Het Complot

Rapper moest ‘offer brengen voor Illuminati in ruil voor roem’

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ambitieuze rapper moet in juni voor de rechter verschijnen omdat hij geloofde dat hij zijn vriend moest opofferen om beroemd te mogen worden.

Volgens aanklager Thomas L. Johnson wordt tijdens het proces dieper ingegaan op de hiphopcultuur en de opvatting dat de Illuminati, een geheim genootschap, achter het succes van sommige artiesten zit.

“Jij bent mijn offer,” zei de 27-jarige rapper Wafeeq Sabir El-Amin voordat hij in zijn muziekstudio een schot loste in de richting van zijn vriend. Hij miste echter en zijn vriend wist te ontkomen.

Johnson omschreef El-Amin als een gevaar voor de samenleving en een man die ‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’ van de gebeurtenissen op 26 december jongstleden, toen hij de misdaad zou hebben begaan.

De gedachte was dat er een offer moest worden gebracht om lid te mogen worden van de Illuminati, een geheim genootschap dat El-Amin tot zijn daad zou hebben aangezet, aldus Johnson. In de woning van de rapper trof de recherche 450 gram cannabis aan. Ze vonden ook een aantal boeken over de vermeende banden tussen de Illuminati en de muziekindustrie.

Het proces vindt plaats op 26 en 27 juni aanstaande.

Bron: Timesdispatch.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Triniteit
Triniteit
9 jaren geleden

de meeste rappers hebben god ze geest.
luister maar is naar eminem of een heel zooi van dat soort rappers. je hoort het in veel soorte muziek terug(vooral hardcore en hardstyle). ik noem ze het schaduw leger… maar volgens de bijbel letterlijk het leger van de hemel.

P-eat-her
P-eat-her
9 jaren geleden

‘dusdanig onder invloed van cannabis was dat hij zich niets meer wist te herinneren’

Ja hoor, trek die kaart maar weer ….

De veronderstelling is geeneens mogelijk met cannabis, maar dat ter zijde …

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

O jee krijgt cannabis weer de schuld???Zou enige gepaste dwang, niet eerder aan de orde komen?Wat verkeerde vriendjes komt duizend maal eerder dan cannabis als schuldige aan te wijzen,alhoewel bij sommige mensen cannabis de psyche zo bespeeld dat je kunt stellen zij niet de geschikte persoonlijkheid beschikken om cannabis te gebruiken.http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=845 Van de andere kant??Zie http://www.uitjebol.net en zie http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens

emperia
emperia
9 jaren geleden

Het is helaas al tientallen jaren bezig, maar heeft sinds de dood van 2 Pac en Biggie de hip hop wereld in zijn greep.

Mensen denken nog steeds dat beroemd heden niet van de drugs af kunnen blijven, maar Michael Jackson is gewoon vermoord.

Kijk naar de handsigns bij veel sterren en wat ze dragen! Beyonce heeft een ring van Baphomet om en Kanye West heeft er een shirt van aan! Om over Jay-Z maar te zwijgen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x