Binnenland

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet zou van plan zijn met ingang van 28 april de avondklok op te heffen en de terrassen beperkt te heropenen. De terrassen zijn dan waarschijnlijk tot 18.00 uur open en je mag met maximaal twee bezoekers aan een tafeltje zitten. Er mogen ook niet meer dan 50 mensen op een terras.

Vorige week vrijdag zei demissionair premier Rutte nog somber te zijn over versoepelingen. Vanmorgen zei minister Grapperhaus dat men gister na het Catshuisoverleg met een ‘positiever gemoed’ naar buiten kwam.

Dit is dus geen versoepeling

Er is veel kritiek op de plannen. Zo zegt Kamerlid Wybren van Haga (FVD) dat het kabinet afkoerst op ‘nepversoepelingen’. “Dit heeft niets met het coronavirus te maken, maar is ordinair machtsmisbruik,” twittert hij.

“Dit is dus geen versoepeling. Dit is een vernedering van burger, bedrijfsleven en maatschappij,” stelt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Tijdelijk

“Zo ziet ‘eieren kiezen voor je geld’ eruit. Te veel weerstand, te veel morrende wetenschappers en artsen. De versoepelingen van morgen zijn tijdelijk. Ik zeg het maar vast,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Ria reageert: “Ik val in herhaling, maar zeg het toch nog maar eens. Dit heeft niks, maar dan ook echt niks met een virus te maken. Dit is pure psychologische oorlogvoering om de bevolking in een angstgreep te houden. Een angstige bevolking is een zwakke, kneedbare bevolking.”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Er zitten misdadigers in de regering.

Just a nobody with a brain
Just a nobody with a brain
1 jaar geleden

Hoelang moet het duren voor het overgrote deel inziet wat er echt aan de hand is . Het is niet te bevatten

Annette
Annette
1 jaar geleden

Inderdaad puur machtsmisbruik! Maar zijn wij dat inmiddels niet gewend van dat stelletje paljassen? Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar, dat er maar zo’n 10, misschien maximaal 15% van de Nederlandse bevolking in de gaten heeft dat zij compleet in de maling worden genomen. Alleen al het feit dat er vermoedelijk morgenavond weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zit om naar de grote Peppi & Kokki show te kijken en te luisteren. Het gaat natuurlijk helemaal allang niet meer over dat virus met een IFR (infection fatality rate) van, zoals vandaag bekend werd gemaakt, heeft van 0,15%. En daarvoor worden wij al langer dan een jaar gegijzeld! Het ging vanaf het begin al om de bevolking de stuipen op het lijf te jagen en te kijken hoe gehoorzaam en volgzaam wij zouden zijn. Dat is bijzonder goed gelukt. Helaas!

AvaP
AvaP
1 jaar geleden

Wanneer vertrekken deze enge mannetjes?
Wie kan dit regelen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x