De veronderstelling is geeneens mogelijk met cannabis, maar dat ter zijde …

  2 likes
 4. Hollywood, muziek, tekenfilms en ook een aantal videogames. De games Call of Duty Black Ops 1 en Call of Duty Mordern Warfare 3 bevatten veel freemason en illuminati symbolen. Waarom? Het valt niet eens op, je moet er een klein beetje naar zoeken. Hier iets uit Black Ops 1. Dit verschijnt maar heel af en toe op het scherm, dus niet continu te zien. http://i52.tinypic.com/2af6s1.jpg

  Ik kijk veel films en speel ook videogames en ik ken de videoclips van o.a. Jay-Z. Wat dan wel opvalt, is dat illuminati, freemanson symboliek alleen bij grote en dure filmprojecten, zeer populaire videogames en hele bekende succesvolle artiesten wordt toegepast. Schijnbaar moeten ze zich toch kenbaar maken door het te laten zien.

  Wat heeft de illuminati vrijmetselarij met Call of Duty te maken? Waarom duikt het alziend oog met driehoek in films op terwijl het niets met de film te maken heeft? Waarom maakt Jay-Z vaak dat handgebaar? Hij maakt van zijn duimen en wijsvingers een driehoek en kijkt daar met 1 oog doorheen.

  In de Simpsons zijn ook afleveringen waarin duidelijk freemason en illuminati symbolen te zien zijn. En dit zet mij ook wel aan het denken http://4.bp.blogspot.com/_lxHkFGQPc90/S1s9g1Mzn0I/AAAAAAAAALc/wZWcF6TwQZA/s400/911_simpsons.jpg

  Dit is voor mij allang geen toeval meer en ik zie het absoluut niet als iets positiefs. Integendeel!

  2 likes
 5. Die symbolen die men in films, op Tv in series en reclames ziet, in games ziet en weet ik waar nog meer of beter gezegd waar niet, zijn satanistische bezweringen en komen binnen bij nietsvermoedende mensen die niets te maken (willen) hebben met het occulte en zo raken hun levens beïnvloed door demonen en wordt de kans hun ziel ‘schoon’ te houden nihil.Dit geldt ook voor vele, vele artiesten (priesters en priesteressen) zoals Beyonce die ‘in tongen’ spreekt, en een gaga die ook in tongen spreekt en baadt in bloed etc. etc.
  Het gaat hier om het uitbreiden van ‘hun’ (demonische) invloedssfeer.
  Helaas is dit al decennia zo.Goed dat men er eens over na gaat denken maar bij velen is er al invloed en wellicht zonder dat zij dit door hebben.Hoe onschuldig het ook kan lijken het dient allemaal hetzelfde doel.Let a.u.b. op wat u uw kinderen laat zien en waar ze mee spelen.Disney is ook zo’n gereedschap om al op jonge leeftijd kinderen te beïnvloeden.De explosie van de new age beweging.Overal budha’s en symbolen, Harry Potter, lord of the rings etc. etc.
  Tijd om de bezem door onze levens te halen!

  2 likes
 6. de meeste rappers hebben god ze geest.
  luister maar is naar eminem of een heel zooi van dat soort rappers. je hoort het in veel soorte muziek terug(vooral hardcore en hardstyle). ik noem ze het schaduw leger… maar volgens de bijbel letterlijk het leger van de hemel.

  1 likes
 7. O jee krijgt cannabis weer de schuld???Zou enige gepaste dwang, niet eerder aan de orde komen?Wat verkeerde vriendjes komt duizend maal eerder dan cannabis als schuldige aan te wijzen,alhoewel bij sommige mensen cannabis de psyche zo bespeeld dat je kunt stellen zij niet de geschikte persoonlijkheid beschikken om cannabis te gebruiken.http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=845 Van de andere kant??Zie http://www.uitjebol.net en zie http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens

  1 likes
 8. 1: Cannabis veroorzaakt geen paranoïde uitbarstingen, dus hij zal vanuit zichzelf wel niet helemaal 100% zijn geweest.

  2: Het bewijs voor het bestaan voor een “illuminati” of iets dergelijks is nihil op zijn best. Zo kun je van allerlei tekens en symbolen wel iets maken. Het hele punt van een ‘illuminatie’ is geheim blijven…als het zou bestaan. Dan gaan ze echt geen broodkruimels achterlaten lijkt me. Bovendien zijn muziek, games en films puur vermaak, het lijkt me dan ook zeer onwaarschijnlijk dat deze industrieën gebruikt worden door een geheime groep mensen die “de wereld willen overheersen”. Klinkt meer iets uit een slechte (teken)film met een boosaardige genie of schurk…erg cliché dus.

  1 likes
 9. endemol uit tv land heeft er contacten mee met illuminati iemand uit waalre betaalde veel voor nederlandse films en buitenlandse films grote buitenlandse films met stallone en oa schwargenegger.schwargeneggger daar in waalre zien rondlopen en ook madonna.die iemand had weer contacten met joop van de ende ook daar gezien.endemol via waalre contacten met hollywood

  1 likes
 10. Mensen moeten niet vergeten dat er een groot verschil is tussen hiphop en rap.
  Hiphop is een gehele lifestyle, graffiti, breakdance, beats klappen via 2 draaitafels, en rappen. Hiphop is kennis. Er word gerapt over kennis en je rapt waarover je wilt en je hebt er echt liefde voor.

  De ”rappers” van TV die zichzelf ”rappers” noemen die leven geen hiphop.
  Hun rappen simpel weg over diamanten, gadgets, sletten, en dure auto’s voor comerciele doeleinden. Het gaat dus helemaal nergens over. Ze krijgen een contract met daarin informatie over waar ze over moeten rappen. Het maakt hierbij ook niet uit of je er goed in bent of niet.
  Als je tattoo’s hebt, en je kan woordjes rijmen dan is het al genoeg.

  De kids die in Amerika geboren worden.
  Die zien Lil Wayne, Flo Rida, en al die pannekoeken als echte rappers in de hiphop scene. Terwijl zij juist niks met echte hiphop te maken hebben.
  Een grote mindfuck.

  1 likes
 11. Wat dacht je van geheime eetclubs in Nederland waar van alles en nog wat bekonkeld wordt? Tijdens het proces van Wilders werd duidelijk dat rechters en anderen (eet)clubjes vormen, onderling van alles bekonkelen en dat dit invloed heeft of kan hebben op hun werk. En zo zijn er duizenden van die clubjes. Het hele land is bezaaid met semi-Illuminati, die allemaal naar eigen belang streven.

  1 likes
 12. [quote name=”Cathy”]Nou weet je ik hoop dat ze voor uw neus gaan staan 1 Ik hoop dat je dan nog wel lacht of zo nuchter blijft …ik kijk wel uit want voor je het weet heb je een pacht af gesloten met de duivel ,als men ziet dat een persoon succes gaat hebben zijn ze er zo bij . Maar ieders hun mening .Nog maals ik weet wat er gebeurt wat er hier rond loopt .Ze zijn zwak als het er op aan komt als zij verliezen dat weet ik ook al tot kinderachtige toe .ik hoop dat als je eens goed kijkt zie je dat ze er zijn .ja en madonna is misschien wel bang ? onze sterkte is niet bang zijn en recht in zo een gezicht an kijken

  “hun aura is ook anders dan die van ons” meen ik .[/quote]

  dat klopt, namelijk een complete aura! van het hele chakra stelsel!

  1 likes
 13. [quote name=”roy”]
  Ja man, er gaat super veel gebeuren net als op 21 december 2012. Ach, ooit zal iemand met zo een datum wel gelijk hebben. Toeval, nietwaar? Of gelooft men hier niet in toeval?[/quote]

  Toeval bestaat niet dat is zo 3D! Dat heet synchroniciteit, kortom niets gebeurt zomaar, alles wat gebeurt past in elkaar, vergelijk het met het samengaan van tandwielen in een klok, allen met hun diverse functies maar toch met een gezamenlijk doel, n.l. exact de tijd weergeven. Zo exact creeeren wij ook allen gezamenlijk onze werkelijkheid in deze 3 dimensionele wereld zonder dat we het zelf realiseren omdat we in een zeer laag bewustzijn gevangen zitten. Zeg maar gerust een collectieve bewustzijns crisis. De Illuminatie bezitten heleboel voorkennis wat hun tot nu toe altijd een flinke voorsprong gaf TOT eind 2012! Maar nu de tijdslijnen in 1 punt bij elkaar gekomen zijn neemt hun macht af omdat ze geen gebruik meer kunnen maken van diverse technieken om in de toekomst te kunnen kijken en de wereld naar hun hand te zetten (NWO). Dat verklaart deze exacte datums en hun numerologie (voor)kennis. Ooit gehoord van Project Looking Glass? Nee, kijk dan eens op Project Camelot en hoor eens wat interviews aan van klokkenluiders die hierover spreken die voor de Illuminatie gewerkt hebben in al hun onwetendheid, net als de artiesten en zangers wat ook in bovenstaande video naar voren komt. Keiharde feiten en dat kan geen toeval meer zijn, dat kan iedereen met gezond verstand zo waarnemen. De Illuminatie hebben voorkennis. Maar wees gerust, ons bewustzijn neemt nu ook rap toe waardoor wij zelfs naar 5D en verder kunen gaan en de Illuminatie kunnen niet verder komen dan 4D omdat 5D alleen in liefde en licht kan plaatsvinden. Dat is ook hun angst, dat wij krachtiger worden dan zij waardoor de grip weg is. Daar draait het gehele spelletje om. Zorg dat je je pijnappelklier ontgift en mediteer.

  1 likes
 14. [quote name=”S7P”]Ik ben geen monotheist, dus satanisme als tegenkracht van God ken ik in dit oogpunt niet. Maar een andere definitie voor “satanisme” lijkt me beter. Namelijk:
  Zelfvernietiging door oppervlakkige lust. Dit is de definitie die ik gebruik. Dit is juist precies de zelfdestructieve lust, die in veel van de muziek bezongen wordt, netzoals we in een samenleving (mondiaal) gezien, die de aarde, mens en al het andere leven totaal minacht voor zelfdestructieve lust. De analogie tussen de muziek en de moderne westerse maatschaooij moge duidelijk zijn. Of je in de problemen / verslavingen terecht komt door een uiterst materiele lege leefstijl of een systeem, die mens, aarde en dieren sloopt voor eigen gewin.

  Hoeveel ik van de symboliek moet geloven weet ik niet, maar wat alles uitstraalt is wel duidelijk. Het praatje is wel erg gelikt om mensen een bepaald geloof aan te laten hangen. Namelijk van de illuminatie en de NWO. Het laatste (NWO) is wat mijn inziens een wiskundig gegeven is, maar geen vooropgezet plan van duizenden jaren terug. Dit betekent beslist niet dat de de hedendaagse beleid vertrouw. Verre van dat.

  Daarom is het ook van belang om voor liefde en geestelijke ontwikkeling te kiezen, ongeacht wie je profeet of je inspiratiebron is.[/quote]

  Zoek Shaitan op in de islam en het moet duidelijk zijn wie of wat Satan echte is!

  Satan is “de Test” of de verleiding

  en zie onze maatschappij onder het satanssysteem; een en al verleiding voor TROEP!

  1 likes
 15. Hmmmm weet niet wat ik hiervan moet denken hoor. Ik weet ook dat de illuminati bestaat heb hier behoorlijk wat onderzoek naar gedaan, maar als ik dit lees: Quote ”

  Johnson omschreef El-Amin als een gevaar voor de samenleving en een man die ‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’ van de gebeurtenissen op 26 december jongstleden, toen hij de misdaad zou hebben begaan.”

  En dit ” In de woning van de rapper trof de recherche 450 gram cannabis aan. Ze vonden ook een aantal boeken over de vermeende banden tussen de Illuminati en de muziekindustrie.”

  Omgekeerde psychologie ? Mensen laten geloven dat Ten eerste cannabis slecht is (heb zelf nog nooit iemand gehoord die niet meer wist wat hij had gedaan onder invloed van cannabis). En ten tweede kunnen ze op deze manier het hele illuminatie gebeuren afdoen als onzin en complot theorieën ? Dat alleen mensen dat geloven die drugs gebruiken e.d ? En ook al is het niet opzettelijk , dan gaan mensen dat zelf wel geloven dat dat zo is.

  Iemand andere ideeën hierover ?

  Grtzz.

  0 likes
 16. [quote name=”JB”]Hollywood, muziek, tekenfilms en ook een aantal videogames. De games Call of Duty Black Ops 1 en Call of Duty Mordern Warfare 3 bevatten veel freemason en illuminati symbolen. Waarom? Het valt niet eens op, je moet er een klein beetje naar zoeken. Hier iets uit Black Ops 1. Dit verschijnt maar heel af en toe op het scherm, dus niet continu te zien. http://i52.tinypic.com/2af6s1.jpg

  Ik kijk veel films en speel ook videogames en ik ken de videoclips van o.a. Jay-Z. Wat dan wel opvalt, is dat illuminati, freemanson symboliek alleen bij grote en dure filmprojecten, zeer populaire videogames en hele bekende succesvolle artiesten wordt toegepast. Schijnbaar moeten ze zich toch kenbaar maken door het te laten zien.

  Wat heeft de illuminati vrijmetselarij met Call of Duty te maken? Waarom duikt het alziend oog met driehoek in films op terwijl het niets met de film te maken heeft? Waarom maakt Jay-Z vaak dat handgebaar? Hij maakt van zijn duimen en wijsvingers een driehoek en kijkt daar met 1 oog doorheen.

  In de Simpsons zijn ook afleveringen waarin duidelijk freemason en illuminati symbolen te zien zijn. En dit zet mij ook wel aan het denken http://4.bp.blogspot.com/_lxHkFGQPc90/S1s9g1Mzn0I/AAAAAAAAALc/wZWcF6TwQZA/s400/911_simpsons.jpg

  Dit is voor mij allang geen toeval meer en ik zie het absoluut niet als iets positiefs. Integendeel![/quote]

  Battlefield 3- Grand Bazaar… Hangt er vol mee.

  0 likes
 17. [quote name=”ex agent”]endemol uit tv land heeft er contacten mee met illuminati iemand uit waalre betaalde veel voor nederlandse films en buitenlandse films grote buitenlandse films met stallone en oa schwargenegger.schwargeneggger daar in waalre zien rondlopen en ook madonna.die iemand had weer contacten met joop van de ende ook daar gezien.endemol via waalre contacten met hollywood[/quote]

  Endemol is gedeeltelijk van Silvio Berlusconi. Stinken zal het sowieso

  0 likes
 18. [quote name=”Knn”]

  2: Het bewijs voor het bestaan voor een “illuminati” of iets dergelijks is nihil op zijn best. Zo kun je van allerlei tekens en symbolen wel iets maken. Het hele punt van een ‘illuminatie’ is geheim blijven…als het zou bestaan. Dan gaan ze echt geen broodkruimels achterlaten lijkt me. Bovendien zijn muziek, games en films puur vermaak, het lijkt me dan ook zeer onwaarschijnlijk dat deze industrieën gebruikt worden door een geheime groep mensen die “de wereld willen overheersen”. Klinkt meer iets uit een slechte (teken)film met een boosaardige genie of schurk…erg cliché dus.[/quote]

  TROL !!

  0 likes
 19. De illuminati is geheim omdat niet wordt toegegeven dat ze bestaan. Toch maken ze zich kenbaar en omdat ze dit doen, lijkt het normaal en helaas zijn hierdoor veel mensen al misleid en snappen ook niet dat de symbolen los van het onderwerp staan. Dat geeft toch echt wel aan dat er meer aan de hand is. Ze worden doelbewust toegepast. Maar ja, zoals met alles staat overal iets tegenover. Als iets koud is, moet er ook iets warms bestaan, als er geluk is, is er ook ongeluk, als mensen niet in de illuminati geloven, zijn er ook mensen die er wel in geloven enz. enz. enz. De balans. Maar uiteindelijk komen we allemaal achter DE waarheid.

  0 likes
 20. ja, ja onder de invloed van cannabis wist hij zich niets meer te herinneren….DREAM ON SUCKERS!

  0 likes
 21. Ja hoor geef de schuld maar weer aan iemand anders :’)

  0 likes
 22. Ja de mensen moeten toch hier om lachen …Jullie weten niet wat daar tussen zit .Een bekende van mij ik ga geen namen noemen ,van mijn mag in ieder geval bij mij niet meer binnen zij doet ook rare dingen en haar huid is op sommige plaatse raar dik en ook nog eens schubenachtig .Blij dat die niet meer komt toen ik van reptielen had gehoord ,ze had ook eens een dna moeten doen en daar is nooit Resultaat uit gekomen ,nou dan kun je al merken dit word al warm ..nee nee ik weet wat er rond loopt en geloof zeker dat er reptielen rond lopen .

  0 likes
 23. Nou weet je ik hoop dat ze voor uw neus gaan staan 1 Ik hoop dat je dan nog wel lacht of zo nuchter blijft …ik kijk wel uit want voor je het weet heb je een pacht af gesloten met de duivel ,als men ziet dat een persoon succes gaat hebben zijn ze er zo bij . Maar ieders hun mening .Nog maals ik weet wat er gebeurt wat er hier rond loopt .Ze zijn zwak als het er op aan komt als zij verliezen dat weet ik ook al tot kinderachtige toe .ik hoop dat als je eens goed kijkt zie je dat ze er zijn .ja en madonna is misschien wel bang ? onze sterkte is niet bang zijn en recht in zo een gezicht an kijken hun aura is ook anders dan die van ons meen ik .

  0 likes
 24. [quote name=”van Eijk”][quote name=”ex agent”]endemol uit tv land heeft er contacten mee met illuminati iemand uit waalre betaalde veel voor nederlandse films en buitenlandse films grote buitenlandse films met stallone en oa schwargenegger.schwargeneggger daar in waalre zien rondlopen en ook madonna.die iemand had weer contacten met joop van de ende ook daar gezien.endemol via waalre contacten met hollywood[/quote]

  Endemol is gedeeltelijk van Silvio Berlusconi. Stinken zal het sowieso[/quote]
  dit loopt hoog door dit komt uit bij de jet set

  0 likes
 25. LOL iemand neerknallen om hem te offeren? Daar heeft de duivel niks aan. Immers was het niet de wil van de persoon om geofferd te worden voor zijn vriend’s muziekcarrière. Nee, als je beroemd wilt worden zul je je ziel moeten verkopen. Dat doe door te tekenen met je eigen bloed als inkt op een contract die ondertekend is door onder andere de grote jongens uit de muziekwereld. En daar moet je voor worden uitgenodigd. Bloed betaald voor een mooi leven op aarde, maar of je daar dan blij mee bent aan the other site is nog maar de vraag…

  0 likes
 26. Aanstaande vrijdag(22e)is het “33” jaar geleden dat de Georgia guidestone is geplaatst, Die guidestone bevat het getal “322-” dat staat “voor skull ent bonus.” En het getal “33” is het hoogste rang van de Vrijmetselaars. EN het is vrijdag natuurlijk ook: 22 Maart 20″13″ Maand/dag = 322.. “zal er iets gaan gebeuren?”

  0 likes
 27. [quote name=”van Eijk”][quote name=”Knn”]

  2: Het bewijs voor het bestaan voor een “illuminati” of iets dergelijks is nihil op zijn best. Zo kun je van allerlei tekens en symbolen wel iets maken. Het hele punt van een ‘illuminatie’ is geheim blijven…als het zou bestaan. Dan gaan ze echt geen broodkruimels achterlaten lijkt me. Bovendien zijn muziek, games en films puur vermaak, het lijkt me dan ook zeer onwaarschijnlijk dat deze industrieën gebruikt worden door een geheime groep mensen die “de wereld willen overheersen”. Klinkt meer iets uit een slechte (teken)film met een boosaardige genie of schurk…erg cliché dus.[/quote]

  TROL !![/quote]
  als dit boekje ook hier open gaat.hoeven zij geen trollen meer te gebruiken,zoals nu in de usa.

  0 likes
 28. Dus de christenen hebben gelijk dat ze de juiste God aanbidden? Want dit is ook de reden dat Reformatorische christenen geen tv mogen. Want het is een duivel kastje.

  De duivel bestaat daar zijn we met elkaar eens. Nu moet God ook bestaan. Maar Wie en wat is God? Dat wil ik weten. Wie kan dat uitleggen?

  0 likes
 29. Geloof niet alles wat je ziet , leest en hoort. Dat is nou juist precies wat het beest wilt. Hij wilt ook dat je het verschil tussen goed en kwaad niet ziet.
  Het beest wil verwarring scheppen. Het beest gebruik de mens om dit te veroorzaken. Je kunt er makkelijk intrappen, omdat hij weet dat de meeste mensen geestellijk zwak zijn. BE AWARE OF THE BEAST!

  0 likes
 30. @ van Eijk

  Pardon? Misschien moet u eens heel even goed in de spiegel kijken, U gelooft in fantasievolle complotten en sprookjes.

  My god zeg, dalijk gaan er nog mensen beweren dat er echt superhelden bestaan -_- Nogmaals: geen bewijs, alleen indirecte aanwijzingen voor een vaag schurkenclubje dat de wereld zou willen regeren.

  0 likes
 31. Beste Jans,

  God valt niet in een woord samen te vatten.
  God is de Alpha en Omega zegt de Bijbel bijv.Daar bedoeld men werkelijk alles mee.
  Er zijn natuurlijk veel manieren om God te vinden en vele religies.Omdat je het specifiek over Christenen had spreekt de Bijbel jou misschien wel aan, of zoek je het wellicht al in die hoek.

  Je kan tot God bidden en Hem vragen om kennis en een persoonlijke band met Hem.
  Ik denk dat dat het snelste werkt.
  Daarnaast kan je natuurlijk boeken lezen en andere naslagwerken.

  Maar ik geloof persoonlijk dat God ons allen liefheeft en graag wil dat wij veilig zijn en leven naar zijn goedkeuren, op de manier die voor ons mensen het best is.

  Doe je onderzoek vanuit je hart en dan vindt je God absoluut.

  God bless.

  0 likes
 32. Ha Frankie

  Bedankt! voor de bemoediging.

  Groetjes Jans

  0 likes
 33. [quote name=”Jans”]Dus de christenen hebben gelijk dat ze de juiste God aanbidden? Want dit is ook de reden dat Reformatorische christenen geen tv mogen. Want het is een duivel kastje.

  De duivel bestaat daar zijn we met elkaar eens. Nu moet God ook bestaan. Maar Wie en wat is God? Dat wil ik weten. Wie kan dat uitleggen?[/quote]
  Heel moeilijk de een zegt puur energie de ander zegt liefde weer een ander zegt de creator .Kijk ook hier denk ik dat wij door kerk of weet ik veel ook bedrogen net of wij hebben dit nooit mogen weten ..Ik denk dat veel mensen hier met deze vragen zitten .En ik denk dat je gelooft dat je dan werkelijk er achter komt wie God is daar hij hier om vraagt wil je in me geloven en dat deze altijd zegt ik ben wat ik ben .en dat kunnen wij aan vullen ik ben liefde ,ik ben gezond ,ik ben .

  0 likes
 34. [quote name=”JB”]Hollywood, muziek, tekenfilms en ook een aantal videogames. De games Call of Duty Black Ops 1 en Call of Duty Mordern Warfare 3 bevatten veel freemason en illuminati symbolen. Waarom? Het valt niet eens op, je moet er een klein beetje naar zoeken. Hier iets uit Black Ops 1. Dit verschijnt maar heel af en toe op het scherm, dus niet continu te zien. http://i52.tinypic.com/2af6s1.jpg

  Ik kijk veel films en speel ook videogames en ik ken de videoclips van o.a. Jay-Z. Wat dan wel opvalt, is dat illuminati, freemanson symboliek alleen bij grote en dure filmprojecten, zeer populaire videogames en hele bekende succesvolle artiesten wordt toegepast. Schijnbaar moeten ze zich toch kenbaar maken door het te laten zien.

  Wat heeft de illuminati vrijmetselarij met Call of Duty te maken? Waarom duikt het alziend oog met driehoek in films op terwijl het niets met de film te maken heeft? Waarom maakt Jay-Z vaak dat handgebaar? Hij maakt van zijn duimen en wijsvingers een driehoek en kijkt daar met 1 oog doorheen.

  In de Simpsons zijn ook afleveringen waarin duidelijk freemason en illuminati symbolen te zien zijn. En dit zet mij ook wel aan het denken http://4.bp.blogspot.com/_lxHkFGQPc90/S1s9g1Mzn0I/AAAAAAAAALc/wZWcF6TwQZA/s400/911_simpsons.jpg

  Dit is voor mij allang geen toeval meer en ik zie het absoluut niet als iets positiefs. Integendeel![/quote]

  Ikzelf heb de Dead Space game sequel gespeeld. Daar zitten ook wat aantal verborgen boodschappen van de illuminati.

  0 likes
 35. Deze video is wel zeer goed en duidelijk in elkaar gezet. Niet zo verwonderlijk dat ik die rapmuziek nooit wat gevonden heb.

  Dit zou iedereen moeten zien dit want om deze feiten kun je niet meer heen. De duivels zitten klem in hun eigen gegraven graf.

  0 likes
 36. @ Frankie en Jans. Ik geloof dat de maan om de aarde draait, de aarde om de zon en de zon met miljarden andere sterren om een supermassief zwart gat in t centrum van de Melkweg.

  God of goden zijn het product is/zijn van de menselijke fantasie en het proberen te verklaren van gebeurtenissen die heel vroeger niet begrepen werden. God in deze huidige context is gewoon een middel om de vrijheid en ratio van mensen vast te ketenen. Vrijheid en ratio is een bedreiging voor een geloof omdat wanneer mensen wél hun hersenen gebruiken goden en geloven sterven. Het is dus de taak van zeloten die gehersenspoeld zijn (ala Noord-Korea)om te zorgen dat er zieltjes gewonnen worden zodat de spreekwoordelijke god kan blijven voortleven. De ‘Heilige Drie-eenheid’ is min of meer een soort Kim Jong-un, Kim Jong-il en Kim Il-sung. Noord-Korea is een heel goed voorbeeld van hoe gehersenspoelde mensen zich gedragen. Jans en anderen…laat je niet misleiden door deze Frankie, deze doet precies hetzelfde. Net als wat orthodoxe joden, moslims, hindoes, etc. doen. Nu voelt deze apostel Frankie zich ook bedreigd door andere geloven en gebruiken (niet echt verrassend). Hij heeft de mentaliteit van een persoon uit de late middeleeuwen. Het liefst zou hij nog ‘heksen’ op de brandstapel gooien volgens mij. Dus Frankie…kappen met die extremistische christelijke onzin! Dit is geen Amerika, niemand zit te wachten op jouw paranoïde gedateerde gristelijke hersenspinsels.

  0 likes
 37. [quote name=”roy”]Aanstaande vrijdag(22e)is het “33” jaar geleden dat de Georgia guidestone is geplaatst, Die guidestone bevat het getal “322-” dat staat “voor skull ent bonus.” En het getal “33” is het hoogste rang van de Vrijmetselaars. EN het is vrijdag natuurlijk ook: 22 Maart 20″13″ Maand/dag = 322.. “zal er iets gaan gebeuren?”[/quote]

  Ja man, er gaat super veel gebeuren net als op 21 december 2012. Ach, ooit zal iemand met zo een datum wel gelijk hebben. Toeval, nietwaar? Of gelooft men hier niet in toeval?

  0 likes
 38. [quote name=”Sander”][quote name=”roy”]Aanstaande vrijdag(22e)is het “33” jaar geleden dat de Georgia guidestone is geplaatst, Die guidestone bevat het getal “322-” dat staat “voor skull ent bonus.” En het getal “33” is het hoogste rang van de Vrijmetselaars. EN het is vrijdag natuurlijk ook: 22 Maart 20″13″ Maand/dag = 322.. “zal er iets gaan gebeuren?”[/quote]

  Ja man, er gaat super veel gebeuren net als op 21 december 2012. Ach, ooit zal iemand met zo een datum wel gelijk hebben. Toeval, nietwaar? Of gelooft men hier niet in toeval?[/quote]

  ik heb geen idee joh!

  0 likes
 39. Ik ben geen monotheist, dus satanisme als tegenkracht van God ken ik in dit oogpunt niet. Maar een andere definitie voor “satanisme” lijkt me beter. Namelijk:
  Zelfvernietiging door oppervlakkige lust. Dit is de definitie die ik gebruik. Dit is juist precies de zelfdestructieve lust, die in veel van de muziek bezongen wordt, netzoals we in een samenleving (mondiaal) gezien, die de aarde, mens en al het andere leven totaal minacht voor zelfdestructieve lust. De analogie tussen de muziek en de moderne westerse maatschaooij moge duidelijk zijn. Of je in de problemen / verslavingen terecht komt door een uiterst materiele lege leefstijl of een systeem, die mens, aarde en dieren sloopt voor eigen gewin.

  Hoeveel ik van de symboliek moet geloven weet ik niet, maar wat alles uitstraalt is wel duidelijk. Het praatje is wel erg gelikt om mensen een bepaald geloof aan te laten hangen. Namelijk van de illuminatie en de NWO. Het laatste (NWO) is wat mijn inziens een wiskundig gegeven is, maar geen vooropgezet plan van duizenden jaren terug. Dit betekent beslist niet dat de de hedendaagse beleid vertrouw. Verre van dat.

  Daarom is het ook van belang om voor liefde en geestelijke ontwikkeling te kiezen, ongeacht wie je profeet of je inspiratiebron is.

  0 likes
 40. @Knn

  Dat je een mening hebt is natuurlijk prima.
  Laat wel zien dat het jouw mening is en doe het niet af als waarheid.
  Voor jouw is het wellicht waarheid.
  Daarnaast schijn je mij te kennen en te weten hoe en wat ik voel?
  Tevens insinueer je dat bij geloofsstudies geen ratio en logica toegepast wordt.Dat is als roepen dat water droog is.

  Er zit niets extremistisch in mijn comment.Louter en alleen wat ik denk bij te kunnen dragen.Jouw comment zit vol haat.Ik schrijf over liefde en beantwoord iemand op mijn nederige/menselijke manier.( overigens stuur ik in mijn comment niet direct op het Christendom aan.Als je goed gelezen hebt ging de voorafgaande comment i.i.g. wel over Christenen die bijv. geen tv kijken i.v.m. info in artikel)

  Evengoed schreef ik expliciet dat hetgeen ik schrijf, mijn persoonlijke mening en geloof is.
  Jij probeert daarnaast anderen te vertellen wat zij moeten doen.Hmm.Ik gebiedt niets in tegenstelling tot jou.Je onderstreept hier juist mee wat ik beschrijf.
  Je stopt iemand in een hokje, gebaseerd op je emoties, ervaringen, levensloop etc.Waar is daar de ratio in te vinden?

  Waarom stoor jij je hier zo aan?Als het voor jou toch onzin is?

  Je ondersteund op deze manier mijn standpunt en geloof alleen maar.

  Mensen zijn vrij om zelf te kiezen wat zij wel en niet onderzoeken, wat zij belijden en hoe zij leven.Wat ze zeggen, wat ze schrijven.Mits zij niemand kwetsen.
  Of je nu atheist of gelovige bent.
  Kennis mogen we ook gelukkig nog steeds delen.Of het nu om religie gaat of geschiedenis of wat ook.

  0 likes
 41. [quote name=”Hunting Wolf”]O jee krijgt cannabis weer de schuld???Zou enige gepaste dwang, niet eerder aan de orde komen?Wat verkeerde vriendjes komt duizend maal eerder dan cannabis als schuldige aan te wijzen,alhoewel bij sommige mensen cannabis de psyche zo bespeeld dat je kunt stellen zij niet de geschikte persoonlijkheid beschikken om cannabis te gebruiken.http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=845 Van de andere kant??Zie http://www.uitjebol.net en zie http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens%5B/quote%5D
  [quote name=”Hunting Wolf”]O jee krijgt cannabis weer de schuld???Zou enige gepaste dwang, niet eerder aan de orde komen?Wat verkeerde vriendjes komt duizend maal eerder dan cannabis als schuldige aan te wijzen,alhoewel bij sommige mensen cannabis de psyche zo bespeeld dat je kunt stellen zij niet de geschikte persoonlijkheid beschikken om cannabis te gebruiken.http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=845 Van de andere kant??Zie http://www.uitjebol.net en zie http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens%5B/quote%5D

  Ik ken bijna niemand die niet door cannabis gebruik vroeg of laat in de problemen is gekomen of zijn problemen heeft vergroot.
  Ik ken maar een paar mensen die het echt gebruiken voor hun spirituele groei en het zien als een leraar.
  De rest zijn recreatieve gebruikers die het gebruiken als genotmiddel, als middel om te ontspannen en te mindfucken.
  en dan heb je natuurlijk nog de medicinale gebruikers.
  De THC gehaltes zijn zo hoog dat er sprake is van harddrugs.
  Ik ken ook veel jongeren die gelukkig zo wijs zijn om onderling af te spreken niet meer te gebruiken.

  Als je blowt, geniet er van, zolang het duurt, maar ga het niet verheerlijken of promoten.

  Ik zou kunnen stellen dat fervente blowers boven de 45 stuk voor stuk verliezers zijn die hun waardevolle toekomst aan hun voor bij hebben zien trekken.

  0 likes
 42. Ik zat vroeger op school in scheveningen we hadden toen veel jongens uit katwijk in de klas. Veel van die jongens mochten niet naar popmuziek luisteren van hun ouders. De muziek zou als je het van achter naar voren afluisterde satanische boodschappen bevatten.

  Katwijk is/was een erg christelijk dorp, met ook aardig wat gevallen van godsdienst waanzin. Behoorlijk extreem dus.

  Ik vind de video behoorlijk extreem en de reacties ook.
  Geloof me ik heb niets met de boodschap in veel van die nummers, maar nog minder met de reacties hier op.

  0 likes
 43. [quote name=”silversurfer”]Ik zat vroeger op school in scheveningen we hadden toen veel jongens uit katwijk in de klas. Veel van die jongens mochten niet naar popmuziek luisteren van hun ouders. De muziek zou als je het van achter naar voren afluisterde satanische boodschappen bevatten.

  Katwijk is/was een erg christelijk dorp, met ook aardig wat gevallen van godsdienst waanzin. Behoorlijk extreem dus.

  Ik vind de video behoorlijk extreem en de reacties ook.
  Geloof me ik heb niets met de boodschap in veel van die nummers, maar nog minder met de reacties hier op.[/quote]

  Wat is nou exstreem? Iemand die dese “satanische” symbolen gebruikt(Wat feiten zijn) Of iemand die andere mensen er van bewust maakt wat voor kwaad er achter schuilt? Dese video bestaat uit feiten en is dus geen geloofovertuiging,
  Dus het is niet exstreem. Maar het is maar wat jij vindt.

  0 likes
 44. Er is enorm veel te vinden over dit onderwerp.Zeker ook v.w.b. muziek dat achterwaarts afgespeeld een satanische boodschap bevat.Een zeer duidelijk geval is bijv. in een track van Jay-z.Luciferianen/satanististen verdraaien alles letterlijk.Symbolen zoals het pentagram en het kruis.Zelfs het achteruit lopen (MJ)Dit om de creatie Gods te lasteren.Dat is de hele essentie van satan.Een jaloerse engel die tegen God rebelleerde.En een derde van de engelen met zich mee kreeg die vervolgens uit de Hemel verbannen zijn.Volksverhalen en mythologie ondersteunen deze verhalen.Geschiedenis is het eigenlijk, niks meer niks minder.Daarom hoor je wel eens; “There’s a war going on for your mind.”
  Als mensen het nu alleen eens zouden onderzoeken en hun gecreëerde onderbuik gevoelens richting geïnstitutionaliseerde religie eens opzij zouden zetten zijn er een hoop paralellen, verbanden en waarheden te vinden.

  0 likes
 45. Met de komst van Youtube kreeg de muziek industrie het zwaar.

  De meest onbekende personen konden wellicht beter zingen de bestaande en miljoenen verdienden zangers en zangeressen.

  Youtube is een media bron waarin iedereen aan de wereld kan laten zien wat hij/zij kan, mits Google daar een stokje voor steekt.

  De grote bedenkers en zakkenvullers uit de muziek industrie bedachten een manier waarop vele talenten op afstand gehouden konden worden. Zij bedachten een programma waar wij schapen graag naar willen kijken en zien welke goed zingende persoon (Nederland 60000 aanmeldingen –> 1500 kunnen echt goed zingen –> 25 artiest waardig –> en 1 winnaar. De winnaar krijgt een minimale carrière contract aangeboden.

  Dus al die propgrammes zoals Idols, popstar etc zijn in het leven gekomen om de bestaande muziek industrie in stand te houden.

  Nu lijkt het dat de enige manier om een succesvolle artiest te worden als je eerste bent geworden tijdens een “talenten jacht”.

  0 likes
 46. @ Frankie Ik kan niet op alles ingaan omdat t niet past anders. 🙂
  Bij geloofs-‘studies’ worden ook geen ratio en logica toegepast, anders zou het geen geloof heten. Er is niets logisch of rationeels aan een ‘bebaarde onzichtbare ouwe man’ die zijn wil oplegt aan mensen als een dictator.
  Ik ken jouw soort mensen toch echt wel een beetje; hypocriet, gemaakt, nep, geen eigen mening behalve die van de bijbel, opdringerig, irrationeel, enorm eigenwijs en standvastig. Begrijp me niet verkeerd het echte deel van jouw persoonlijkheid zal vast aardig zijn. Maar mensen van geloof in de mate waarin jij je bevind zijn meestal grotendeels gemaakt…net als Amerikanen bijv.

  Verkeerde woord, meer fundamentalistisch. Jij denkt dat natuurlijk niet, maar seculiere en zelfs gematigde gelovigen wel. Bij kunnen dragen? Ik denk dat ik namens de meeste mensen wel kan spreken dat jouw achterhaalde denkbeeld als fundamentalistisch christen niets bijdraagt in deze moderne vrije samenleving anno 2013. Gemaakte liefde met als doel manipulatie om zieltjes voor jouw geloof te winnen. Is toch jouw doel als evangelist? Geen haat, eerder irritatie en grote verbazing. 🙂 Jij had zelf kritiek op wiccans en het boeddhisme. Gebruiken en cultureel-historische verschijnselen die niet in jouw christelijk referentiekader passen. Waarschijnlijk homoseksualiteit ook?
  Het probleem is, dat het niet JOUW persoonlijke mening is maar dat van de bijbel en jouw kerk. Stel je zou wat anders vinden dan word je als paria gezien en misschien uit de kudde getrapt.

  Ik stoor me aan mensen die hun geloof opdringen en rare, achterhaalde en intolerante dingen verkondigen.
  Tuurlijk is iedereen vrij om te kiezen, maar wat jij zegt is eenzijdig vanuit de bijbel bekeken en dus niet vanuit meerdere perspectieven. Je kan geen mening of keuze maken als je maar 1 kant ziet. Alles wat jij beweerd hier is ongefundeerd.

  0 likes
 47. [quote name=”roy”][quote name=”silversurfer”]Ik zat vroeger op school in scheveningen we hadden toen veel jongens uit katwijk in de klas. Veel van die jongens mochten niet naar popmuziek luisteren van hun ouders. De muziek zou als je het van achter naar voren afluisterde satanische boodschappen bevatten.

  Katwijk is/was een erg christelijk dorp, met ook aardig wat gevallen van godsdienst waanzin. Behoorlijk extreem dus.

  Ik vind de video behoorlijk extreem en de reacties ook.
  Geloof me ik heb niets met de boodschap in veel van die nummers, maar nog minder met de reacties hier op.[/quote]

  Wat is nou exstreem? Iemand die dese “satanische” symbolen gebruikt(Wat feiten zijn) Of iemand die andere mensen er van bewust maakt wat voor kwaad er achter schuilt? Dese video bestaat uit feiten en is dus geen geloofovertuiging,
  Dus het is niet exstreem. Maar het is maar wat jij vindt.[/quote]
  vroeger was het hip om geheime boodschappen in de muziek te stoppen en het was nog hipper om om dit te ontdekken of het op feestjes hier over te hebben dan was je helemaal interessant.
  De commercie deed hier een schepje boven op.
  Volgens mij is het gewoon uitgegroeid tot waar we het nu over hebben. Die feiten waar jij over spreekt zie ik niet als feiten maar als middel om spraak makend te zijn.
  En zijn we hier niet anders bezig dan de katwijkers die op gegeven moment zelfs op zee de mast van een schip omzaagde omdat dat de duivel er in zou huizen(Echt gebeurt)
  Ik zeg niet dat het kwaad niet bestaat maar het is maar hoe je er mee omgaat.

  0 likes
 48. [quote name=”P-eat-her”]‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’

  Ja hoor, trek die kaart maar weer ….

  De veronderstelling is geeneens mogelijk met cannabis, maar dat ter zijde …[/quote]
  Ik heb hier een link geplaatst en ik zou van jullie graag horen of dit satanies of toeval. of dat het een grap is
  https://www.youtube.com/watch?v=Gv6-ZAM5gds

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

De Turkse aanval op Syrische Koerden is ...

geloof in jezelf

Geloven in jezelf en narcisme. Wat geldt voor jou?

Twijfel jij weleens aan je eigenwaarde? Of ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.